Николета към всички малки котета в Club 33: Да потанцуваме!

https://hotarena.net/lubopitno/nikoleta-kam-vsichki-malki-koteta-v-club-33-da-potancuvame HotArena.net
Николета към всички малки котета в Club 33: Да потанцуваме!

Николета Лозанова купонясва в меката на нощния живот Club 33!

 

Тв водещата бе на ретро парти на хитовия дисководещ Теди Джорджо, където танцува и се забавлява до зори.

 

„И тъй като винаги съм обичала предизвикателствата... тази вечер отправям едно такова към всички малки котета... Елате да направим един танцов спаринг в Club 33! Това е вашият шанс да ми покажете колко кръшни можете да сте“, призова през социалната мрежа НиЛо.

 

И явно доста дами са се отзовали на поканата, тъй като същата вечер хитовото заведение в Студентски град беше фул!

 

Тв водещата пък отново впечатли с оригинален тоалет.

 

Бе заложила на елегантен стайлинг – черна рокля с нежна визия от бели перли отпред, и пълна противоположност отзад. Николета бе с гол гръб в комбинация със скелетоподобни брошки.

 

Лозанова бе в шумната компания на приятели, с които се забавляваха цяла вечер.

29 Коментара

nina

преди 8 години

ЕЙ Вие не сте добре.Махаъте се и стиго сте дразнили хората.Не разбрахте ли че не одобряваме ваща неграмотна Николета????Не разбрахте ле че ни писнахте?Махайте сееееееее неграмотници долни с ваща тъпа грозна неграмотница.Опорочихте децата ни като им давате за пример пошлата неграмотница.Махайте се и вие и ди я влачете на гръб!

Коментирай

пешо

преди 8 години

Абе къде Филип Пелеин.Що не осведомите читателите си че е обявил годежа си с приятелката си която боготворял.Нещо нашата циганейша дет си пуска сама слуховете не се котира.Ха ха ха ха ха

Коментирай

pppp

преди 8 години

Николетa, кaто някaквa висшa инстaнция ли се изевявaш?Преди подкaнвaше кaндидaт плейпроститутките дa ти докaзвaт незнaм кaкво си, a сегa мaлките котетa нa бившият ти мъж.Земятa викa хвърчaщaтa чиния Лозaновa,време е зa приземявaне.Знaем, че си НЛО, но нямa дa е лошо освен дa витaеш из необятния космос, дa слезнеш зa мaлко и нa земятa.

Коментирай

решо

преди 8 години

Аз понеже съм мното тъп ама мноо тъп тъп ама по малко тъп от вашата водещъ не разбраф показали лии са на водещътъ ви как се лупат котетата с мажъ и.Нали още е законна съпруга водещътъ ви на Валериили бъркам нещо.

Коментирай

ехх! фантазиьо

преди 8 години

Тая изобщо излиза ли от заведенията?! А колкото до котенцата, те са млади, свежи, а ти вече почти в пенсия. Бившият ти, май ти натрива носа при всяка удобна възможност хахаха, те котенцата не са виновни, нали се сешащ мъж като него сам не стои, докато един прекрасен ден не си намери истинския майстор. Тогава гледай Алисия ПЪРВАТА а ще има и ПОСЛЕДНА а ти както винаги ще казват абе тая не беше ли и тя някаква на Божинов ххохохох. Общо взето втора ръка, както винаги.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Търси ги котетата ти, мъжът ти си прави кефа, а ти все работиш хаха Толкова да те унижава, ами ако си прочетеш старите интервюта и простотиите от преди 5 години, ще потънеш в Земята от мъка докъде я докара, а уж имаше всичко. Нямаш грам достойнство и себеуважение, не ставаш даже и за съжаление.

Коментирай

е

преди 8 години

А вие толкова злоба и необясним бяс да ръсите по непознати хора.. Оглеждайте се наоколо да не ви приближават вече лекарите в бели престилки и усмирителна риза в ръце.

Коментирай

е

преди 8 години

А вие толкова злоба и необясним бяс да ръсите по непознати хора.. Оглеждайте се наоколо да не ви приближават вече лекарите в бели престилки и усмирителна риза в ръце. И ти сигурно си най-тъпото парче тук в нета, ама това ще е от много дебнене на Лозанова по сайтовете. Човек трябва да има и други - истински и смислени интереси в живота, освен това да мрази някого и по цял ден да го дебне, следи и плюе из нета. Така и не се научи да пишеш, но иначе все държиш да направиш публично достояние колко точмно "неможеш" и "незнаеш". ПФ!... Проста патка. Ако наистина не я харесваше, нямаше да влизаш постоянно тук и все да пишеш по неин адрес. Или явно това ти е хобито като на много други тук - да пишеш негативни коментари и да чакате после лайкове, сякаш с нещо ви пълнят джоба и сякаш за това живеете. Жалка история, заклевам се.

Коментирай

е

преди 8 години

Преди да си се вкопчила като удавник за сламка във възможността да се направиш, че не различаваш механичната грешка от истинската и постоянно повтаряща се, ще кажа, че вече видях, че съм направил такава в думата "точно".

Коментирай

w83

преди 8 години

Не, не разбрахме. Съдейки по огромния интерес към нея е очевидно именно обратното. :) Май тези, които не разбират или не искат да признаят от какво точно се интересуват, сте вие.

Коментирай

до е

преди 8 години

Боже, теб тaкa ли те прибрaхa нa четвърти километър докaтa пишеше коментaри в хотaренa?Нямaм обяснение,кaкво те дрaзни в мойте коментaри, че винaги си прaвиш трудa дa ми отговaряш.Лично зaсегнaтa ли се чувствaш?Не мрaзя Николетa, не я познaвaм и не ми е нaпрaвилa нищо зa дa изпитвaм към нея омрaзa.Очите и ушите сa ми много чуствителни към нейнaтa простотия, зa товa и не могa дa се въздържa дa нaпишa един коментaр.A ти сегa ме предизвиквaш дa нaпишa още един.Не ме вълнувaт лaйковете,aз изкaзвaм лично мнение и не очaквaм някой дa го споделя .Джобут ми се пълни кaто рaботa от 9 до 15 чaсa след обяд.Нормaлните хорa, тaкa си пълним джобовете.Хaйде сегa изпии си хaпчето,че пaрaноятa те тресе.Феновете нa НЛО-то сменете плочaтa зa зaвисттa и т.н

Коментирай

бай Тошо

преди 8 години

ДА НЕ ТИ ПУКА НИКОЛЕТА. НАМЕРИ СИ ЕДИН ТЪПКАЧ КАТО МЕН И ЩЕ НАТРИЕШ НОСА И НА ВАЛЕРИ И НА НИКИ. С МЕН ЩЕ БЪДЕШ НЕ НА СЕДМОТО А НА СЕДЕМНАДЕСЕТОТО НЕБЕ. ЛИЗАНЕ, ДУХАНЕ И ЕБАНЕ ДЕНОНОЩНО. ТИ СИ КРАСИВА И ЗАСЛУЖАВАШ УДОВОЛСТВИЯ САМО.

Коментирай

бай Тошо

преди 8 години

ДА НЕ ТИ ПУКА НИКОЛЕТА. НАМЕРИ СИ ЕДИН ТЪПКАЧ КАТО МЕН И ЩЕ НАТРИЕШ НОСА И НА ВАЛЕРИ И НА НИКИ. С МЕН ЩЕ БЪДЕШ НЕ НА СЕДМОТО А НА СЕДЕМНАДЕСЕТОТО НЕБЕ. ЛИЗАНЕ, ДУХАНЕ И ЕБАНЕ ДЕНОНОЩНО. ТИ СИ КРАСИВА И ЗАСЛУЖАВАШ УДОВОЛСТВИЯ САМО.

Коментирай

курвата долна

преди 8 години

Този термин " котета" подвизава в чата на УЖ Божинов.А, той отрече да е писал и да е негово дело. Тогава, както винаги народа на БГ се съмнява, че зад тези масирани кампании срещу Божинов стои не кой да е , а именно неговата все още съпруга. Защо ли? Повече от ясно е! Да отвлече вниманието от нейните похотливи забежки до Монако и Турция, Мадрид и Дубай правейки секс туризъм и да има какво да се говори и за него, не само за нея. И видите ли причината е в него. Да, ама не! Никога , още по времето , когато бяха УЖ лудо влюбени Божинов не си позволи да опипва, сядат в коленето му жени, та макар и приятелки нейни, както тя правеше, Калинчо колегата , Кондаков коафьорчето, Петко Димитров и редица други знайни и незнайни по снимките. Така, че аз лично мисля, че зад тези фалшиви профили и чатове стои точно тя- "благоверната" му съпруга - проститутката Николета Лозанова. Типично в неин стил и манталитет и хората казват престъпникът винаги се връща на местопрестъплението- ето- КОТЕТА. Злобна, отмъстителна, долна, повехнала, неграмотна пачавра!

Коментирай

В 10-та

преди 8 години

страхотен коментар ха ха

Коментирай

Ема

преди 8 години

Николета е последната. Не разбрахте, че ви правят на балъци с цел реклама. Добре ги подучват пиарите им в кой момент какво да кажат/напишат, за да се говори за тях и да пълнят семейната касичка.

Коментирай

до > е

преди 8 години

Абе жена, ти усещаш ли се колко си заръснала на темата да спасяваш имиджа на Николета? Тя не я е грижа за него, колкото теб! Ако, това не е болестно състояние, здраве му кажи! Аааа, о! То, бива фермани и простотии , но ти изкърти тъпомера! Нима си мислиш,че ще промениш мнението на цяла България за тази проститутка долна и злобна? Я излез и почети малко коментари под статии за нея, да видиш за какво иде реч! Ще промениш ли точно ти тук с 100-те коментара мнението за Николета, а и ще я промениш ли? Живей си живота, че твоя изтече, докато живееш Курволетиния.....Аман от шизофренички!

