Николета: Алисия е ЗЛА ЖЕНА! Прави гадни интриги за мен на яхти в Монако и гардове в Пирогов, скоро ще си плати скъпо! (+ Защо с Валери цяла нощ плакали като деца – ЦЯЛАТА ИЗПОВЕД)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-alisiia-e-zla-jena-pravi-gadni-intrigi-za-men-na-iahti-v-monako-i-gardove-v-pirogov-skoro-shte-si-plati-skapo HotArena.net
Николета: Алисия е ЗЛА ЖЕНА! Прави гадни интриги за мен на яхти в Монако и гардове в Пирогов, скоро ще си плати скъпо! (+ Защо с Валери цяла нощ плакали като деца – ЦЯЛАТА ИЗПОВЕД)

Редакторска плесница

 

Николета Лозанова рядко си позволява да дава интервюта и да говори за личния си живот, но явно провокирана от поредните интриги по свой адрес, реши да разкрие истината.

 

Водещата на „Папараци“ по бТВ проговори за отношенията си с Алисия, наричайки я директно „зла жена“, които не спира да крои мръсни планове срещу нея, видя HotArena.

 

В интервю за Love Style Лозанова проговори и за брака си с Валери Божинов, като е категорична:

 

„Развод няма!

 

Ако има такъв, ще ви го обявя лично, тъй като не виждам нищо срамно в това. Но отсега да знаете, ще го кажа веднъж и темата ще приключи!“, твърди Николета и се зарича, че никога няма да има финансовите претенции на Алисия при раздялата й с Валери.

 

Колкото до причината за раздялата между двамата, Николета отрича това да е изневяра: „Трудно изневярата може да бъде причина, сякаш различията в светогледа и несходството в характерите надминават по процент изневерите“.

 

В момента с Валери са в чудесни отношения, като той прекарва всяко свободно време с дъщеря им Никол. И двамата са много емоционални, като Божинов неведнъж е плакал пред нея.

 

„Дори съвсем скоро имахме една много емоционална нощ, в която и двамата си поплакахме по телефона, в продължение на часове… Той определено може да умили и най-коравосърдечния човек с благото си излъчване и искрени сълзи, но съгласете се, че човек сам кове съдбата си и най-важното – няма непоправими неща!“, намеква Николета.

 

Това, което няма да прости обаче, са интригите на Алисия.

 

Ето какво сподели тв водещата за нея.

 

- Когато се заговори за теб и Валери, се намесва и името на Алисия, от която той има син. В какви отношения си сега с нея?

 

- O, питаш ме за злата жена, „лоша“ е слаба дума за нея! В какви отношения ли? В традиционните, тя диша и се храни от интриги по мой адрес, като най-актуалните й са – нейни приятелки ме били виждали на яхта в Монте Карло, както и историята й с „Пирогов“, където слава богу, не ми се е налагало да стъпвам, камо ли с нечии охрани. Айде нека се успокои!

 

- Има ли война Николета-Алисия?

 

- Мисля, че въпросът ви е формулиран неправилно и некоректно. Защото аз не мога да водя война сама със себе си. Война се води само, ако имаш достоен противник, а тя никога не може да се изправи пред мен като личност, какавато претендира, че е, а винаги ми забива отровното си жило в гърба – на мен и на семейството ми.

 

Често бивам обвинявана, че именно аз водя тази война и безспорно в очите на хората изглежда така, защото тя умее да върти долните си номерца потайно. Истината е, че трябва да ми е благодарна, че съдбите ни се преплетоха, иначе отдавна хората щяха да са забравили коя е Алисия и евентуално щеше веднъж годишно да бъде канена на ретро фолк партита със Сашка Васева.

 

- Защо си толкова непримирима към нея?

 

- Защото съм всичко онова, което тя иска да бъде, а не може и няма да отстъпя и да й простя за всичко долно, което редовно крои по мой адрес и на семейството ми, но всичко това ще й изиграе лоша шега и градските легенди за нещата, които съм й сторила, ще станат най-сетне реалност. Нали е скъпоструваща и тя ще си плати скъпо.

 

И за разлика от нея, аз не се моля на никой за нищо, те на мен ми се молят! И за да не бъда голословна, ще конкретизирам, че когато аз бях в отлични отношения със законния ми съпруг, тя искаше да го накаже по своя начин, лишавайки го от сина му, принуждавайки го да й се моли и да се гърчи от мъка. Неведнъж съм й писала sms-и, че това не е правилно. Сега, когато й е представено, че нашите отношения уж не са добри, сама звъни да предлага срещи с детето и да го играе добрата героиня в сериала.

 

Има ли друг?

 

Колкото до слуховете за интимна връзка с Филип Плейн, Нило отговаря загадъчно: „Ще коментирам този факт, когато му дойде времето да го направя“.

 

И добавя: „С Филип имаме много общи теми на разговор и много общи познати“.

 

В крайна сметка на въпроса има ли мъж до себе си и влюбена ли е, Лозанова е категорична, че се чувства обичана и това й е достатъчно.

265 Коментара

Диди

преди 8 години

Оффф, каква смешница .Алисия ти е проблема, Че се мляскаш с всичко живо по барове , на улички и стряхи.Не Тя ,трябва да се запре ,а твоята безлична персона .

Коментирай

оууу, разкош....

преди 8 години

ох, сега вече ще спя спокойно!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Никиииииии

преди 8 години

Ххаххахахахахахаххахахахахахаахахаххаахх, искам на Шиши любовницата, да ми заплати хонорар, защото още вчера написах какво ще каже п.р.-ката й, без да съм чела списанието ! Хххахахахаххаахахах, миличката ....... Хора, не й се подигравайте, тя не е добре ...... аз сериозно го съжалявам, девойчето, то от толкова дудуци и последната й мозъчна клетка е зачезнала. Горкотоооооо .....

Коментирай

Lele....kolko si tapa

преди 8 години

Ti sama ste qdesh laina Nikoleta.... trqbva skoro da te spukat ot Boi. ... I si izlekuvai glistite.... I se majI s poveche vazelin.

Коментирай

WTF?

преди 8 години

с филип плеин имаме много общи теми..... куха лейко една дума на английски или немски не знаеш имала теми!!!!!!!!!!!!

Коментирай

весела

преди 8 години

ако не е Алисия какво ще прави тая? няма да има за какво да говори? никои не е я взема на сериозно и тя пак се бута да говори само за Алисия и проваления си брак.

Коментирай

Име

преди 8 години

Хотидиоти, Вие сън не сте спали да напишете статия за Шизофриничката хахах ...НиколетУ мЪ, това ли ти е грандиозното интервю? Я сега сподели кой ти го написа,защото на всички ни е ясно,че не си толкоЗ умнЪ...Общи Теми с Филипчо? АРЕ БЕ...На какъв език си говорите,ако не е тайна , че ми е доста интересно? :))) А колкото до това кой е злобеннн...Видяхме ву чатовете с Андреа и разни други "дами" и как наричаш разни момичета мърши...Ако искаш още 100 интервюта дай и се изкарай девица,но всички знаем що за стока си !!! И НИКОЙ НЕ ТИ ЗАВИЖДА!НА ПРОСТ ЧОВЕК НЯМА ЗА КАКВО:)

Коментирай

13

преди 8 години

Николета отново си прави реклама на гърба на Алисия. Промотира списанието като "Истинското лице на Алисия" , предаването си "Николета скарана с Азис, заради Алисия". Само Николета говори в медийте за Алисия. Нормално е Алисия да я обсъжда с приятелките и да я говорят. Да не забравяме, че преди време Николета показа отново колко е долна в предаването си като захапа малкия Валерко, че обувките му били мръсни. Алисия някаде да е говорила за Никол? Да не говоря че да имаш някакъв сакрален момент с бифшия си и да плачете заедно защо го обявяваш публично. За да накраш някой да се чуства зле!?

Коментирай

име

преди 8 години

А и още нещо...Алисия дължи славата си на трабанта Николета? What the F***? Явно доста си си повярвала...Интервюто ти буди само смях и съжаление

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ама много бяс има в това интервю, защо така? Бяс и халюцинации са лайтмотивът. Хапчетата определено ги пропуска. По темата бих казала, че и аз на мястото на Алисия не бих си пуснала детето при тази змия - права е била. Валери като гледам на Алисия се умилква, а не на нея. Той е добряк, жалко е, че тази има влияние над него чрез дъщеря им. За Плейн и Михайлов мога само да.... хаххахахаххаххаххахахахахаххахаххахаххахаххаххаххаххахах

Коментирай

Elvira

преди 8 години

Иии край! След това интервю вече нищо не е същото.. Тайни интриги и веднага разбрала ,че била Алисия

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ей, проста циганко и срещу Алисия да тичаш, пак няма да я настигнеш - тя е образована и има своя професия, а ти можеш да се хвалиш само с леглата на мъжете, които са те премятали, инак гладна ще ходиш, това е твоята професия, скрии се в циганския си катун, обувай шалварите и кротувай, по-проста, глупава и нагла лъжкиня от теб няма

Коментирай

ИВО

преди 8 години

е нема спасение от това изчадие.ТАЯ СЕ МИСЛИ ЗА НЕШО АМА Е ЕДНО. НЕДОРУЗОМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА. ЦИТИРАМ: водеща, папараци,бтв , смях до сълзи за така нареченета водеща теле физия какво др.да предложи освен разяващ силикон,турски бози,папараци,някакво тъпо шоу на слави........... а колкото до това ,за АЛИСИЯ ти джуди си далеч ама ного далеч от нея защото всичко постигаш като си вириш смрадливи части от тялото си а не с талант.

Коментирай

Bravo

преди 8 години

Браво за интервюто! Аз пък взех да е харесвам далеч повече от манипулативната Алисия-факт! Дано и Николай му дойде акъла

Коментирай

Елена

преди 8 години

Николай и Николета пак се виждат. Много са ми сладки двамата. За сега уж само като приятели ама знаеш ли. Баба Ася е минало за него, пуска стари снимки, за да не я забравят. Това са фактите, дори и Валери го знае.

Коментирай

Dee

преди 8 години

И сега очакваме това "интервю" да се предъвква от жълтите медии поне 10 дена. Първо да вметна, че Николета на тази фотосесия прилича на Майкъл Джаксън (не искам да обидя човека, лека му пръст, голям талант беше). Второ, този ПР, който си правят Николета и Алисия вече не знам си коя поредна година съвсем започна да омръзва. Кой крив и кой прав, но е факт, че Алисия една дума не е обелила по адрес на Николета от сума ти време. Последната има навика да се заяжда с всеки. Видяхме начинът, по който говори с феновете си и грозните коментари. Видяхме я и на яхтата в Монте Карло. Видяхме я и с чантичката от Бирмата или там който беше. Видяхме я как се сучеше на Филип Плейн. Видяхме я да прави и същото на Григор Димитров. Айде сега, кой е крив и кой е прав?

Коментирай

Хм

преди 8 години

Ако наричаш Алисия зла жена, КАК ЩЕ НАРЕЧЕШ СЕБЕ СИ? ......... не спря да интригантстваш. Нали не мислиш, че някой ти вярва и за Валери и за Алисия и как не си била изневерявала? Просто ти си смешната с тези интервюта и не знам кога ще го разбереш.. половин бг ти се смее от сърце

Коментирай

Надя

преди 8 години

Добре деее, защо въпросната й ПР-ка не я спря???? Не знам кой е прав и кой крив, но с таз ужасяваща злоба, която излива в това интервю, настройва хората още повече срещу себе си. За какво й се плаща на въпросната Мария Томова??? Аз по-злобно и отвратително нещо скоро не бях чела...

Коментирай

Баба Ася- подмолната

преди 8 години

Ася добре крие истинското си лице. Пред хората усмихната, мила, любезна, а иначе какви ги върши... Като се почне от това, че каза на Валери, че е бременна в четвъртия месец, за да не може да го махне. Напада Николета тихомълком, за да се изкара жертва и много се кефи, когато тя избухне. Най-гнусните хора са подмолните като Асенцето, ама тя е достатъчно наказана откъм външен вид, преди чичко доктор да се намеси със скалпела хахаха

Коментирай

караджовско джудже

преди 8 години

защо не се заяжда с някои друга успяла жена,а само с Алисия? Защото Алисия вероятно е мноооооооог по-умна от тая кифла за да не й обръща внимание толкова време. Да се заяде с някои друг и да й начупят правената муцуна...

Коментирай

Петя

преди 8 години

Клозлето,всички знаем,че ти цяло изречение не можеш да направиш.Добре,че е пр-ката ти да ти пише отговорите на интервютата,че иначе си загубена.Стига плю Алисия,не си и на нивото!Лекувай си шизофренията и се успокой

Коментирай

Миа

преди 8 години

Сега ще ти обясня :) Въпросната Мария, никога няма да даде истински професионален съвет на клиентката си, а именно: да спре да плюе, да спре с черния пиар и да наблегне на други, позитивни неща, по простата причина, че въпросната Мария има интерес клиентката й да не спира да се излага. Казвам го като работеща в сферата ! Въпросната Мария или няма достатъчно клиентела или клиентката й добре плаща, не знам, но истината е, че тя просто не мисли за клиента, а за финансовия интерес и в този ред на мисли, никога няма да я посъветва правилно ! И понеже клиентката е много елементарна жена и не се усеща как й крадат парите, пък и е злобна, взаимната им работа ги удовлетворява напълно. Това е :)

Коментирай

шиши

преди 8 години

Имали били общи теми на разговор хахаха,ти не знаеш и дума на английски бе моме.Беше по хубава преди сега си се издухала мнаго.Добре че е този фотошоп да заблуждаваш 14 годишните пикли.Само те ти се възхищават понеже са глупави-нормално...

Коментирай

ана

преди 8 години

Четох,четох и нищо не разбрах.Уж казва нещо,пък нищо не казва.И за сведение нали имаше някаква среща Алисия/Валери, където се разбраха за малкия.Николето нормално е една майка да не пуска детето си като знае,че си наоколо.Интригите определено Николета ги прави.Що пишете,че рядко дава интервюта.Тя интервюта не дава,защото няма какво да каже,но голотиите си ги публикува всекидневно.Така се предлага тя на чичетата дето й звънят после....

Коментирай

Maria

преди 8 години

Ama tia puk Nikoleta, kato blesti s edna estestvena hybost.....Niama skalpel, niama plastichni hiryrzi, niama fotoshop. Samo priroden char, vrodena inteligentnost, krasota, krasota......

Коментирай

Запозната

преди 8 години

„С Филип имаме много общи теми на разговор и много общи познати“. Николета,престани да лъжеш,с преводач много общи теми.....да бе! Ти си неуко момиче,с големи претенции,и защо си мислиш,че Филип те взима на сериозно,но е нормално!И кои общи познати.....ххахааа!!На пръв поглед,хващаш окото,но това само до първите 10 мин.,после........... Все тая,ама мисли къде летиш,средите в които искаш да си,ще си останат само мираж за теб!

