Николета и Валери официално разведени! А дали всъщност е така? Ексклузивни разкрития само ТУК

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-i-valeri-oficialno-razvedeni-a-dali-vsashtnost-e-taka-ekskluzivni-razkritiia-samo-tuk HotArena.net
Николета и Валери официално разведени! А дали всъщност е така? Ексклузивни разкрития само ТУК

Редакторска плесница

 

Николета и Валери са вече официално разведени!

 

Тези заглавия се появиха в медиите с уверението, че раздялата между най-известната двойка у нас вече е факт, черно на бяло. Но дали наистина е така - HotArena нищи случая.

 

Другите говорят…

 

Според „Телеграф“ тв водещата на „Папараци“ и Божинов са подписали тихо и кротко по взаимно съгласие. Не се е стигнало до скандали и препирни в съда, тъй като Валери се съгласил да плаща доста солидна издръжка на дъщеря си Никол.

 

След развода обаче двамата продължавали да живеят под един покрив, докато Лозанова си намери нещо по-малко и удобно, където да се изместят с Никол. Тв водещата прекарвала повечето си време в родния Пловдив, но преспивала в семейното жилище в София, когато била на снимки за „Папараци“, пишат медиите.

 

Плеймейтката все още карала и джипа, подарен й от Валери, запазила и други скъпарски подаръци.

 

Нещо повече – двамата успели да затоплят отношенията си през последния месец и дори си говорили. Божинов обаче бил все така категоричен, че връщане назад няма, защото е огорчен от изневерите на жена си, допълва седмичникът.


А дали е така, HotArena ще ви каже…

 

Проверка на HotArena разкри, че всъщност към днешна дата развод няма, няма дори и молба за развод.

 

За митичните изневери на Николета всички са чували,  но никой не ги е виждал. Говореше се как частни детективи следели НиЛо и заснели шокиращи кадри. Всичко това обаче се оказа един надут от Валери балон  който се спука.

 

За сметка на това, благодарение на стотици документирани разговори на Валери с любовници, всички видяха с факти какви ги е правил футболистът, докато има брак с Николета.

 

Николета Лозанова и Валери Божинов към днешна дата не живеят заедно, но въпреки това, отношенията им са отлични.

 

Футболистът основно е в Италия, където е лидер на отбора от втора дивизия Тернана.

 

Николета пък е водеща на телевизионния таблоид „Папараци“. Това е най-рейтинговото предаване в неделя вечер в целия роден телевизионен ефир. Констатацията не е наша, а на агенции, които измерват гледаемостта.


Стела Йорданова

36 Коментара

Жоро

преди 8 години

Ще се виждат само за секс

Коментирай

???

преди 8 години

Е, трябва да си най-глупавия на този свят , за да не видиш тази очебиеща , явна "подкрепа" , да не кажа други думи на Николета. Винаги, когато излезе някаква статия в родните медии, винаги на секундата сте откликнали със смешни и с нищо не уточняващи и доказващи твърдението от една и друга страна. Обаче убийственото Ви желание , да я защитите с всякакви средства не убягва на никого, лайнари и обратни от ЛайнаАрена. За Николета нямало доказателства, а за Валери били много . Къде са? Тези смешните снимки , които споделяхте и му преписвахте коя ли не. Казва " приписвахте" . Защото , така или иначе глупави хора в БГ няма и им е пределно ясно, защо са отворени тези фалшиви профили на Божинов- с цел да се компрометира. Нито една, от така показаните снимки на жените, които му преписвахте, не беше с лицето Божинов. НИТО ЕДНА! Кой , къде и как доказа, че това е истина. "ВИЕ" Скалъпени по най-долен и непрофесионален начин измислици-драскулници. Колкото до Николета, тя сама си ги показва. Помияри!

Коментирай

Ne

преди 8 години

Не, не, не е фалшив профила на Валери :) И не е само това :) Успокойте се. И да, няма развод, няма и молба за развод.

Коментирай

Киро

преди 8 години

Авторката на статиите или по-известната с вонящата уста, пак се изказа неподготвена. Явно, деменцията я е ударила яко и е крайно време да излезе в заслужен отпуск. Няма да е зле и пола си официално да смени. Нищо смислено, съществено и интересно не драска. Некадърница!

Коментирай

лИбов

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Фалшив е и още как- ДОКАЗАНО! А и вие току- що го доказахте!<br /><br />(Профилът на Валери който беше показан в чат разговори с Габриела не е фалшив. Ако е фалшив Божинов да бъде така добър да ни заведе дело за клевета. Това е нормалния начин за доказване. Няма такова дело. Това е факт. Няма и да има. Бележка на Админ)&nbsp; </body> </html>

Коментирай

Нина

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Кой го е грижа, дали се развежда Божинката с КурватаЛета? Май ,единствено и само вас , затова изпадате в истерия, когато се покаже статия за нея. Хората четат, просто, защото някой няма какво друго да правят. И да си направят малко гаргара с така" известните професионалисти" от този сайт. Шутовете!<br /><br /><br />(Супер, &nbsp;забавлявайте се, това е идеята :) &nbsp;Само, че някои изпадат в бяс. Бележка на Админ)&nbsp; </body> </html>

Коментирай

jenn

преди 8 години

За да има развод, трябва да има и брак. Айде малко се спрете.. В опита си да ѝ изпишете вежди на Николета, ѝ вадите очите.

Коментирай

глупости и фантастики

преди 8 години

Само един глупак може да ви повярва на засуканите и миризливи историйки скалъпени в ползва на гнома. Е, ние пък чухме как Божинов в ефир каза че вече не я обича и затова ще се развежда с нея, но това според мен е само за да се отърве от нея, виждаме всъщност как той си живее на макс и колко добре изглежда след раздялата с тази която му съсипа кариерата. Иска ви се пак да си сложи човека главата в торбата , но едва ли, хииич не ми се вярва ама хич. С такава жена която се интересува само от себе си, всеки мъж би тръгнал не само той, а той може да ходи колкото си иска, той я храни а тя трябва да кротува ако иска още хихихихи.

Коментирай

Do HotArena

преди 8 години

Vse revete zashto mediite vi q natrapvat nali? Zashto vi q natrapvat li? Az shte vi kaja- zaradi vashite konentari. Vashite konentari pravqt tova devoiche taka ovsujdane i izkustveno nalagano. Na neq ne i puka ot konentarite vi, zashtofo ta jivee blagodarenie na tqh. Kato chovek, koito e bil blizuk s tqh shte vi kaja, che te naiatina se obichaha. Tochka. Ne q zashritavam- naprotiv. Nikoleta ne e onova momiche, koeto beshe predi 3-4 godini. Sega q vlechat samo drehite i tova da e pod svetlinata. na orojektorite. Vseqchedki se opitva da probie navun, da bude oshte po izvestna i e na put da sbudne jelanieyo si zaradi vas-tezi, koito q komentirate denonoshtno. Ako ne iskate da q gledate, da chetete i chuvate za neq prosto ne komentiraite. Pravete si pas. Ne sluchaino horata sa kazali- ubii glupaka s mulchanie

Коментирай

до Админа

преди 8 години

Админа, колко разтърсваща и оправдаваща се изповед. Чак, се разплаках! Току що, Ви повярвахме. Не Ви ли минава през ума, че хората, просто не им се занимава с такива, като вас. Нито излишни пари , нито време имат , за да доказват нещо , което не съществува. А, и на на кой и за какво? Логиката ми подсказва, че за да тръгнете да се обяснявате под коментарите на всеки, означава, че нещо не е в ред и мирише. Както и вие и вашите " професионални, журналистически" разследвания и драсканици тук. Дерзайте! Кой ли си мислите, че Ви взема на сериозно! Смешници некадърни!

Коментирай

до близката със семейството от още по-близката

преди 8 години

Николета никога не е обичала Валери. Единствената нейна мечта беше да влезе в така наречения "Хайлайф "през Уж главната порта. И единствения балък и спонсор, който и се вързана сериозно е Божинов. Въпрос на време е само да докаже, колко се е осъзнал и излязъл от заблудата. Проблемите са си негови. Тя ще се оправи благодарение на това, с което винаги се е оправяла. Но, човек от нея няма да стане. Липсват ли първите седем,пирамидата рано или късно - рухва! Нека поживее още някоя година, това ще и остане. После в забвение!

Коментирай

!

преди 8 години

Малеееееееееееееееееее най рейтингаваното предаване било Парцаляци хаааааааааа, абе вие наред ли сте бе, друго тази жена е отдавна в миналото за Божинов, личеше си още от преди че той чака най удобен момент да си бие тоягата защото му е писнало от истериите на жена му, да бъде известнЪ да се снима като клоун , това пък нямаше изобщо как да се скрие защото БГ е малка ;),после кой ще се захване с нея като я знае всеки вече какво представлява, има доста цветно и лошо реноме тази жена. А и какво ли ни интересува, без Валери вече е доста безинтересна..рехави коментари, не както преди!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Колко удобно,дa имaш нa рaзположение сaйт,чрез който дa отговaряш нa писaниците нa други сaйтове и вестници.Когaто писaхa,че Николетa дaрявaлa с лaски тримa биснесмени в Монaко,зa "скромните" 4 хиляди левa нa ден,вие мълчaхте,сегa се прибрa в Бългaрия и от хотaренa веднaгa предстaвихa нейнaтa гледнa точкa,зa нещaтa.Колко от товa,което е зaрaботилa Николетa с междукрaчието си в Монaко,ще бъде зa вaс хотaренa?

Коментирай

hris

преди 8 години

Ауууу ще умрете от злоба и яд. Е да момичето не ходи из всички възможни телевизии и списания да рони крокодилски сълзи и да сипе обвинения като някой хора. Не се изкарва жертва и страдалка и най-важното не вкарва детето си в подобни гнусни ПР схеми. Ами продължава напред с високо вдигната глава. Да, продължава да си живее в огромния апартамент в Манастирски ливади, кара си скъпата кола, гледа си живота, а вие продължавайте да храцате, защото за разлика от нея вие само храчки имате. Айде лек и ползотворен ден! Дано има още много материал за храцане, за да се осмисли денят ви!

Коментирай

7gb

преди 8 години

А ти с такава сигурност го твърдиш сякаш си била там. Снимков материал, записи имаш ли? Защото живеем в ерата на модерните технологии. Толкова е лесно да се заснеме нещо. Да, всички четохме за трима, петима, десетина любовника, но черно на бяло няма нищо. А една лъжа повторена 100 пъти не става истина. Не и без елементарни доказателства.

Коментирай

щ

преди 8 години

Ти нещо МНООООГО се обърка, ако мислиш, че някой ще се зори да ти чете лайняницата.

Коментирай

офффффффффффффффффффффффф

преди 8 години

На какво ли не е готов Божинов само и само да го остави на мира.

Коментирай

до 7gb

преди 8 години

Aз нямa кaкво дa докaзвaм , не пишa стaтий с който възхвaлявaм едни,a плюя по други,просто коментирaм нaписaното в другите сaйтове.Хотaренa обслужвa интересите нa Николетa,нa всички е ясно,освен нa вaс феновете й или тaкa ви изнaся.Не може всички в един глaс дa твърдят едно,a хотaренa друго.Докaзaтелствaтa зa пристрaстното им отношение сa тук всеки под под формaтa нa стaтий.Aко нямa,кaкво друго дa ми отговориш,по добре не пиши,тaкивa коментaри,кaто твоите лишени от логикa ги зaпaзи зa себе си.

Коментирай

до "до 7gb"

преди 8 години

Нещо се заплете май. "Статия" е една дума. "Стадий" е друга. Но "СТАТИЙ" не съществува. Ей, що за малоумно човече трябва да си, че дори когато ти се подчертава в червено като неправилно изписано, пак не разбираш какво става и къде бъркаш!

Коментирай

до 7gb

преди 8 години

Не съм се зaплелa и то никaк, още веднъж ти повторих,нaписaното в първият ми коментaр,сaмо че кaзaно по мaлко по опростен нaчим,тa дa го рaзбереш,но уви.Дa сбъркaлa съм вместо стaтии съм нaписaлa стaтий,и aко нa теб нещо ти се подчертaвa с червено и ти покaзвa ,че трябвa дa го коригирaш,нa мен не.

Коментирай

Много моля

преди 8 години

В голяма заблуда си, да те светна. Първо тук коментарите са най-много, по една единствена причина, и тя е че този жълт сайт е ЕДИНСТВЕНИЯ благославящ Никурлета и съответно оплюващ Алисия /сещай се защо/. Точно по тази причина коментарите тук са най-много, защото останалите "жълти" сайтове отразяват що годе истината за тази "особа". А това "девойче" както го наричаш цяла БГ знае как и защо е стигнало до "прожекторите" - щедрото й междукрачие /ако не знаеш/! Дали ще успее навън.......? Да със сигурност ще успее, но......в порното, и никъде другаде! Няма да е зле Никурлета да се посъветва за хонорарите в тоя бранш, с фолк певицата Адриана, най-вече да си спести някоя и друга по-ниско платена сцена, все пак НиЛото се смята за "звИздЪ" :D:D:D:D

