Николета изкъпа бронзовия си загар във вана с мляко! Течността не успя да прикрие прелестите й (СНИМКИ)

https://hotarena.net/intimno/nikoleta-izkapa-bronzoviia-si-zagar-vav-vana-s-mliako-technostta-ne-uspia-da-prikrie-prelestite-i HotArena.net
Николета изкъпа бронзовия си загар във вана с мляко! Течността не успя да прикрие прелестите й (СНИМКИ)

Николета Лозанова дори и да не е в България, продължава да трупа пачки от стотиците ангажименти, които е поела към различни клиенти, които държат именно тя да рекламира продуктите, които произвеждат и продават. И понеже е кралица на провокациите, усетът й за успешен маркетинг стигна и до там, че да се потопи без дрехи във вана, пълна с бяла течност, видя HotZona.

 

Вероятно веществото е козметичен, хидратиращ разтвор на съответната марка, която Ни Ло споменава в поста си. Но мнозина я сравниха с горещата Клеопатра, която обожава да си взима душ във ваната само ако е напълнена с мляко.  

 

На кадъра Лозанова леко е загатнала извивките на задните си части и е разкрила част от гърдите си. Само преди ден половинката на Ники Михайлов показа, че не само в банята, но  и в басейните обича да се къпе чисто гола.

 

На морския плаж обаче е „по-обрана“ и поне нахлузва монокини. Като стана дума за бански костюми, Николета се похвали в мрежата, че е била наясно, че брандът й за плажни облекла NL FOR YOU ще бъде успешен, още преди артикулите му да бъде пуснати на пазара. Но се оказва, че резултатите, идващи само от 2-седмична дейност, са надскочили първоначалните й нагласи.

 

Признаваме си обаче, че не очаквахме такива мащаби на поръчките, с които превърнахте цели 8 модела за отрицателно време в тотални бестселъри!“, поясни гордо настоящата бизнесдама.

 

Вижте бронзовото голо тяло на Николета ТУК.

7 Коментара

Intervenciq

преди 5 години

Tazi sega ot Morgan li e obsebena??? Mai e imalo namesi, fizionomqta i izglejda kato neinata...

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Николета пак показа класа и красота, браво! И аз съм се къпала в басейни гола, но сама или в само в отбрана компания от хора, не чак пред камери. Иначе новата й колекция бански е невероятна. вече разгледах, харесала съм си 2 модела за това лято.

Коментирай

Tziganka

преди 5 години

Kogato tazi mrasna tziganka e wljazla s wonjashtata si spermorjasala bakterialna putka, mljakoto wednaga stanalo kiselo mljako.Spri se maaa bokluk razeban..

Коментирай

Selska prachka

преди 5 години

Oshte edna tapa,luda RUSA PUTKA..OT SELO,RAZBIRA SE

Коментирай

Filip

преди 5 години

Ei bokluk

Коментирай

Хахахахахахах БУДИШ ЖАЛ И ПРИСМЕХ!

преди 5 години

Наталио, за пореден път започвам деня си със смях, четейки дебилният ти коментар! Наистина си нереално тъпа! С тази чужда снимка ставаш само за подигравки..горката селска пръчка! :)))))))))))))))) И видът ти просташки, и мозъкът ти пилешки!

Коментирай

Наталия до "Хахахахахахах"

преди 5 години

Ако беше на живо щеше да говориш "котенце, мишленце, мила, слънчице, да те черпя питие", и после ако не ти обърна внимание "ох тая колко е тъпа, селянка, лека жена, проста..." Това сте вие комплексираните и бедни мъже. Добре че имам филтър за вас и сте ми ясни отдавна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.