Николета към Никол: На добър час, любов моя, живот мой!

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-kam-nikol-na-dobar-chas-liubov-moia-jivot-moi HotArena.net
Николета към Никол: На добър час, любов моя, живот мой!
Николета Лозанова изпраща Никол за първи път на детска градина днес, видя HotArena.


Водещата на Папараци не скри вълнението си от емоционалния момент, в който малкото й момиченце поема по нов, по-самостоятелен път. \"На добър час, моя любов, мой живот, мое всичко!\", развълнувано сподели секссимвола в социалната мрежа. 


Николета не споделя коя детска градина е избрала за Никол, но със сигурност се е спряла на реномирано заведение, в което децата да получат възможно най-доброто обучение и отношение, издават нейни близки. 


За първия ден в детската градина Лозанова стъкна малката сладурана в красива и стилна бяла рокля, изрисувана с любимите на всички деца герои на Дисни. Елегантната визия на Никол се допълваше от червената й раничка, декорирана с Бел от \"Красавицата и Звяра\".


Така с визията си Никол за пореден път затвърди мнението, че от малка се е превърнала в модна икона.

44 Коментара

стела

преди 7 години

Да отслабне дебеланата..

Коментирай

!

преди 7 години

дано поеме по-разумен път от майка си

Коментирай

Tereza

преди 7 години

❤️❤️❤️❤️ Krasavica

Коментирай

,,,

преди 7 години

Bravo

Коментирай

баси хората

преди 7 години

тва са деца, бе, госпожо, имайте малко по-хуманно отношение!

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

e dano pone o deteto stane ne6to....dano ne i se podigrawat...kakto na tapatai maika....kloyna na bg.

Коментирай

glupa4ka

преди 7 години

neinite deca na dieta gi kara te takiva si patqt ot akala si cql jivot slaboumni sa6testva

Коментирай

kurcho

преди 7 години

Gorkoto dete, kolko burzo porasna i sega shte mu govorqt prostotii osobeno ako e v chastnata kita v gragalevci

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

Едва ли е "госпожа" и едва ли някога ще бъде. Може ли по дете така да говорите, бе, извинете??? Най-страшното е, че и положителни вотове на коментара получава? Толкова ли е иззлобял българския народ, че да започне да съска злоба и по дечица??

Коментирай

i az tova se pitam

преди 7 години

veroqtno g-ca stela nqma deca, a po-dobre i da nqma. tova e antihumanen i izvraten komentar

Коментирай

Qnis

преди 7 години

Николчето е много красива!Малка принцеса :)

Коментирай

лайнари

преди 7 години

ЕЙ , ХОТЛАЙНЕНА, ТА ВИЕ НЕ ЧАКАХТЕ ДА СПОДЕЛИ ПОСТА И ВЕДНАГА СТАТИЯТА ВИ ЗА ВАШАТА СПОНСОРКА ЛЪСНА В САЙТА. СМЕШНИЦИ! КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ! ПРОДАЖНИЦИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! А , колкото до Никол, крайно време беше да го пусне на градина това дете, то още не може да говори като връстниците си, а фъфли. Отдавна се знае, че има говорен проблем детето и трябваше да го води на логопед. Ама няма време от летене по екзотични дестинации да обслужва богатите си клиентите на повикване. За нея всичко друго е по-важно от детето й. И това тук е поредният PR. Простакеса!

Коментирай

айде бе

преди 7 години

Като всяко малко дете е сладко, НО никога не е било красиво. Явно някои заслепени от ....... много неща , изкривяват и представата си за хубост. Ами не е хубаво, нито красиво. Още малко да порасне и да стане самостоятелна, а няма да се учудя ДОРИ и преди това собствената и майка , ако не я подложи на интервенции , корекции, операции и т.н. , като себе си за разкрасяване. Манията за величие и слава заслепява и помрачава умовете на хората. Доказано! Сладко малко момиченце, като всички деца по света. Да е живо и здраво!

Коментирай

poza

преди 7 години

На "добър час"? Това пожелание съм го чувала за ученици, но не и за малчугани в детската градина. Всъщност на "добър час" за 1-2 часа в градината, докато копае в пясъчника. Не че нещо, ама това отново е поза, на гърба на детето.

Коментирай

Изчезни, слабоумна гад! Стига си пръскала жлъч по невинното дете, помио!

преди 7 години

Ооо, мис "тъпа пФца" а.к.а простакесата пак се е изтропала под статията за Никол! Каква си ми смешница, не се отказваш и продължаваш да се правиш на шут, а?? Ахахахахахах ТОЛКОВА СИ ПРЕДСКАЗУЕМА С ТОЗИ ТВОЙ ТИПИЧНО КАРУЦАРСКИ СТИЛ НА ИЗКАЗВАНЕ! Уви, мен не можеш да излъжеш, винаги те разкривам ахахаххахах ГОРКАТА ЗЛОБНА ДУШИЦА, СЪЖАЛЯВАМ ТЕ ИСКРЕНО И СЕ СПУКВАМ ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАМ! Гротеска!

Коментирай

Мария,

преди 7 години

Дано! Ама , едва ли? Нали знаеш поговорката, "крушата не пада по-далече от дървото!" И от проститутка - монахиня не става. А, като се има предвид и гените от двамата родители, ПОЗНАЙ от пръв път! А и възпитанието и личния пример са №1. Е, какво да види от нета това дете? - Вечно чисто голата си майка с вирнати крака до тавана и вечно отсъстващата от къщи . То, нали ще започне и да чете, няма да я прескочи миналото на майка й. Горкото, за какво създават нещастни деца тези долни и пропаднали проститутки?! :) :) :)

Коментирай

хахаха

преди 7 години

И хоп, плюсчето веднага се появи ахаххаха Жалка картинка си, щом си харесваш сам/а нелепите коментари!

Коментирай

много просто поколение сте

преди 7 години

Чета ви коментарите и се чудя що за възпитание имате,че сте седнали да обиждате едно детенце...Няма значение коя е и каква е майка й ..това е дете и не заслужава такова отношение от ваша страна.Колко трябва да сте прости и ограничени.Първо погледнете себе си и не съдете хората.Представям си вашите родители какви са,защото вие сте им тяхното отражение!!!!!!

Коментирай

poza

преди 7 години

плюса или минуса, дали са мои или не, нямат отношение към изразеното ми мнение.

Коментирай

ти ли ще ми кажеш?

преди 7 години

Помия си ти и то е видимо от коментара ти! А, дали ще изчезна и кога това не мислиш ли , че си е моя работа. С нищо не съм заседнала детето, прочети ми коментара боклук смотан. Това, че съм казала ,че фъфли е ИСТИНА. Не съм го изсмукала из пръстите си. Детето определено има говорен проблем и нужда от логопед,. Смея да го твърдя най-отговорно. А, дали ти харесват моите коментари или не, ни най-малко ме интересува! Лай си тук денонощно не ми пречиш - чуваш ли парцал ?!

Коментирай

как позна?

преди 7 години

Точно отражение сме на родителите си и сме постигнали мнооого неща в този живот. И сме възпитани да казваме истината в очите и това, което мислим, а не да сме лицемерни и долни парцали. И да сме готови на живот и смърт да защитаваме пошлостта, позирането, изкуствения живот и това ,което не сме. И НЕ СМЕ ПРОСТИТУТКИ, НИТО МАЙКИТЕ НИ! Много лично ги изживяваш коментарите за Николета-проститутката и нейното отроче. ще си помисля,ч е си лично засегната. ха ха Помияри! Еми не е красиво дете, нито блести умствено момичето й. И това, че казваме истината, която боли не ти дава прави да обиждаш коментиращите тук и да им правиш квалификации. Хора, които нито виждаш, нито познаваш, нито знаеш кои са и какви са. Не мислиш ли, че ти си смешната и жалката? А, ако си "мъж" още по-жлако! Горко ти! А, да е живо и здраво детето й!

Коментирай

hmm

преди 7 години

Хей, хора. Не се палете толкова за тази "известна" личност. Тя достатъчно гадни неща направи на най-различни хора, достатъчно й се върна. Сега прави лоша услуга на себе си и детето. С нейните камъни по нейната глава.

Коментирай

123

преди 7 години

Nikoleta sama si e vinovna.Pri uslovie che ima takava losha slava da si buta deteto v publichnoto prpostranstvo da mu se podigravat posle.Na snimkata ot instagram prashta deteto si na gradina, a profilnata i snimka e golata razcheknata Nikoleta.E maika si vse pak veche, tolkova li si tupa che ne mojesh da razberesh che zaradi teb shte se podigravat na deteto ti.

Коментирай

Konstantina

преди 7 години

Zlobni gnusni bedni mishkarski dushichki !!! Tolkova ste otchaqni ot mizerniq vi skuchen jivotec che trugnahte da pluete edno tolkova slatko detence. .. gola ne gola tova dete se gleda kato pisano obgradeno ot obich I griji !!! Jalki ste! Mizernici !!!

Коментирай

222

преди 7 години

Малка сладурана,облечена сладурски !!! ОТНОСНОПОШЛИТЕ КОМЕНТАРИ-ТЕ ПОКАЗВАТ НИВОТО НА АВТОРИТЕ СИ!!!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Бъди здрава Никол,послушна и умна!На добър път и от мен! p.sДечицата не избират родителите си!

Коментирай

Ай

преди 7 години

По деца не се плюе, всяко си е с късмета.

Коментирай

Бръм

преди 7 години

Ей, като видя такива статуси във ФБ, подивявам. Кво, детето ще го прочете там ли?! Или е за пред аудиторията? Ми много ясно, че е живота ти, кажи го на него, не си го поствай. Не щото е Николета де, и познати ме изумяват.

Коментирай

ABE, KADE E VALERI?

преди 7 години

NA PURVIQ UCHEBEN DEN DECATA GI VODQT MAMA I TATE. TAZI KOI Q ZAVEDE? BABA I MAMA LI?

Коментирай

asq

преди 7 години

Na valeri mu e vse taq za tazi drisla. Otdavna q zacherkna ot jivota si. Shte raste samo s maminka i babinka, to e qsno!!! Shttt nikoletke ne komentirai ako obichash otdolu govno vmirisano!!!

Коментирай

С

преди 7 години

Модна икона е човек, който налага модни тенденции а не някой, който следи какво е модерно и се облоча спред това. Да се даваш луди пари за модни дрехи не те прави икона. Иначе е сладко детето и мога само да му пожелая успех.

Коментирай

мн сте тъпи, бе келешчета

преди 7 години

някои хора са заети и работят , за да изкарат препитание за децата си, независимо дали в Бг или извън страна, а всеки трети средностатичстически българин е разведен, АА В ТВОЕТО СЕЛО МОЖЕ ДА НЕ Е ТАКА, КОЙ ЗНАЕ........ ОТИВАЙ ДА РЕЖЕШ СЛАНИНАНА КУРБАНЯГАТА ДО ТЕБЕ И ВЛАГАЙ МАЛКО РАЗУМ, ПРЕДИ ДА ПИШЕШ НЕАДЕКВАТНИ КОМЕНАРИ.....

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

Изключително важно е детето да е модна икона! Да го бутаме по де що има социарна мидия, да го изтипосваме по жълтите сайтове и да му изземем и малкото лично пространство и анонимност, които има. Крайно необходимо е също така да го прящаме но фризьор и маникюр, да го обличаме в крещящи кичозни дрехи и на всякъде да го титуловаме с "my love, my all" при положение, че на английски сме запознати само с услугите е ценоразписа на... развлекателншя бранш. В никакъв случай не го водим на логопед при явен говорен дефект и плюем индиректно баща му публичното пространство. В личен контакт ползваме каруцарски речник, говорим на "ма" и изпадаме в истерични състояния от глад и отчаяние. Детето си е направо за завиждане.

Коментирай

777

преди 7 години

A NIKOLETA NE RAZBIRA LI 4E ZARADI NEINOTO TUPO POVEDENIE GOVORQT LOSHO ZA DETETO I,AZ SUM PROTIV DA SE OBIJDAT DECA, NO ZASHTO SOBSTVENATA MU MAIKA NE GO PREDPAZI, KATO SPRE DA SE DURJI PROSTASHKO KURVENSKI, ZASHTOTO TAKA INDIREKTNO MU VREDI, TAZI TUPA JENA NE RAZBIRA LI CHE SUSUPVA DETETO SI?

Коментирай

цигански кючук-париж стайл

преди 7 години

Детето е облечено много селски като типична Майничка а косицата му май не е ресана скоро. И тази раничка от джъмбо за 10лв.....червена чанта на шарена рокля направо ме стегна главата от този киччччч

Коментирай

malko kote sex ima li

преди 7 години

Abe Nikol nqma li da se sramuva che maika i e prostitutka v ispaniq i dubai? Trujenichka koqto nd plashta dds na durjavata ukriva danuci

Коментирай

123

преди 7 години

Тази майка не мога да разбера като знае колко я "обичат", защо постоянно излага и детето на показ.Симпатично детенце, с хубава рокличка, заведи си го в детсктата градина и си запази този ден за себе си и детето си.Какви са тези "my love, my all", като че ли второкласничка попълва лексикон, само сърце и стрела липсват!Абе елементарна работа, ниско качество!

Коментирай

д2

преди 7 години

Абе Защо не помолихте Ники М да я заведе на 1 учебен ден. Я как добре отгледа малкия на Ася, може и Никол да отгледа, свестен тип е Ники

Коментирай

Хм

преди 7 години

Миндолета отсега учи детето как да си върти езика и да се кълчи, прически и т.н. За съжаление, с такава майка детето ще тръгне по нейния път...

Коментирай

аз си

преди 7 години

много важно

Коментирай

аз си

преди 7 години

ми циганска работа

Коментирай

пак аз

преди 7 години

малкия Валерко е по сладко детенце от това сякаш подпухнало от сън момиченце :)

Коментирай

---

преди 7 години

Да, вярно, поздравява дъщеря си с профилна снимка ЧИСТО ГОЛА на плажа.... пфууу.... В друга държава социалните отдавна да са и взели детето. Ама то в мутренско-курвенска държава и държавните служители - същите.

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

3 реда глупости!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.