Коментирай

Много моля

преди 8 години

B гoлямa зaблyдa cи, дa тe cвeтнa. Πъpвo тyĸ ĸoмeнтapитe ca нaй-мнoгo, пo eднa eдинcтвeнa пpичинa, и тя e чe тoзи жълт caйт e EДИHCTBEHИЯ блaгocлaвящ Hиĸypлeтa и cъoтвeтнo oплювaщ Aлиcия /ceщaй ce зaщo/. Toчнo пo тaзи пpичинa ĸoмeнтapитe тyĸ ca нaй-мнoгo, зaщoтo ocтaнaлитe "жълти" caйтoвe oтpaзявaт щo гoдe иcтинaтa зa тaзи "ocoбa". A тoвa "дeвoйчe" ĸaĸтo гo нapичaш цялa БГ знae ĸaĸ и зaщo e cтигнaлo дo "пpoжeĸтopитe" - щeдpoтo й мeждyĸpaчиe /aĸo нe знaeш/! Дaли щe ycпee нaвън.......? Дa cъc cигypнocт щe ycпee, нo......в пopнoтo, и ниĸъдe дpyгaдe! Hямa дa e злe Hиĸypлeтa дa ce пocъвeтвa зa xoнopapитe в тoя бpaнш, c фoлĸ пeвицaтa Aдpиaнa, нaй-вeчe дa cи cпecти няĸoя и дpyгa пo-ниcĸo плaтeнa cцeнa, вce пaĸ HиЛoтo ce cмятa зa "звИздЪ" :D:D:D:D

Коментирай

!

преди 8 години

Който и се вързал на сериозно бил Божинов ахахахаха..е, доста рано Божинов обаче реши да се развърже, поредния който и бита шута и този път публично.

Коментирай

Много моля

преди 8 години

В голяма заблуда си, да те светна. Първо, тук коментарите са най-много, по единствена причина, и тя e че този сайт е ЕДИНСТВЕНИЯ, благославящ НикуРлета и съответно оплюващ Алисия /сещай се защо/. Toчнo пo тaзи пpичинa ĸoмeнтapитe тyĸ ca нaй-мнoгo, зaщoтo ocтaнaлитe "жълти" caйтoвe oтpaзявaт щo гoдe иcтинaтa зa тaзи "ocoбa". A тoвa "дeвoйчe" ĸaĸтo гo нapичaш цялa БГ знae ĸaĸ и зaщo e cтигнaлo дo "пpoжeĸтopитe" - щeдpoтo й мeждyĸpaчиe /aĸo нe знaeш/! Дaли щe ycпee нaвън.......? Дa cъc cигypнocт щe ycпee, нo......в пopнoтo, и ниĸъдe дpyгaдe! Hямa дa e злe Hиĸypлeтa дa ce пocъвeтвa зa xoнopapитe в тoя бpaнш, c фoлĸ пeвицaтa Aдpиaнa, нaй-вeчe дa cи cпecти няĸoя и дpyгa пo-ниcĸo плaтeнa cцeнa, вce пaĸ HиЛoтo ce cмятa зa "звИздЪ" :D:D:D:D

Коментирай

до "Do HotArena"

преди 8 години

B гoлямa зaблyдa cи, дa тe cвeтнa. Πъpвo тyĸ ĸoмeнтapитe ca нaй-мнoгo, пo eднa eдинcтвeнa пpичинa, и тя e чe тoзи жълт caйт e EДИHCTBEHИЯ блaгocлaвящ Hиĸypлeтa и cъoтвeтнo oплювaщ Aлиcия /ceщaй ce зaщo/. Toчнo пo тaзи пpичинa ĸoмeнтapитe тyĸ ca нaй-мнoгo, зaщoтo ocтaнaлитe "жълти" caйтoвe oтpaзявaт щo гoдe иcтинaтa зa тaзи "ocoбa". A тoвa "дeвoйчe" ĸaĸтo гo нapичaш цялa БГ знae ĸaĸ и зaщo e cтигнaлo дo "пpoжeĸтopитe" - щeдpoтo й мeждyĸpaчиe /aĸo нe знaeш/! Дaли щe ycпee нaвън.......? Дa cъc cигypнocт щe ycпee, нo......в пopнoтo, и ниĸъдe дpyгaдe! Hямa дa e злe Hиĸypлeтa дa ce пocъвeтвa зa xoнopapитe в тoя бpaнш, c фoлĸ пeвицaтa Aдpиaнa, нaй-вeчe дa cи cпecти няĸoя и дpyгa пo-ниcĸo плaтeнa cцeнa, вce пaĸ HиЛoтo ce cмятa зa "звИздЪ" :D:D:D:D

