Николета чукна 30 на Бали и отсече: Обещавам да видите още по-съвършената ми версия!

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-chukna-30-na-bali-i-otseche-obeshtavam-da-vidite-oshte-po-savarshenata-mi-versiia HotArena.net
Николета чукна 30 на Бали и отсече: Обещавам да видите още по-съвършената ми версия!

Най-коментираната българска красавица удари 30 лазарника на о-в Бали, обградена от лукс и любов. Факт, Николета Лозанова вчера посрещна рождения си ден и сподели житейската си равносметка със своите приятели и почитатели в мрежата, видя HotArena.

 

Докато в България зъзнем от студ, Ни Ло се разхожда по бански и ако нещо разваля комфорта й, то това може да е само времето в Индонезия с високите си градуси и влажност на въздуха. По бял бански, подчертаващ сексапилната й фигура, с чаша шампанско в ръка, брюнетката вдигна тост в своя чест. Юбилеят й стана повод горещата Лозанова да си направи една житейска равносметка, която сподели с феновете си в социалните мрежи. Ето какво гласи словоизлиянието:

 

30 - звездни, сензационни, емоционални! Постигнах много, изстрадах малко, насладих се на всичко, обичам истински, живея пълноценно, създадох нещо безценно (Никол)! Години наред вече съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на важните хора и в устите на маловажните! 30 е само началото на най-великолепното, което предусещам, че ми предстои! Започвам да “пиша” новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм - обещавам да видите още по-съвършената ми версия!“.

 

Николета е на територията на екзотичния остров Бали в компанията на своя любим - Ники Михайлов, който най-вероятно я е обсипал с куп романтични изненади и подаръци. Близки до двойката разказват, че вратарят давал мило и драго за най-голямата си любов и обичал да я глези и да я вижда щастлива. 

15 Коментара

ха ха ха

преди 6 години

Дрън дрън дрън.ха ха ха както винаги платените глупаци неграмотни писйча пишат хвалебствия бев покритие.Алооо нали мангалката безработна щеше да влиза р Биг брадър и дй се женят с другия безработен Михайлов.Нали чакаха бебе гво стана ЛЪЖИ ЛЪЖи ЛЪЖИ.Исхината е че един безработеп утболисх от годани не желан в нито един охбор завел едпй просха мангалка спъдчертано грозно тяло безработпа тй зйвял я няк де са т парите на баща му.Е това е!Сичко друфъ е пълпи изммама

Коментирай

Ташо

преди 6 години

Дърто чукало одъртя урунгела.Силиконов боклук!

Коментирай

.

преди 6 години

В момента на Бали няма туристи-всички са евакуирани заради предполагаемо изригване на вулкан. Не лъжете хората.

Коментирай

1

преди 6 години

По-съвършена версия!? Демек ще станеш секс робот! Ама остаряваш вече и цената ти пада.

Коментирай

абевето

преди 6 години

мръсна долна курвентия!!!!!!!!!! бактериално оръжие!!!!!!!!!!! ебачката на шиши!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

abeceto

преди 6 години

Николето, я кажи - лапащ ли дебелия на Шиши???????????? А като лапаш, присяда ли ти?????????? Да те еба в боклука смръдлив!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Оооо, да

преди 6 години

Оооо, да всеки път празни приказки.....въздухарката си е въздухарка. Моля какво си постигнала...да се снимаш за евтини марки, за фейсбук и да си пишеш статиите в този махленски сайт ;). Призки на комплексирана жена, която знае че всъщност не е постигнала това което иска ;). На снимката малко си се огъзила, можеш още хахаха. Всичите и снимки нагласени и измислени като нея..измислен герой хаха.

Коментирай

И теб няма да те подмине, ако не си ги надхвърлила веме...

преди 6 години

Една жена на 30 е дърта само за циганската махала. Там на 20 вече си бабичка хаха.

Коментирай

$$

преди 6 години

На кой върх?На силиконовия?Постигнала много 1 брак1развод.От "Папараци"ти дадоха пътя,в Биг брадър не те взеха,Никито ти се мръщи.Хайде на рекламите на евтините рокли,да не изпуснеш и тях,балона се спука не си вече на 21,22години.Почвай да се оглеждаш за чичаци

Коментирай

Хахха

преди 6 години

Това не е тя на снимката ,пак е откраднала снимката на друга .То е много лесно ,всички са с еднакви перуки ,напомпани джуки...чак никой не забелязва ,че не е тя

Коментирай

Ani

преди 6 години

И тя разбира , че залязва и времето не е никак в нейна полза . 30 год. по принцип е хубава възраст , но при положение , че си на паза а от дълго време , няма да прости и на нея . Идват нови провинциални звезди на по 17 - 18 год. готови на всичко за многа по - малко пари . Ни Ло е име в бранша на известните , с това , че са известни и неможе да си позволи да я обезценяват , но и годинките си минават .

Коментирай

гуца от сунгурларе

преди 6 години

Ей, пластмасовата, само да ти кажа, тоя който ти обработва късите крака, да не тегли стъпалата ти, като ти тегли краката,че изглеждат, като на хобит...така кат ги гледам са 44 номер! Смех! Плати на некой по- кадърен фотошопър, ма!

Коментирай

преди 6 години

Циганката вече залезе, на пазара има къде по-атрактивни проститутки.

Коментирай

uffff

преди 6 години

hayde stiga s taja mangalka beeeeeeeeeeeeeeeee

Коментирай

uffff

преди 6 години

hayde stiga s taja mangalka beeeeeeeeeeeeeeeee I N IKI PERUKATA S MALKOTO PISHLE... HA HA HA KURWA NA GASTROL, EBE SE S GRADINARITE///

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.