Николета и Валери тайно се развели? Лозанова с остър коментар за горещия слух (Вижте)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-i-valeri-taino-se-razveli-lozanova-s-ostar-komentar-za-goreshtiia-sluh HotArena.net
Николета и Валери тайно се развели?  Лозанова с остър коментар за горещия слух (Вижте)

Слуховете пак разведоха Николета Лозанова и Валери Божинов, видя HotArena. Веднага след публикацията, че най-одумваната жена в държавата е разведена, Николета публикува на стената си във Фейсбук следния пост: \"Следващата седмица тайно ни оженете, че да сте по-достоверни\".

Според „Всеки ден“ В края на миналата седмица съдът в София уважил молбата на Николета Лозанова и Валери Божинов бракът им да бъде прекратен. Така една от най-популярните ни двойки в хайлайфа се е развела тихомълком, избягвайки всякакви коментари дори в тесен приятелски кръг.

Бленуваният развод от Валери няма да му донесе желаното облекчение. Според запознати Николета е пледирала да присвои милиони от сметките на Божинов. Докато бяха съпрузи, футболистът смени доста отбори, което сериозно наду финансовите му постъпления. От трансферите му сериозно се облажи и жена му, която по време на брачния им съюз щателно го цедеше за скъпи глезотийки, придружавайки го като куфар и обикаляйки на аванта с него цяла Европа.

След като се консултирала със специалисти, Лозанова пресметнала щателно колко може да изкрънка от любимия си. Изчислява се, че общата сума на всички трансфери на Божинов достига близо 15 милиона евро. Разбира се, голяма част от тези средства вече са профукани, но Николета била изискала извлечения от банковата му сметка, за да може искът й да бъде основателен.

Съдът е постановил дъщеричката им Никол да остане при майка си, като на бащата Валери са позволили да я вижда всяка втора и четвърта събота в месеца с възможност за нощуване на негов терен, както и общо 30 дни за коледни и великденски празници и летни ваканции. Решението на съда гласи, че бащата дължи 85 лева месечна издръжка на детето, но относно това майката няма никакви възражения или претенции. Това се дължи на факта, че въпреки всичко Божинов е отговорен като баща и така или иначе дава в пъти повече за децата си, отколкото съдът е определил.

Апартаментът в центъра на София, в който Николета живее с малката Никол, остава за нея.

„Навремето Алисия не успя да ошушка Валери, защото връзката им не бе узаконена. Сега обаче Николета е решена да вземе всяка полагаща й се стотинка, за да разори Божинов\", споделят близки до бившето звездно семейство.

33 Коментара

hhh

преди 8 години

Idiotkata pak publikuva statii za sebe si, jalka si ... jadna za vnimanie ovca. Skrii se veche nqkyde, izlagash se neprestanno. Jalko, che i muja ti nqma poveche akul ot teb, che da kaje kakva si vsushnost ... Gospod kudeto udarq, nikoi ne povtarq. Lika-prilika.

Коментирай

Валери е посмешище

преди 8 години

Валери Божинов е посмешище, карикатура, сам се постави в ролята на най-големия глупак и смешник на света с връзката си с Николета. То не бяха снимки в леглата, снимки по гащи и без гащи, то не бе демонстрация на пошлост... С брака си с тая жена, която живее в измислен свят от фотошоп, крадени снимки и съчинени връзки и която всички презират и с нежеланието да прекрати връзката им Валери става още по-жалък. Вижте му фейсбука – рекламира долнопробни дамски модни марки-ментета също като жена си. Смях! Кара хората съвсем да се отвратят от негго. Но, той Господ е събирач, затова ги е събрал с "неземната" Убавица Николета, да си живеят в пълна хармония! :D Жалко, че са българи и косвено излагат всички нас като нация!

