Николета и Валери си тровят детето с нездравословна храна! (Вижте какво дават на малката Никол да яде)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-i-valeri-si-troviat-deteto-s-nezdravoslovna-hrana HotArena.net
Николета и Валери си тровят детето с нездравословна храна! (Вижте какво дават на малката Никол да яде)

Николета Лозанова и Валери Божинов хранят дъщеричката си Никол с вредни храни, узна HotArena!

 

Без притеснение й дават да консумира нездравословни продукти, които не са подходящи за деца на нейната възраст.

 

Футболистът пусна фото как наследницата му хапва шоколадов десерт, пълен с не особено полезни консерванти. Наред с това момиченцето се налива с кутия натурален сок, в който всъщност няма нищо натурално.

 

„Тези двамата прекалиха – да тъпчат детето с такива гадости! Не е като да нямат възможност да му осигуряват постоянно фрешове и плодове“, възмутиха се интернет потребителите от снимката, цитира „България Днес“.

 

Наскоро пък водещата на „Папараци“ бе засечена да обикаля болници с Никол. Критиците в мрежата посъветваха Николета да спре да дава джънк фууд на детето си, тъй като нездравословното хранене води до куп болести.

22 Коментара

1

преди 8 години

Е, стига толкова. От време на време по малко не е толкова вредно. Мръсният въздух, вода, нитрати в плодовете и зеленчуците, фалшивото сирене,стресът, ваксините и т.н. Всичко ни трови.

Коментирай

:)

преди 8 години

Vednuj v sedmicata ne e vredno.. a i vsqko detence obicha sladkishi

Коментирай

:)

преди 8 години

Samo da popitam komentirashtite dolu, otkolko godini kazvate, che ste purvi drujki s Nikoleta i Valeri? Vsichkite komentari sa taka napisani, che ostavam s vpechatlenieto, che ste vseki den do tqh minimum po 12 chasa na den za da znaete dali e po vednuj na sedmica ili vseki den prez 2 chasa. Tova dete ima veche leko nadnormeno teglo, za decata na tazi vuzrast e harakterno dori da sa slabi, zashtoto imat mnogo energiq i nezavisimo, kolko qdat te izgarqt vsichko, koeto sa hapnali s dvijenieto si. Tova dete si lichi, che predimno nablqga na qdeneto, a ne na igrite. Taka che spored men si e ejednevie v tova semeistvo, a ne vednuj na sedmica.

Коментирай

jenn

преди 8 години

твоят коментар с нищо не се различава от това, в което обвиняваш другите коментирали, освен че нападаш едно 3 годино дете, че било дебело и не си играело, ами само се тъпчело..

Коментирай

.

преди 8 години

Егати търото същество си! Толкова злоба лъха от теб! Детето си е прекрасно, с нжрмално тегло! Феновете на Ася станахте по-злобни и от Николета!!!!

Коментирай

debelo e ne me kefi

преди 8 години

Lichi si che ne e dobre gledano dete, i s tiq tatuirovki lepenki ot levche po rucete si e kato cigane. Ne jivee zdravoslovno i ne e ot nai dobrite, vidqh go v moll paradise, stori mi se dosta zlobno kak durpashe i kreshteshe po edni drugi deca

Коментирай

Kulturist

преди 8 години

Като човек спортист,мога да ви кажа,че и веднъж седмично е вредно.Наскоро излезе книгата на Биляна Йотовска,и в нея има здравословни десерти.Детето наистина е с наднормено тегло което не е нормалоно за неговата възраст ,колкото по рано се вземат мерки толкова по добре.

Коментирай

офф

преди 8 години

Клозета пари ли няма, че тъпче с боклучива "храна" детето? Ми да пита Алисия за здравословните храни има и специалисти, които приготвят по–полезни храни, след като шантонерката не може и не знае как се приготвя една по–добра храна! То не е само номера да откраднеш чужди снимки как се дават красиво приготвени закуски на момиченце...и да приемаш най–нагло благодарности, все едно са твои ! НЕма такива дебили ! Това дете е все със някакви сладкиши! Пък за това, че му изгориха косата от непрекъснатото изправяне..не е за говорене !Комплексите, тъпотията и мързелът си казват думата1

Коментирай

WTF

преди 8 години

Обясни ми какво толкова те интересуват чуждите деца, че си се загрижил толкова? Всеки си решава сам. Ти си яж кълновете и всякакви подобни гадости и си живей 100 години

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

WTF, който не иска личният му живот и децата му да бъдат коментирани, не парадира с тях и изобщо ги държи настрана от социалните мрежи. Който злоупотребява с техни снимки, ползва ги за рекламни лица на продукти и на собственото си публично безсилие, си носи последствията под форма на негативни коментари от всякакъв род.

