Николета и Ники М. забегнаха в Дубай (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-i-niki-m-zabegnaha-v-dubai HotArena.net
Николета и Ники М. забегнаха в Дубай (ФОТО)
Николета Лозанова и Николай Михайлов забегнаха в Дубай, научи HotArena.

Звездната двойка е в емирството, където си почива активно. Двамата отседнаха в един от най-луксозните хотели , където нощувката струва поне хилядарка. Още щом стъпи на екзотичната дестинация, Лозанова веднага се просна на плажа и се припича като гущер.

Николета и Ники използваха почивката на вратаря в кипърското първенство, за да заминат на екскурзия. Стражът на „Омония“ (Никозия) има мач чак след десетина дни и реши да разпусне надалеч, пише „България днес“.

10 Коментара

Тодор П

преди 6 години

Почивали си активно - та от какво се изморихте бе, ваща мама?! И на това списание само картинките се гледат...инглиш - забравете!

Коментирай

Боклуците се показали

преди 6 години

Абе а вие жълти боклуци нали късокракото щяло да води предаване в кипърската телевизия.Ко стааа цигънските лъжи продължават...Айде пригласяйте и ..ха ха ха

Коментирай

Туроператорът

преди 6 години

Тези от какво са се уморили че почиват

Коментирай

Vanja

преди 6 години

Evala na Mihailov,kak stavi ciganeto na miasto.Edna snimka sas nego ne i dava da postne. Sas Bojinov razvodniavase vseki boji den kolko goliama i bese liobovta i kolko« perfektno jivee». Izpusna pitomnoto sega ste goni divoto!!! Ste jivee v apartamenta na Bojinkata ste vozi negovata kola i sas izdrazkata ste plasta niakoia eftina pocivka na Niki tatin sin. NIKI ne e glupak ,kato Bojinkata a i ot dastnite ne e.

Коментирай

ihaaaaaa

преди 6 години

Vreme be6e da q zavede nqkade hihi .....qvno tova zaslujava vednaj v godinata ....i pak v Dubaï haha

Коментирай

Летисия

преди 6 години

Първо Нягулета не може да говори и да чете на език различен от българския (даже и на него и е трудно да се справи- справка "Папараци"). Второ от една снимка на списание и крак как разбрахме, че е с Перуканчо? Трето той наистина отбягва да се снима с нея, защото просто и той срам бере човека. Четвърто- къде е детето на тази квазимода...след това колко неверояна майка бил и как организирала рожден ден за чудо и приказ (с 2-3 деца и всичко друго продуктово позициониране) къде е захвърлено малкото ГниЛо?

Коментирай

тц тц тц

преди 6 години

Тази как се унижава не е истина, сега е по послушна от всякога, изпусна Божинов който се раздаваше за нея и дъщеря и , и сега се навряла от няма и къде при човек който изобщо си прави как на него му харесва ;) лошо няма а и всеки иска интелигентна и успяла жена, а тя е далече от тях така че го разбирам напълно момчето. А тя и годините и вече са далече от 18 така че ще слуша и изпълнява , а тази снимка май им е единствена хахахаха.

Коментирай

виж сега тя е ...едно си баба знае, едно си бае

преди 6 години

Тя е вече слааба ракия, нито откъм интерес на четене , нито коментарите , коментари .Все едно и също предлага, нещо като едно си баба знае, едно си бае....там отишла, от там се снимала, алоууу и културата ти толкова все по едни същи места се разхождш... ти освен Дубай и Малдивите друго не знаеш ли бе момиче....аз ще те открехна, миналия месец бях в Антигуа (а Сандалс е разкошен хотел)..разкошно е , природа, зеленина и цветя да ти се напълни окото, плаж мечта, но там не е за застаряващи моми залепнали за плажа, изпържени като скумрии, там има и какво да се види, но нея едва ли я интересува , скучна и еднаква е, това е!!! Хората обикалят света, тая с по една - две почивки в годината и статии вади хахахаха.

Коментирай

Ronja

преди 6 години

Тази додето е жива една добра дума за себе си няма да чуе! И то не защото хората й завиждат, а защото демонстрира ( според нея) лукс, стил, класа и щастие, което заслужавала и тази бутафория трябва непременно да се снима и да се показва по медиите. Всеки се стреми към хубав живот, любов и щастие, нохората добре знаят цената на всичко в живота. Огромна маса от хора изпитват умора, досада и презрение при вида на препържените и нещастни кълки и пластмасовите балони на фона на някоя емблематична сграда показвани безброй пъти . Човек получава чуството , че тия места съществуват, само за подчертаят "неземната" й красота. Какви усилия и за какво?! Тежка съдба, цял живот да позираш, да гледаш "секси", а не да се засмееш като човек, да дебниш конкуренцията, да копираш истински класните жени по света, да се спукваш от процедури и корекции и да снимаш и обработваш дефекти докато станеш на 90!

Коментирай

DEv

преди 6 години

Змията обича на топло :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.