Коментирай

отврат, повръща ми се от тази помия

преди 8 години

НАЛИ НЕ БЕШЕ МЕРКАНТИЛНА СПОРЕД ЗАБЛУДЕНИТЕ И ТЪПИ ПРОВИНЦИАЛНИ ФЕНЧЕТА ЖАДУВАЙКИ НЕЙНИЯТ ЖИВОТ И СЛАВА. ПАЗИ, ГОСПОДИ! МЕРКАНТИЛНА, ЗЛОБНА И МНОГО ОТМЪСТИТЕЛНА ЗЛАТОТЪРСАЧКА -ПРОСТИТУТКА НАЛИ ТОВА И БЕШЕ ЦЕЛТА . ДА НАМЕРИ ЕДИН БАЛАМА ДА ГО ОМОТАЕ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА НЕЯ И ДА ГО ВЪРЖЕ С ДЕТЕ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ СМЕТКИТЕ И СЕ ПРОВАЛЯХА. ДА И КУПИ СКЪПА КОЛА, УСТРОИ ЖИЛИЩНО В СОФИЯ ПРОВИЦИАЛИСТКАТА ЗЛАТОТЪРСАЧКА, КАКТО И ДА И СЕ ОТВОРЯТ ВРАТИТЕ КЪМ ЛЕСНАТА И ПО МЕРАК НЕЙНА СЛАВА. ТОВА Е И Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА. ТЯ С ТОВА ЛЯГА И С ТОВА ОСЪМВА. КОЙ И С КАКВО ДА ЗАВЛЕЧЕ И ДА ИЗНУДИ ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕ И ДА СИ НАПРАВИ ПР НА НЕГОВ ГРЪБ. НЕГРАМОТНАТА, НЕОБРАЗОВАНА И ТЪПА СЕЛСКА КУХА КАРАДЖОВСКА ЛЕЙКА. ДАНО ВСИЧКО, КОЕТО СИ ПОСТИГНАЛА И ПОЛУЧИЛА ТИ ЗАТЪКНЕ ГЪРЛОТО ЕДИН ДЕН,ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ НИТО ДА ГОВОРИШ, НИТО ДА ПРЕГЛЪЩАШ, ЗЛОБНА ПАЧАВРО, КОЯТО РАЗБИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ ЗАКЛАТИ И ОБРА. МЪРША НИКАКВА! ГРОЗЕН ЧЕРЕН ГАРВАН!

Коментирай

хак да ти е брато

преди 8 години

Хората проститутка ползват само за секс стават , изкъпват се и заминават. Ти будалата ще си плащаш цял живот греха и простотията и пак няма да ти дойде акъла. Остави,че те измами та забременя, ами те оплете и в мрежите си та се ожени за нея. Кой , каквото сам си направи и Господ не може да му помогне. Простака си остава до живот простак, както и проститутката цял живот - проститутка. Хак да ти е сега! Две разбити семейства и две деца без реално бащи до себе си. И всичко това от акъл и точно по причина на една и съща жена - Николета Лозанова. Не знам само , когато тръгна да се жениш за нея , мина ли ти през акъла , какво печелиш от цялата тази тъпотия и цигания? Грам мозък нямаш!

Коментирай

Тити

преди 8 години

Хехе, тайно... При тази тайни няма! Всичко винаги се превръща в панаири.

Коментирай

боби

преди 8 години

Като гледам хората как я мразят тази простачка,на нейно място бих се скрил в мища дупка.Щяла да съди Пайнер щото публикували нейна снимка без разрещението и.Тоест нямала снимката фотошоп и голата истина лъсва за грозната Никлозета с късите крака.Истината не можеш да я скриеш мангалке.Всички знаят ,че циганите без да лъжат немогат да живеят,но много хора сме я виждали мангалката на живо.Знаем че на снимките тялото и лицето и са с хотошоп.Действителността е съвсем различна.Дребно безформено мангасарче е доста грозно тяло без талия къси крака провиснал задник грозно лице и липса на всякъкви данни за мозък.Това е Никлозета.Вие дено я рекламирате не се ли срамувате да я изтъквате незнам??????

