Николета иска 2 000 000 евро на Валери, за да му даде развод (И отделно 6 000 лева издръжка за Никол)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-iska-2-000-000-evro-na-valeri-za-da-mu-dade-razvod HotArena.net
Николета иска 2 000 000 евро на Валери, за да му даде развод (И отделно 6 000 лева издръжка за Никол)

Разводът между Валери Божинов и Николета Лозанова няма да мине по мед и масло, особено за съпруга. Той ще трябва да плати 2 000 000 евро за свободата си, разбра HotArena!

 

Раздялата на най-одумваната светска двойка в България за последните 3 години се очертава като титанична битка. Красавицата отсега се зарича, че ще вгорчи живота на футболиста и няма да даде лесно развод, научи „Уикенд” от хора от най-близкото й обкръжение.

 

Според наш източник, Николета Лозанова се е заканила, че ще претендира за огромна част от авоарите на половинката си. Тя му поставила ултиматум, че може веднага да му разпише развод, стига да получи в банковата си сметка зашеметяващата сума от 2 милиона евро!

 

Освен това водещата на хитовото светско шоу „Папараци” настоявала и за солидна месечна издръжка за дъщеря си Никол в размер на 6000 лева месечно. Претендирала също така да остане в апартамента, в който живее в момента. Тя обитава 180 квадрата луксозно жилище в престижен квартал на София.

 

Валери Божинов обаче нямал никакво намерение да оставя толкова пари на доскорошната си любима. Футболистът, който в момента се готви за първия си мач в националния отбор, бил категоричен, че няма да даде и стотинка на съпругата си, освен подобаваща издръжка за малката Никол.

 

Божинов бил готов да плаща по 6000 лева месечно, докато детето навърши 18 години. Бил готов и да ги остави в жилището, но категорично възразявал да дели спечелените с пот на терена пари.

 

Валери, който имал неопровержими доказателства за изневерите на благоверната си, щял да настоява пред съда, че раздялата е изцяло по вина на съпругата му. Ако претенциите на Лозанова били необосновано големи, щял да използва събраните компромати в съдебната зала.

 

„Не искам да правим панаири. Желанието ми е да се разделим като цивилизовани хора”, казвал футболиста.

Николета обаче също си гонела интереса. Тв водещата намекнала където трябва, че също има доказателства за изневери на Божинов. Неговите даже били преди нейните, така че един вид можело да се приеме, че тя си отмъщава за поголовното му кръшкане.

 

В единственото си интервю след раздялата с Николета, дадено за ежедневника „Всеки ден”, Валери Божинов се изказва твърде внимателно и пестеливо за майката на детето си. Той казва, че вече просто не я обича и двамата заедно са взели решение да се разделят, така че всеки да поеме по своя път. Божинов отрича и слуховете, че вече е подал молба за развод.

 

„Това още не е факт, но ще се случи в най-близко бъдеше, след като мине първия ми мач за България”, уточнява футболиста. Любопитното е, че той в момента е пръв приятел с Ники Михайлов, заради когото всъщност се разделя с Николета.

 

Двамата са настанени в една стая в хотела в Правец, където тече подготовката на националите. Припомняме, че докато бе с Божинов, Лозанова редовно се срещаше с вратаря. Това стана и причина той пък да се раздели с официалната си половинка Алисия.

 

Междувременно „Уикенд” научи, че от 2 седмици Николета Лозанова е напуснала апартамента си в София и се е преместила да живее в Пловдив. Тя идвала всеки четвъртък в столицата, за да запише анонсите за предаването си „Папараци”, след което се срещала с приятелки и отново отпрашвала към града под тепетата.

30 Коментара

jenn

преди 9 години

те нали нямаха граждански брак.. какъв развод?!

Коментирай

omg

преди 9 години

Тая смешница! Нали уж не му беше изневерявала,сега излезе,че му "отмъщавала" мърша, какво се прави на Света вода само. и добре че е точ кенеф,жълт сайт,за да разкаже за себе си,че живеела в Пловдив, 100% никой(Валери) не я пита и не се вълнува нито къде живее,нито какво яде,нито дали е жива.

Коментирай

sofiq

преди 9 години

V telefonen razgovor s hotarena v ponedelnik Bojinkata natarti okolo desetina pati ,che s Mihaylov spinkat leglo do legno,no nie ne publikuvahme tazi novina.Hotarena ne sme vcherashni i se usamnihme,che ni parzalq tova e ot novinata vi ot predi nqkolko chasa,a sega pishete,che dvamata sa nastaneni v edna staq v Pravec,taka vashite " jurnalisti" po kadhtite li si rabotqt i ot tam publikuvat ili imate neshto,kato redakciq,zadhtoto vinagi di protiborechite .A sega koq e po alchnata ot dvete veche bivshi na Valeri Alisiq ili redaktorkata(v sqnka)na hotarena

Коментирай

20 лева и стигат, другите сами да си ги изкара

преди 9 години

Хахахаха, тя тая бедна като цървул, как няма да иска а и знае че скоо ще я изритат и от БТВ, знае също че друг глупак да я издържа изцяло както Божинов няма да намери, или по скоро трябва да го търси по места където не са чували за нея, за да може да го излъже. Пълна трагедия е тази жена, а Божинката само това си казва...мда, Лозанова може да получиш 2 лева за тебе и 20 за Никол хахахаха, а и като не разпишеш за развода той пак ще си ходи та дори и женен хахаха, хем пари няма да видиш, хем мъж няма да имаш. Меркантилна пача! Божинооов видя ли сега хората не случайно я мразят личи си що за човек е бившата ти отчаяна съпруга, меркантилна, един лев не е изкарала без да бъде натрапена някъде иначе притенции много.

Коментирай

офф

преди 9 години

Права е Клозета, не е изневерявала...То да приемаш поръчки от клиенти–стари, нови..а и старите направо не се броят, нали така? Това си е работа.."професия"..най–древната даже...ми така де, за каква изневяра иде реч?!

Коментирай

azz

преди 9 години

Ама какъв развод ?! Та те нямат официален брак! Николета да си покаже свидетелството за брак, което претендира че има! Като и в личната й карта си пише, че е Николета Лозанова, а не Божинова

Коментирай

ПИСНА МИ

преди 9 години

ПИСНА МИ ОТ ТАЯ ГРОЗНА НИКОЛЕТА ДЕБЕЛОТО И ДЕТЕ ЛАКОМАТА И ПУТКА И КРИВОЗЪБА КОНСКА МУТРА ДА ЗАЛИВАТЕ САЙТА СЪС СТАТИЙ ЗА НАРИТАНИЯ И ГЪЗ ДРИПАВ ОТ ВАЛЕРИ. ВСЕ ТАЯ КОЛКО ПАРИ КОГА ЗАЩО И КАК СЕ РАЗВЕЖДАТ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА НЕЯ А ДАНО ПУКНЕ ТАЯ КУРВА И ДА СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОСТОТО И СЪЩЕСТВУВАНЕ ЕГАТИ БОКЛУКА СЕЛСКИ, УМРИ МА НИКОЛЕТО РАК ДА ХВАНЕШ ДАНО

Коментирай

alo

преди 9 години

извинявам са, бах мама ти николето крива плюта мутро, пикам ти на джинса ма вагино разшлякана как е ганг банг да ти прават под тепетата ма парцал. Всички от женски пол в рода ти сте курви до една

Коментирай

Www

преди 9 години

Абе какво значение колко изкарва той,издръжките трябва да изравнени за всички деца? Нейното дете по вече ли яде ,или какво ,че то с 6000 лева издръжка а на простосмъртните с 60 лева? Къде ще изхарчи една 3 годишна пикла 6000лв???и 1500 лв пак са 10 пъти по вече отколкото вземат издръжка всички останали деца,нейното с какво е по специално? Прости мъже ей..

Коментирай

Www

преди 9 години

Така е ама тя и Ася правеше големи фасони за 20000 лв издръжка,и двете с Николета явно смятат ,че са родили кралски престолонаследници,щом такива претенции имат.един баща сам трябва да определи

Коментирай

мхм

преди 9 години

ХАХАХАХХАХАХХА няма отърване тя от омразата се храни.Просто спрете да посещавате тия сайт,има много други подобни,но обективни сайтове и там статиите не са писани под нейна диктовка.

Коментирай

kkk

преди 9 години

e kak nqmat brak, nali se jeniha v Pravec

Коментирай

:)

преди 9 години

Тези сладури нямат граждански брак, не го ли разбрахте? Валери ще се съъди с Николета за детето и евентуална издръжка. Но според мен съда или ще даде същата сума, каквато плаща за сина си или дори е по-ниска, защото обикновено е част от заплатата на мъжа, а ме съмнява да изкарва колкото преди 3-4 години. Но Николета ще протака, докато не изплатят на Валери обещетението от бившия отбор, за да има претенции, че да не се мине. Тя може да иска и 100% от заплатата на Валери, но си има закони и те важат за всички. Вместо да помислят за детето, все имоти е $ са им в главата. Рожденият ден на малката наближава, та ще видим дали мислят за него или не (гаранция ще има снимкии, което е нормално).

Коментирай

213456

преди 9 години

Докато тази има вагина, ще има и пари! Тя на това разчита, така че не я мислете.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

edwa li niakoi se razdelia zaradi taz pomiarka...nito na niki... ni8to na waleri my dreme za kyrwendela....kasokrak...

Коментирай

maria

преди 9 години

Е, щом за сина си плаща 10000лв.... Иначе си права, къде едно дете ще изхарчи толкова пари? Но съм на мнение, че трябва да се грижи и за двете по равно. Иначе да не ги е правил.

Коментирай

?

преди 9 години

Ами тогава къв хуй търсиш тука?

Коментирай

Hotarena

преди 9 години

Хот Арена спите ли??? Не ви ли е срам да допускате душевно болни индивиди да си изливат злобата. Отвратителни коментари от низко,долно и гнусно същество!

Коментирай

алоооооо

преди 9 години

пууу бе кгнидоооо.Как не те беше срам да избълваш толкова гадории.Гнусно,долно,низко същество.ХотАрена Спи тели??? до кога ще пускате коментари на душевно болни индивиди.Засрамете се.

Коментирай

Един

преди 9 години

"КАКВО СТАНА МА ПАРЦАЛ? " Нали хвърляше огън и жупел по Алисия, че била алчна и искала от Божинов голяма издръжка. 2 000 000 цирея под мишките ти ще излязат и всеки ден по една ще пука, а 1000 нови ще излизат. Ще получиш ти - принцесата на ноща и курвенските изпълнения тази сума в шестък на 36-ти. Мечтай си! От тук насетне си бита карта и трътка за селските ергени. Ще ти гледаме чудото, като слезеш от екран, нали знаеш , че нищо вечно няма. Увери ли се? Мислеше се за богопомазана. Да ама с лайна и онази течност бялата, която си изпила с тонове. Мърша заразна! Ще има мнооого да го д*хаш.И в съда мноооого хора ще дойдат против теб свидетели....Нали знаеш , колко си обичана? Искаш сейр, е ще го получиш. Нали, това ти е в кръвта тъпо влечуго КУРВОлето. Дерзай, Божинов! С теб сме :)

Коментирай

Дидо

преди 9 години

Абе вие акъл имате ли? Кога Михайлов § Сие ще седне да се занимава с този парцал на сериозно? Там има кой да дърпа конците. Това да не е баламата -Божинов. За изтривалка става и до там... Може Свиркулета само да си мечтае и да става за смях. Тя и без това за нищо друго не става

Коментирай

Аха

преди 9 години

Е как да нямат граждански брак, нали принцесата на ноща 5 сватби прави ? :) :) :) :) :) Остана само на Луната да се бракува, ама ще почака някое друго столетие

Коментирай

:)

преди 9 години

Не с лошо за влечугите! Те са интелигентни и чаровни животни :)

Коментирай

КИкИ

преди 9 години

Това, че се пише Лозанова не означава, че нямат брак. Може, така да е пожелала да остане с моминското си име след брака, с което е "известна", че е известна. Също така,. след брак жената може да остане с фамилното име на съпруга . Въпрос на лично желание и избор е :)

Коментирай

хот

преди 9 години

големи злобички излязоха феновете на Алисия.Много симпатична започна да ми става Николета.В сравнение с тях е направо ангел.Толкова гнусни и грозни коментари.Хот арена има докладвани коментари с ужасно съдържание и клетви.Гнусни сте.За рейтинг какво ли не правите.

Коментирай

>???

преди 9 години

В Правец имаше сватбено тържество с църковен ритуал, но брак няма. Ако не сте чели но наскоро писаха в друг сайт "неклюкарски" а новинарски, че "отчето" извършило т.нар. "венчавка" е изгонен от Чекотинския манастир, с обвинението че е извършил този ритуал на лица които НЯМАТ сключен граждански брак, и че е забранено подобен ритуал да се извършва извън пределите на Чекотинския манастир. Така че за какъв развод става въпрос тук, след те нямат БРАК?????? Голям смях, оказа се че Нежеланата не е никаква съпруга, както постоянно се тупаше в гърдите че била ЗАКОННАТА на Валери хахахахахахахаа.......

Коментирай

>???

преди 9 години

В Правец имаше сватбено тържество с църковен ритуал, но брак няма. Ако не сте чели но наскоро писаха в друг сайт "неклюкарски" а новинарски, че "отчето" извършило т.нар. "венчавка" е изгонен от Чекотинския манастир, с обвинението че е извършил този ритуал на лица които НЯМАТ сключен граждански брак, и че е забранено подобен ритуал да се извършва извън пределите на Чекотинския манастир. Така че за какъв развод става въпрос тук, след те нямат БРАК?????? Голям смях, оказа се че Нежеланата не е никаква съпруга, както постоянно се тупаше в гърдите че била ЗАКОННАТА на Валери хахахахахахахаа.......

Коментирай

*****

преди 9 години

Абе много ми е интересно, ти как разбра че тук пишат "фенове" на Алисия???? Да ти е минавало през ум /ако имаш такъв/, че хората може да са просто и само "антифенове" на НЛО-то????? На нормалните и интелигентни хора в България им е дошло до гуша, от прости, необразовани, самовлюбени и адски злобни примати като Николета, с мания за величие и т.н, които не виждат по-надалеч от носа си, и смятат че всеки който не ги харесва е фен на Алисия, брат на Алисия или просто много й ЗАВИЖДА. Е, аз не съм от последните изброени, а чисто и много просто ненавиждам прости, самовлюбени, злобни и необразовани "парцали"!!!!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

basi groznata dosadna mangalka....tekat i ligite po niki...no toi da ne prost....da se zanimawa s boklyci....alisia e na...swetlinni godini pred toz trawestit...s konska mytra....towa i dwamata go potwardixa....i niki i waleri....

Коментирай

bobo

преди 9 години

be dai i mangizite be 4owek...4e belkim se maxne ot stranicite....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.