Николай Гигов продава апартамент за 12 милиона в Париж! Вижте защо

2107
26 Ноември 2015, 18:00


Апартамент за 6 000 000 евро в идеалния център на Париж продава оръжейният бос Николай Гигов, научи HotArena.

 

Тузарското жилище се намира на прочутия булевард „Шанз Елизе“ и баровецът вече е упълномощил брокери да предлагат имота.

 

Милионерът планирал да продаде апартамента още преди година, тъй като бил недоволен от наводняването на Париж с араби и тъмнокожи. Пред свои приятели Гигов често роптаел, че в последно време във френската столица всяка втора жена била с бурка – нещо, което не можело да бъде видяно преди 7-8 години.

 

След терористичните атентати във френската столица босът взел окончателно решение.

 

Лъскавият апартамент на оръжейният баровец в Париж е истинска находка, тъй като е с огромни за местните стандарти параметри. Жилището е от над 200 квадрата и разполага с две тераси, едната от които е оформена като вътрешна градина. Гигов купил апартамента в средата на 90-те години на миналия век след успешна оръжейна сделка.

 

Тогава той броил около $ 1 милион за жилището. Днес инфлацията и непрестанно растящите цени на топ имотите в центъра на френската столица са покачили цената на жилището неколкократно. Бизнес нюха на Гигов обаче му подсказвал да се раздели с апартамента, в който доскоро живееше дъщеря му Ели.

 

Наследницата на оръжейния бос обаче неотдавна се преместила в двуетажната къща на баровеца в 17-ти район на Париж, който се развивал като частен квартал на богати французи, руснаци и араби. Там сигурността на живущите била далеч на по-добро ниво, най-вече заради солидната частна охрана.

 

Решението на 54-годишния Николай Гигов да обяви за продан апартамента си на „Шанз Елизе” породи мълвата, че оръжейният търговец изпитва сериозни финансови трудности. През последните 2-3 години богаташът не е сключил почти нито една сериозна оръжейна сделка въпреки зачестилите международни конфликти.

 

Че Гигов изпитва парични затруднения се разбра още през лятото, когато издържаният от него „Локомотив” (София) бе изхвърлен от „А” група заради дългове на тима към НАП и други юридически лица за над 1 милион лева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
0
Четете си матриялчетата преди да ги публикувате. Излиза, че Гигов продава 1 апартамент в Париж за 12 милиона и 1 апартамент за 6000 евро в идеалния център на Париж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени