Никола от „Гласът на България" два пъти рязан от музикални формати (Бил бездарен)

3107
12 Март 2017, 12:00


Никола Константинов, който шашна зрителите и журито в музикалното шоу „Гласът на България” и е сочен като сигурен финалист и евентуален победител, е бил отрязан от други два формата като бездарен, научи HotArena

 
Журито в „Х Фактор” и „България търси талант” в предишните сезони на предаването, не го допуснали да продължи до същинската част на надпреварата.


Никола преминавал през ситото на прослушванията и до там. Затова, когато в новия сезон на „Гласът на България” журито го засипа със суперлативи, а зрителите в залата станаха на крака, за да го аплодират, Никола не можел да повярва на очите и ушите си.


„Ти си уникален образ. Подобен артист и талант не сме имали в музикален формат в България. Ти си чудо на чудесата”, категорични бяха Поли Генова, Иван Лечев, Графа и Камелия. Първоначално те решиха, че песента на Джеси Джей „Flashlight” се изпълнява от жена заради високия глас на Никола.


Когато и четиримата се обърнаха и по-късно видяха скрития зад параван изпълнител, менторите обявиха, че той има всички шансове да спечели. 


Изненадата за Никола била огромна, тъй като след две огромни разочарования на предишни формати, той се явил на прослушванията само, за да види до къде ще стигне този път. Докато пеел  скрит зад паравана, той не знаел дали някой от журито се е обърнал. Едва когато смъкнали завесата, Никола видял еуфорията на журито и публиката. 


24-годишният феномен пеел от 3-годишна възраст по големите сцени, макар че в рода си нямал нито един музикант. Първата му изява била на сцената на НДК. Сестрата на баба му била учителка  по музика в Швеция в музикално училище. Родителите му чували, че пее добре, но не вярвали, че музиката може да стане негова професия. Никола завършил столичното музикално училище, но под тяхно влияние Никола се дипломирал в библиотечно-информационни науки в Софийския университет, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
така е
Преди 1 година
0
Нищо не става от тоя евнух! Спрете да ги лъжете
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени