Николета без грим и като клошарка?! Истина е, ВИЖТЕ (+реакциите на хората)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-bez-grim-i-kato-klosharka-istina-e-vijte HotArena.net
Николета без грим и като клошарка?! Истина е, ВИЖТЕ (+реакциите на хората)



Николета Лозанова се пусна без грим и като клошарка. Тв водещата отново стана част от социален експеримент на предаването си „Папараци“, видя HotArena.

Звездата на Би Ти Ви рискува да се преобрази в бедна просякиня без грим, за да провери отново милосърдието на хората. Припомняме ви, че миналата година тя отново се подложи на подобен експеримент, като реши да провери, дали хората биха купили кибрит от уличен продавач.

„Вярно ли е, че на ‘’красивите’’ им е по-лесно в живота? Наистина ли може да бъдеш отхвърлен само, защото си грозен?

С тези въпроси папараците решиха да ме подложат на социален експеримент. Как ще реагират хората, когато аз в целия си блясък и красота, помоля за помощ и ще ми обърне ли някой внимание ако бъда състарена с професионален грим.

Вижте тази неделя в \"Папараци\"!“, написа Лозанова в социалната мрежа.

Реакциите на феновете са разнообразни „Маникюра те издава“, „С тези дрехи вероятно малко хора са изразили съчувствие“, пишат нейни почитатели.

Дали все пак Николета Лозанова успява да накара хората да й подадат ръка и милосърдни ли сме към лица, белязани от съдбата визуално, предстои да видим в предаването на звездата.

20 Коментара

BG

преди 8 години

zagubena ku4ka

Коментирай

kapa

преди 8 години

Как ще реагират хората, когато аз в целия си блясък и красота....abe tazi koia e i za kakva se vze ????????

Коментирай

aloo

преди 8 години

Хехехе! Че тя няма нужда от професионален грим, за да изглеждаш състарена. А тези дрехи приличат на типичните, които се продават из търговските центрове на големите вериги из Европа от много време насам.

Коментирай

Opa

преди 8 години

Taq pak ciganka drugo ne moja li da izmisli vse edno i sashto

Коментирай

Мартин

преди 8 години

Николета, че не струва 2 стотинки е ясно, но коя клошарка може да си позволи да ходи с подбрани шапка и шал в еднакъв цвят и плетка? Коя клошарка сте видели с такъв приличен и запазен куфар? Хайде, Николетке, глупава си, но поспри малко! За жалост има клошари, които я надминават по ум и интелект, но съдбата е била жестока.

Коментирай

ОФ

преди 8 години

Ама тя без парите на тъпкачите й си е клошарка. То тъпотията й надминава тая на клошарите. Много гадно е, че някои хора съдбата ги е изкарала на улицата, а са интелигентни хора. А това чучело, благодарение на това, че не отказва да си разтваря краката пред батковци с пари, има някакъв стандарт на живот и си мисли, че е нещо повече от клошарите. Поне те имат достойнство.

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

celia si bliasak i krasotaaa....taia e lyda....koi te izlaga be cinge kasokrako...4e ima6 ne6to ob6to s krasiwa gena ..a.... wig za alisia...mogem da go kagem...no za teb...sliax w zalata...nedorazymenie tapo

Коментирай

Клозета

преди 8 години

Като чукне 30те и спрат да си я поръчват може и до там да я докара! Изчерпаха се баламурниците, на чиито гръб живееш, умницо

Коментирай

--

преди 8 години

Да се смее ли човек, да плаче ли.... Явно и хората, дето им се налага да работят с нея, вече са я взели за мезе...

Коментирай

пълна пародия и изобщо не кпира звездите

преди 8 години

Колко евтино и пошло изкопирано , както винаги...идеята... Мноооооого отдавна Ричърд Гиър и не само са влизали в тази роля на клошар. И поне да бяха я гримирали малко, да са и сложили перука на старица. И НАЙ–ВЕЧЕ -маникюра и е точно на клошарка. ха ха ха...Боже, както винаги нищо не изпипано и ненаправено както трябва при нея. Пародия застанала за смях на народа. А, и коя е тя? Каква е??? Цирк БУШ е нищо пред нея!

Коментирай

прпстотия в пъления и блясък

преди 8 години

ЯВНО, КАКЪВ Е РЕЙТИНГА НА ПРЕДАВАНЕТО ЩОМ ВСЯКА СЕДМИЦА ТУК В ТОЗИ ДОЛНОПРОБЕН И ПОШЪЛ САЙТ СА СЕДНАЛИ ДА ПРИКАНВАТ ХОРАТА ДА ГО ГЛЕДАТ. НИКОГА , АМА НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА И НИКОГА НЯМА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ДА ГО ГЛЕДАМ. ИМА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСНИ НЕЩА В НЕТА ДА ПРОЧЕТА ИЛИ ДА ВИДЯ, ТОВА Е УНИЖЕНИЕ И НИСША СТРАСТ НЯКОЙ ДА СЕДНЕ ДА ГЛЕДА ТАЗИ МЕКО КАЗАНО ПОМИЯ, ЧЕТЕЙКИ ТУК ИЗ НЕТА ЗА ТОВА ПРЕДАВАНЕ. ФАКТА, ЧЕ САМИТЕ ПРОДУЦЕНТИ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ СЕ ГОРДЕЯТ И ПАПРАЦИ Е Е ВЪРХА В ТЯХНАТА КАРИЕРА СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОД. ДРЕБНИТЕ ХОРА С НИСШИ СТРАСТИ ,НЕКА ГО ГЛЕДАТ И ДАНО СИ РАЗВИЯТ ИНТЕЛЕКТА С НЕГО. ХА ХА ХА АЗ НЯМА ТАЗИ ПОТРЕБНОСТ.

Коментирай

hagkz

преди 8 години

Male Nikoleta ot vsichki komentari edin hubav nqma .. az pak shte kaja Edin.. I to e che si seksi klosharka..haha ludi hora

Коментирай

Тъпо

преди 8 години

Тъпо направено. Вместо да помогнат на някои те си правят тъп експеримент.

Коментирай

няма такава излагация

преди 8 години

Там си и е мястото! Дали пък продуцентите не са изкопирали идеята от холивудските звезди, за да и покажат , къде и е мястото и за какво се вземала?!? Да я приземят! ха ха Траги комично е! Жалко, че едва ли ще прочете между редовете! Тя изобщо, може ли да чете? Жалка проститутка!

Коментирай

pesho zalata

преди 8 години

Nikoleta e klosharka, durta i provisnala babichka

Коментирай

Петя

преди 8 години

На тоя миндил сифилясал простотията няма почивен ден...Със сигурност клошарите са по-чисти от теб Боклуколето

Коментирай

курволето, поне един път не копирай другите, миндил мръсен

преди 8 години

Явно се е опитала да докара "имиджа" на малката кибритопродавачка. Жалко говедо. Пардон, да не сравняват това НЕЩО с милите животни. Идеяа отдавна е приложена от други хора, обувките не са и клошарски, видът - също.

Коментирай

Нели

преди 8 години

СТИГА СТЕ КОПИРАЛИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ.

Коментирай

блаа

преди 8 години

На тези снимки не си е удължила краката. Защо така? Иван и Андрей имат сполучливи предавания, но с това толкова се излагат. Целият екип е за уволнение.

Коментирай

Vrachka-gledachka

преди 8 години

dokarala go e 100% image-a na tsiganka, s shalvari, deto gledat na raka. Iztupala se s drehi ot mola i si misli, che kato obleche tisgnakata zapazano palto, turi si shapka i shal v edin tsviat (komplekt), shte ima po- ugleden vid i shte se spirat poveche pri neia da gleda.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.