Коментирай

Viki

преди 8 години

На какъв език си говорят с г-н Плейн?

Коментирай

Ни ло

преди 8 години

Мнооооого си зле бе момиче...жалко за Никол.С какво е заслужило това невинно дете такава никаквица за майка.Опазил господ

Коментирай

pppp

преди 8 години

Общите ви теми нa рaзговор до къде се свеждaт?Мисля до пaйетите и черепите по кичозните му дрешки.Но нa кaкъв език ги коментирaте?Силно се съмнявaм Плейн дa знaе бългaрски.Кaкви отношения може дa имaте?Същите,кaто тези с Григор Димитров, тоест никaкви.Зa Aлисия рaзбрaхме,е и щр си остaне фaктор в животът ти.Грозевa,нормaлно е дa дaвa мaлко интервютa.Първо нямa кaкво дa кaже тaзи стaтия го докaзвa и второ: никой не я отрaзявa освен въпросното списaние.

Коментирай

567

преди 8 години

Nikoleto ti si dolna cherna grozna i zlobna ciganka

Коментирай

Palna boza

преди 8 години

Be mila nali i za Niki Mihailov 6te6e razni ne6ta da razkriva6?! Intervuto e pulna boza lo6ata si ti za6toto Alisia nikoga ne te e obidili ili unijila publi4no, za6toto ti prosto ne sa6testvuva6 za neq;). I tova deto 6tqla da si plati zaplaha li e????? Samo edin super ot4aqn 4ovek moje da rusi takiva gluposti. A kolkoto do Valeri i kak e plakal... Hubavo go podredi pak cq' svqt da mu se podigrava.

Коментирай

off

преди 8 години

ЖИВОТНООО СПРИИИ ДА НИ ЗАНИМАВАШ С ВИСОКОМЕРНАТА СИ ПЕРСОНА, АЛИСИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ, ПРЕМИРИ СЕ! АЙ БАСТА!

Коментирай

Galya

преди 8 години

"- Защо си толкова непримирима към нея? - Защото съм всичко онова, което тя иска да бъде,..." Hahahahaha. Goliam smiah. Kakvo tochno si ti? Az naistina sum mnogo glypava i ne razbiram. Ako sednesh edno CV da napishesh, kakvo tochno she sudurja? A znaesh li izobshto kak se pishe CV ili cover letter. Edva li Alisia iska da bude kato teb- neprekusnato obijdana, podmiatana i nishto neznacheshta. Tia dori i sama da ostane, pak standarta na jivot niama da postrada. Ami ti.... I oshte neshto, Alisia ne e prosta, che da KOPIRA NEPREKUSNATO, jenata razbila semeistvoto i. Ako cialata tazi energia, koiato izrazhodvash ia nasochish v dryga posoka- obrazovai se, griji se za deteto si, cheti knigi, slyshai muzika razlichna ot chalga. Vmesto selfita snimai prirodata ili dushteria si. Togava sigurna sum i ti samata she se chyvstavsh po- dobre. Yspeh

Коментирай

Trol

преди 8 години

Хаша хахахах...и отново се НЕизказа пърделника Николета!Ох не мога много ми е смешно.Тази женица е лекар...някой да и помогне...моляяяяя вииии..хахаха.Пак същото..от 50изречение се разбра това: аз съм ГниЛо..тоест НИКОЯ.Алисия ми е идол...Аз съм просто цигане..хахахаха...Ама смръдлоооо една жена,която има идентичност,която има индивидуалност,която е интелигентна казва: аз нямам проблем с Алисия!С Плейн се познавам и дотам! Влюбена съм,но не в съпруга си и сме в процес на раздяла/развод.....А ТИ КАКВО КАЗА МА....аз тъпа пуйка и не знам дали ми е устата или в задника...

Коментирай

Zlo kusokrako trupche

преди 8 години

Е и какво стана сега..????Пак показа колко хиляди класи над теб е АЛИСИЯ. Тя е Алисия...разбери,а ти си тази,която си спала в леглото и.

Коментирай

Голям смях!

преди 8 години

Братя и сестри по сеир, тука стана скучно. Идете в инстаграм и вижте върха на простотията и парвенющината. Там фризьорчето на НЕдоразумението се пени, че бил новатор. И НЕдоразумението, горкото и то с пот на челото се мъчи да бъде оригинално. Хотарена, ей ви на идея за статийка утре. Да имат изнемощелите ви дечица къшей корав хляб.

Коментирай

Напуканите джуки като маймунска вагина

преди 8 години

Никой не иска да е това,което си ти..най-малко Ася.Ернестина Шинова ти го каза,но явно наистина си малоумна и не разбра.След милиони години еволюция хората сме еволюирали до това,което сме,а ти даже още не си срещнала еволюцията. Ася Дойчева е певица...с талант!!А твоя талант какъв е?

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

ШИ ШИ ОБИЧАМ ТЕ

Коментирай

kak kakyv

преди 8 години

svirki i guzene za snimki. Zashto ne spomena golqmata si lubov "Sishi" v intervuto? Tova "mega senzacionno intervu".. vse edno na nqkoi mu puka za koq se mislish (shtoto v deistvitelnost si e edno smeshno nishto)

Коментирай

Др.Душевадов

преди 8 години

ГНИ ЛО КОЛКО СИ ЖАЛКА

Коментирай

xaxax

преди 8 години

Скъпа Николетке с това интервю се изложи за пореден път! Факт е че си бясна, че Алисия и Николай са заедно, а и след като си видяла новият и клип (сниман в апратамента на Ники) сигурно си се изяла. Правилно, точно това заслужаваш! Зла и злобна е не Алисия - любимката на цяла България, преуспялата с песните си певица, а ти - долно, мизерно същество, което е научено само да мрази и завижда. Погледни веднъж завинаги в своята паница и спри да се занимаваш с живота на други хора и най-вече с този на Ася! Тогава ще ти е далеч по-лесно... И не си мисли, че някой е тръгнал да ти завижда, защото заради такива индивиди, ме е срам, че съществувам!

Коментирай

Турски сериал

преди 8 години

Николета,вече си пародия с този отегчителен цигански сериал,ОК?Не разбра ли,че Алисия не се интересува от теб?!Феновете са ти гнусни,загорели мангали и тея дето им се пускат.Сиреч демек твои копия!Разбрахме,че си обичана.Всеки мангасар те обича.А ти обичаш ли??Не мисля....едно парвеню което си ти,не знае любов какво е.Знае само злоба,чукане,дрешки и разкрачени пози за селфита...щото друг никой не те иска за снимка.

Коментирай

МЪРШОЛЕТОООООООООО

преди 8 години

ЦИГАНСКА КУРВО ДАНО НЯКОЙ ТИ НАЦЕПИ ГЛАВАТА ЗА ТИЯ ИНТРИГИ

Коментирай

Ели

преди 8 години

Много моля някой , който е чел списанието , да ми каже истина ли е частта , в която този паразит твърди , че се вижда с Ники Михайлов , защото бил прекрасен човек и те били приятели ???

Коментирай

Курво..курвичке

преди 8 години

Курвенце,влез се изкъпи,че вониш на мърша

Коментирай

Trol

преди 8 години

Да и аз бих искал да узная дали е казала това

Коментирай

Asq

преди 8 години

Алисия си е Алисия...класа,стил,ум,кариера....не мож я стигна и след 5000 години.Ти си паразит Николето.Така си родена и така ще си идеш.Приеми го!

Коментирай

съвет към Николета

преди 8 години

Отиди на участие на Алисия, гледай хората как я очакват , като истинска звезда, как се радват и пеят песните й, как се редят да се снимат с нея и си помисли-фактор ли си в живота й. Дали си жива или не, Алисия ще си е това което е, а ако нея я няма, ти за какво ще говориш? Проблемът ти с нея е , че развали семейството й от интерес, а тя се събра с този , когото обичаш .На теб е гледал, като на трабант, а на нея ....боготвори я. Боли ли те?

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

boklyk mrasen....kade si tragnala da se meri6 s alisia....otka4alka lyda

Коментирай

Не думай

преди 8 години

На цяла България била любимка ахаххаха хайде да не слагаш всички под общ знаменател, а? Аз не я харесвам, както и много други, така че говори от свое име, куха лейко

Коментирай

KURVOOOO

преди 8 години

Turska parantio dano te ebat mangalite dokato ti se prusne analnata halka, boklyk vmirisan!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Вярно стана скучно, ама единомислие какво да правиш :) А разкажете за сеира малко повече. Аз видях само профила на Ивайло Колев във фейсбук. Абсолютно същата прическа. И освен тъпото Неинтервю забравих да спомена колко гротескно изглежда Николетка. Ама как може да се пусне в този вид. Слепи ли са хората около нея или и те ѝ се подиграват.

Коментирай

Трагедия

преди 8 години

Цели 5 страници коментари за една нищо и никаква статия:))))) За вас, драскачи, има само едно определение-ОБСЕБЕНИ

Коментирай

с

преди 8 години

Прилича на изрод.. Тези вежди са отвратителни!

Коментирай

ПФУУУУУ ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАЯ

преди 8 години

Нормално ли е според вас това заглавие и то на списание взимащо се за нещо..АЛИСИЯ Е ЗЛА ЖЕНА?????? НАПРАВО МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАЗИ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ТОПВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА, ТИ СИ ЗЛА МИЛИЧКА НЕ ТЯ, ЛИЧИ СИ КОЛКО ЗЛОБА И ОМРАЗА ТАИШ КЪМ ТАЗИ ЖЕНА, НА КОЯТО РАЗВАЛИ ВРЪЗКАТА С БОЖИНОВ И ОСТАВИ СИНЪТ ИМ БЕЗ БАЩА, ТИ СИ ТАЗИ КОЯТО ПУБЛИКУВАШЕ РАЗНИ ГНУСНИ СНИМКИ КАК СЕ ЦЕЛУВАШ С ВАЛЕРИ С ЦЕЛ ДА НАРАНИШ И НЕЯ И ДЕТЕТО МУ, ТИ СИ ТАЗИ КОЯТО СНИМАШЕ ОБУВКИТЕ МУ НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН, ТИ СИ ТАЗИ КОЯТО ВЕЧНО БЪЛВА ОГЪН СРЕЩУ НЕЯ, А ТЯ ДОРИ ТЕ НЯМА ЗА ЧОВЕК. И КАТО СИ В ТОЛКОВА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ ЗАЩО ВАЛЕРИ И НИКОЛАЙ ПОКАЗВАТ УВАЖЕНИЕ КЪМ НЕЯ И НЕПРИЯЗЪН КЪМ ТЕБ, ЗАЩО ВЕЧНО ТЪЪНКО ТЕ ПОДБЪЗИКВАТ И НИКОГА НЕ СА СЕ ИЗКАЗАЛИ ТАКА МИЛО ЗА ТЕБ КАКТО ЗА НЕЯ??????????? ТИ СИ ЗА ПСИХИАТЪР БЕ МОМИЧЕ АЛИСИЯ ИМАЛА ИМЕТО СИ ЗАРАДИ НЕЯ ХАХАХАХХАХА, ЛУДАААААААААААААААААА ВЗЕМИ СИ ХАПЧЕТАТА. И НАИСТИНА ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ ДОКАЗА ЧЕ НЕ СИ НАРЕД С ГЛАВАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И ДОКАЗА КАК АЛИСИЯ Е НАД НЕЩАТА А ТИ СИ ВЕЧНАТА ПОРЕДНА И ПОСЛЕ ЗАРЯЗВАНА. И ДРУГО МИХАЙЛОВ ОБОЖАВА АЛИСИЯ ВАЛЕРИ СЪЩО;)))))) ХАХА. Е, ТОЯНО ТОВА МИРА НЕ ТИ ДАВА НАЛИ?! ТОЗИ КОЙТО И ОТНЕ СЕ ВЪРНА ПАК ПРИ НЕЯ, И ТОЗИ С КОЙТО ПОСЛЕ ТЯ СЕ СЪБРА Я ОБИЧА И УВАЖАВА ТАКА КАКТО НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е ОБИЧАЛ ТЕБ НАЛИ????? БЪДИ ДОБЪР ЧОВЕК АКО ИСКАШ И ТИ ДА ИМАШ НЯКОЙ ИСТИНСКИ ДО СЕБЕ СИ!

Коментирай

steisi

преди 8 години

Гнома Николета да слезе на земята...

Коментирай

блаа

преди 8 години

Абе хора, тя може да каже всичко. Да не мислите, че дори да го каже, някой ще ѝ държи сметка после. Николай Михайлов не вярвам да тръгне да се обяснява, че тази била намекнала нещо за него. Тя няма как да каже нещо конкретно, нали ѝ прочетохте другите бълвочи - никаква конкретност. "Защо се разделихте с Валери?" и започват някакви пълни глупости. Но, ако някой си е купил списанието, да го напише тук.

Коментирай

ПФУУУУУ ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАЯ..ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 8 години

....... ВЕЧНАТА ПОРЕДНА И ПОСЛЕ ЗАРЯЗВАНА. И ДРУГО МИХАЙЛОВ ОБОЖАВА АЛИСИЯ ВАЛЕРИ СЪЩО;)))))) ХАХА. Е, ТОЯНО ТОВА МИРА НЕ ТИ ДАВА НАЛИ?! ТОЗИ КОЙТО И ОТНЕ СЕ ВЪРНА ПАК ПРИ НЕЯ, И ТОЗИ С КОЙТО ПОСЛЕ ТЯ СЕ СЪБРА Я ОБИЧА И УВАЖАВА ТАКА КАКТО НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е ОБИЧАЛ ТЕБ НАЛИ????? БЪДИ ДОБЪР ЧОВЕК АКО ИСКАШ И ТИ ДА ИМАШ НЯКОЙ ИСТИНСКИ ДО СЕБЕ СИ!

Коментирай

Алекс

преди 8 години

Тези 4000 прегледа на статията ми се струва, че са само от коментарите. Статията е пълна боза като всеки път.

Коментирай

преди 8 години

Не си гледал/а където трябва. Кондаков явно е в течение на тукашните коментари и изтри въпросния чат в профила на салона си. Титуулова хората на "селяни", а Табуретката нарече русата мадама "травестит" Изобщо демонстрация на класа и изтънченост пак..."

Коментирай

Точно така

преди 8 години

Алисия е зла жена, като само публично се прави на добричка. Какви гадни интриги иначе върти тази лисицааааа...Тя и приятелката й Христина са супер злобни. Асьо, кажи що баща ти искаше да стреля с пушка Валери бе. Нали си добричка, давай споделяй.