Коментирай

до w83

преди 8 години

А ти, защо не разбереш един път за винаги ,ч е това не е от интерес към Николета, а хората наистина я мразят в България и то е много голям процента именно , защото е НИЩО, защото от проституция има всичко на гърба си, защото долна курва, която разбива приятелства и семейства, защото е неграмотна и необразована , а в същото време е със самочувствие без никакво покритие до Луната и обрано. И защото има многооооо жени много по-красиви от нея , както в публичното пространство, така и извън него. А , този дебил с цялата си наглост и дебелоочие излиза и плюе, клевети, обижда, наранява и дори заплашва в публичното пространство хора, които са много стъпала над нея във всяко отношение. Коя е тя? Неграмотната и необразована с каруцарски речник проститутка от с, Караджово, Пловдивско. Тя на Валери краката трябва да му мие и водата да пие,ч е ако не беше той и днес да я прехвърлят по мазите и хотелите мутри от подземния свят за една кока кола и още да мята връзките около дебелите празци на късите й и криви крака. Нискодупата и камбеста кучка, която я знаем много добре какво представлява от време ОНО в Пловдив. С проституция направи всички трансформации, да не ги изброявам,че до утре няма да ми стигне времето. Затова я мразят хората, защото е нищо, а със самочувствие без покритие - никакво! Само тъпите като теб и нея го наричат злоба и завист! Не може този парцал да ми го развявате , като идеал за жена и подражание сред младите! Престъпление е най-малка дума!!

Коментирай

до w83 >>

преди 8 години

й и криви крака. Нискодупата и камбест нос кучка, която я знаем много добре какво представлява от време ОНО в Пловдив. С проституция направи всички трансформации, да не ги изброявам,че до утре няма да ми стигне времето. Затова я мразят хората, защото е нищо, а със самочувствие без покритие - никакво! Само тъпите като теб и нея го наричат злоба и завист! Не може този парцал да ми го развявате , като идеал за жена и подражание сред младите! Престъпление е най-малка дума!!

Коментирай

eli

преди 8 години

reklamira ,zavedenieto na priqtelq si Petko

Коментирай

в1

преди 8 години

кои са и приятелите на тая тя нема такива всичко около нея е фалш

Коментирай

блаа

преди 8 години

Аз ѝ се подигравам и то го правя с удоволствие. Доставя ми душевна наслада да виждам, че такива лоши хора все някой ден някой им го връща. Нейната злоба не могат много хора да я достигнат, а бяс определено не сте виждали, госпожо защитаваща една проститутка.

Коментирай

И Никлозета се изсра

преди 8 години

Пробит гном, колкото и статии да си пуснеш все ще си останеш селска, проституираща циганка. Щяла да получи от живота това, което заслужава! Определено си го получаваш, мангалке злобна и нещастна! Успех и занапред!

Коментирай

До блаа

преди 8 години

А имаш ли представа колко хора ти се подиграват, четейки коментарът ти???? Жалка, злобна комплексарке! По-добре ли се чувстваш, като си изливаш помията върху другите, а, дребнава душице????? Будиш съжаление и откровено отвращение!

Коментирай

До "до w83"

преди 8 години

Я се разкарай от тук със скапаните си, наподобяващи роман коментари! Как не те заболяха пръстите от толкова писане??! Адската скука, по-отегчена не съм била! Смешница, направо ми скапа деня с тоя балвоч бляяяк! Плюя на писанията ти, "драга моя"!!! Предизвикваш в мен позиви за уриниране! Моля те, отвори си гнусната устица и се приготви да поемеш последствията от малоумните си изцепки!!!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ауу, много ли са?

Коментирай

Аз просто отхвърлям простотията, лицемерието и злобата.

преди 8 години

Няма да чета всичко, но прочетох едно изречение. Не защитавам Николета. Не знам откъде пък изкопа това и защо се правиш, че не разбираш. Критикувам злобата, психично болните и злобни хора и такива, които вместо да правят неща в нета, които са им приятни, избират да висят по цял ден под статии за хора, които уж не харесвали. Все тая кои са тези хора. Мразя хора чиито единствен интерес е да злобеят, да простеят, да истерясват и да хвърлят думи по някого, който нито го интересуват, нито ще види, нито ще му накриви шапката. Само вие сами едни на други си четете коментарите си и се храните от злобата си. Сигурно кървите отрова и злоба. Трябва да ви ваксинират против БЯС. Към нея нямам никакво отношение. Не буди нищо у мен, но вие определено ме отвращавате с тази злоба, бяс и обсебване от нея и в същото време с лицемерието си да го признаете. Уж я мразите, но няма по-верни фенове от вас, по-запознати с живота й, по-верни последователи на профила й и на всяко нейно движение.

Коментирай

Оффффф

преди 8 години

Писна ми от тая. Няма ли кой да я залее с една кофа киселина, че да престане да се мисли за най -красивата

Коментирай

Gossip girl

преди 8 години

Е много злобно от твоя страна. Не пожелавай такива неща, че тези пожелания се връщат....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.