Николета и Никол първи станаха готови с Коледната украса! (+Поредното доказателство, че в светските среди у нас Лозанова е №1)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-i-nikol-parvi-stanaha-gotovi-s-kolednata-ukrasa HotArena.net
Николета и Никол първи станаха готови с Коледната украса! (+Поредното доказателство, че в светските среди у нас Лозанова е №1)

Николета Лозанова бе сред първите известни дами, които приключиха рано-рано с подготовката за Коледа, видя HotArena.

 

В дома на ТВ водещата вече цари празнична атмосфера, която може да предразположи Дядо Коледа не само да намине през там, но и да не му се тръгва въобще.

 

Най-щастлива от декорацията е малката Никол, която още отсега няма търпение да дойде светия ден. Звездната наследница на Николета и Валери дори с интерес е започнала да гледа филмчета с белобрадия старец.

 

Аз вярвам в Коледното чудо, защото самата аз съм такова!“, заяви моделката и намекна, че няма да се разсърди ако остане без подарък, защото нейния си го е получила още преди 3 години – Никол, и е безценен.

 

Паралелно с празничния дух, една друга новина вероятно е зарадвала Николета. Главният редактор на списание LOVEstyle, Антон Стефанов, обяви публично, че най-продаваният брой на изданието е с участието на Николета в края на ноември.

 

Това отново доказва, че ТВ водещата няма равна на себе си в българския шоубизнес.

45 Коментара

azz

преди 8 години

Списанието се е продало в цели четири броя- по един за николинка, майка й, сестра й и баба й. Е тва е голям тираж, голямо нещо!

Коментирай

Антония

преди 8 години

Онзи ден пуснахте снимки на Мария и дъщеря й около елхата, сега Николета станала първа с украсата. Сами не си следите материалите...

Коментирай

Мария

преди 8 години

Николетаааааа, сериозно се замисли да си смениш ПР-те. Статията би могла да бъде много мила и би се харесала на хората, ако отново не беше акцентът върху теб. Ти си коледно чудо, ти си номер 1, абе все ТИ-ТИ-ТИ. Никол остана на заден план. Нелепо е. Смешно, а на всичкото отгоре знаеш, че не е истина. Ейййй,то глупоста ходи по хората, не по гората. Много си зле......

Коментирай

Лъжа на Хотарена

преди 8 години

Първи бяха Мария и Марая. Елементарни истории.

Коментирай

Ти да видиш!

преди 8 години

Прави сте Николета е номер едно - в показването, в позите и симулациите за щастлив семеей живот. Не ви ли е минавало през плиткия ум, че други хора може да са първи, просто да не искат да се показват на всяка цена? Николета прави всичко, за да се харесва на хората, сигурна съм, че дори не е окрасила собствената си елха. Била коледно чудо, мила ти по-скоро си обществен тумор, явно само ти не го повярва толкова години. Как не ти омръзна сама да се лъскаеш и да си вярваш, ей на това се чудя и до ден днешен, явно топлина и любов ти липсват много, много... Тъжно, дано на Коледа поне не си сама.

Коментирай

ГОЛЯМ УСПЕХ!

преди 8 години

ДОБРЕ, ЧЕ СЛОЖИХТЕ ИМЕТО НА ВАЛЕРИ, НИКОЛАЙ, ФИЛИП ПЛЕЙН И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕМАТА НА ЦЕЛИЯ РАЗГОВОР - АЛИСИЯ, ЧЕ НАЙ-ПРОДАВАНИЯ БРОЙ СЕГА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА, УБИТИ СЕЛЯНИ.