Коментирай

офф

преди 8 години

Просто не понасям лъжливи мангали и курвенски номера ! Колко трябва да си комплексиран и побъркан, че заради хорското мнение ( нали все ревяха, че е вечно рошава Никол ) да започнеш да изправяш често толкова нежна коса на толкова малко дете?! Колко трябва да си озлобен, че да се включиш в плюене по ТВ–то на братчето на собственото ти дете..и то точно на първия му учебен ден?! Чули, не разбрали, ама взели едно 6 годишно на прицел и го обиждат, измислят небивалици, излагат го , него и цялото му семейство!.Загрижените те...! Аре у лево!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

taia pomiarka..swirkoleta...ako spre da se 4ekne po snimki s fiki...da wargalia gaz po plaga....da be6e obarnala wnimanie na deteto...ma ima li wreme.....za nego....po dobre da go wzeme boginow....po dobre 6te se grigi za malkata...

Коментирай

:)

преди 8 години

Dori ne haresvam Alisia :D dori ne q slusham, no da mi obqsnqvate, che detero si bilo super, tova obqsnqva che nqmate deca. Sigurno i ne ste gledali za poveche ot 1 den dete. Decata sa energichni, tova na snimkite vse ili se tupche ili pozira za snimka. I ne kazvam che deteto e tupo ili murzelivo, to vse pak e dete i ne razbira, vinovna e tupata mu maika. Alisia sigurno i tq ne e po svoe si dobra maika, ama statiqta ne e za neq, a za deug chovek. Stiga ste gi smesvali dvete. Deteto poprincip e otrajenie na roditelite kakto te se grijat za nego, taka shte izglejda i to.

Коментирай

оф ай стига с това чучело бе

преди 8 години

Нищо ново, тази жена никога не е имала реноме на добра майка, така че може само да се научи от Алисия като толкова я "харесва" как да бъде грижовна майка. И този Божинов тази сигурно му е най големия кошмар, но като гледам лесно няма да се отърве от това да му слагат името до нейното.

Коментирай

Glupusti

преди 8 години

Е пак глупусти. Все едно децата на хората никога веднъж не са пили сок и не са яли нищо сладко. Разглеждам си аз страницата на chiara.na в инстаграм-а и освен многото крадени от Николета снимки на италианката какво да видя: instagram.com/p/3tHLKFiC0v/ - и това е краднала от нея , само дето Киара е супер, а Николета е толкова смешна ....

Коментирай

да

преди 8 години

Аз съм на същото мнение.

Коментирай

<<<

преди 8 години

Има една подробност, че трябва да го вижда първо, че да го храни и като се знае , какви невероятни кулинарни способности има ( ха ха ха) какво да яде това дете. Хранят го баби, дядовци, лели и каквото то пожелае само мир да има. А , когато евентуално е при нея тя нали се сещате, как му готви и с какво го тъпче? Ами нищо не става от нея, още по-малко майка. Тази плаче, да и се отнемат майчинските права. Боклук! Жалко за детенцето!

Коментирай

ама много силно у лево

преди 8 години

Да, оставила го е Алисия гладно и жадно и нахранено нездравословно, като тази пачавра, дето не го поглежда и не излиза от бардаците. Ей, няма грам съвест , като майка,че излага дъщеря си. Жените работят по заведенията, тя им пляска и подскача , като пъдпъдък ха ха ха ха ...и опипва на мъжете цепките....Акъъъъл, та чак дрънка! Е, няма наистина по-пропаднала жена в тази държава. За заразата няма да казвам.

Коментирай

hhhh

преди 8 години

Николета е хубава жена, но има няколко проблема.Хем иска да си остане момиче, съблазнително и безгрижно, хем да е майка.Е не става, след като родиш си вече майка.Това дете наистина има излишни килограми и не го казвам с лошо чувство.Детето на сестра ми го тъпчеха с бърза храна защото не им се занимаваше и то така напълня.Лошото е че като от малка има проблеми после е много трудно да поддържа нормална фигура, защото организма е свикнал още от малък да поема повече калории.Николета си мисли, че като се снима по скъпи места е много интересна, а всъщност ще е по-интересна ако е наистина грижовна майка.Просто е глупава, ако беше по умна и съобразителна много хора щяха да я харесват, но тя с тия детински необмислени уж провокативни глупости сама кара хората да не я харесват.

Коментирай

bobo

преди 8 години

towa e detence...koeto iska wnimanie....ma ima li wreme swirkoleta.....oit diskoteki...selfita...ska4ane w krewati.....absyrd....pone waleri da si go wzeme....6te go gleda po dobre.....

Коментирай

Офффф

преди 8 години

Ако това ви е горещата новина закъсали сте.и с какво да си хранят детето? С кълнове и лимец ли?

Коментирай

офф

преди 8 години

Ами хляба от лимец е прекрасен и здравословен.Е, малко не е по джоба на някои, но Клозета нали "не е от тях"! Балансираното хранене е най–полезно, а малките "прегрешения" – веднъж месечно..и детето, и цялото семейство ще е в добро здраве! Но Клозета Лозанова, която си бърка с пръчка в задни..а, а след това в устата, за да повръща, тези неща не са и понятни, не я интересуват, не я вълнуват..Какво значи там някакво си дете, за чието правилно и здравословно отглеждане се иска усилие, грижи и мозъчни гънки !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.