Николета ИЗУМИ с решението си да стане платинена блондинка: И този цвят ми прилича!

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-izumi-s-reshenieto-si-da-stane-platinena-blondinka-i-tozi-cviat-mi-prilicha HotArena.net
Николета ИЗУМИ с решението си да стане платинена блондинка: И този цвят ми прилича!

Николета Лозанова шокира, но пък за сметка на това изненада приятно феновете си, като се показа как изглежда с коса, оцветена в платинено русо, видя HotArena.

 

Най-напред заклетата брюнетка пусна фото с грива с дължина до раменете, боядисана във възможно най-светлите нюанси. После пусна снимка, на която е медено блонди, с дълги удължители и бритон.

 

С втория кадър Ни Ло призна, че първият вариант е проба с перука, за да покаже на всички, че и така ще й прилича. В крайна сметка се е спряла на последната прическа, която е изпитана от моделката и в близкото минало.

 

Безспорно всички цветове й отиват, категорични са феновете й. И противно на очакванията, че след цветовете идва ред на на мъжете, Лозанова няма намерение да заменя половинката си Ники Михайлов с друг.

20 Коментара

Наталия

преди 5 години

Адски много й отива! Особено с прическата на лявата снимка. Ама за да направи такъв цвят трябва първо да изсветли много косата а после е опасно за косата да се върне обратно към тъмния цвят, ако реши да се откаже. Била съм пепеляво руса но косата много изтънява и изгаря лесно с често нанасяне.

Коментирай

А сега

преди 5 години

с каква коса си в момента

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Сега съм златисто руса. Не че не изтънява косъма, но не я нанасям вече толкова често колкото тепърва я изсветлявах за пепеляво русото и съм спокойна.

Коментирай

Гост

преди 5 години

Че тя нали от там тръгна, платинена и там ще се върне много ясно. Циганките са така...

Коментирай

Geri

преди 5 години

каквото и да си прави все ще е същия ГНОМ ,с голяма глава и малко несъразмерно тяло! 3те тона фотошоп не помагат! Нали я идяхме без фотошоп на снимка с Биляна Йотовска ,нищо общо с реалноста!

Коментирай

ЛЕЛЯ НИКОЛЕТА КОПИРА АПЕТИТНАТА ХАПКА МАРТИНА ЮРУКОВА

преди 5 години

АХАХАХХА, АХАХХАХА........secert.bg са номер едно хахахха...статията за госпожата от снимката е уникална и на 100% истина.....само част от нея......".....Плеймейтката в напреднала възраст Николета Лозанова живее в паника, че във всеки един момент може да бъде забравена, дочу Secret.bg....". А заглавиетпо е уникално......ЛЕЛЯ НИКОЛЕТА КОПИРА АПЕТИТНАТА ХАПКА МАРТИНА ЮРУКОВА АААААААХАХАХХАХАХАХ, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕ НЕ НЕ ЧЕСТНО!

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Как се подиграваше на Алисия и я наричаше стара, а днес Никлузетка изглежда по-голяма от нея :D :D :D. На снимките може да мине за красива, но на живо вече е пълна скръб горката. Като излязла от маалата е. Черна, прегърбена, спаружена и невзрачна - гърбушко от Нотр Дам. На 30 години жената в никакъв случай не може да бъде наречена "леля", но "умното" Ники 15 години се пържи по солариуми и ето резултата. Даже и Биляна Дол е по-голяма свежарка от нея.

Коментирай

Хахахаха Сложи си очилата, злобооо!

преди 5 години

Алисия е стара и сбръчкана! Николета е по-млада от нея и изглежда по-добре от Асие Бръчката!

Коментирай

хахахахах ТИ НЕ СИ ДОБРЕ

преди 5 години

Юрукова е ебаси карикатурата - ниска, набита и с голяма глава! Апетитна хапка беше преди да си сложи подплънките в задника и гумените топки, имащи ролята на гърди! И двете с Николета са дребни и несъръзмерни, мнението ти е супер идеотско, мила злобарке!

Коментирай

Тина

преди 5 години

Пише се брЕтон малоумници такива!!!Или Клозета сама си е писала статията?!?

Коментирай

Ъ?!?

преди 5 години

Много ни интересуваше твоята коса каква е и какво си правиш ти. Коя беше ти обаче, че да трябва да ни интересува?

Коментирай

Анна

преди 5 години

Невероятна жена, уникална. Много и отива, с платинето и цайсите за малко я сбърках с друга невероятно класна дама фолк певицата Адриана, която вади хит след хит, мургавелка с чудни силиконови топки, подобни на онези, които ритаха знайните и незнайните и креватни футбалери:))))Дано ме извини за грешката, но те ромските перли до една си приличат, та сбърках и аз... Добре, че беше брИтона, та ги различих

Коментирай

до Тина

преди 5 години

Анна явно язвително е написала "брИтон", но да разбереш сарказъм се иска и друга тежест в главата освен коса, без значение дължината и цвета и :))

Коментирай

Мария

преди 5 години

Перукан с Пeруканкa.. Тя нон стоп слага перуки и екстеншъни. Перукане, хем знаеш какво лайно е и при първия балама с повече пари от теб ще го обслужи без да й мигне окото ...... Ама и тя явно и тя много го е закъсала, че се върна при тоз, който с трабант я сравняваше. И двамата прости, баш са си един за друг.

Коментирай

Наталия до Ъ?!?

преди 5 години

Попитаха ме, както виждаш...

Коментирай

MANGALKA

преди 5 години

WONJASHTATA MANGALKA GLEDA KATO TAPA OWTZA V TELEFONA. HAYDE STIGA S TAJA PROTIWNA SPERMOJADKA/.....

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

Обаче, само по неграмотното писане те познавам, Майче. Видяхме те и теб във фейсбук, приличаш на маман от долнопробен бардак, недей да коментираш другите, а обърни внимание на себе си.

Коментирай

Тина

преди 5 години

Алооооо коментаторката под моят пост.Не съм визирала Анна,както виждаш е коментирала след мен,а не преди мен.Виж в статията,че са написали брИтон.Какво ми скачаш,не виждаш ли коментарите кой преди кой е?!?И не ме обиждай,патко!

Коментирай

Стар козунак се прави на кроасан

преди 5 години

Стар козунак, се прави на току що опечен кроасан муаахахахахахах...добре че е фотошопа и грима по физиономичта и, че на живо не струва и стотинка, брррр.....

Коментирай

й

преди 5 години

точната перука за куция кон перуката

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.