Никол разплака България, Люси и Камелия признаха връзката си

6505
10 Октомври 2012, 13:50


ВИП Брадър изпита съквартирантите в мисията "Приказни герои".

Никол доказа, че ролята й на безсърдечния Тенекиен човек не е за нея и разплака зрителите на предаването. Синоптичката се превърна в героя на деня, след като в мисията си на Тенекиен човек трябваше да издържи на три изкушения, като прецени дали да направи нещо за себе си или да се жертва в името на останалите съквартиранти.

В Изповедалнята ВИП Брадър я постави пред сериозни изпитания. Красавицата получи любимата си пица и трябваше да реши дали да я изяде в Изповедалнята или да даде шанс на всички останали да ядат пица, от която тя няма да може дори да опита. Никол реши да се жертва и да не яде пица, а в знак на съпричастност другите се отказаха от дадените им четири огромни пици и изискани напитки.

Последното изпитание за Никол бе да реши дали да прочете писмо от майка си или да не отвори плика, но да даде възможност на Люси да се обади на своята майка за рождения й ден. Тя избра да изгори плика с писмото от майка си в името на това Люси за говори със своята майка. Изпитанието на Никол бе успешно и тя доказа, че има сърце. Люси успя да поговори с майка си в Изповедалнята, да й честити рождения ден и да й каже колко много я обича. Певицата получи от майка си и благословия за участието й в предаването.

Маша и Мечока, Къци и Ирен

Задачата на Къци и Ирен, в ролите на Маша и Мечока, бе да изядат по една купа с каша. В приказката Маша опитва от три купи с каша и затова Къции трябваше да избере една от трите гозби и да я изяде, а за Ирен, в ролята на Мечока останаха другите две купи. Изпитанието мина успешно и съквартирантите се приближиха до спечелване на по-висок седмичен бюджет. След мисията обаче Къци не издържа и се затвори в тоалетната и повърна.

Люси и Камелия признаха любовта си

След като почти две седмици влюбената двойка крие връзката си от съквартирантите, ВИП Брадър реши да съобщи на всички, че Софи всъщност е Камелия, интимната приятелка на Люси. Поради подозренията на Мариана мисията бе обявена за неуспешна, но ВИП Брадър даде шанс на Камелия да остане в Къщата, при положение, че всички Съквартиранти са съгласни. Единствено Орлин се въздържа да гласува, но мнозинството от виповете предпочетоха Камелия да остане в шоуто. Така, след две дълги седмици, Камелия и Люси вече няма нужда да крият връзката си.

 

Източник: 24 часа 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
magi
преди 5 години
0
milata tq
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Силвия
преди 5 години
-2
Страхотна е Никол, умна, интелигентна и толкова красива! Продължавай така момиче, живота обича смелите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нат
преди 5 години
-1
Бих казала, че подразни цяла България с глезотията си! Някой хора нямат щастието повече да видят родителите си, а тя за някакви си 2 седмици там орева, като че ли някой на сила я кара да седи, да си ходи като не и изнася
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени