Николета Лозанова и енергийната напитка TAFF заедно в тандем за едно свежо и динамично лято!

9665
10 Април 2017, 13:58


Николета Лозанова представи продукта от каталога на „Нова Трейд“ – енергийната напитка TAFF в подобрен вариант – в кен, за предстоящото и динамично лято.

 

 

До този момент безалкохолният елексир се пласираше в различни по големина пластмасови бутилки, но в момента е създадена специална лимитирана серия – TAFF в кенче, която ще бъде предпочитана за сезонните горещини, които ни предстоят. Напитката се произвежда в Италия, а съдържанието й се образува чрез най-модерните технологии, които съществуват там.

 

 

Ключовото тук е, че докато останалите енергийни питиета вредят на човешкото здраве, то TAFF е от ново поколение и приемът й има повече ползи. Освежава и тонизира, тъй като е богата на кофеин и таурин. Съставките водят до стимулиране на обмяната на вещества, повишават концентрацията и реакциите, и подобряват емоционалното състояние.

 

 

За да бъде още по-здравословна, е добавен комплекс от витамините – C, B6, B5 и B9.

 

 

Николета Лозанова и TAFF смятат, че не може да си позволите в най-хубавия и топъл сезон да бъдете повалени от психическа или физическа преумора и затова ви препоръчват да сте наясно по-рано какви мерки да предприемете, ако ви сполети подобен дискомфорт. Вече знаете за TAFF и не се колебайте как да се разхладите след още някой месец и да бъдете в кондиция за летните купони.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалка картинка
Преди 1 година
-3
Тоя текст е дива простотия. Пълен с неуместни сравнения и нелепи словосъчетания. Срам за автора и срамота за платения нахалост хонорар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени