Николета и Алисия като братя Аргирови

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-i-alisiia-kato-bratia-argirovi HotArena.net
Николета и Алисия като братя Аргирови
Николета и Алисия са като братя Аргирови в последно време. Певицата и моделката уж не се понасят, а в същото време все повече заприличват една на друга. До толкова, че вече ги сравняват с братя Аргирови, видя HotArena.


Истината е, че двете се мразят от години заради вече бившите си половинки. И въпреки това заприличват направо на близначки, пише „България днес“.


Не само че изглежда, като да пазаруват от едни и същи магазини, но и посещават един и същи фризьор. Факт е, че и двете са прибегнали до услугите на пластичната хирургия, но не е ясно кой и защо ги е направил еднакви.


Първа Николета се похвали със снимка, на която е копие на Алисия. А всички коментари под нея гласяха, че водещата не се различава от фолк певицата.


Колежките на Алисия обаче са на точно обратното мнение. Според Кали, майката на Валери — младши, от години съзнателно търси прилика с Николета.

14 Коментара

Hjgg

преди 8 години

Николета много прилича на Галена на тази снимка. С тая мода да си правят вежди, скули и да си контурират лицата, тоест да ползват един вид грим, всички приличат на клонинги, липса на всякаква индивидуалност!

Коментирай

ели

преди 8 години

Забогатяхте с тези новини за Алисия,едни пък станаха известни на неин гръб,други се усетиха и те се хванаха за нея!Какво ли не правят хората за някои лев и малко медиино внимание!Жалка история..

Коментирай

до " журлалята" на ХотЛайнена

преди 8 години

Никъде и никога Кали не е казала такова нещо и не слагайте думи в устата на хората, долни пачеврули от този сайт!

Коментирай

Браво, Ели!!

преди 8 години

Един точен коментар!

Коментирай

<<<

преди 8 години

Николета е тази , която винаги , ама винаги някого копира, имитира и плюе! Винаги! Това е неин запазен патент! Жена без всякаква индивидуалност и почерк, без всякакъв капацитет, без грам интелект, без никакво чувство за мярка. Другите жени, поне се развиват и правят успешни кариери. Това влечуго освен до паницата да лока , като куче цял живот се влачи! Никаквица, а сте тръгнали да я сравнявате с жени с образования, интелект, успешни кариери, стойностни хора! Това всеки трезво мислещ човек, може да го прецени. Боклука и на небето да отиде и с лъскава опаковка да се завие, пак си остава БОКЛУК- Николета! Интригантка, подла, долна, злобна, завистлива , необразована, некадърна пачавра!

Коментирай

до ХотАрена

преди 8 години

Защо не помествате статиите , които не ви отърва за Николета от БГ Клюки? Където Валери Божинов за пореден път ясно и категорично казва мнението си относно бившата си съпруга Николета...ха ха аааа ... Как останахте безмълвни за нейното изхвърляне от "Папараци " и БТВ....Трудно ни е да се досетим, защо!!! Но, за Алисия не пропускате нито статия, даже и с вашите украсявания и притурки. Жалки подлоги!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Значи казвате,че са наборки,а? Впрочем тази снимка на Алисия е от миналата година, а другата-от тази.

Коментирай

до > ХотЛайнена

преди 8 години

Къде сравнявате нежната и миловидна Алисия с този борсук и травестит с отвратително злобно излъчване и тъп поглед - Курволета? Очите и говорят на всяка снимка , колко е злобна! Ааама многооо!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Много е просто погледнете няколко стари снимки на Алисия и на свирколета и ще видите,че Алисия си е почти същата,нормално е с времето визията и да се промени,а оная маймуна се е пукнала от операции няма нищо общо с предишния си външен вид ;)

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Тя е впрегнала цялата артилерия от гримьори, фризьори, пластични хирурзи, за да я докара да прилича на Алисия. И това не е от днес и вчера... От както се "омъжи" за Божинов и се разбра, че Михайлов има чувства към Алисия , Курволета си раздра гъза. Подмолни игри, летене до екзотични острови, селфита на 5 минути, пластики, макияж мира няма . Случайно ли е ,ч е и двата пъти, когато Алисия се раздели с Ники и тази пачавра на деня замина Божинов. Ще има да си сънуваш Михайлов-Курволето! Dreams!Тя е обсебена от Алисия - наистина!

Коментирай

!@3456

преди 8 години

Колко нелепо сравнение! Една стилна и класна жена като Алисия да се сравнява с една така и не изгряла звездЪ като Лозанова, която е пълен кич, на 100% корекции и с пошло поведение. Лозанова престани с името на Алисия да си правиш ПР, жалка си и си смешна.

Коментирай

пфуууууууууууууууууууууууу

преди 8 години

Ааааааааааааааааа, извинете ама Алисия да ви прилича на травестит в главата????????? Едната няма нищо общо с другата!

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Нека само да ОТБЕЛЕЖА ,ЧЕ СНИМКАТА НА ГНУСНИЯ ТРОЛ СВИРКОЛЕТА Е ПОНЕ НА 2 ГОДИНИ... ЗАТОВА АРЕНА-НЕКА ВИ ОСВЕДОМЯ АКО НЕ ВИ Е ЯСНО ,ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ,ЧЕ СЕ ЧУДИТЕ КАКВО ДА ИЗМИСЛИТЕ ЗА ДА НАПЛЮЕТЕ ПЕВИЦАТА.. ПРЕСТАНЕТЕ ,ЧЕ НЕ САМО СТЕ СМЕШНИ ,НО И ГУБИТЕ ЧИТАТЕЛИ... ясно е ,че си гоните интереса ,ама има и други хора в България за които може да пишете ..стига с тея двете вече!

Коментирай

offman

преди 8 години

Ами всъщност прилича на травестит, след пластиките особено (признак на ниска себеоценка и липса на самочувствие..)...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.