Коментирай

твар

преди 8 години

От тази само един Фотошоп, джуки и вежди са останали и милион пластики, корекции и хиалурон. Жалко подобие на жена- Травестит! Че и злобно , та чак се самоизяжда! Жена без личен живот, живеещ този на Алисия. Курволето, си едно нищожество, което живееш от имидж правен върху гърба на кадърни и успели хора. И никакво развитие. Живота ти просто няма смисъл и затова навлиза винаги в чужди територии. Мръсна гадна и подла твар! Проститутка!

Коментирай

DA !

преди 8 години

Напълно подкрепям !

Коментирай

SRAM

преди 8 години

Словореда в заглавието е....потресаващ!!М.Грозев е явно толкова неука,колкото и Клозета Лозанова!А цялата статия...все едно четях преразказ на умствено изостанала.

Коментирай

Безпристрастие

преди 8 години

Факта, че Алисия си има собствен живот и не желае да го прави достояние на цяла България, както го правиш ти (открито и тъпо) не означава, че върти ТАЙНО ДОЛНИ НОМЕРЦА Николето, защо си толкова проста и злобна? И тя ли трябва да започе открито махленски скандали, че да я обявим за видиш ли искренна както се прсвиш ти, хахахахах. Ужас. Само корицата ти бе промотирана с името на АЛИСИЯ, Валери, Николай Михайлов и Филип Плейн, после ми говориш, че някой ти ползвал името, О, Боже Алисия от години не ди спомням да ти е споменала името, чак и го отбягва, ако я попитст. Зсмидли се колко си смешна с това, че твърдиш обрстноро!

Коментирай

прозрачна си и хората предварително знаеха твоя сценарий

преди 8 години

Нищо ново под слънцето! Къде ти са разкритията, кое това, което никога вече няма да бъде същото , ма парцал! Едни и същи въпроси от 10 години насам тъпчеш, една и съща тема, които никой не го интересува отдавна , явно само теб. Кое е новото , което разкри? Не можеш да се примириш с мисълта ,че и Ники Михайлов и Валери Божинов и двамата мъже в живота на двете ви ти биха шута яко в увисналата трътка най-безцеремонно пред цяла България, по най-демонстративен начин. До кога ще им споменаваш имената без почва? Ти си отдавна история за тях и двамата с отврат говорят за теб. Какво постигна през годините, парцал? Нищо! Същата простакеса си остана и още по-злобна и отмъстителна ставаш и състаряваш. Заприличала си на мумия. Добре, че има КИТ с тонове да прикрият сбъчкосаното ти обезобразено лице и Фотошопа не може да прикрие дълбоките бразди по лицето ти и злобата в очите ти. МЪРША разложена! Ти си беше и ще си умреш проститутка, защото си без образование, неграмотна и безгранично злобна.Ти си обсебена от Алисия иди се лекувай! Смърдяща твар! Проститутка!

Коментирай

До всички които питаха.

преди 8 години

Въпрос: "Упорито се говори, че и ти се срещаш с твоето бивше гадже Н.М. Има ли нещо вярно в това? ОТГОВОР: За мен и Ники всеки може да говори каквото си поиска...Важното е какво казвам аз! Имам прекрасни отношения с Николай и няма смисъл да се срещам с него тайно.Това, че сме бивши гаджета да не би да означава, че не можем да се виждаме?Ако искам да се срещам с него,винаги мога да го направя, без да се притеснявам кой какво ще си каже, защото аз няма какво да крия.Ники е страхотен мъж,кавалер и джентълмен.........." после го хвали че като е живял в чужбина е с друг манталитет и има страхотно отношение към хората, в това число и към бившите му гаджета.

Коментирай

Трафик

преди 8 години

Браво на Асините тролчета - изработихте си хонорарчето!

Коментирай

До тези които питаха.

преди 8 години

Въпрос: "Упорито се говори, че и ти се срещаш с твоето бивше гадже Н.М. Има ли нещо вярно в това? ОТГОВОР: За мен и Ники всеки може да говори каквото си поиска...Важното е какво казвам аз! Имам прекрасни отношения с Николай и няма смисъл да се срещам с него тайно.Това, че сме бивши гаджета да не би да означава, че не можем да се виждаме?Ако искам да се срещам с него,винаги мога да го направя, без да се притеснявам кой какво ще си каже, защото аз няма какво да крия.Ники е страхотен мъж,кавалер и джентълмен.........." после го хвали че като е живял в чужбина е с друг манталитет и има страхотно отношение към хората, в това число и към бившите му гаджета. И естествено нищо екслузивно не казва, освен че пак плюе по Алисия. Говори неща, които и преди ги е казвала 100000000 пъти.Няма смисъл да си го купувате.

Коментирай

Марийке

преди 8 години

Злобата е очевидна в кого е! И не Алисия отмъкна и разби семейството на Николета, а обратно! Така,че не виждам основание на тази злоба и ненавист, която разяжда тази проститутка. И в какво е Николета повече от Алисия? Образование, талант, успех, професия? Какво? Кой и на кого има причина да завижда? Ако не беше Алисия и Божинов, Николета да е още в гетото на евтините проститутки, сега след брака се котира, като мУтреса. Това е нейното развитие в личен план. И нищо друго. Просто проститутка! Разбра ли, Курволетко минето??? Ти си никоя им никаквица! Едно голямо НИЩО!

Коментирай

Asia revlata

преди 8 години

E da veche ne pravi jivota si obshtestveno dostoianie, no mai zabraviash kak reveshe i trubeshe po vsichki medii kak Valeri q e zariazal, kakva jertva e tq i kolko losha e Nikoleta! Dosta se izloji togava, qvno niakoi po-umen ot neq i podshushna da se spre sus seirite...

Коментирай

нима?

преди 8 години

Нали, ти съдиш по твоите хонорари от КУРВОлета?

Коментирай

Голям смях!

преди 8 години

Тя Табуретката бая разбира от трафик, живи са още спомените от Околовръстното. Сега ще ни разясни тя как се върши тая работа.

Коментирай

?

преди 8 години

Kato tolkova se draznish na Nikoleta zashto se rovish non stop iz statiite za neq i zashto si kupuvash spisaniq s neini interviuta?????

Коментирай

До "нима"

преди 8 години

Не, тролчо:)))) Пак бъркаш хаха Чакам да ми отговориш , бързо!! Губиш пари, не се подмотвай;)))))))))

Коментирай

простакесо,

преди 8 години

По кои медии е търчала и ревала? Едиствено и само беше поканена от " Отчаяните съпруги" където сподели болката от предателството на един мъж и баща. Нима я обвиняваш в това? Пожелавам ти никога мъж да не задържиш до себе си и цял живот да бъдеш предавана, както от мъж, така и от близки и познати, и най-вече от децата ти един ден. Ако изобщо имаш и те дари Господ с тази радост, която явно не заслужаваш. И тогава се смей над себе си. Съдбата да се надсмей над тебе, това ти пожелавам, гадино мръсна, която не спря да плюеш и да изсипваш жлъчката си тук и навсякъде.

Коментирай

леле

преди 8 години

направих си труда да попрегледам страниците не съм 4ела интервюто но и нямам намерение разбрах ,че това нещо николета е луда злобна и мизерна откъм чувства и хората масово и се подиграват ненавиждат и сезабавляват с стова нещо жалко за детенцето съжалявам и майка и ,и баща и леле пази БОЖЕ от такова нещо нищо

Коментирай

Ана

преди 8 години

Ахахахахахахааахахаххахаха с две думи има прекрасни "отношения" с Ники М. за които той най-вероятно не знае. Тя естествено може по всяко време да се вижда с него ако иска, защото той явно няма право на мнение......то за тая среща не трябва да са двамата явно достатъчна е и само Николетка с болното въображение, даже може Николай изобщо да не е в България. А хвалебствията за Ники М. които следват никога не съм чувала от Николета да ги казва за мъж, още по-малко за собствения си съпруг , което дава доста очеваден отговор на въпроса: Защо и след толкова време Николета мрази Алисия и ще я мрази и на оня свят? - Защото Алисия има мъжа, който Николета цял живот е искала и продължава да иска, а ако догодина стане онова което е замислил Николай, то Николета сигурно ще си сложи край на живота.

Коментирай

тъпа простакеса

преди 8 години

Хайде вземи се образовай, че ти липсва елементарна култура, още по-малко да използваш думи, на които не знаеш значението им. Тъпото крещи в теб. Освен 2 заучени фрази и чуждици , и да си разтваряш краката , нещо друго знаеш ли простакесо? И , не ми мисли парите...те са си мой и твой няма да станат. Където искам и на когото искам ще ги давам, на проститутки като тебе не плащам.

Коментирай

и да се поправя

преди 8 години

мои и твои- пари- мн.ч

Коментирай

Ана,

преди 8 години

Много точен и добър коментар, само не издавайте неща тук, защото само това чакат, да мизерстват. Нека си живеят в заблуда,че са велики и във великото забвение!

Коментирай

най-после изплю камъчето на тормоза в дуашата си

преди 8 години

Това, което я разяжда и ще я умори, а тя вече е заприличала на баба Яга си има име - Ники Михайлов. За цяла България си прозрачна МИНЕТО, но за пръв път си призна кое те мъчи и коя е причината да мразиш без причина Алисия. Но, тя не ти е виновна, че ти си долна и неграмотна проститутка спала с баща и син за слава и пари. А, и вашата връзка е била мимолетна в Михайлов и свършила много преди да се събере той с Алисия. А ти след него претупа Очите, Главата, Бушона и безчет продуценти, клиенти за служба и пари. Сега вече мина и на чантета, роклета, обущета, мантета. Е, да са ти честити фантазиите! А, там където е казано ТРАБАНТ не вървиш! Не осъзнаваш, колко си недостойна за там? Пачаврула си вече изхабена, състарена и преупотребена. Гледай си клиентите,че още малко ще останеш и без тях. Имаш достойна и млада конкуренция в лицето на дъщеря си! дано изляза лош пророк, но времето не е далече пак ще си приказваме.

Коментирай

иска и се

преди 8 години

Заблудена оФца си Курволето! Срам и позор за детето си! На другите им е през онази работа за теб. И какви четки прави на Михайлов само. Я, той се подиграва публично с нея и я осмива. Колко е жалка! Ще си остане само с мечтите!

Коментирай

Mдааааа

преди 8 години

Николетке, сега вече цяла България разбра кой на кого завижда и злобее. Николета, безгранично си тъпа и дори ГЪЗА си не умееш да прикриеш. А, тя злобата си ти е си ти е вродена, където и да ходи насраната сврака, гъза си носи със себе си. Повече от ясно е, че ти ще си умреш тъпа и злобна!

Коментирай

...

преди 8 години

А ти от къде си толкова сигурна, че Лелисия е с Николай. Защо не спираше да търси Николета, дори когато беше омъжена? Защо няма празник, на който Ники да не й пише или прати цветя?

Коментирай

Ай

преди 8 години

Лозанова,до 2-3 месеца ще си без работа. Нека шишето ти намери някаква партийна синекурна длъжност,че от сега нататък те чакат само глад и мизерия.

Коментирай

Drun drun

преди 8 години

Аз НЕ ХАРЕСВАМ Алисия!Обаче Николета чупи тъпомера,сериозно! Николета е зла и проста..то то то бива да си тъп ама тя направо е за Гинес.Един човек,когато има достойнство не плюе и по най-големия си враг.Но това са хората с морал и достойнство.А на Николета това и липсва изначало.Какви родители има,че е без никакво възпитание и морал?Без ценностна система?

Коментирай

мечтиии, поне те са ти безплатни!

преди 8 години

Николета, ти на Филип Плейн ще му останеш само клиентка. Той жени красиви и интелигентни по света- БОЛ. И никога не го забравяй, че са 7 континента, а ти си само една проститутка!

Коментирай

и аз тъй

преди 8 години

И аз НЕ харесвам Николета! Обаче Алисия ми е два пъти по-противна.Има гадно,гнусно излъчване и е злобна,но много хитра и знае как да си играе добре картите.А след многото ''подобрения'',които си причини е толкова грозна ,как можа така да се подреди,огледало нямали,няма ли кой да й каже да спре да се кълца.

Коментирай

ture

преди 8 години

Тя, трябва да е наистина напълно изперкала, ако си мисли,че всичките тези негативни коментари тук и навсякъде за нея са само от фенове на Алисия. Ама напълно изперкала, както и тази тук в този сайт, която е единствения неин защитник. Курватор и простотия, ръка за ръка!

Коментирай

ето , за вълка говоря, той в кошарата ха ха ха

преди 8 години

Курволето и СИЕ , ти ли са ма, парцал? Защо се криеш, разконспирирана си!

Коментирай

ето , за вълка говоря, той в кошарата ха ха ха

преди 8 години

Курволето и СИЕ , ти ли са ма, парцал? Защо се криеш, разконспирирана си!

Коментирай

до .......и аз тъй

преди 8 години

За твое сведение- Алисия цъфти, младее и хубавее с всеки изминат ден, и мога да изредя ред причини, за които я харесват хората, за разлика от Николета. Аз не съм фен на Алисия, нито слушам такава музика, но Николета ПРОСТО няма причина да я харесвам. И не съм само аз, за нейно съжаление.

Коментирай

е, да ама

преди 8 години

За съжаление и ШИШИ си има любима. Тя е навсякъде е ВТОРА цигулка!

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

e, prechupi se- nai- nakraia si pokaza razbitata psihika, za koiato Niki Mihaylov govori ot godini. A tova tapo sashtestvo prodaljava da mu pravi komplimenti. Kakvito i intrijki da varti Alisia (ako izobshto e taka ili samo plod na bolniat ti muzak), razbra li kolko e kofti da si tapa i da ne mojesh i ti taka taaaanichko da vartij intijki i da razplakvash konkurentsiata ?? Ako beshe umna i ti mojeshe da vartish takiva intrijki, ama kuhata ti kratuna, goliama kato samosval e prazna! I zatova Alisiika te razplakva i dopalnitelno ti razbiva ne do tam stabilnata psihika. Haide, galtai hapchentsa i koka i se radvai na stranichniat im effekt, che pone otslabna ot tiah, pihtiesta tratke, podpuhnala!

Коментирай

едно и също

преди 8 години

Трябва да си малоумен да не забележиш ,че тук пишат максимум двама ,като единия с дългите заглавия от тук не излиза.Да не говорим,че от минутите в които са писани коментарите става ясно,че някой влиза,насира няколко коментара един след друг и излиза.След няколко минути същата работа.И все едни и също бълва жалкарчето.

Коментирай

:)

преди 8 години

Некак си не ми се верва Ники М. да търси и праща цветя на жена зарязал преди 100 години и нарекъл трабант. Той след НикУлетка имаше доста връзки, ако ще праща нещо на някой по бих повервала, че ще е на Арабаджиева - тя е жена от класа. Така, че леко с мечтите и фантазиите.....