Коментирай

огш

преди 8 години

Еми хок му е на Валери.Коъ нормален мъж ще вземе цигънорка да го лъже ,да го граби и да му усмърди душата?Ми и той като нея няма мозък щом я е взел!Родата в Караджово кво казва?Мама Ередина кой знай как се тръшка да докопа мангизите на баламата Валери.Циганката Клозета щяла да на рави всичко възможно да му ги измъкне.Ми то се знае.Само баламурника Валери не е в час да розбере какво му готвят.

Коментирай

ах, гпупак

преди 8 години

Божинка , да беше се омъжил за Азис по -добре щеше да бъде. Хем има пари , хем слава , хем травестит. Защо ти требва този женски ТРАВЕСТИТ на главата, да си я чукаш сега цял живот и да те ошушка , като голошиев петел.

Коментирай

Този слух е горещ, колкото аз съм ледена кралица! ХА-ХА-ХА-ХА-ХА

преди 8 години

"Оженете ни с Валери, ще сте по-достоверни" ааааа такаа, значи слуховете с Григор Димитров, Филип Плейн и Роналдо не успя да го наложиш, както ти се искаше и сега пак те тресат стари диагнози...ха-ха-ха! Какви сватби Валери не може да те диша, на него малки котета са му в главата, даже и в Инстаграм не те следва, съмнява ме да знае за съществуването ти, ти го занимаваш с болните ти фантазии. И пак в статията намесена Алисия, какво сега тя е черната, че е забранила детето й да припарва до вещица като теб? И с право! И аз не бих рискувала безопастността на детето ми, заради психично болна жена и чехльо, който не спомага за лечението й. Ти най-добрата бе, даваш му Николче, всичко ти е 6 ха-ха-ха-ха смърделоооо

Коментирай

ЕВАЛА

преди 8 години

Трябва да си хипер заблуден глуъпак да дадеш минус на това обективно мнение. Не ви харесва истината, но няма как... преглъщайте я, както Николета поддържа стандарта си - с лапане на п*шки!

Коментирай

Ани

преди 8 години

Един съвет към изгНИЛО и пр-ката й: Николето или смени Мария Томова, или Мария Томова СПЕШНО да си ъпдейтне речника, че статиите в Hotnews, които ежедневно постваш в профила ти, написани лично от нея и мъдрите ти изказвания по профила ти, са крайно идентични, смешни и тъжни в същото време. Неприлично тъпи сте!

Коментирай

ехаааааа

преди 8 години

Ехаааа, да ги оженили хаха представям си само как Божинов би реагирал ако днес трябваше да се ожени, трябваше защото нали казват че го е накарала насила като е използвала случая че е бременна. Иска ти се а, защото друг като него няма май да намериш. Днешните мъже особено тези с положение се задомяват с жени с положение, интелигентни и с по скромно минало нали се сещаш, останалия материал е за вечер, две и когато се наложи.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Нали знаете, Господ не е скитач, а събирач! та нали същата и беше объркала годината на раждане на детето й Никол в УЖ нейно изказване. тя, ако беше много умна с Николета ли ще се занимава? Ако си добър ПР има международни фирми с бизнес в БГ щеше хем кариера , хем пари да си направи, а не да лиже гъза на една проститутка и да чака нейната милостиня. Тъпи курви, жадни за слава!

Коментирай

WTO

преди 8 години

Оле, оле тая трябва краката да му целува, ако не беше той щеше да е още в катуна щече само да сънува луксозно жилище, кола, екскурзии. Имаше до ден днешен да я подмятат като парцал, тръгнала сметки на чуждите пари да прави. Злобна и проста.

