Николета: Аз съм целуната от Бог! (Влюбена ли е Лозанова? Четете новогодишната й изповед ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-az-sam-celunata-ot-bog HotArena.net
Николета: Аз съм целуната от Бог! (Влюбена ли е Лозанова? Четете новогодишната й изповед ТУК)

Николета Лозанова сподели на стената си във фейсбук новогодишен поздрав към своите фенове, видя HotArena.

Редовете, които тя е написала са доста лични и вълнуващи. Плеймейтката откровеничи, че през изминалата година в живота си е оставила само любящи и достойни хора и ....\" А на колажа със снимки едната е сърце в пясъка, с което отново поставя въпросителната – има ли нов мъж в живота й.

Ето целия текст на посланието:

Скоро, когато опиша живота си в книга, безспорно създавайки бестселър, главата от нея, описваща 2015-та година, ще носи името - \"Целуната от Бог\"! Изминаха 365 дни, през които получих безценни уроци, както от съдбата, така и от определени хора! Беше ми трудно, на моменти тъжно, но една усмивчица сякаш ми говореше: \"мамо, и това ще мине\" и то ми минаваше буквално след секунда, така че благодарени на Никол, за 365 дни, съм била самотна и отчаяна, едва 365 секунди - уникална статистика!

И така е от 2012 година, която заради раждането й, сериозно се конкурира по щастие с тази, която изпратих. В нея оставих страхливците, комплексарите и марионетките, за да направя място в \"багажа\" си за достойните, откровените, любящите и ...

Много хора си мислят, че съм просто медиен продукт и ме подценяват, но без да искам да се доказвам пред никой, съдбата ми показа, че аз съм \"избраната\". Избрана съм да докажа, че нещата, които ми се случиха в личен план през 2015-та, за мнозина ще звучат като научна фантастика!

Е, не съм стъпила на Марс, защото не съм пожелала, бях на страхотни места, с още по-страхотни хора! Не съм се срещала с извънземни, защото не съм пожелала, но хората, които влязоха и най-важното \"държат ме за ръка\" и през 2016-та година, са наистина \"извънземно\" невероятни.

Фактите, не аз, го доказват! Е, ако престанете да гледате на живота ми просто като на жълта хроника, ще се научите и вие правилно да мечтаете и равносметката ви за всяка изминала година ще е като моята, поне три стъпала нагоре, спрямо предишната!!!

Добре дошла, моя щастлива, любовна, успешна и незабравима 2016-та, нямам търпение да те изживея!!!

43 Коментара

КОКО

преди 8 години

И ДРАСКАНИЦИТЕ ТИ ФАЛШИВИ КАТО ЦИЦИТЕ ТИ,КОЙ ТИ ГИ ПИШЕ,ЗАЩОТО ТИ ОСВЕН ДА СЕ ЛЕЗИШ И ДА ДУХАШ ДРУГО НЕ МОЖЕШ///

Коментирай

-

преди 8 години

Да изтипосаш в един колаж детето си, изкуствените си цици и задника, надупен като покана да го "таковат"... едва ли ще да си целуната от Бог, той дава поне малко разум. Тебе те е създал с дефектирал мозък, но сигурно и в това има някакво Божие провидение. Досещам се какво е, ама е дълго за обясняване. А и ти със сигурност няма да го вдянеш... Горката жена.