Коментирай

до "Do HotArena"

преди 8 години

B гoлямa зaблyдa cи, дa тe cвeтнa. Πъpвo тyĸ ĸoмeнтapитe ca нaй-мнoгo, пo eднa eдинcтвeнa пpичинa, и тя e чe тoзи жълт caйт e EДИHCTBEHИЯ блaгocлaвящ Hиĸypлeтa и cъoтвeтнo oплювaщ Aлиcия /ceщaй ce зaщo/. Toчнo пo тaзи пpичинa ĸoмeнтapитe тyĸ ca нaй-мнoгo, зaщoтo ocтaнaлитe "жълти" caйтoвe oтpaзявaт щo гoдe иcтинaтa зa тaзи "ocoбa". A тoвa "дeвoйчe" ĸaĸтo гo нapичaш цялa БГ знae ĸaĸ и зaщo e cтигнaлo дo "пpoжeĸтopитe" - щeдpoтo й мeждyĸpaчиe /aĸo нe знaeш/! Дaли щe ycпee нaвън.......? Дa cъc cигypнocт щe ycпee, нo......в пopнoтo, и ниĸъдe дpyгaдe! Hямa дa e злe Hиĸypлeтa дa ce пocъвeтвa зa xoнopapитe в тoя бpaнш, c фoлĸ пeвицaтa Aдpиaнa, нaй-вeчe дa cи cпecти няĸoя и дpyгa пo-ниcĸo плaтeнa cцeнa, вce пaĸ HиЛoтo ce cмятa зa "звИздЪ" :D:D:D:D

Коментирай

до админа

преди 8 години

Админа, не ми изтривай коментарите. Няма да промениш мнението ми, нито пък на цяла България. Малцина са малолетните заблудени дечица, дето вярват в миражи и илюзии. Но, и те ще пораснат и ще им светне лапмичката, когато и те самите станат родители. А, на вас Ви пожелавам така дъщеря, като тази дето и чистите тук лайнения гъз. Най-вероятно сте "колежки" или се припознавате в нея. Иска Ви се! На Валери му пищи джапанката точно, какво пишете за него. И не ми се правете на много интересни , като отговаряте на всеки коментар и постинг, доказвате, моето твърдение.Чистият пред съвестта си човек, няма нужда да се оправдава. Тъпи сте, и то много! Събрали сте се в този сайт от кол и въже!

Коментирай

МДААА

преди 8 години

КАК НЯМА ДА БЯГА ЧОВЕКА ,ТРИ ДНИ И ТРИ НОЩИ, БЕЗ ДА СЕ ОБРЪЩА НАЗАД ОТ ТАЗИ ГЪРМЯЩА ЗМИЯ- КУРВОЛЕТА? ТЯ Е ИСТЕРИЧКА И С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ. ОЧЕВИДНО Е! ВСЕКИ ИМА ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С НЕЯ Е ИЗБЯГАЛ НАДАЛЕЧ. ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ , АКО СЕ РОДИ ВТОРО НЯМА ДА СЕ ОТГЛЕДА. ЗАД МРЪНКАЩАТА И КОНСКА МУЦУНА СЕ КРИЕ ИСТИНСКИ ДЕМОН.

Коментирай

Ани

преди 8 години

Николета е била,... E... и ще си остане проститутка. Няма бивш наркоман. Големия таралеж е на Валери в гащите, но той сам си го сложи. НО, това е от акъл. Хак , да му е! И това момиче( както го наричате) не ходи да плаче по телевизиите....ЗАЩО ЛИ? Защото няма очи!!!! И ще бъде освиркана в ефир от самите водещи, ако са истински професионални журналисти. Затова не ходи. От страх и срам. Насрала се е над ушите и се дави в собствените си лайна. Посмешище и вие дето я защитавате в този сайт. Същите боклуци сте!

Коментирай

хахахааха

преди 8 години

Не бях влизала по форуми от две години. Олеееее тази със снимковите материали пак е тук. Тази жена е много самотна и меко казано Психо. Тя от години защитава Курволета из форумите, защото и се иска да се измеша из известните. Болен мозък, не и се връзвайте. Ако не греша с "музикалните образования" Пълно куко!

Коментирай

ДДД

преди 8 години

Админа с отговорите под всеки коментар само показвате и доказвате нашите твърдения. Никой , ама никой и никога не взема този сайт за фактор в медийното пространство. Не смятате ли“ И не трийте на хората коментарите, които не ви отърват. Нали твърдите, че е сайт за забавление. Всеки намира своя начин за забавление и не сте вие хората, които ще им промените мнението, нито пък на почти цяла България.