Коментирай

Свиркулетке

преди 8 години

Тази разпоретина Свиркулета от тук насетне ще си умре , като катър без история. Ако някой я поръча за някой лев , това ще и остане в разпоретината. да те обича мъж от тук насетне, НАДЯВАЙ СЕ И ОЧАКВАЙ ! Това само ще ти остане курво грозна и злобна!

Коментирай

Оффф

преди 8 години

Тази не мога да я разбера.Едно време се изказваше как ако Валери и изневери ще го напусне.Е той я направи за посмесище с тия малки котета и кучета , обаче тя държи да остане омъжена за него.Всеки пък държи да каже, че не са разведени.И каква е ползата от това - хората да си мислят че са заедно , защото не може да си признае поражението, че уж омъжена и пак и биха шута.Не спря с гаврите колко сватби имала а други нито една.А в същото време Божинов непрекъснато казва, че е свободен.Имай малко достойнство бе жена, откажи се с достойнство от връзка която отдавна се е срутила , а не се унижавай само и само за да бъдеш ОМЪЖЕНА на всяка цена.Даже във фейсбука и още пише омъжена и че живее във Верона.иска и са ама този период от живота и отдавна приключи.

Коментирай

gof1

преди 8 години

Тези изобщо не са разделени мен ако питате. Живея близо до тяхната кооперация. Влизат и излизат заедно с колата на Валери. Засичала съм го да идва вечер или след обяд и да излиза с колата на сутринта. Двамата непрекъснато кръстосват напред-назад с детето. По-скоро всичко е ПР и някакъв опит за внимание от тяхна страна. Както и другата двойка - Ники и Алисия. Също ПР. На 100% са си заедно.

Коментирай

Ема

преди 8 години

Толкова е жалка, горкичката ще се изтрепе да се блъска там, където не я искат хахаха. Уж най-желаната, а повече от година си кукува сама и сама си пуска слуховете, че има мъж иначе - сама като глуха кучка, така и ще си умре.

Коментирай

Весела

преди 8 години

Това така й се иска на Николета Фотошопова, че две не вижда тоя съблезъб. Разбра, че друг няма кой да я вземе проститутката и почна да драпа да се върне. Ама кой знае де, оня тъпия като нищо може да я прибере, като се находи по малки котета.

Коментирай

Соня

преди 8 години

Тия двамата са си заедно, затова и Николета е толкова наперена във фб-ка й, иначе щеше да мълчи като мишка. Ще видите, че на рождения ден на Никол ще "гръмне сензацията", че са си дали втори шанс заради детето

Коментирай

Ха!

преди 8 години

Нищо чудно, Валери Божинов е доказано супер мегатъп! Щом законната му съпруга гордо се кикерчи гола по клипове и социални мрежи, а той се дуе, горд с кухата й кратуна, може и пак да ги видим заедно :D :D :D Много са си подходящи за двойка, себеподобните се привличат! :D :D :D И щом и с фотошоп не може да хване друг баламурник, какво толкова пречи да изцоца на Божинката и последните парици... за мезонети, за къщи на мама Еридина и още пластики? Стой, та гледай!!!

Коментирай

Faktite.

преди 8 години

iska i se vscihko, koeto niama i ne e imala. Ne e bila nikoga ofisialno omajena, Niamat podpisan grajdanski brak. Tochno po tazi prichina inama da ima i razvod. Kakto vijdate, trae si krotko i ne hape Valeri, zashtoto kato nishto na onia shte mu padne perdeto i shte si priznae, che nikoga ne sa imali skliuchen grajdanski brak. Hape vsichki i vsichko kato biasno kuoche, no za Valeri i edna losha duma ne kazva. Ne, che ne i se iska- ah, malee, kato znam kolko e zlobna i zlopametna- ako imaha grajdanki brak, shteshe da mu izpie mozaka i da go skasa ot iznudvane, ama niamat.

Коментирай

айде, айде ПР ама друг път

преди 8 години

Как и се иска обаче пак Валери хихи. Да го беше оценила на време сега нямаше да си хапе гъза. За него казват обаче че по отношение на тази жена бил тотално безразличие. И тия с това че било ПР ги разказвайте на някой който не е чувал за тях , ПР пове.е от година и той видимо я избягва. Това че тя се надява пак на сигурна банкова сметка е друг въпрос.

Коментирай

Елена

преди 8 години

Разведени са 100% Никлозета просто се прави на интересна, ако се отнася до нея никога няма да признае, че е разведена. А докато хората си мислят, че е омъжена няма да я питат защо е все сама, като уж е най-желаната българка, по-изгодно е да я мислят за омъжена.

Коментирай

ШИ ШИ

преди 8 години

КОГА СЕ ОЖЕНИХА КОГА СЕ РАЗВЕДОХА.БОЛНА СИ КУРВОЛЕТООООООООООООО

Коментирай

Faktite.

преди 8 години

iska i se vscihko, koeto niama i ne e imala. Ne e bila nikoga ofisialno omajena, Niamat podpisan grajdanski brak. Tochno po tazi prichina inama da ima i razvod. Kakto vijdate, trae si krotko i ne hape Valeri, zashtoto kato nishto na onia shte mu padne perdeto i shte si priznae, che nikoga ne sa imali skliuchen grajdanski brak. Hape vsichki i vsichko kato biasno kuoche, no za Valeri i edna losha duma ne kazva. Ne, che ne i se iska- ah, malee, kato znam kolko e zlobna i zlopametna- ako imaha grajdanki brak, shteshe da mu izpie mozaka i da go skasa ot iznudvane, ama niamat.

Коментирай

Дъра бъра, дъра бъра

преди 8 години

Дъра бъра, дъра бъра. Хотарена, докога ще пишете едни и същи статии? Боли го фара на някой дали са се развели и колко ще изкрънчи мангалката.

Коментирай

klozeta

преди 8 години

забележете ,веждите им са еднакви ахахахахахахахахахахах колко си противна ти ,малък ,дребен миндил ,.,.,.,.

Коментирай

Силвия

преди 8 години

по веждите ще ги познаете ,лика прилика са си

Коментирай

има развод когато има брак;)

преди 8 години

Валери на минутата да се е развел с нея, само че няма как защото бяха писали че бракът им вдъщност не е законен а е било само шум и прах да се вдига. Когато един ден Божинов сключи наистина брак с някоя жена всичко ще си излезне защото няма как да имаш сключен граждански брак и да подпишеш втори ;) а Валери със сигурност няма дълго да седи сам ако изобщо е :).

Коментирай

-

преди 8 години

Е и дори да е курва, какво си се загрижила? То в днешно време и всички мъже и те са такива, така че ако тя иска да е, също има това право, както и всички тях. Въпреки че мислех, че думата курва я използват само още разни селяндури из селата. Изобщо не мислех, че някой човек в град, с достъп до интернет, знаеща в кой век живее, че и уж жена, ще падне толкова ниско да обижда друга жена, на база на сексуалния й живот.

Коментирай

Олелелеле

преди 8 години

Няма да заспя довечера! Курво, ужасно фотошопирана и отвратителна си! Само се опитваш на приличаш на Ирина Шейк и разни други моделки, ама цигането от Караджово си е цигане до край! Карикатура жалка :D :D Надали да има по-унижавана и плюна жена в цяла България от теб.. то не те наричат проститутка, трабант, клозет, мършолета, ама не, та не! Цигането се изжиява като принцеса и си живее в своя измислен свят, където пари се печелят с разкрач и свирки! Ами така ви учат от малцинствата от 10 годишни......

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

vijdam drujinkata Nikoltsa- Fotoshopa, PR-kata - kuharka, chucheloto Vancheto i Joro "maznika" now sa vpregnali obshtite usilia i sa mi slojili 4 minuscheta. Da, tochno tolkova e drujinkata fancheta na Nikoltsa.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.