Коментирай

Слънчасала си по-скоро

преди 8 години

Николета, тези неща кой ти ги написа? Твойто мозъче неможе и 2 реда да роди... П.С. ЕКСКЛУЗИВНо от книгата с мемоари на Николета - пресни и топли редове: "От малкъ работъ. Правих многу свирки по дискотьекити. ПослИИИи станах плеймлейт, щоту съм извънземну красивъъъъъ. Е, и най-многу свирки напрайх, де тогав на журиту. После мани намерих един будала, дето го вързах с идно дитье (Оффф доообре чи е майкъ да го гледа, аз саму за селфи и снъмки го ползвам туй дитье) ама сига и той ми НЪби шутъ в газъ та затва съм в добай и в испаниата затва ходих. тежко е многу ма са Оспокуявъм чи сам извъземноу касивъ.... нъли знайти че руналду, плейчо, гришката съ лъди по мени и фсички ма искът за жина ма аз ощи ни могъ да избира кои дъ вземъ пък дъ знайти че и фринц хариту оня от Ънглия бе кат ма видял и ся ни можи дъ спи от лъбоф по мени. УБИЧЪМ ВЪ, мърши! " ................ На Николета пожелавам през новата година да й дойде поне малко акъл.

Коментирай

Nikoleta skafandara

преди 8 години

Haha taq da vreme da se lekuva kakto vinagi samo golemi prikazki bez pokritie. I v4era taq koqto e napisala celiqt tozi vuzduharski ferma ne bila oburkala datata na rajdane na da6terq i vmesto 2012 bila napisala 2011 ama po vajnoto e da se pi6e ne6to bez da se misli. Moga da si predstavq ostanalata 4ast ot draskanicata kolko e istina. Ama tq samata si znae 4e ne e, breiiii 4ovek 6te kaje 4e svetoven rekord e podobrila ili v aleqta na slavata q ima, ili poreden hit izvadla pak to.... Kakto vinagi samo prikazki.

Коментирай

Sisi

преди 8 години

Сатана те е целунал,сатанистко изчадие!

Коментирай

Трол

преди 8 години

Не..сериозно,това нещо някой да го заведе на психиатър !! Социалните няма ли да се само сезират,че това нещо отглежда дете???Тя е опасна....най-вече за детето

Коментирай

э

преди 8 години

То нейните писаници никога не са "откровения", нито "изповеди"... Просто са непрекъснати опити за фукане от край до край. Аз започвам да си мисля, че наистина проституира в Дубай, както много други, като например Олеся Малинская и разни други подобни, които заработват там. Но мисля, че не пишете достатъчно статии за нея, та да задоволявате интереса на почитателите й, които висят тук ден и нощ в очакване за нова възможност да я коментират. А дори и да не им я давате, те пак под всяка статия все за нея си мислят и говорят.

Коментирай

э

преди 8 години

А ти "неможеш" да пишеш.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Възходът нa еднa к.рвa.Първият бестселър нa НЛО-то от Мaрс.Ще нaучите кaк от обикновеннa к.рвa проституирaщa от рaннa възрaст по пловдивските зaведения се стaвa нaй-известнaтa жрицa в Бългaрия.

Коментирай

Hi

преди 8 години

Николета написа това, Николета написа онова, Николета ще издава книга. Автор е, не николета а пиара... на всичко, което излиза като постове писания. Тая няма речников капацитет. На живо някъде чухте ли я да се обяснява. Няма и да. единствената жена, която си борави с лъжи измама - На живо не е толкова секси. Всичките и снимки, са подпомогнати от фотошоп. Избягва диалог...

Коментирай

...

преди 8 години

Знам, че това не са нейни думи. Тя никога в живота си не е могла да подреди 10 такива в изречения. И на снимки на мен също не ми изглежда нещо фрапантно. Има хубави снимки, но и аз например имам... Като жена с нормална красота знам ефекта на грима и светлината и знам, че като нормална жена мога да се направя супер красавица, така че от някакви снимки не ме впечатлява особено. Нито лицето й, нито тялото й. Впечатлените са хората тук, които не спират да живеят, мислят и дишат за нея.