Коментирай

тая лудата пак яхна метлата

преди 8 години

Отново нелепа статия за мадам "НАЙ-НАЙ" ХАХАХА . Вчера четох статия за това как бг звезди са с и украсили домовете за Коледа, тази изобщо не я бяха отразили, имаше Мария, Глория но не и това дето се е самоубявило за ВИП персона с малки букви хаха. Ненормалницооо, знаем че си за лудница но поне тук когато говориш за празник като този ДА ВЪЛШЕБЕН, ПОНЕ НАБЛЕГНИ НА ДЕТЕТО СИ, НЕ НА ТЕБ, ТЕБ ТЕ ЗНАЕМ ЧЕ СИ НАЙ-НАЙ..НАЙ-ГОЛЯМА ТИВА ИМАШ, НАЙ-ГОЛЕМИ ВЕЖДИ КАПИТАН ПЕТКО, НАЙ ГОЛЯМА И НАЙ УПОТРЕБЯВАНА П..КА И ТОВА ГО ЗНАЕМ ТА ВЕРНО СИ НАЙ-НАЙ И ТИ НЕ ИС НИКАКВА ВИП ТИ СИ ГО ЗНАЕШ, ВИНАГИ СЕ НАВИРАШ ПО СЪБИТИЯТА САМА, НЕКАНЕНА А САМОПОКАНЕНА ХА!

Коментирай

!!

преди 8 години

Добре че в това ноемврийско издание има имената на Валери, Николай и Алисия за да се купува и чете, тя и затова ги е намесила , кой се занимава с изтерясала каичка, беше интересна докато имаше събията покрай раздялата на Алисия и Валери тогава и се чу и името, после като беше с него пак я отразяваха тук там пак благодарение на него, сега си е същата предишна селска тояга. И какви шоубизнес среди бе, тая има празна глава и за нищо става, бизнес и бля бля, верно че става сори за клоун и това си е щоубизнес хохохо.

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Стига с тая Николета.Николета по списания,вестници,вече ме е страх да си пусна порно щото кой там ще изкочи кой?/?НИКОЛЕТА

Коментирай

о

преди 8 години

Е , то се знае, че е най-продаваната. Иначе нямаше да е постоянно канена за интервю и корица там. А и е нормално да е така, след като и в интернет е най-четената, гледаната и коментирана личност, то и всичко с нейно участие после да е така. Казвам го като неутрален наблюдател. На мен ми е безразлична, както съм казвала много пъти. Но хората очевидно са жадни за нея и нямат насищане.

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

Aide dushterq ti mechkata nikol zaobikolena samo ot sebepodobni barabar s maika ti eredina da zastavat pod elhata che e vreme debelanite da spqt zimen sun, i dogodina na prolet v zooparka shte gi gledame

Коментирай

кати

преди 8 години

Николета и Никол първи станаха готови с Коледната украса! ........ Oooooooх,сега ще спя спокойно!Коледната украса е готова,ама ще си я гледат и ще и се радват сами!!!!

Коментирай

WTF

преди 8 години

Oshte predi sedmiza Gloria pusna snimki na ukrasata si, a vie sami predi 2-3 dni pokazahte takiva ot doma na Maria. Molia, Hotarena, piite si haptsetata redovno.

Коментирай

Лозанова е номер 1 само на пловдивската магистрала

преди 8 години

Нека не й се подиграваме, просто момичето е психически болно+уникално просто! Другото няма да го изброявам- то за всички е ясно. Разберете, че когато човек е болен няма да спре никога, каквото й да напишете, прпсто няма смисъл. Ако имаше истинско семейство до себе си все някой щеше да й помогне

Коментирай

mitko e nomer 1

преди 8 години

ei typanar predi 3 ili 4 dena postna snimka s mariq i dyshterq i kolednata elha be oligofren maloumen platen . Pone kato pravish mirizlivata si statiq si spomin kakvo si pisal be ochilat pederast .

Коментирай

грух грух николчеее

преди 8 години

Свинче със звънче дреме при елхата и чака дядо мляссссс

Коментирай

не може да бъде

преди 8 години

Добре,че е Хотарена да излъска имиджа на НиЛо...хаха...каквото и да направи-и елха да украси,все е новатор :)))Да не се окаже,че и Коледа тя е измислила!

Коментирай

Of!

преди 8 години

Prostakesata si e prostakesa, milata tq, ama tq elhata i Gilmore ne pravqt samo te Koleda. Istinskata i val6ebna Koleda e kogato si ima6 semeistvo i lubim 4ovek s koito da spodeli6 praznika, ostanaloto sa tradicii i dopalvat imenno tazi val6ebna atmosfera. Dano edin den bade6 naistina 6tastliva i ima6 edna naistina val6ebna Koleda. Kuco magare, dali si parva ili ne zasega si se dokazala edinstveno kato luzer.

Коментирай

Blagodaria ti!

преди 8 години

sladur, ne mojsh da si predstavish kak me razsmia! Ot sartse! I malko ostarna da si zalea klaviaturata s kafe!

Коментирай

I az sam bezpristrastna- samo konstatiram faktite

преди 8 години

nali znaesh- horata obichat hliab i zrelishta.I haho-to Donald Trump e nomer edno po interes v USA i Britney Spears beshe taka na varha na ludostta i:)))

Коментирай

Ojee

преди 8 години

Nikoleto imash mnogo grozna i debela dashteria , ne ti li e sram? :(

Коментирай

=

преди 8 години

Асиетооооо, а твоя зъбат гърбонос син не видиш ли ма? Теб не те ли е срам, че ти е наследил всички дефекти които премахна с пластики?

Коментирай

bv

преди 8 години

Гнусна, злобна, отровна змия. Я да го видим твойто дете ма? Ако имаш такова. Ако нямаш, путката ти да изсъхне и дете да не видиш. Че ще го натровиш и него с тая злоба. Аман от прост селски манталитет. Едно три годишно дете им е виновно на недоебаните каки, че са безкрайно нещастни в живота. Обиждай майка му, баща му, какво ти бърка то в миризливия пърдялник?

Коментирай

Ojee

преди 8 години

Haha ne e alisia, vsicki mogat da vidiat koe e groznoto dete od dvete ;) valeri daje e mnogo hubav

Коментирай

+

преди 8 години

Nikoleto tvoeto svince ne prilica na teb ,sigurno zashtoto ti si tazi so defektite koito gi e premahnala so plastiki, capish?

Коментирай

божигол

преди 8 години

Никсан да беше абортирала тоя плондир навремето като ти казвах а не сега да ми ядете от заплатата и да се кичите с мечки за моя сметка

Коментирай

дядо млясс

преди 8 години

Тая година ще донеса на никол витаслим екстра, зъбни шини за редки зъби и обратна захапка и машинка за почистване на бакенбарди а на майка и николета-презервативи+противозачатъчни хапчета за да няма такива издънки повече на планетата

Коментирай

не може да бъде

преди 8 години

Как може да пишете такива злобни коментари за деца?Айде родителките ви дразнят-разбирам,ама едно дете няма вина за това каква е майка му!Идват светли християнски празници-да се опитаме да бъдем по-добри помежду си и по-човечни!

Коментирай

....

преди 8 години

da nomer 1 po zloba prostotiq i naglost

Коментирай

stela

преди 8 години

Не че адмирирам към подобни изказвания за деца,но по тая логика на Николина какво и бърка в пърдялника на Ася детето,че все го хапе.То реално тя бърка по дупките постоянно.Та,когато захапваш нечие дете трябва да си готов и твоето да понесе някои удар.

Коментирай

Майкооооу, бахти и номер Едното - Лайното. Ако бяхте писали, че е най-известаната ковра Проституткен щеше да ви повярваме.

преди 8 години

Еее, направо се оляхте бре. То бива бива лъжи, ми то на нищо не прилича. Виж, ако бяхте писали, че е най-известаната ковра Проституткен щеше да ви повярваме. Тя била чудо? Психиатри, тази има много спешна нужда от вас.... Марчето не беше ли доста по-рано направила коледна фотосесия? Това, което не ми харесва и при Марчето и при Шизофрета, както и при други, са нагласените снимки - разбирай всичко е нагласено, викнали фотограф и ай ся да се правим, че е това е една съвсем ненагласена снимка.

Коментирай

Майкооооу, бахти и номер Едното - Лайното.

преди 8 години

P.S. Да - номер 1 е - няма друга толкова злобна, нагла и нахална лъжкиня. Давам й титлата: Простакеса. Мисля, че идеално ще си пасва Простакеса Злоболета :)

Коментирай

do =

преди 8 години

hahahaha zavijdaaaaaai :D :D :D asietooo? Kvo e tva asieto be ti v chas li si ot zloba i shte pochnesh da zaekvash :D :D Valeri e po-krasiv i ot bashta si :D kakvi nehta e nasledil ovca :D sloji si edni ochila che se izlagash utre drugi den shte kajesh che i oshte edna glava ima :D

Коментирай

э

преди 8 години

Всъщност те не дразнят никого. Да те дразнят наистина е нормално, но не и да мразиш на нож непознат човек. Хората направо са решили, че ще ги мразят за няма нищо. Нищо не са им направили, но по тях се изливат небивани бяс и злоба, зад които се прикрива нечовешка завист.