Коментирай

sofiq

преди 8 години

Белият цвят ти отивa Николетке,много добре ще изглеждaш,когaто в нaй- скоро време ти сложaт усмирителнaтa ризa.Виждa се че нaтaм вървят нещaтa,толковa си изтрещялa,че и зaплaхи ръсиш.Не се вслушa в съветите,който ти дaвaхa дa посетиш специaлист и дa преминеш нa медикaментозно лечение.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Какво виждам-фенките на Алисия откачили от злоба,цял ден дращат коментари.Получиха поредна лоша порция истина,след Андреа,Петко и Яна,Азис,Филип Плейн,които се оказа,че все така са си близки с Николета, сутринта пък узнали ,че Валери и Николайчо също нямат против да се виждат и чуват с Нея !Очакваме следващият всеселенски Хит на Дойчева да бъде заснет в Апартамента на Лозанова -вероятно ще издебне момента ,когато тя снима Папараци и ще вземе ключа от Божинов да иде да се овъргаля и снима в леглото на Николета.Не знам още какво може да измисли болния мозък на Света Алисия?

Коментирай

....

преди 8 години

Товa с въргaлянето в чaршaфите много ми хaресa!С aмо едно уточнение цялa Бългaрия знaе,коя обичa дa се въргaля в чужди чaршaфи(Николетa в тези нa Aлисия)

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

По кревати,дивани, маси,канапета се въргаля точно Алисия-справка последните и клипове-виж ги,а и коли да не забравя!

Коментирай

Галя

преди 8 години

Да обиждаш първо е признак на слабост, второ едва ли някой го интересува животът ти на вечно развей прах бе момиче, нищо не си постигнала в живота, с нищо не си заслужила вниманието на хората, ставаш жалка с напъните си да си все из медойното пространство. То е ясно като бял ден бившите ти с кой са по близки и коя жена уважават, засичат ги не само из фризьорските салони ;) а ти както винаги в сянка, дали Николай зне как си общува с теб хихихи, а Валери като толкова реве защо не си те прибере отново ха?! Номерата ти са доста изтъркани, така че с подобни изявления просто ставаш за смях. Айде сега питайте ония двамата за нея пък да видим реакциите особено на Михайлов. Алисия пак се спуква да ти се подиграва мдаааааааааааааааа....ВЗЕМИ СИ Я ХАХАХ.

Коментирай

Веждата

преди 8 години

Първо веждите са уааау-далеч от модерното.Прилича на Чубака,сериозно!Второ е с поне 2кила грим,което казва ясно,че е грозна и сбабичоса на и се крие под грима.Трето..Е нема такова тъпо животно,като Николета Лозанова.Навсякъде я обиждат,осмиват и подиграват,а тя вика АЗ СЪЪЪМ ВЕЛИКААА.Това не е ли шизофрения?

Коментирай

Трол

преди 8 години

Разликата между скалпа и челото е фрапираща!!!Представете си колко грим има това недоразумение на природата.И пиарката (умишлено го изписвам така) и гримьора и фризьора и си правят гавра с нея,а тя не се усеща

Коментирай

Трол 2

преди 8 години

Николета би ли казала какво е постигнала до тук в живота?С какво да я запомним? Щото Ася има творчество ама Никито.........???

Коментирай

Име

преди 8 години

Обаче нека не забравяме,че Николета е тази която се целува с Андреа в един клип, в един друг пък си зазвява изкуствените цици пред Фики и т.н., да спомена ли снимките й пред бебешките колички? Илиии как си показва циците на всеки? ... Фенка съм на Алисия , да и защо не ? Харесват ми песните които прави и начина по който се държи.Може да е интриганта , да е всичко това което казва Николета ( аз лично се съмнявам да е вярно ) но ми харесва как за толкова време нищо не каза и не я спомена и се държи подобаващо !Да не говорим,че поне може да направи 1 изречение за разлика от други.

Коментирай

....

преди 8 години

A клиповете към песните й и тук Aлисия го рaздaвa по обрaно.Друго си е дa се кaчиш върху мaсa по белио и дa ближеш мляко от купичкa или пък дa се снимaш голa под душa с Фики.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Николета ги чете коментарите точно тук и му е казала. Ама неговото поведение е напълно нормално - около нея не може да има свестни и интелигентни хора. Би било голям контраст.

Коментирай

Ой-ой

преди 8 години

ОФцооооо-Николето! Ма ти верно си била много проста, ма! Аман от насраната ти кравешка муцуна.

Коментирай

XAXAXA

преди 8 години

Това са 5-6 роднини на Лелисия. 120 коментара Асето доста ще трябва да им плати :D

Коментирай

123

преди 8 години

Ako taya be6e vzela moya mij 6te6e da vidi kakvo e zla jena.Ne vi razvbiram az, ta taya kurva vze mija na Alisiya.sled tova napravi edin golqm sirk, to po4ivki.reportaji i kakvo li ne......i sega Alisiya bila zla jena???Ta ti daje dedeto i pokaza na efir?Ne Alisiya ne e lo6a, ako az bqh na neyno mqsto 6te6e da emigrira6.

Коментирай

до ХАХАХА

преди 8 години

Това ли е всичко което можеш да кажеш? Май съм права, а? И не съм роднина на Алисия , държа да отбележа !!!

Коментирай

Katya

преди 8 години

Nai- veroiatno e razbral che edna prostitytka razbiva semeistvoto na dushteria my. E kak da ne go zastreliash... Ima li po- skupo za roditel ot deteto my. I vijdaiki che dushteria my strada e reagiral.

Коментирай

Maria

преди 8 години

Ako dnes samo fenive na Alisia pishat, kude sa ordite ot pochitateli na Nikoleta. Ne poveche ot 5 sa pisali. Hmmmm

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

da puknesh dano bokluk hahahahahaha

Коментирай

Мария

преди 8 години

Мога да кажа само едно - дано Алисия е жива и здрава дълги дълги години, иначе не виждам ти за какво ще говориш и какво ще осмисля жалкото ти съществуване. И един съвет - лекувай се Николета, не е нормално да ставаш и лягаш с мисълта за Михайлов и Алисия............определено ти е нужна помощ, щом сте в добри отношения с Валери дано ти намери добър доктор.

Коментирай

до ... XAXAXA

преди 8 години

Ало, психото, излез от Матрицата! Във всяка статия ти чета глупостите, където ти се привиждат родните на Алисия. Хвани се с идолката си КурватаЛека и на психиатър. Имате спешна нужда от специализирана лекарска помощ и настаняване за продължително лечение. При Николета е видимо необратимост и ще се наложи в най-скоро време да я закарат завързана в лудница . Нещата при нея придобиват страшен и опасен размер за околните.

Коментирай

оле, майко!

преди 8 години

Абе какво е това чудо с този Фотошоп , как така все лицето и тъмно, а ръцете и до китките бели , като намазани с вар. Да няма някакво кожно заболяване тази жена? Това е на всяка нейна снимка. А, колкото до интригите.... стана банална и едва ли има по нагло и в червата и дебелоочие от нея. Кой нормален човек ще разбие семейството на друг и в същото време ще има очите и съвестта да обвинява другия при все, че знае, че другия е невинни в случая? И как не се светна това недоразумение на природата , този Травестит, че с нейните камъни по нейната глава се получава. Хората не са глупави и те познават много добре коя си, каква си и на какво си способна. Аз не зная дали Алисия, но ти със сигурност в най-скоро време ще си получиш заслуженото с лихва. И бъди сигурна ,че и Господ няма да те прескочи! Злобна, завистлива, тъпа и неграмотна кучка!

Коментирай

365

преди 8 години

Напълно луда жена бе, как може това нещо да ни карате да го гледаме даже в национален ефир... Валери плакал за нея, Валери трябва да е най-щастливия мъж, че все пак бързо се измъкна от лапите на тази луда зла жена! Алисия е светица, че изобщо ти търпи лудостите и въпреки всички простотии пускаше детето си и с теб по почивки. Коя нормална жена ще иска да пусне детето си с тебе където и да било, та ти си напълно луда нищо чудно и детето да мразиш както майка му. Болен мозък!

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

Алисия била Светица,мале,малееее!Още колко хора директно или индиректно трябва да кажат за нея публично,че е интригантка, подла,алчна и царица на задкулисието.Накрая и Николета се осмели въпреки ,че знаеше какво ще последва-вижда се точно тук от коментарите на заблудени ненормалници.Таня Боева,Кали,Джордан,Еманула,Джина, Ивена,Бони-гримьора,Теодора-и те ли не са преценили правилно това злобното джудже Алисия..,която никога не излиза на светло,но е майсторката на подлите номера,интриги и удари в гърба!Хора, мислете малко преди да сипете жлъч и омраза ,не изкарвайте черното бяло!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Аре каке да напрайме така, я съм първия тука, къде твърда, че си жрица и киснеш на Околовръстното за 15 кинта на свирчок. Ако се изкажат още петима поне, публично де, у жълтура, понеже така сме преценили, ти кво, жрица ли си верно? Перката се била осмелила...айде бе! Та таа не млъкна вече години наред, сефте да ѝ беше! А Ася не е никва светица, ама се оказа, че нацели ваксата кък да побърка ептем Мършоляка и то без да се налага да прай нищо, освен да си гледа нейната си работа и детето. И до днеска съм изненадан от търпението на тая жена да не оскубе перушината поне веднъж на караждовската мангуста. Щот познавам дами, къде щеха да напраат света на карета, а Перката на фрикасе, ако на им отмъкне мъжете. Явно Ася има дългосрочни стратегии за действие, което предполага акъл, а не междуушен вакуум и е верно мек характер и добър човек, та да търпи такива публични унижения и клевети толкова години вече от неква дебилна коза с десетина психиатрични диагнози, бахти!

Коментирай

?

преди 8 години

Какво я хвалите само тази ненормалната Ася,която побърка дори собствения си син като непрекъснато му навираше нов татко или батко?В стремежа си да изкрънка повече пари от Валери и максимално да го засегне и унижи като мъж и баща използваше зловещо и елементарно детето си-не ми я хвалете тази майка,разби най-вече психиката на едно малко момче.Ще си бере последствията рано или късно,сигурна съм ,че детето и е объркано и със сбъркан мироглед благодарение на алчната си ,злобна майка!

Коментирай

lili

преди 8 години

tazi na snimkata toku 6to e oblizala nqkakyw ,,jelatin'' ujas dasto typo izly4vane

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Ако такова интервю бъде дадено директно по мой адрес, бих се погрижил за даващия го по единствения възможен начин, да омете с физиономията си целото Цариградско и да поплува с бетонни ботушки във воден басейн по негов избор с дълбочина от минимум двайсе метра. После ше съм съгласен да съм злобен и долен инригант, нема проблем! Също и ше си плащам скъпо, но втори Разколников нема да стана със сигурност! И определено ше отърва света от един с нищо непотребен, много злобен и вреден паразит, живеещ на гърба на другите и обгрижващ собственото си щастие чрез клеветничества и ефтинджос злобата на циганския си манталитет. За мене обяснението е само едно, таа е тежко болна, със сериозни психически проблеми и при така отправените заплахи би могла да бъде и обществено опасна. Време е да влезнат санитарите, бахти!

Коментирай

Xxx

преди 8 години

Е,не може да си толкова...тъпа,Николето!!!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Феновете на Алисия тука едва ли са много. Аз поне, влизам да чета и да се забавлявам за чужда сметка, което правят и мнозинството от пишещите тук. Който като Табуретката доброволоно си пъхне чутурата в месомелачката на жълтурите, трябва да е готов за тоновете помия, които очакват и него , и родата му до девето коляно. Каквато и да е Ася, публично се държи на положение, а не сипе вулгаризми наляво и надясно. Нервите й са като корабно въже, пък и за разлика от Табуретката, явно мисли и за по-късно, как ще гледа на нея синът й. Само заради този факт си спечели уважението ми. Инак броят на корекциите й, дрешките й, музиката й, тия глупости с копирането, не ме вълнуват изобщо. АзЪ пак стреля в десятката.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Азъ,ма много си оригинален!Що си разпиляваш тука таланта се чудя?Вземи издай книга,роман,стенвестник ,новия Стършел!!!!!Що за същество си не знам ,но си жалък и самотен вероятно, мъж на средна възраст,комплексар и псевдоЕнтелегент!Но ,ако видиш Николета на разстояние от 2 метра ще мигаш на парцали и ще се чудиш къде да се скриеш защото вероятно си и грозен и няма да можеш да понесеш нейната красота-ха-ха!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Не я хвалиме, чудиме ѝ се на търпението и акъла да търпи такъв психо-тормоз, щот аз щех да откачим, бахти! А Перката отдавна щеше да е гризнала дебелия край на тоягата и горчиво да съжалява, че изобщо се е занимала с мене. Таа просто не моа си представи къв късмет е извадила с такъв спокоен, разумен и милосърден човек като певачката. Пак повтарам, има жени, къде на местото на Ася щеха да напраат Перката на шкембе-чорба!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Я съм отпускар в момента и моа си драскам колко и къде ми душа сака. Грозник съм, така е! :-) За комплексар, тцЪ! Самотник, пак тцЪ! Ама не знам що реши, че имам проблем с жените...о да, имам, ама с тъпите такива. И не пропускам да го напомням и заклеймявам, щот съм на мнение, че българките заслужават нещо по–добро от това да им се присмиват заради умствения багаж, а кога представителната извадка са такива нищожества като Перката и Ко. ставам зъл и злобен, ама патриот. Не ми е приятно неква долна мангуста да се бара за най–красивата българка, а всъщност да е най–малоумната и фотошопирана овца, къде гази по Територията. Патриот съм демек, обичам си нашенките и немам никво желание НЛОто да ми обижда взора. Просто не съм съгласен таа да ми я пробутвате за красива и секси, понеже ми се драйфа от неа и требва да почнем с пиячката още от сабалем, та да ми мине.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

ОООО,милият,той, искал и за него да дават интервюта и да е известен,ами известен си в Хотарена!Ама и си много оригинален,забавен,почти класик,да не кажа Шекспир-аферим,Машалла!Продължавай все така ,цял ден се прави на умен и възвишен ,а и последна та дума винаги да е твоя.Вземи стани от компа и си свари поне един боб,че да има какво да хапваш като се изтощиш от писане и раздаване на акъл!

Коментирай

до Азъ

преди 8 години

Слабаков ти ли си ,бре????????