Коментирай

голям смях

преди 8 години

Само, че авторката на писанието й в профила не е улучила годината на детето, а е написала едно към кесим 2011. Тук вие сте поправили пародията в която изпадна вчера , но тя е прочетена от хиляди с която се забавляват хората и се подиграват. Тя всъщност освен за подигравка за друго става ли? Интересно, кой е следващият световно известен и богат ще и припишете да се посмее и направи гаргара народа с нея. Плейн беше с годеницата си Оксана на на 100%. Роналдо пък сподели снимка в страницата си със загадъчната дамо до него в която е влюбен и го изтъква, но това не е Николета. Шиши е бил в Дубай във вилата си , но с Цвети Янева. Дори в Новогодишната нощ се снима от улицата в официално рокле. Голям смях предизвиква с тези снимки от улицата и плажа. Тази ковра, нито една снимка от коктейл, вечеря в ресторант или компания , та била тя и с приятелка не сподели. Все сама по плажа и както винаги отишла да си прави селфита на изкуствените топки и гъза. Едни и същи пози от 10 година насам. Поне си отебаха евтина проститутка много мъже по света.

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Отебаха си тлъсти чичковци, дядовци и мазни , гнусни багаташчета евтина проститутка. За тях това бълха ги ухапала...Преметаха я дъртите смърдливи араби една седмица та свят и се зави, за парцалките дето ще си донесе. Хи хи

Коментирай

:D

преди 8 години

Да те целунат от някоя клиника дано, че да се осъзнаеш малко! Курва, която се мисли за модел и Мис Свят, висока 1,70. Ама, мила, ти си една проста циганка от село! И задника си отвътре да го снимаш, нищо друго няма да станеш!

Коментирай

.

преди 8 години

Потересена съм от себелюбието и егоизма й! Най-малкото да пожелае нещо на децата, които я харесват, или на хората - публична личност е. Но освен да говори за себе си и да се хвали, че е Бог в живота си друго няма. Опасно е да си толкова арогантен. Живота зашливява страшно! П.с. НАСА се опитват от десетилетия да кацнат на Марс, дано тя реши даим каже как става:-)))))

Коментирай

Ха ха

преди 8 години

Да изкарваш пари с ку.валък, за да ги даваш на пиари и медии да ти създават някакъв трагикомичен образ. Дори тези, които печелят от теб, да си правят гаргара с теб, а ти да не можеш да се усетиш. Всички отвратено да те плюят, а ти да викаш: я, дъжд вали. Не знам Господ дали те е целунал, ама със сигурност ти е сложил тиквени семки между ушите.

Коментирай

Снимай си разпорения гъс

преди 8 години

Мършиту му порят ГЪЗЪ в Дубай :Д Скита немило, недраго и се снима по градините на разни хотели. После тича, за да не го хванат и да не му набият два шамара :ДДДДДДД А ТО СИ МИСЛИ, ЧЕ БИЛО ЦЕЛУНАТО ОТ БОГ!!! ахахах Мърши, осъзнай СА! Да и го кажа на родния ти цигански диалект, чи да разбириеш!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Миндолетка е първа даже на Марс с тая огромната глава си е точно извънземно..айде поне там и излекуват шизофренията и и покажат акта за раждане на щерка и,че май е забравила кога я е родила...СМЯЯХ,СМЯЯХ

Коментирай

...

преди 8 години

... само заразния си гъз отглежда, за да припечелва за пайети с него

Коментирай

Брррр...

преди 8 години

Скита сама като глуха кучка из територията на някакъв хотел, зарязана по празниците без близки, семейство, любим, самата тя зарязала детето си, за да се прави на това, което не е и няма как да стане. Все ми се струва, че Господ не целува ТОЧНО така...

Коментирай

,,,

преди 8 години

Добре че се оттърва от онази мижитурка Валери. Много добре го е определила като страхливец и комплексар. Друга едва ли ще го вземе насериозно тоя камо ли да се омъжи за него. Ще си кукува сам до края на света.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Правилно се е насочила към Марс, с тая огромна плешива глава и къси хилави крачета ще си е баш като местен екземпляр...

Коментирай

опс...

преди 8 години

Едно съветче към пиарите, дето оформяте и пишете "мислите" на тая: трябва доста да свалите нивото на текстовете - и като изказ, и като количество използвани думи, и като логически и смислови връзки. Защото така, както ги къдрите, зейва не дупка, ами пропаст с реалното състояние в кухата кратуна на клиентката ви. И тя се излага още повече. Дайвайте го мааалко по-близко до реалността. Или на вас не ви пука, нали и папате паричките, ако е така - действайте, и така става..

Коментирай

преди 8 години

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

galka maimyna...1 snimka na deteto...i wsi4ki na samowliybenata mangalka...taia za ni6to ne stawa....

Коментирай

wc

преди 8 години

Че то за теб хич не е трудно да кацнеш на Марс - малко фотошоп, малко лъжи, малко скалъпени историйки и - хоп! - готова си. А всички ние ще завиждаме, завиждаме, завиждаме...

Коментирай

Петя

преди 8 години

Боклуколета е целуната от много пишки по голямото оранжево чело...ама чак пък от Бог не е

Коментирай

Ш

преди 8 години

Абе тая трябва като види валери да ляга на пода и да почва да му лъска обувките на него и на девойката която ляга в леглото му ! И не само това на челна стойка трябва да застава като ги види! Oт благодарност ,че и направи дете ,иначе и тва нячаше да има ,от благодарност ,че ако не беше той нямаше никой да е чувал за нея !видя покрай него милия и тя малко свят ,на ръце я носеше !а то дивото село не можа да си запази семейството ,затова сега скита като луда и търси някой глупак да я гледа ,че срока и на годност взе да изтича ! Кофти .... Та затова тая мухла да се благодари ,че и остави покрив над главата ! Трътла големоглава

Коментирай

Ш

преди 8 години

Абе тая трябва като види валери да ляга на пода и да почва да му лъска обувките на него и на девойката която ляга в леглото му ! И не само това на челна стойка трябва да застава като ги види! Oт благодарност ,че и направи дете ,иначе и тва нячаше да има ,от благодарност ,че ако не беше той нямаше никой да е чувал за нея !видя покрай него милия и тя малко свят ,на ръце я носеше !а то дивото село не можа да си запази семейството ,затова сега скита като луда и търси някой глупак да я гледа ,че срока и на годност взе да изтича ! Кофти .... Та затова тая мухла да се благодари ,че и остави покрив над главата ! Трътла големоглава

Коментирай

Ш

преди 8 години

Абе тая трябва като види валери да ляга на пода и да почва да му лъска обувките на него и на девойката която ляга в леглото му ! И не само това на челна стойка трябва да застава като ги види! Oт благодарност ,че и направи дете ,иначе и тва нячаше да има ,от благодарност ,че ако не беше той нямаше никой да е чувал за нея !видя покрай него милия и тя малко свят ,на ръце я носеше !а то дивото село не можа да си запази семейството ,затова сега скита като луда и търси някой глупак да я гледа ,че срока и на годност взе да изтича ! Кофти .... Та затова тая мухла да се благодари ,че и остави покрив над главата ! Трътла големоглава

Коментирай

Ш

преди 8 години

Абе тая трябва като види валери да ляга на пода и да почва да му лъска обувките на него и на девойката която ляга в леглото му ! И не само това на челна стойка трябва да застава като ги види! Oт благодарност ,че и направи дете ,иначе и тва нячаше да има ,от благодарност ,че ако не беше той нямаше никой да е чувал за нея !видя покрай него милия и тя малко свят ,на ръце я носеше !а то дивото село не можа да си запази семейството ,затова сега скита като луда и търси някой глупак да я гледа ,че срока и на годност взе да изтича ! Кофти .... Та затова тая мухла да се благодари ,че и остави покрив над главата ! Трътла големоглава

Коментирай

Ш

преди 8 години

Абе тая трябва като види валери да ляга на пода и да почва да му лъска обувките на него и на девойката която ляга в леглото му ! И не само това на челна стойка трябва да застава като ги види! Oт благодарност ,че и направи дете ,иначе и тва нячаше да има ,от благодарност ,че ако не беше той нямаше никой да е чувал за нея !видя покрай него милия и тя малко свят ,на ръце я носеше !а то дивото село не можа да си запази семейството ,затова сега скита като луда и търси някой глупак да я гледа ,че срока и на годност взе да изтича ! Кофти .... Та затова тая мухла да се благодари ,че и остави покрив над главата ! Трътла големоглава

