Никол сдобри Гришо и бившата му Серина

https://hotarena.net/lubopitno/nikol-sdobri-grisho-i-bivshata-mu-serina HotArena.net
Никол сдобри Гришо и бившата му Серина
Серина Уилямс най-накрая прости на Григор Димитров, че я заряза заради Мария Шарапова, разбра HotArena.


Главната виновница за това е не друга, а настоящата половинка на българския тенисист - Никол Шерцингер. Тя събра двамата бивши любовници на едно място, за да изяснят отношенията си. И всичко бе простено.


За това говорят няколко факта. Първо певицата и тенисистката се оказаха големи дружки. Двете са толкова близки, че Никол бе специален гост на Серина преди няколко дни. Това стана на откриването на магазина с новата колекция облекла на Уилямс в Лос Анджелис. Двете се прегърнаха и снимаха като стари приятелки. Единствената друга знаменитост на партито беше Ева Лонгория. Освен това наскоро се появи клипче в социалните медии, на което Гришо и Никол се виждат със Серина. На него тримата изглеждат в отлично настроение и приятелски настроени. Нещо, което до преди няколко месеца бе немислимо да се случи. Уилямс дълго не прости на Димитров, че я изостави. Американката дори заяви преди време, че българинът има каменно сърце. Това беше по времето, когато Гришо бе с Мария Шарапова. Затова Серина не подмина и нея.


\"Всяко нейно интервю започва с фразата: \"Аз съм щастливка, така ми провървя\". Това е толкова скучно, че едва ли някой ще я покани на купон. Иначе, щом й харесва да бъде с човек, който има каменно сърце, това си е нейна работа\", отсече Уилямс.


Тогава това доведе до отговор от страна на Маша и скандал между двете. Те и до днес не могат да се гледат. Далеч по-различно приема Серина връзката на бившия си с Никол Шерцингер. За това може да е виновен и фактът, че самата тенисистка вече е щастливо омъжена за богаташ.


А Гришо и певицата отново се разминаха. Докато той се подготвяше в Монако, любимата му бе в Америка. Сега Димитров замина за Лас Вегас, за да тренира при Андре Агаси. Никол от своя страна е в Лондон, където има няколко ангажимента, предават от България днес.

3 Коментара

Олее

преди 5 години

Този Григор какво е намерил в тази жена.Тя въобще не е за него.даже не е красива. Има къде къде по красиви.А той е готино момче и нямат бъдеще тое ясно.

Коментирай

Lora

преди 5 години

Предполагам говориш за Никол, понеже другото не е жена. Нея не знам как я е докосвал Григор и изобщо как я е обичал?? Чак ми е гнусно! Като ги знам черните какви са скандалджии, жените какви са груби и как смърдят... Ноктите им вечно са по 2-3см, педикюр по 1 см, цигански бижута, перуки, пайети, камъни, метални зъби и вечно са на телефоните да говорят! E, това е въпросът? ??

Коментирай

!!!0

преди 5 години

Никол е страхотна жена, но явно ти имаш отвратителен вкус за жени!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.