Коментирай

Неутрална

преди 8 години

Ами докато хората това искат!... :) Ето, само погледни какъв е интереса дори и тук ВИНАГИ, когато е спомената тя. А и да не е, хората пак за нея говорят под всяка статия. Просто я искат явно и я обожават и боготворят. Това е истината.

Коментирай

дядо Коледа

преди 8 години

Сигурно всички са украсили елхите си, но хората не са вманиачени на тема показност. Освен това Николета трябва да дари хонорара си на Алисия, защото благодарение на името й изданието е най-купувано. Всички видяхме злобата към нея, както и празните въпроси от корицата, които останаха неотговорени. Другото, майната му, свикнали сме с халюцинациите на ХотЛайнена.

Коментирай

christmas

преди 8 години

Много се радвам, че Алисия ще има окрасена елха, уютен дом, хармонично и сплотено семейство, много любов, щастливо и обгрижвано дете и любим мъж, който се отнася с нея с огромно уважение всеки път, когато заговори за нея. И всичко това ще остане между стените на техния дом, ЗАЩОТО щастието не се демонстрира, то се усеща. Сега Николета и компания могат да се спукат от завист, защото когато фактите говорят и Боговете мълчат!

Коментирай

:)

преди 8 години

Ako Alisiq edno vreme ti beshe oburkala vnimanie i beshe priela pokanata ti za priqtelstvo, moje bi sega nqmashe da si tolkova zlobna i otchaqna i horata shtqha da te mrazqt po0malko. Nicoleto i vie neshtastni heiturcheta vmirisani, pomnite li vednuj v predavaneto na Veneta Raikova, kogato Azis popita Nikoleta svirkata (kakto i do den dneshen e izvestna v Plovdiv) dali s Alisiq biha mogli da budat priqtelki i kogato ti otgovori "Da, zashto ne. Tq nikoga ne mi e napravila nishto losho. Po-skoro az v nachaloto biah po taka". Pomnite li go tova? Pomnite li, che Alisiq gram ne q otrazi i taq psihqs pak ot zloba i zapochna pak starite izturkani moxabeti? Neshtastnici, mnogo govorite, obache zabravqte faktite. Znaete li kak se naricha tova kompleksarcheta? Slabost. Alisiq vinagi e bila i shte bude NAD!

Коментирай

V-vremenno I-imam P-pari

преди 8 години

Рожденния ден "събитие". Окрасената елха. "Коледно чудо". "Вип покана за специален гост на Филип Плейн". Горкото момиче..... това е болестно състояние.... :( :( :( много е тъжно, бих и подала ръка.

Коментирай

Уме(о)рен

преди 8 години

Уау, отдолу може да се забележат писаниците на душевно болни, грозни, дебели и много злобни мърши, умиращи от бясна завист и злоба! Да го духат!

Коментирай

Като гледам май ти ще го духаш...

преди 8 години

Като гледам май ти ще го духаш... Като не ти харесват коментарите и истината в тях - не ги чети. А относно злобата и душевно болните - ТИ СИ НАЧЕЛО В КЛАСАЦИЯТА, но на второ място. Първото както винаги е запазено за Николета. Междувпрочем като гледам използваните злобно злобни изрази и любимият израз "Мършо" - Николето, това май си ти с този коментар. И да ти обяснявам, че на злобна проститутка, в която няма нищо естествено и никакви дарби и добродетели, няма за какво да се завижда - няма смисъл, понеже, поради липсата на каквито и да е мозъчни гънки, няма да разбереш. Ходи се прегледай на психиатър, че съвсем си изтрещяла....

Коментирай

Шок и ужас

преди 8 години

Това на върха какво е? За първи път виждам елха да се украсява с плюшени мечки и мъхести топки. Голяма цигания.

Коментирай

?

преди 8 години

Видяхме елхите на луксозните български кур.и. Покажете елхите в домовете за сираци.

Коментирай

BG

преди 8 години

ot ciganka tolkova

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

niama rawna na sebe si...po tapotia i kyrwoti....taia za kaw xai laif gowori...cigankata galka...kade se slaga toz boklyk...negramoten....aman ot neia...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.