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Ти кво, натискаш ли ми се са? Нема те огрее, споко! Боб ше вариш на тоа твоя, за мене има кой да се погрижи с телешки медальон с естрагон в сметанов сос със зелен пипер, ммм! Глезат ме, щот съм грозен тъп и самотен комплексар! :-Р Аре у лево, бейби!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Не, но мерси за задочния комплимент! Слабаков е голема работа, с най–голем респект от мене! И Ласкин не съм де, ако тва е следващия въпрос, а най–обикновен грозен комплексар, къкто се подразбра отдоле! :-D

Коментирай

Име

преди 8 години

АзЪ, има време " Ха ха " да те обвини, че си роднина на Алисия или ти плаща :)))) че явно и той е в матрицата както Николета хахха Привиждат му се разни неща

Коментирай

М Да

преди 8 години

Еее, взе ми думите от устата: "Ало, психото, излез от Матрицата! Във всяка статия ти чета глупостите, където ти се привиждат родните на Алисия. Хвани се с идолката си КурватаЛека и на психиатър. Имате спешна нужда от специализирана лекарска помощ и настаняване за продължително лечение. При Николета е видимо необратимост и ще се наложи в най-скоро време да я закарат завързана в лудница . Нещата при нея придобиват страшен и опасен размер за околните. " - съвсем същото исках да кажа и аз :)

Коментирай

paloma

преди 8 години

А кого да хвалим Николета ли?? Че се намърда като паразит и разби едно семейство . Лиши едно дете от нормална среда ,за да може да харчи пари като обезумяла и невидяла(най- вече).

Коментирай

Maria

преди 8 години

Abe....neznam koi poburka deteto si. Nikoleta vlachi dushteria si po solariumi, revuta, boiadisva kosata na Nikol. Nikoleta e vseizvestna s pohojdeniata si. Nikol she se naychi da chete i ... kakvo she misli togava? Ili poneje i az sum tupa kompleksarka, rodnina na Alisia, pri tova platena ne razbiram. A,i sum samotna plus tova. Sigyrno zatova mi e tolkova antipatichno tova nedorazumenie |Nikoleta.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ей, голям смях с тия коментари. Статията е пълен боклук, също като Николетчето, но коментарите са супер. Аз като фен на Алисия и на музиката ѝ също искам да се изкажа. За Николетка нямаше и да знам, ако не беше първо Николай, на когото следя кариерата от тинейджърка, а след това си я припомних благодарение на скандала с Алисия. И като страничен наблюдател мога да кажа, че Алисия няма железни нерви, просто въобще не ѝ пука за Николета и знае, че онази няма капацитета дори да я обиди. От цялата простотия страда единствено Николета, но тя просто няма друг избор. Трябва да се предлага и да се излага яко, за да може да ѝ обърнат внимание медиите, а оттам и хората.

Коментирай

БАХТИ НЕНОРМАЛНАТА ЖЕНА. ЗА ЛУДНИЦАТА Е.

преди 8 години

БАХТИ НЕНОРМАЛНАТА ЖЕНА ---------- ЗА ЛУДНИЦАТА Е ------------- . Е няма такава шизофрения, такъв идиотизъм и кретенизъм, такава простотия и злоба, наглост и измислици. Това вече минава всякакви граници. П.С За да е ясно на малкото заблудени фенчета на лудата НиКУрлета - нямам нищо общо с Алисия, НО и не паса трева (щото тази малоумна шизофреничка НиКУРлета си мисли, че пасем трева....) .

Коментирай

до Азъ

преди 8 години

Strahoten si. Ysmihna mi denia. Ama to sigyrno, zashtoto si prost, tup kompleksar. I az sum takava, pri tova platena rodnina na Alisia. Naslajdavai se pulnocenno na otpyskata si.

Коментирай

Вангела

преди 8 години

Николето, Николето, злобна вещицо поболя се! Ти заслужаваш Алисия да излезне и да те направи за смях пред цяла България за пореден и последен път, да разбереш най-накрая къде ти е мястото - ниско в краката й! Да ни разкаже как си се мъкнала по лагерите на мъжа й едно време да го обслужваш, и как си се търкаляла в собственото й легло, парцал самозабравил се. С какви очи продължаваш да я стискаш като удавник за сламка, за да говорим в момента за теб? В клипове ли не й прави мръсно, в постове ли не я "хапеше", публично ли не я обиждаше? Какво ли не правеше? До ден днешен наговаряш плиткоумните ти приятелчета в профила ти, за да злословите, присмивате и подигравате (или по-скоро да се мъчите да го правите) злобно и махленски Алисия. Живееш, дишаш и спиш в сянката й! Приеми, че винаги ще си остане ПО-ДОБРАТА ОТ ТЕБ!

Коментирай

блаа

преди 8 години

И аз се присъединявам към пожеланието.

Коментирай

paloma

преди 8 години

Като гледам дебилската усмивка на Николета по светски партита и инервюта ,в който Ааа.ъъъ...аааа....ъъъъ в смисъл...ъъъ са преобладаващи ,просто незнам от къде го вади това самочуствие.В България има толкова красиви ,интелигентни и естествени жени ,които могат да я сложат в малкия си джоб.Името Николета се превърна в нарицателно за прост,пошъл ,дебилен и злобен човек.

Коментирай

PINK-ANGEL87

преди 8 години

Значи тук всеки, който подкрепя Алисия, или му се плаща, или й е роднина. Що за глупосто е това? Приемете, че хората имат фенове! Освен това нормалните хора подкрепят и толерират личности като Алисия (ДА! ЛИЧНОСТИ!), които могат само да служат за пример на обществото. Защо е такава? Защото има достойнство и малко хора биха игнорирали един простак по толкова интелигентен начин, защото проявява дяволско търпение към омразата, простащината и нападките на една психичноболна жена, която съвсем се самозабрави! Не й отвръща, не се защитава, не се обяснява, а просто гледа собствения си живот, който ОЧЕВИДНО я прави щастлива и удовлетворена! НиколетА може да я изкарва подмолна, лицемерна и всякаква, но това, което виждаме ние е една достойна жена с класа, възпитание и маниери на дама. Личния й живот може да бъде какъвто си поиска, той нас не ни късае, а Николета да отиде и да се излекува, без да ни намесва с личните си терзания и видими проблеми. Николета, приеми, че Алисия в дейсствителност не знае за жалкото ти съществуване!

Коментирай

PINK-ANGEL87

преди 8 години

не знае за жалкото ти съществуване!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

"Платена роднина" даваш ли си сметка, че освен неграмотно пишещ изглеждаш и тъп? Буквално! И какво значи "Усмихна деня ми" сега ли я измисли, хахахахахахаххахаххах. Хора с умствен багаж като твоя трябва да им се забрани да се изказват. Повярвай ми. Добре, че си анонимен, иначе щеше да се изложиш доста! Плюс това, факта, че на теб не ти изнася, че Алисия има хора, които я харесват, не ни прави нито платени, нито роднини. Ходи чети и не ни занимавай с простоватата ти персона.

Коментирай

Психиатър

преди 8 години

За съжаление няма да разбере, понеже не е хич не е наред, горката, а и с всеки изминал ден се влошава все повече и повече. Има спешна нужда от лечение. Освен това по рождение си е осакатена от липса мозъчни гънки, които правят процеса на разбиране абсолютно невъзможен. Болният от шизофрения може да получава халюцинации, налудности (често фантасмагорични по характер или свързани с чувство за преследване) и дезорганизираност на говора и мисленето. Последното може да варира от загубване на нишката на мисълта до изразяване на изречения, които са само бегло свързани по смисъл или до пълна смислова несвързаност, позната още като словесна салата, в по-тежките случаи. Социалната изолация, занемаряването на облеклото и личната хигиена и загубата на мотивация и способност за преценка са обичайни явления при шизофрения. Обикновено се наблюдава модел на емоционална затрудненост, например липса на адекватни емоционални реакции. Шизофренията често се свързва и с нарушение в социалната когниция, както и със симптоми на параноя, а често се наблюдават и прояви на социална изолация. Обикновено болният изпитва затруднения с работната и дългосрочната памет, вниманието, изпълнителните функции на паметта и скоростта на осмисляне на информацията. При един не толкова често срещан подтип, болният може да демонстрира продължителна липса на говор, да застива неподвижно в причудливи пози или да показва безпричинно раздразнение. Когато се чувстват застрашени, пациентите може да проявят агресия като форма на самозащита. Налудности. Изкривени, лъжливи мисли.

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Тези двама-тримата ,които изписаха над 100 коментара вчера и днес са се събудили-добрутрооо!Единия често употребява-хахахахахахаххххха,другия пише,пише и вмъкне дума- две с изцяло главни букви ,има и един ,който употребява?????? -тези са най големите ентусиасти ,но понякога се прикриват умело ,а има и един с дългите заглавия-ама съм Шерлок,а?А и Азъ,разбира се!

Коментирай

до майката на николета

преди 8 години

дъщеря ви е много зле заведете я на специалист ,ако не обърнете внимание ще стане непоправимо

Коментирай

ИРИНА

преди 8 години

Последователите, както и роднините, на Николета сте много тъпи (извинявам се за грубия език) в опита си да убедите, явно себе си, че тук пишат само платени роднини, каквото и да значи това определение. Тъпи сте, пак се извинявам за грубата дума, и сега ще се обоснова защо: при положение, че от един IP адрес може да дадеш - харесвам или не харесвам на един коментар, какви са тези "платени роднини" , които генерират над 50, 60 харесвания на негативен коментар за Николета. Истината е, че много добре го знаете този факт, но единственото нещо, което може да направите е да се самозалъгвате понеже от истината, явно, ви идва да си прережете вените ! Съвет: сменете си ментора ! Не сте на прав път ! Успех

Коментирай

до "Простакесо"

преди 8 години

А при Диков не рева ли, а мърло???? Изобщо не ми пука кой я е зарязал тая, толкова ли е слаба като характер, че не може да преживее един мъж, който явно не му дреме за нея??? Една достойна жена не си изкарва проблемите пред всички, а ги преодолява сама!Я не ме кълни курво селска, така ли наказваш хората, които не харесват противният ти идол,а , боклук??? А дано пожеланията, които отправяш към мен да те стигнат в тройна сила , да не подминат и децата ти и всички,които са ти важни! Такава смешна и жалка женица, като теб, която се изразява толлкова просташки и кълне хората и роднините им без да ги познава - сигурно си срам за всички около теб, злобен гном! Простакеса съм била:)))))))) А ТИ КВО СИ МА ДРИСЛООО???? А ДАНО СЕ ЗАДАВИШ В СОБСТВЕНАТА СИ ЖЛЪЧ И ОТРОВА , МИЗЕРНИЦЕ!!!!бЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ, ОТРОВНА ЗМИЯ!

Коментирай

до "Простакесо"

преди 8 години

И за да бъда в тон с простотията ти, квазимодо ще ти пожелая и аз ако нямащ деца, да не ти се случи никога , а ако имаш - да те мразят до гроб!!!!

Коментирай

какви коментари само

преди 8 години

do nikoletaпреди 13 часа 135 da puknesh dano bokluk hahahahahaha Напиши отговор Ама много си долно бе! Пиша в единствено число,защото тук пише едно дребно,низко,долно човеченце,което очевидно е злобно в червата и по коментарите си личи,че предимно то пише,не може да свари да отговаря и да плюе,ама много лоша услуга правиш на Алисия,Шъ знайш!Внимавай какво пожелаваш,независимо на кой.Много си наказано от живота.Един щастлив и удовлетворен от живота човек никога няма да му мине през ума да пожелае на някой човек да умре.

Коментирай

До 'тъпа простакеса"

преди 8 години

Поправи се, имаш нужда явно :)))) Ама иначе ми правиш забележки на тема образованост,, а???Доказа коя е простакесата БРАВО!!!

Коментирай

smotli

преди 8 години

ti ne razbra li, che fenovete na Asq se vihrqt pod statii za Nikoleta i obratnoto??PR akciq hahaha i dvete sa mi smeshni

Коментирай

да

преди 8 години

Това обсебеното от Алисия,(което и аз не знам на какво се надява,Алисия тиквен медал ще му тури,че постоянно виси тук да я четка и да пише коментари срещу Николета) с дългите заглавия и хахахахаххахахахах-то, то до такава степен не е добре и от тук не излиза,че нищо чудно и ИП -та да сменя и д агенерира гласове. Нормални хора не биха харесали подобни коментари.Има си начини да покажеш и да напишеш,че не харесваш някой.Тоя каруцарски изказ ,клетви и обиди не са начина.Не знам за гласовете,но е факт,че коментарите се пишат от максимум 2-3.

Коментирай

!

преди 8 години

ponqkoga dumite sa izlishni..na neznachitelnite po sudurjanie komentari se otgovaria s mulchanie

Коментирай

до "да"

преди 8 години

АЛООО, ОБСЕБЕНИЯТ :)))))) "ПАК СЪМ ТУК" ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХ

Коментирай

Samo da vi kaja

преди 8 години

Трябва да сте много зле да си мислите, че Алисия казва на някой да пише тук! Ако й пикаше щеше да наорави Николета на мармалад пред медиите, а не да се занимава с дребни и смешни коментари! Това тук е мнението на народа, а супер злобните коментари са, защото Николета е супер злобна и си ги е заслиужила до един. Наричаше хората "мършо", заплашва нон стоп Алисия. Коя е тая, че не сещам? Нхалница с нахалница малоумна, да си ходи в геотот

Коментирай

Реалност

преди 8 години

Николета ти си елементарна жена, която води предаване за клюки, чийто фотографи ходят по следите на хората, търсят компромати и нарушава личното им пространство. В цялото предаване обаче ти си най-голямата грешка. Промени тона на думите, които четеш. Говориш като срамежливо дете в детската градина. Не се търпи. Поне образование да имаше, а ти си със средно, нямам думи. Хора с висше образование са без работа, а такива като тази бездарници са на върха на бизнеса / какъвто и да е той/.

Коментирай

Хахха

преди 8 години

Охоооу.... Да да.... И на финала на срещата Никъсокрака се събудила от шум. Този шум бил плачът на детето и, понеже не било яло милото от 3-и дни. Ама нищоооооо, нали е накъдрено и изпечено в солариум. Аааааа и има яки дрешки... Скоро и ще ги гримира яко и съвсем няма да му трЕбва да яде. Коза тъпа. Само едно МЪРША знае и това е...Ама то около нея си мирише на мърша рака, че......... Нищо, Ася ми е по-важна от детето. А за НикитУ-ауууу, давам всичко. Хем искам да ме заведе при семейния им лекар, онзи който им присажда коси, че и на мен ми трябва. Николето много си елементарна и смехотворна.

Коментирай

Тролчето

преди 8 години

Ми...да ти върти интриги Ася.Ти не си ли ги заслужила?Парантия,гювендия долна

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ами то преди няколко дена под една статийка пак за Николета показаха нагледно как харесванията се увеличават.За нула време резултатите се изравниха в харесване и нехаресване-значи има начин,но хората просто си имат и друга работа.Я да видим интересът към Алисия в СигналБг например колко е висок и колко коментара има там за нея за новата и песен например-вече почти няма,така че тези тука или не харесват творчеството и или са луди по Николета,но не си го признават!

Коментирай

reby

преди 8 години

Е то да беше само Николета. Една камара бивши нейни колежки се изредиха да я обрисуват каквато е. Рухна фалшивия перфектен образ на модната икона. Перфектната и безгрешна тя. Чиста като сълза. Пък видиш ли, всички други грешат. Другите са курви, другите са долни, другите въртя интриги, а тя милата ни един кусурец няма. Намирисваш Асьо, та чак смърдиш. От километри, че се нетрае.

Коментирай

Валя

преди 8 години

"Асьо, смърдиш" - човек, който се изразява по този начин демонстрира толкова ниско ниво, че едва ли е в състояние да дава оценки за хора, които го превъзхождат на интелектуално и на всякакво друго ниво. Образа на Алисия може да "рухне" само пред теб и пред хората, които вярват на простотии, които са им изгодни. Кога е казала, че другите са долни, другите са били курви и т.н? Много си се дезориентирала в преценката си, това е в стила на Николета. Да, Алисия смърди - само че на скъп парфюм, а ти вониш на елементарност с глупавия си и некомпетентен изказ. И понеже е фина дама с интелект и поведение на истинска жена, всички й се качват на главата. Само глупави, нереализирани и агресивно тъпи жени се заяждат с Алисия - Николета, Джина Стоева, Емануела - Боже опази. Защо веднъж Галена, Преслава, Анелия не се заядоха с нея? Какво да ви обяснявам.

Коментирай

преди 8 години

Valio valiooooo, nqma kak da si se napruskal sus skup parfium i "da smurdish" ahahahhahah mai ti imash nujda ot koregirane na nachina si na izkaz ! I koq si ti, che da kazvash koi ot kakvo se interesuva??? Ne mi haresva Asq i taka, protivna mi e, vijdala sum q v okaqn poten vid po zavedeniqta i ne q namiram za krasiva jena!! A oshte po-malko e klasna i stilna

Коментирай

о хайде,хайде

преди 8 години

О,Валя какво се правиш на ощипана?! А човек ,който се изразява така ''do nikoletaпреди 13 часа 135 da puknesh dano bokluk'', какъв е.Много сте интересни,хващате се за някакви неща и правите драми,а има къде по-гнусни,гадни и неприемливи обръщения,тях се правите,че не виждате.Че си и много възмутена.Лицемери!

Коментирай

Реалност

преди 8 години

И двете не мога да ги понасям, но Николета копае дъното. Явно Гнило е толкова отегчена, че се чуди каква интрига да завърти, за да привлече внимание. Миналата седмица с Плейн, тази със ''злата'' Алисия. Утре ще обвинява ФБР, че върти интриги в жълтата преса. Изобщо птичия й мозък е зает да произвежда словестна диария каквато само една елементарна селяндурка знае.

Коментирай

Валя

преди 8 години

1. Не съм Вальо, а Валя. Възможно ли е с всяко изречение доказваш ограничения си пилешки мозък? Да, възможно е. Няма нужда. 2. Относно думите ми, че "смърди" на скъп парфюм, тази дума не съществува в моя речник, просто цитирам плиткоумното същество, което я изрече т.е ти. 3. Не знам какво за теб е "окаян вид" но аз редовно разговарям с нея след участията й, и повярвай мило момиче тази жена не може да я видиш в окаян и потен вид и след 10 часов маратон по бягане. И ако ти висиш по дискотеки от 12 до 4 сутринта и се прибирарш в окаян вид, потна и миришеща на евтин парфюм и цигари, то за час и половина пеене Алисия никога не може да бъде в такъв. Приятна вечер! (laugh)

Коментирай

visokopostaveno lice

преди 8 години

mnogo ste mi interesni obache, mnogo hora ne ponasqte Alisiq obache vsichki obqsnqvate kakvo stava po uchastiq, takava bila onakava bila. I Nikoleta edno vreme viseshe na bara pred scenata zqpaiki Alisiq vse edno vijda Beyonce xaxa mn ste zle :D we

Коментирай

Tarataika

преди 8 години

А Оксана Кондакова,какво мисли за връзката ти с Филип Плейн?

Коментирай

Eehhh VALIO VALIO

преди 8 години

Valia izlagash se veche! Ti si tazi s pileshkiqt mozuk milichka;))))" Да, Алисия смърди - само че на скъп парфюм, а ти вониш..." tova sa tvoi dumi, ili gresha ??? V tvoqt rechnik nqmalo takiva dumi ahahahah milata glupachka ;)))))) a "vonish" kakvo e, seliandurche??? A kolkoto do potnata Asq,i tuk v tozi sait predi vreme biaha kachili neina snimka ot uchastie, kudeto ot kosata i bukvalno techeshe loi , sus razpleskaniqt grim i mrusniqt potnik axxaxaxaxa Aide ne mi gi probutvai tiq fantasmagorii, stiga si zashtitavala groznata si averka, che stavash smeshna kato neia;))))) Leka vecher i ot men, dano ne spish sama i tazi nosht VALIO

Коментирай

За Бога

преди 8 години

От кога думата "сделка" означава "прекрасни отношения"? Николета, всички знаем, че просто не искаш да си признаеш, че всичките ти самонадеяни изказвания как не може да се сравняваш с другите жени, се оказаха пълен въздух и чисто и просто си поредната кифла с провалена връзка. Признай си, че с Валери склюючихте сделка да няма развод, за да поддържате интереса на глупавите си фенове и да не се излагате взаимно. Не сте заедно, чукате си се с други, чувстваш се обичана - пълен цирк и накрая нямало развод, е и? Пф хахаха. Толкова си глупава. Връзката, която поддържате е само в името на Никол. Прекрасни отношения нямаш нито с Валери, нито с Михайлов. Нещо повече нито един от двамата не те следват в Инстаграм и най-вероятно не знаят, че "се разбират с теб", докато на Алисия я следват и се късат да й лайкват снимките, да не кажа, че Валери коментира дори. Направи си извод.

Коментирай

Валя

преди 8 години

Е, добре хайде нека е "Потната Ася" дано да станеш една идея по-радостна от това, хахаха, само че докато тя си живее живота някоя си потна нейна фенка, като теб, която й ходи по участията тук я коментира. Хи-хи-хи, колко забавно. И ти казах, че не съм Вальо, а Валя. Но спирам да ти го повтарям, ясно е, че шизофренията е коварно заболяване. И ОТНОВО ще ти поясня за израза "смърди на скъп парфюм" че като гледам, не просто си тъпа, ами и вече започваш да се вдлъбваш. Ти беше писала, че Алисия смърди, нали? Е, и аз казвам "Смърди, ама на скъп парфюм" хайде сложи думата смърди в кавички и може и да разбереш, че аз просто ЦИТИРАМ думите преди мен. Или отиди до някой с една мозъчна гънка повече да ти обясни какво имам предвид, че с лош човек хората са казали можеш да се разбереш, ама с ПРОСТ никога. :D :D :D

Коментирай

hahaha

преди 8 години

I az predlagam da i prati email da q popita, no tq e tolkova zaeta da obikalq sveta s muja si Philip Plein, che nadali shte ima vuzmojnost da otgovori na Nikoletka :D

Коментирай

Петя

преди 8 години

ГниЛо,мила..как се чувстваш след като в 11 страници коментари всички си правят яката гавра с теб и те плюят на поразия?И хората казват истината за теб без да ти "завиждат"!Не е ли време да се скриеш и да си лекуваш шизофренията?

Коментирай

Ай

преди 8 години

Кучка Курвулета, Zwerg, Лотрековата клоунеса Ла Гульо.

Коментирай

sis

преди 8 години

Ауууу каква омраза, какво чудо бе Дойчеви! Кой ви е крив, че кака-сврака никой не я ще за жена? Пак ли Николета? При нея Валери не остана даже и заради сина им. А Николайчо и сложи рога със всичко живо което срещна по пътя си и я направи за посмешище през цяла България, а тя продължава да се унижава и да се води негова "любима". То кой ли друг би я взел? Излязоха кирливите ризи на "многоуважаваната класна жена". А бившите и колежки? И те ли лъжат? И те ли и завиждат? И на какво да попитам, че не се сещам?

Коментирай

123

преди 8 години

Откога наричаме "всички" двамата уродливи братя на леля Ася??? Знаем как ачкате под всяка статия за Николета. Е, разбираемо е. Все пак заради нея нямате онзи лесен и охолен живот на гърба на Валери. А между другото я вижте колко е часът. Бързо бягайте да бавите Валерко, че кака ще ходи да я клатят по хотелчета. Айде ходом-марш по задачи, иначе няма парички за кафенце и цигарки.

Коментирай

Реалност

преди 8 години

А бе на нея не й пука , и лошата реклама е добра реклама. Тя ако искаше имидж на перфектна майка и съпруга щеше да го постигне, но се държи като отвързана мастия в момента. Явно този имидж е печеливш в Бг. Виж само коментарите. Сега ще продаде доста броеве от бозавото списание.

Коментирай

Vanessa86

преди 8 години

prostate choke nikoga niama realia predstava za sebe si i vse si micli, che e po- po- nai ot drugite

Коментирай

до ...123 Ей, злобо изстерясала

преди 8 години

Ти с маниакално си разтройство, пак се изказа неподготвена.... Пак братята, добре,ч е няма сестра Ася, но и родата и се провижда от време на време. Ей, ккукумицин, хванете се с Курволета и докато не сте заходили с главите окончателно на психиатър. Прави са хората , като ви казват , че не сте в час. Наистина ли си мислиш, че братята на Алисия стоят тук в този сайт да се занимават с теб единствената тук разпенявила се да защитаваш Николета? Ти наистина си болно същество! Оле, Боже, прости му и то не си иска! Нима не разбираш и не виждаш, че няма сайт в който да е поместена статия за Николета и се изръсват стотици хиляди и все отрицателни коментари. И там ли с братята на Ася? Не си добре, честно! Жалко изчадие!

Коментирай

Излез от Матрицата простакесо!

преди 8 години

Какъв образ е рухнал, какви пет лева? Това, което казва Николета ли? Това са пак нейни халюцинации, тя който каже нещо в публичното пространство веднага го прописва на Алисия. Точно както и ти тук драскаща под 100 различни имена и единствена защитаваща проститутката. Знаеш ли , има много сходни подходи между теб и нейните, както и начина на изразяване и мислене. Няма да се учудя , че самата Курволета минатчийката е тук, и си самата ТИ, долно проститутко. Алисия и малкия пръст не си помръдва, камо ли да се занимава с една пропаднала пачавра, която не може да и изнесе и на малкия пръст вода, в никакво отношение. Спри да халюцинираш вследствие на дрогата която смъркаш и си неадекватна и неконтролируема в поведение, отношение и държание. Ще си намериш майстора, запомни го и няма да е далече. Тъй, както се закани публично на Алисия, тъй с твоите камъни по твоята глава ще строшат. Маймуна неграмотна и необразована! Злобна и долна проститутка! Обръщение към Курволета и Сие. Нещастници!

Коментирай

нищо случайно няма

преди 8 години

Миризлива, сополива и воняща оФца заметната с овча кожа. Тъпа оФца! И престани да хвърляш огън и жупел по певицата, и да си измисля твоя болен мозък каквото ти хрумне, защото тази воняща кръвозъба уста ще бъде разбита един път и завинаги, че цял живот ще фъфлиш - зъбат кон!

Коментирай

мдаааа

преди 8 години

Тези думи буквално Курволета ги е преписала от един коментар, който беше написан от някаква жена тук. Точно така беше писала , защо не харесва Николета и , че е зла и злобна жена и хоп ,сега чета същите думи казани от Николета за Алисия. Има една откачалка нейна фенка тук , която и снася всичко, едно откачено, дето се снимало чисто голо и си затвори профила, след като беше разобличено тук в сайта. Абсолютен парцал, селска проститутка от дълбоката провинция, подмазваща се на Курволета мислейки си, че като онази и харесва коментарите с емоиконките 100 на брой в профила, тази най-вероятно с болния си мозък се вживява и тя като Николета- ЗВИЗДЪ. Боже , слез си обери вересиите!

Коментирай

do ...sis ...колежката, пак халюцинации

преди 8 години

Така, като цитираш, кой кого зарязъл и кой на кого слагал рога... да не би да имаш предвид Николета? Николета, Валери я заряза и пред цяла България, каза "не те обичам", такова на Алисия при раздялата не е казвал така демонстративно, а колкото до рогата само мъжете които са били с тези две жени могат да кажат колко и на коя рога са слагали и с кого. Това , което ти разказваш тук са свободни съчинения на някои си, а не веществени доказателства и нямат никаква реална стойност. Аз също мога да кажа, че Николета спа със 100 човека по време на брака си за пари и слава, както и че Божинов не беше най-примерния съпруг. Истината е, че и двамата са в добри отношения с Алисия, а Николета и се иска да бъде така , както го предава . разликата е от небето до земята, защото тя няма стойността на Алисия и никога не може да се мери с нея, защото няма реално със какво. Само с квакането тук и там ще си остане и фантазиите.

Коментирай

Isabel

преди 8 години

Валя, не веднъж тук казах, това същество няма грам логика, драска ,като изоглавено и не се усеща дори. И след един ден в друга статия повтаря същите думи и квалификации с които е окачествявана Николета в тоза сайт от стотиците коментари. А, защо не се замисли, след като е толкова добра и харесвана има толкова много хиляди и все негативни коментари . И ХотНюз, и КЛюки Бг и в Новините и във свички жълти сайтове. Един отрицателен коментар не прочетох за певицата с изключение на това заблуденото тук и единствено скачащо на всеки коментар срещу Николета и повтарящо един и същи до болка познат на всички тук репертоар. Е, парцалесо ЯД те е на Алисия, че е уважавана и харесвана жена , но има защо, за разлика от теб. Злобейте! Това ще ви остане!

Коментирай

Do Isabel i Valio;))))))

преди 8 години

I dvechkite ste ludi, mili kozichki! Pak vi skapah nervite i pochnahte da puskate po celi romani ahahHhahahahahahahahahahahahahahahHa MISIQTA IZPULNENA AHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa smeshni ste v jelanieto si da sporite s men :)))) No, uvi, ste skuchni i ne mislq da si habq repertoara ot dumi po vas! Bye bye i dano vse pak si namerite kompania za tazi nosht:ppp

Коментирай

Shegobiec

преди 8 години

Kvo ste razoblichili v toq napikan sait we smurdel?? ahahahahhahha osven da si razkriesh tesnata analna halka drugo nema kvo da razkriesh ahahahha interesno i idiotsko e tova ozloblenie tuka ;))))) sega sigurno shte me obvinqt, che sum Nikoleta ili niakoia priqtelka ili rodnina ahhhh sveshtenna prostota

Коментирай

Wtf

преди 8 години

lelee i zaplahi chak se otpravqt ...bolni mozuci, lekuvaite se

Коментирай

ОМГ

преди 8 години

НИКОЛЕТА-МЪРШОЛЕТА ЛОЗАНОВА...НАЧАЛОТО НА КРАЯ ЗАПОЧНА,БАВНО НО СИГУРНО ВЪРВИ КЪМ ДЪНОТО,ТОТАЛНО БЕЗИНТЕРЕСНА И БЕЗЛИЧНА..АБСОЛЮТНА НУЛА..ОСВЕН ДА ПОЛЕТИ КЪМ МАРС ХИХИХИИ

Коментирай

Please....

преди 8 години

Hahahah iavno si adski tupa, milichka... Na Nikoleta i e kef kato gleda kakuv interes ima kum neq, makar i otricatelnite komentari da preobladavat!.. Ne q misli neq, vij sebe si ;))))

Коментирай

Pak li me tursish chucho:)))))

преди 8 години

Isabel, Valia, ti li si ????? Ili sega si s novo ime??? Za teb ima samo edna duma i q znaesh dobre-OBSEBEN

Коментирай

блаа

преди 8 години

На Николетка ѝ харесвали отрицателните коментари.. и какво ще ѝ донесат толкова много отрицателни коментари? Каква полза има от тях? По света има много личности, които не са харесвани от хората, но те има какво да предложат и дори те се държат повече от адекватно, за разлика от нея. Тя на практика си говори сама и не може да предложи нищо. Най-много да има още няколко интервюта, в които отново нищо няма да каже. Няма характер, няма хубава външност, няма стил. Няма луксозен личен живот, който да демонстрира и хорицата от малките градове в България, в които заплатите не са големи, да ѝ се възхищават на почивките и парцалките. Да не говорим, че е майка и излага дъщеря си, която пораства.

Коментирай

?

преди 8 години

200 коментара,и това ако не е интерес ,не знам какво е?Тука повечето хора ,които са коментирали Николета са по-наясно с нейния живот отколкото със собствения си.Само че, те са прочели и запомнили всичко ,което е излизало за нея в пресата независимо дали е вярно.И това ,ако не е обожание и обсебване и то от години няма какво друго да е?Ах ,как им се иска да са на нейно място,нищо че я плюят и обиждат!

Коментирай

Ah tozi Valio

преди 8 години

Valentine, ti si lud ahahhahahahaahhaha Zashto mislish, che tuk vsichki komentari sa pisani ot edin chovek?? Mai ti si tozi s malkoto gunki ili??

Коментирай

Трола

преди 8 години

Парцалетке...как си днес??Подми ли се поне след снощи????

Коментирай

Да, права си

преди 8 години

Това е небивал интерес към Николета, благодарение на името Алисия!!! Я провери колко други статии за Николета тук са стигнали близо 10 000 преглеждания и над 12 страници коментари! После Николетс ще ни разправя, че ако не била тя Алисия щяла да е забравена. Да, ама не! Фактите говорят друго! Простиутка тъпа

Коментирай

?

преди 8 години

А ти я провери какъв е интересът към Алисия там където се пише за певиците и новите им творби!Просто доста хора откачиха от злоба след Истините на Николета и са намерили тука поле за изява на простотията и завистта си-бръкна им доста дълбоко на едно неосветено място-ха-ха!Браво Лозанова-Божинова!!!!!!

Коментирай

123

преди 8 години

Да Миризлисиьо за разлика от теб. Освен, че миришеш отдолу ти смърди и устата на колзет.

Коментирай

ооф

преди 8 години

Т-Р-А-Г-Е-Д-И-Я от където и да го погледне човек. Поредната излагация на Николета и провален опит да блесне на гърба на Алисия, която от своя страна дори пръста не си мръдна и не я отрази. Къде според теб й е бръкнала? Ха ха ха ха. Поне като говориш вярваш ли си сериозно? На Алисия и по вода да я видите да ходи вие пак ще кажете обратното. Със заблудени от кога разправям, че няма смисъл да се спори. Аз на Алисия няма какво да й проверявам, програма за участия - пълна, дискотеки - пълни, клипове и песни - гледани, споделяни, слушани. Скандали - пълен игнор на селските пръчки. Класа, достойнство, поведение, все неща непознати за Николета и фен клуб. Ей за това Алисия е на ТОП-а, прости фенчета на късокракия гном, злобен Николета. Лека нощ.

Коментирай

Трола до 123

преди 8 години

Парцальотке,ти си нали?Знам,че си ти и четеш...кофти ти е ,че всички те обиждат.Ама какво да се прави.Сама си го изпроси.Вземи пример от Ася.Класа,стил,интелект,маниери...към това се стреми,но ще ти е трудно с този гладък мозък.

Коментирай

Bravo

преди 8 години

Sladuri, daite da napishem edna pieska s dvete kokoni glavni geroini - pone da izkarame niakoi lev;))))) Moje i na tqh da im haresa ;))))) kakvi talanti ima tuk... vreme e za otplata

Коментирай

Истината е

преди 8 години

Ако Никол беше правена с любов както Валери младши, нямаше да е толкова грозна и с дебел врат като на шиши.

Коментирай

до Хотарена

преди 8 години

Предлагам една темичка за днес-Вчера Михайлов пусна снимка с риза подобна на тази на Николета ,защо?Подкрепя любим човек след като вижда как го нападат разни откачалки,все пак изглежда се обичат още Ники и Николета за ужас на някои,Алисия,кво стана сега,бе,мила?

Коментирай

wikiii

преди 8 години

Заради заглавието и кофти снимката предизвика вълна от коментари. Тук на тази снимка прилича на Боб Марли, а думите й доста просташки. Николета не е тази, която ще определя кой е добър или не и ще оповестява публично. Да си припомни как стана г-жа Божинова. .. предисторията на сегашния й лъскав живот.

Коментирай

wikiii

преди 8 години

Пари ще й донесат статиите, елементарно. Мислиш ли , че не печели пари като се въртят статии за нея? Досега да е фалирала, ако разчиташе на фотосесии и джобните на Валери.

Коментирай

Анелия

преди 8 години

Спомням си в началото преди години, когато Алисия даде интервю пред "Отчаяните съпруги", в което разказвайки историята си, жената се трогна и разплака. Не се е жалвала, нито се е правила на жертва, но ми вдъхна такъв респект, който и до днес задържа. Само един достоен човек не би се притеснил да го направи. Тази постъпка беше достатъчно на едни ограничени хора да започнат да й се присмиват затова. Един човек е велик не с това, което казва, а с това което прави и точно поради тази причина Алисия стои над много хора. Тя изля душата и емоциите си, докато поведението на Николета е меко казано подло, лицемерно и двулично. Много обичаше Валери, любовните й статуси и романи бяха достойни за Оскар, до момента в който Валери не й тегли майните. Жената започна да си купонясва редовно и да се държи сякаш не се е разделила с мъжа, който обича, а е спечелила от тотото. Това ли е достойно за уважение? Това ли е искренност и честност? Не познавам нито едната, нито другата, но не ми е и нужно. Това, което говори човек за другите, говори и много за него самия. Николета е абсолютния пример за това как лошия човек е като въглена - когато не може да те опари се опитва да те очерни.

Коментирай

Анелия

преди 8 години

Това, което говори човек за другите, говори и много за него самия. Николета е абсолютния пример за това как лошия човек е като въглена - когато не може да те опари се опитва да те очерни.

Коментирай

fenka na ALISIQqqqq

преди 8 години

Karierata na Alisiq trugna nagore sled razdqlata i s Bojinov, da , zashtoto se otdade na neq izcqlo promeni se na 360 gradusa, kakto sebe si taka i pesnite si i tova beshe reshavashto za neq. Ne vijdam s kakvo Nikoleta moje da tegli Alisiq kym vurha, kogato Alisiq dori ne q spomenava :D xaxaxaxa

Коментирай

хахахох

преди 8 години

Тея вежди ще ме уморят, дайте да съберем пари и да й купим една пинсета на Филип Плейн, че явно с обикновенна не може. Или горката е толкова закъсала финансово, че не може да си го позволи, то от толкова плащане на пиари, поръчкови статии в хот арена и т.н. е нормално

Коментирай

блаа

преди 8 години

Аз да отговоря може ли? Първо трябва да си абсолютен социален аутсайдер, за да се интересуваш от такава простотия. Чак аз се ядосвам заради такива като теб. Разбирам фенове, ама това е ненормално. Ризката била от една материя и веднага е готов цял сценарии за невъзможната любов. Вие сте много зле. Маниакални също като Николета. Курс и обучение ли минавате, за да сте ѝ фенове. Чудя се тези простотии дали ги пишат жени. Аз съм жена и ще ти кажа, че си много заблудена.

Коментирай

wikiwkwiwki

преди 8 години

Николето, за коя се мислиш в тази държава, че да заплашваш открито? Какво ще се случи на жената, идиотко? Ще плащаш за статии как си е опънала бръчките , напомпала гърдите и т.н?

Коментирай

Тра ла ла

преди 8 години

Много голяма глава има..ц ц

Коментирай

умницо

преди 8 години

На 360 градуса се била променила.Тъпо,тъпо....парче.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Истината е,че Никол има нужда родителите и да я заведат на ендокринолог,но.....тъй като всички ние сме прости и хектари и завиждаме няма да кажа повече.Плиткоумните Клозета и Валери да се чукнат у главите.Горкото дете...

Коментирай

хаха

преди 8 години

голямата новаторка, диктаторка... тъпанаторка... която имала имитаторки и по думите й не били копия, защото били твърде далеч от оригинала. Пълен въздух си пак, ма! Тая прическа, с която си на корицата от кой я видя? От Гърков ли, защото доста преди теб тя беше с такава. Instagram/garkov смешница и ти и фризьора ти "припявате" на Ивайло Колев редовно и се мислите за новатори. Голямоглава тъпунгерка.

Коментирай

ti-ri-ri-ram

преди 8 години

goliama ama prazna! Grazna, ama puk goliama...

Коментирай

Laura

преди 8 години

novatore wheee, na neia vsichko i otiva na face-a. Nali taka se beshe izkazala, kato si ostriga riadkata perushina prez 2010 da se pravi na Rihanna? Da, ama ne!

Коментирай

Mira Mazohistkata

преди 8 години

dali ia podkrepia ili ironizira i toi si pravi gargara sas sduhaniat trabant? Kak moje da kajesh, che ia obicha, kato imenno Niki Mihaylov ia e oijdal po nai- grozniat i jestok nachin s dumi kato "trabant" i tova, che e psihichno bolna i mnogo pati sa si govorili po tazi tema s Valeri. Ami goliama lubov, niama shto. Pojelavam ti ia i na heb:)))

Коментирай

iobektivno mnenie

преди 8 години

Nikol e iztsialo tratlesta- no tia si ima genche ot mama. Triable da mu se obarne vnimanie na tova, dete. Vratat i e sashtiat kato na Nikoleta. Ne samo debel, no i mnogo kas. Ne go kazvam sas zloba ili ot omraza. Detentseto ne e vinovno, no e iztarvano. Moje bi mama izpusna momenta da bade s nego i da go hrani pravilno, dotato turchese po Bora- Bora, Tora- Bora, Mavritsii, Vikentii i oshte zaini i ne zaini exotichni mesta, odiato kaka i baba tapcheha Nikolchi s adaptirano mliako kontsentrirana formula za da spre da plache. Posle... Macdonalds, kekscheta, i vsiakakvi vredni hrani i rezultatat e nalitse.

Коментирай

шизото Николета

преди 8 години

Втората жена заживяла с Валери-Николета!Втората жена родила дете на Валери-Николета .....И после Ася била вечно втора!!!Ама смръдло...Ася е винаги била и ще бъде преди тебе....неоспорими факти на лице има,които цяла България ги знае.А тя седнала да обяснява,че Алисия била все втора.Ти си вярваш сама и си шизофреничка

Коментирай

преди 8 години

Не намирам за достойно да ходиш по предаванията и да си разказваш проблемите, но това си е мое мнение. Не ми звучи нормално човек, който наистина страда и е наранен да реши така да се изгаври със себе си, допускайки нещастието му да стане обществено достояние! Май забравихте как същата тази "достойна" жена ламтеше за издръжката на синът си и дълго време не се съгласяваше на предложената от бащата на детето сума! И като видя, че повече няма да вземе се примири, алчната лисица! Сега наблюдаваме как се крие като мишка и избягва всякакви медийни изяви с единствената цел да изглежда над нещата... Защо и тогава не постъпи така, а??? Защото е една долна интересчийка, която мисли само за собственото си благоденствие!

Коментирай

;)))

преди 8 години

Da, no Alisia brak s Valeri nqma! Tq mai s nikoi do sega ne e skluchvala brak...kato gledam nqma i da i se sluchi...v koi li e problema??? Vsichki muje sa izrodi, nali?? A tq, milata, e "sveta voda" - "sladka i dobrichka"i vinagi jertva

Коментирай

mhm

преди 8 години

Alisiq e nikoq ,ako trqbva da badem 4estni.Nikoleta e parva i edinstvena zakonna sapruga po nastoq6te.;) Alisiq mnogo si me4tae6e za svatba gorkata,malko li q govori i razglasq po razni predavaniq,ama ne q ogrq.Kvo da prai6 sadba.Kak pak edin ne q pojela do tolkova 4e da svarje jivota si s neq pred zakona.Vseki maj,koito obi4a polovinkata si iska da q vidi 6tatsliva,a Alisiq iska6e svatba v Parij ,smqtai kolko ''mnogo q e obi4al Valeri'' 6tom ne pojela da sbadne edna ot nai-sakrovennite i me4ti.

Коментирай

:)))))))))))))))))

преди 8 години

hahaha. Ama ti si mono tapa! Samo ti ne razbra, che Nikoleta i Valeri nikoga ne sa imali BRAK. I drebniat rogat dobitak go razbra, samo ti pliampash, che bila zakonna sapruga. Sapruga, ama drug pat.Imaha party v Pravets s biala roklia, za da se napravi Nikoletka na neustoima i da drazni Alisia dopalnitelno, no dokument, za zakonen brak NIAMAT. Zatova i niama i da ima i razvod, zashtoto niama kakvo da raztrogvat. Zatova i Nikoletka si trae i se mzani na Valerko, shtotto i tia kato Alisiika shte ostane bez nishto i shte lasne istinata, che niamat brak. A tova, drago mi feche, za Nikoletka e dori po- ujasn ot tova da se varnish v Karadjovo. i da iade film s lutenitsa i da nosi partsalki ot pazara

Коментирай

do mhm:

преди 8 години

ia pak, ia pak! Zakonna sapruga? Brak? Hahahahahah! Tsirk! Siakash da ubedi sebe si, to ne biaha svatbi na Bora- Bora na Mavritsii, v Dubai, na Vikentii, na Kiribati, na Shfravrantii i ne znam si kaki oshte exotichni katcheta. Ama ofitsialen podpisan brak Niama! I V edna i shasta kategoria kato Alisia e- baby mama:)))

Коментирай

AhahahahhaH

преди 8 години

Ahahahahhahahahahahahahhah pone parti e imala i e obliakla svatbena roklia, a Alisiq shte q slaga samo v klipovete si ahahahhahahahah togava pokazvashe sreden prust, klasnata dama ahahhahahaahha ili mislish ne pomnia .... a nakraq tq izqde kureca ahahhahah

Коментирай

aide trai tam

преди 8 години

aide,aide brak nqmalo.Stiga saska darta sbra4kana mastio.Brak ima,no ako 6te se po4uvstva6po-dobre vqrvai si 4e brak nqma.Ima oba4e ceremoniq do koqto ti dori ne se dobra,prosto za6toto na Valeri slabo mu dreme6e za teb i ti izneverqva6e pod pat i na pat,dokato ti hode6e v 6outo na azis da podska4a6 kato o6tipana bulq i da razpravq6 kolko ti e veren.Ima i sinvoli4en brak na madeniq im mesec ne6to koeto pak ima d a4aka6.Tai 4e hodi si izpile o6te vednaj nosa,nahakai si v izkustvenite cici o6te silikon i si nadui konskite juki i se uspkoi .KAK PAK edin maj ne te pojela be.ve6tica neudovletvorena i nezadovolena.

Коментирай

Spokoino, be lelio:

преди 8 години

Lelio Eridinke, nedei se peni, che shte vzemesh da poluchish udar. Iska ti se da ima ofitsialen brak, ama TS-TS- i Nikoleta i Alisia sa edno i sashto, kakto niakoi veche kaza- BABY MAMA. Imam obshti peiateli s Valerko i ti garantiram, che i na Nikoletka se skasvashe da izneveirava... Ne govoria samo za Eli kuchkova i Monika. I dvete za ujas na Nikoleta sa po- fini, po- izdaljeni i s prekrasni tela. Neshto, koeto tia i da se skasa da povrashta, driska i shmarka, niama kak da stane:) Fotoshopirana mumia s debel kokal i mnooooo tselulit:)))

Коментирай

Лайномета Лозанова пак метна няколко лайна.

преди 8 години

Лайномета Лозанова пак метна няколко лайна. Че то друго и не може да прави, горкото... От де акъл? ...

Коментирай

Smurf

преди 8 години

Голямото чело е отличителен белег за долно потекло и вродена ниска интелигентност!!! Факт!

Коментирай

Sveri si infoto

преди 8 години

Da ne se burkash?? Tezi opredelenia sum gi chuvala za horata s malki chela.. Kato Lainisia ahaahhahahahahah Osven ogranicheni v misleneto, Asinite trolcheta ste i vidimo "nisko inteligentni" ;)))))

Коментирай

Do "xa-xa"

преди 8 години

Tova, che ti si tup i ne si chuval podobni izrazi ne oznachava, che ne sushtestvuvat i ne se izpolzvat! Ne namiram za normalno umstveno ogranichen individ, kato teb, da dava podobni otcenki na horata:))))) I kak taka, umniko, niakoi, koito ne mojesh da vidish, ti "izglejda tup"???? Spored teb, kak izglejdash ti sled podobna izcepka, a????? I koi e tozi, koito ne moje da pishe v sluchaia??? Tup, po-tup, nai-tup - Tvoq milost!

Коментирай

Do xa-xa

преди 8 години

"Alisia ima hora, koito q haresvat" ahahhahahahahaha ti seriozno li???? I koi hora "ima"??? Kupila li gi e ili??? Negramotnoto selqnche trugnalo da dava uroci po pravopis ahahahhahhah MEGA ZLE

Коментирай

Eii maloum

преди 8 години

Napravi edno sravnenie - kolko komentari ima pod statiite za Nikoleta, i kolko pod tezi za Alisia i shte razberesh s kakvo tochno ;))))) Razlikata e meko kazano ogromna:))))) samo pod tazi statiq ima 13 stranici komentari, a lelq ti Asq edva sabira 3 stranichki, ot koito v 2 preobladava imeto na Lozanova!

Коментирай

Smurf

преди 8 години

Гнусно спермоядско изчадие,първо ми пиши на български и тогава говори кой колко е интелигентен.Второ тъпо лайно точно неандерталците са били с такива чела,като твоето(знам че си ГниЛо).Ако знаеш какво е неандерталец!Я виж там като се чуеш с Плейн да ти разясни на английски какво значи WASTE OF SPERM!!Защото това си ти....мърша

Коментирай

Към "hahahhah"

преди 8 години

Толкова ви е акъла на феновете на Николета. Ако бяхте идея по-умни щяхте да разберете, че клипираната песен с булчинската рокля и текста към нея иронизират отношения като тези на най-големите позьори и смешници в БГ Николета и Валери. Роклята не е снимана, защото Алисия толкова си мечтааааае да е булка, а с цел.Толкова сте прости и така сте се фанатизирали от Николета и болните й фантасмагории и теории за брака, че чак сте смешни. Не на всеки му е фикс идея да се омъжва/жени. Да живееш с някой година две, да направиш едно дете и чао, и накрая се тупате по гърдите, че имате брак. Алисия и Николай живеят в различни държави дори и пак са оцеляли заедно, а за неговите изневери се носят градски легенди, които и до ден днешен остават недоказани! Само прости заблудени хорица вярват на всичко, което чуят. Така, че може да си плещите и да си успокоявате нервните системи с измищльотини! Освен това както Михайлов е окачествявал в интервюта и лъскаел Алисия, да ви кажа Валери никога не го е правил за Николета.

Коментирай

Към "hahahhah"

преди 8 години

за Николета. Освен това да кажеш "Поне е имало парти и Николета е била с булчинска рокля" е все едно да кажеш "Сина ми е педерас, но поне прави секс". Замълчете си по-добре, защото плиткоумния мозък на вас феновете на Николета само допълнително потвърждават колко е зле тя, я фенове й са също толкова зле, колкото нея. Крушата не пада по-далече от дървото.

Коментирай

Истина

преди 8 години

Алисия била заблудена, Алисия търпяла изневери, Алисия това - Алисия онова. Само, че нищо не казахте за изневерите на Божинов, както и за нейните собствени, тъй като е една от най-големите к*** в България. Май нещо не ви е изгодно? Нищо не казахте, за това, че изневяра от Михайлов никъде не се видя, докато Божинов пращаше любовни сърчица публично на Моника Валериева и лайняната уста на Николета беше затворена за няколко месеца. Как дори и с дете изневеряваше като пощурял и Бентлито му редовно висеше по разни места! Николетооооо, вирна носа, но фактите винаги са говорили зле за теб, точно за това ще залезеш с гръм и трясък след още две годинки, когато на хората ще им омръзне дори и да ти се подиграват и присмиват

Коментирай

Smeshen si i adskiiiii PROST!!!

преди 8 години

Ahhaahhahahahaha i koi si ti da mi kazvash na kakuv ezik da pisha, be svinar??? Ti si tozi, koito namira kusuri na nacnina na izkazvane na drugite, az prosto ti otvurnah po tvoqt nachin! Mai ne mojesh da turpish kritika, a drebnavo izchadiice ?ahahhahaha Shtiah da se uchudia ako beshe otvurnal bez da izpolzvash tipichniqt si nisko inteligenten i otkroveno hamalski stil na izraziavane! I ne me narichai Nikoleta, dalech si ot istinata, druglivo magare takova! P.S. In conclusion, I think that your sperm is not good enough, so it won't be such a waste xaxa Go SHOOT yourself, piece of shit!

Коментирай

;))))))

преди 8 години

"лЪскаел" ахахаххахахаххахахаха Дообре;)))))) я марш на училище, неграмотно пишлеменце

Коментирай

;))))))

преди 8 години

Ти да не би да не си зле - виж си словоизлиянията, нужно ли беше така да се хабиш????? Трагедия, описана в много редове - това си ти!

Коментирай

******

преди 8 години

Abe napravil te e Smurfa na smachkana sliva I tova si e!Vzemete se s Nikoleta I se lekuvaite seriozno

Коментирай

шт

преди 8 години

Пак на бялото черно казват Асините фенове.Типично за тях.От край време притежателите на големи чела са се смятали за умни,находчиви личности,а то заблуденото пак неговото си знае.Точно обратното е.Тясното чело по принцип е признак, че човекът е невежествен, нечист и лаком - това е т.нар. "свински тип". Също като на баба ти Ася.Тя е лакома с дребни алчни свински очички. И за челото на Николета се хванали.Що не се хванеш за кривите,жълти ,големи зъби на Ася?Те признак на какво са? Нечистоплътна ,миризлива, невежа селяндурка.Смятай какво е било положението щом брекетите не са помогнали и се е наложило и фасети да и сложат.

Коментирай

блаа до шт

преди 8 години

Такава дума "невежествен" не съществува в българския език. Казва се невеж/а/и. Има речници и граматики, вземете прочетете и се опитайте да не мислите само как изглеждали чуждите зъби. Опитайте, ако не успеете, здраве да е!

Коментирай

до шт

преди 8 години

Палячо...хвани прочети.Считано е било преди векове и лекари и учени са оборили това твърдение.Големото чело няма нищо общо с интелекта.Виж с отчайващата тъпота има.Алчна,лакома,тъпа,проста,ефтина ...това се събира само в едно име=Николета Лозанова.Истината боли ,за това не отговаряй!

Коментирай

шт

преди 8 години

''невѐжествен Значение на думата невежествен невежествена, невежествено, мн. невежествени, прил. 1. Който няма знания; неграмотен. 2. Който се отличава с невежество. Невежествена проява.'' хайде много поздрави.Няма да е лошо вие също да спрете да мислите как са изглеждали чуждите чела.Ако ли не,здраве да е ;)

Коментирай

Няма значение

преди 8 години

Каквото и да е Николета е най-гнусната жена.Видях я на живо и я чух да.....издава някакви нечленоразделни звуци.Не да говори!!!Най-шокиращо е начина по който се клати...като инфантилна.Мега елементарно излъчване съчетано с много скъпи,но безвкусно кичозни дрехи,даже по-скоро парцали.

Коментирай

Направо счупи тъпомера

преди 8 години

Стига си ги повтарял тези глупости! Ставаш смешен с липсата си на елементарни познания, спри се вече! Като го повтаряш, няма да стане истина:)))))

Коментирай

Ок!

преди 8 години

Защо да не отговарям?? Защото си тъп и вече изчерпа бедният си речник ли??

Коментирай

то бива да си тъпо

преди 8 години

Алоуууууу ниандерталецоооо,я иди виж череп на неандерталец.От къде падаш бе малоумно такова същество.Да беше прочел ,сега поне има толкова достъпна информация.''издължена черепна кутия, НИСКО чело, скосени скули '',А ти даже неандерталец не заслужаваш да те нарека.Те поне огъня са открили.А ти си толкова тъпо,че няма на къде.

Коментирай

то бива да си тъпо

преди 8 години

Алоуууууу ниандерталецоооо,я иди виж череп на неандерталец.От къде падаш бе малоумно такова същество.Да беше прочел ,сега поне има толкова достъпна информация.''издължена черепна кутия, НИСКО чело, скосени скули '',А ти даже неандерталец не заслужаваш да те нарека.Те поне огъня са открили.А ти си толкова тъпо,че няма на къде.

Коментирай

Неспасяем случай си!

преди 8 години

Ти просто не спираш да ме изненадваш с фрапиращото си, всеобхватно тъпоумие:)))) "Комуникацията" с теб стана прекалено безинтересна за мен, а и не смятам, че си струва да губя повече и секунда от ценното си време в лишени от смисъл спорове!

Коментирай

poiasnenie

преди 8 години

drehite sa flashivki- savsem ne sa tolkova skai, kolkoto i se iska na Nikicha. A klateneto e edin ot priznatsite na autizma.

Коментирай

mda kato nqma kvo da kaje6

преди 8 години

mda typoto bi otboi,kato nqma kvo da kaje.hahahhhahah

Коментирай

Гарга рошава

преди 8 години

Абе какъв неандерталец...тая си е жив австралопитек ...муахахахахахха

Коментирай

блаа

преди 8 години

Това от кой точно речник е? От някой по-старичък, защото в книжовния български език няма такава дума и тя не се използва. И съм сигурна, че доста хора биха те погледнали много странно, ако я чуят. Вместо да повтаряш чужди коментари се научи да се изразяваш по-добре и самостоятелно, ако можеш, разбира се.

Коментирай

шт

преди 8 години

Нормално е хора,като теб,които слушат Алисия да погледнат странно.Това,че ти не си чувала хората да употребяват тази дума говори много,както за начина ти на живот,хората които те заобикалят и социалния ти статут.Няма как да чуеш подобни думи в дискотеката,клуба и поредния чалга текст.А това,че повторих твоите думи в моя коментар-сърказъм се нарича,но ти няма как да се усетиш.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Нищо за живота ми не ти е известно, но щом си решил/а да си създаваш някакви филми - заповядай. Написах ти няколко реда просто да не се излагаш. Очевидно не можеш да се справиш с критиката и това може би е нормално за теб, но все пак не знам - аз не те познавам :)

Коментирай

До "рошава гарга"

преди 8 години

По-добре рошава гарга, отколкото проскубана кокошка, като теб, "драги ми смехурко":))))))))

Коментирай

???

преди 8 години

И какво по-точно трябва да кажа??? Освен да ти напиша отново , че си мега тъп , за друго не се сещам:)))))))

Коментирай

Хаха

преди 8 години

С Николета ли сте взели интервюто или с невръстната й списвачка фейсова, щото НикитУ докато изкаже "формулиран" и "некоректен" и езичетУ ще й се върже на фльонга и ще я остави безработно месеци наред....чак ми стана тъжно като си го представих :))))))

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

Ако имате криви крака – сложете дълбоко деколте. (Кристиан Диор). Та и Николета Лозанова с кривите къси крака така... :D :D :D

Коментирай

Обогати си речника, МЪРЛО!

преди 8 години

Не ти ли писна тая дума вече, ма овцо?? Я смени малко този клеясал репертоар! Ставаш скучна и откровено дразнеща ;)))))))))) тъпа и ограничена ахахаххахаах "простакеса" си ти, "драга" малоумнице:)))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.