Коментирай

Ш

преди 8 години

Абе тая трябва като види валери да ляга на пода и да почва да му лъска обувките на него и на девойката която ляга в леглото му ! И не само това на челна стойка трябва да застава като ги види! Oт благодарност ,че и направи дете ,иначе и тва нячаше да има ,от благодарност ,че ако не беше той нямаше никой да е чувал за нея !видя покрай него милия и тя малко свят ,на ръце я носеше !а то дивото село не можа да си запази семейството ,затова сега скита като луда и търси някой глупак да я гледа ,че срока и на годност взе да изтича ! Кофти .... Та затова тая мухла да се благодари ,че и остави покрив над главата ! Трътла големоглава

Коментирай

Dalia

преди 8 години

na snimkata v moreto,snimana otzad,se vizdat ogromnia luft mezdu krakata gore-(mozesh iumruka si da provresh) i krivite i kraka na X. Zadnika e dosta provokativno izpachen nazad- ''vizte, izfabrikuvaha mi ''brazilsko dupe'')...No zashto e vse sama i to na vsichki snimki...

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Защото слечения и пърделник е обработен със скалпела на др. Енчев. Иначе увисваше до зад коляното. . Той и сега си е смъкнат ниско, само дето се дупи на всички снимки да го повдигне и то е очевидно. А, луфта е точно от това. И Шиши най-вероятно снима отзад. Тova доколкото разбирам е във вилата му , само, че и Цвети е там. Шиши има вила в Дубай на езерото до хотел Burj Khalifa. Тя пусна снимка от терасата с изглед съседство същия хотел. не е случайно - НАЛИ? Не са сефте прави мизеря на тази и онази- калтак, кучка долна и мръсна душа!

Коментирай

простакеса

преди 8 години

ЦЕЛУНАТА Е С БРАДВАТА МЕЖДУ КРАКАТА. БАЩА Й ПО-ДОБРЕ Е БИЛО ДА СЕ ОБЛЕКЧИЛ НА ПЪТЯ, БЕЛКИМ НЕ ПРАВИШ СЕГА МИЗЕРИИ НА МНОГО СЕМЕЙСТВА И ДВОЙКИ ДНЕС. ПАЧАВРА! СМРАД ,РАЗДУХАН ЗАДНИК!

Коментирай

BG

преди 8 години

jalko mrasno gadno pradlivo i zagubeno sa6testvo da pukne6 dano

Коментирай

ДО ПРОСТИТУТКАТА

преди 8 години

БЕЗСПОРНО СИ ЦЕЛУНАТА ОТ БОГ! ТАКА ТЕ Е ЦЕЛУНАЛ, ЧЕ Е ИЗЛИЗАЛ ДОРИ МЯСТОТО ЗА МОЗЪКА. ТАМ Е ЕДНА КУХА КАРТУНА ДЕТО БРЪМЧАТ БРЪМБАРИ И СЕ БИЯТ КОЙ Е ПО-ВЕЛИКИЯТ! ЗАТОВА И ТИ СИ "ВЕЛИКА" ПРОСТАКЕСА! НЯМА ДРУГА В БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕБ!

Коментирай

Обичам те, Шиши

преди 8 години

Нали била с този, който обичала... Мърши, не се прави на интересна! На никого не си! Всички са ти виждали употребените генитали!

Коментирай

Trol

преди 8 години

бОклук !!!!!!Ударението е на главното О...сети се защо бОклук.

Коментирай

haha

преди 8 години

:D

Коментирай

пфф

преди 8 години

тоя жалъл миндил Лайномета си плаща да и правят реклама......а ако знае само колко е жалка

Коментирай

аз

преди 8 години

Ти колко пишки си целунала и излапала, че да те "Целуне Бог" само ти си знаеш боклук.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.