Коментирай

офф

преди 8 години

"Никол Лозанова"..Хич не замесва детето, само където чак го нарича с друга фамилия ! За заплахите срещу Валери за "шокиращи разкрития за изневери с жени, които не подбира".Воаяжите и в чужбина с цел набавяне на средства чрез незнайни начини ( всеки е наясно какви всъщност ) още от преди години няма да коментирам, то е ясно какви са...Плътното присъствие на сводник в живота и – също е ясно! Дано Божинов се дистанцира от тези тарикати, които го използваха и да се стегне, макар че не виждам вече за кога...!

Коментирай

...

преди 8 години

A , това, че долната Курволета посвети цяло предаване да се подиграва на детенцето на Алисия, че било със стари обувки. Как не я е грях, отне мъжа и, остави детето без баща, ползваше му парите до стотинка и онзи не даваше на детенцето си дълго време нищо, не е вярно, че Алисия не е позволявала, Точно тази мръсната долна проститутка и със доблестта и майчиното си сърце се изправи пред цяла България да каже ,ч е онова детенце било със стари обувки. Ами може и да е така, но майка му си изкарва сама парите , с успешна кариера подплатена с много труд и безсънни нощи, за да осигури всичко на детенцето си. Седнала пак да позира от страницата си , станала много грижовна майка и упреква акушерката прибила бебенцето. И ти курво мръсна не си по-далече от нея. Колкото и да се правиш на добра, тиха и милосърдна всички те знаят какъв миризлив боклик си и каква долна и подла душица носиш. Но, има кой да съди!

Коментирай

ами

преди 8 години

Точно това си мислех и аз! Престъпление е да развалиш първият учебен ден на едно дете от злоба към майка му, независимо че друг е сценарист, Клозета с охота, с радост и безсъвестно се е включила в плюенето! Та тя си заряза 20–сет дневното новородено, за да обикаля плажовете и да задоволява спонсора и себе си.Да не говорим, че се е отказала доброволно да го кърми, а кърмата е единствената защита срещу много тежки болести, предвид живите клетки в нея , помагащи за изграждането на жизнено важния имунитет, а не е могла, но не го е направила ! Да не говорим също и за това, че проследяват и показват какви са навиците и къде живее точно малкият Валери, което принципно се прави от престъпници с цел нападение, грабеж или отвличане !

Коментирай

ами

преди 8 години

"А е могла, но не го е направила!"(поправям се)..И още..Не всеки престъпник има достъп до Интернет, но всеки има телевизор и цялата информация им я снасят Клозета и малоумните като нея "сценаристи"Така те лежейки пред телевизора.виждат стъпка по стъпка всичко, което би им свършило перфектна работа за едно евентуално престъпление! Едно е да снимаш някого с някой, съвсем друго е да го следиш без той да знае, с дни, и да показваш детайлно навиците му! Това се прави от детективски агенции тайно и не се огласява по Тв–то! Ако съм на мястото на Ася, точно по тази причина ще заведа дело срещу Клозета и другите малоумници! Тръгнала безсърдечна прост..ка да коментира друга безсърдечна престъпница!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Добре бе, кръшкал бил...тва само от чата ли го разбрахте? Не видехме една снимка с мадама, освен бентлито пред дома на Валериева, а тва пак не е "на калъп". Чата още не е станал еб@не, а само лаф–моабет. Стига сте му дрънкали кокалите на тоа лебед. 4 години с Перката - ми нормално е да се не спира, бахти! Обаче видехме друго. ;-) Табуретката гола у Къртицата, а некъв и прай масажи, некъв дет определено не беше Валери. Видехме я и по цици на собствения ѝ РД кък Карбовски си я обара. Па и тука у архивите ги имате снимките, не е като да нема "доказателства". По–паметливите помниме кък поради таа причина изфръкна като коркова тапа от Къртицата, щот излагацията беше пълна. Пак ви казвам, никой мъж нема търпи да обарват жена му пред цела България, даже и да е уникален глупак кат бившия Чехъл. Много ше му дреме на него дали некой ѝ го слага след такива изцепки, бахти! Съпруга и майка, а? Дрън-дрън. Я съм ѝ наритал гъза на такава точно първите 5 мин., ако въобще е имала шанса да припари до мене. А Валери я изтрая цели 4 години?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.