Николай Банев с шест жени в Сен Тропе, прави се на Хю Хефнър

8121
11 Април 2018, 10:15


Скандалният олигарх Николай Банев и съпругата му Евгения пазят незабравими спомени от скъпи почивки, полети с шампанско, докато работниците в предприятията им чакат да получат поредната неизплатена заплата, пише „Галерия“. Богаташите прекарват цяло лято в стил долче вита в баровското градче Сен Тропе на Ревиерата, на метри от къщата на Бриджит Бардо.

Двамата се отправяли на общи почивки преди години, когато облаците над главата на Банев още не се бяха сгъстили. Бизнесменът се прослави като приватизатор на завод Полимери, който докара до дълг от 27 милиона към кредиторите. До фалит стигнаха и куп други негови предприятия, а Банев стана всеизвестен с неплащането на заплатите на работещите в тях.

Олигархът и съпругата му открай време демонстрират висок стандарт на живот, а на сватбата им през 2006 година ангажираха да им пее Джо Кокър, чиито хонорар не пада под 300 хиляди долара. Бизнесменът с вид на хипи има огромен автопарк, част от който са ферари и бентлита.

Банев и жена му се изкарват жертви на политически тормоз, но никога смислено не са успявали да обяснят как са станали неприлично богати.
В Сен Тропе Банев решава да се изживее като българския Хю Хефнър и кани в спалнята си куп красиви жени, които го обсипват с ласки в леглото. Банева пък на всяка крачка е полугола и се снима като участничка във филм за възрастни.

Фотосите от тези незабравими преживявания се пазят в семейните албуми на Банев. Скандалният бизнесмен не спира да разправя, че богатството му е благодарение на бизнес нюх, но всъщност той е символ на разрухата в годините на прехода. Той е достатъчно голямо перде и не е изключено скоро да напише автобиографична книга за неудържимия си възход и лошите хора, които са се опитали да му попречат по пътя към парите, твърдят познати на олигарха.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени