Николета Лозанова и малката Никол откриха Sofia Fashion Week 2016 в хотел Маринела (Много снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/nikoleta-lozanova-i-malkata-nikol-otkriha-sofia-fashion-week-2016-v-hotel-marinela HotArena.net
Николета Лозанова и малката Никол откриха Sofia Fashion Week 2016 в хотел Маринела (Много снимки)

Първият ден на Sofia Fashion Week 2016 с организатори Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt, започна ударно с колекции на световни марки и брандове с представителства в България пред препълнената зала EFE на Hotel Marinela, видя HotArena.

Бляскавото начало даде певицата Donna, a дефилетата откриха Николета Лозанова и малката Никол с колекция на Cesare Paciotti. В самото начало Bapa Kids направи атрактивно представяне на детска колекция, като в дефилето участваха и деца на известни личности, сред които Марая – дъщерята на певицата Мария Гущерова и малката Никол.

Откриването на грандиозното модно събитие продължи с колекции на: ALL U Re, Carducci, Dirk Bikkembergs, My Lingerie by Provoke, VILEBRIQUIN, Lilian Edwards и Achilleas.  Гостите на събитието се насладиха на чисто нов атрактивен декор, а бляскавата сцена в зала EFE на Hotel Marinela беше напълно реновирана с огромен подиум и като цяло с изключително ефектен интериорен дизайн.

Сред известните лица, които присъстваха бяха: г-жа Маринела Арабаджиева, домакин на Sofia Fashion Week 2016, Мария Бонева, г-н Миньо Стайков и съпругата му Рени, Слави Бинев, Кристиан Кръстев –  бивш министър на транспорта, Виктория Кесаровска, проф. Любомир Стойков, Лоредана Настро, Юлияна Недкова, Жени Калканджиева, Наталия Гуркова – Михалевич, Елена Ангелова, Давид Михайлович със съпругата и дъщеря си Кети, Мария Гущерова, Мая Косева, Стефан Рядков, Евгени Минчев, Йордана Димитрова, Веселка Крачунова, Ирина Папазова, главните редактори на водещи модни издания, много модни блогъри, както и VIP личности от модния и бизнес елит на страната. 

Водещи на вечерта бяха Павел Владимиров и Камелия Аврамова, която е и хореограф на събитието.

Сред известните лица на модния подиум бяха: Юлия Юревич, Цвети Разложка, Райна Налджиева, Жана Янева, Роси Иванова, Яна Христова, Али Алиев, Даниел Георгиев и др. Моделите, които дефилираха са от модна агенция „Визаж”. Афтърпартито се състоя в лоби бара на Hotel Marinela с изискан коктейл, а за настроението на гостите с нежна музика се погрижиха арфистка и флейстистка.

Модният форум продължава с втората вечер, посветена на дизайнери, модни къщи и марки от България и специална за абитуриенти. Евгения Живкова – дизайнер на модна къща „Жени стил”  е специален гост на 23 март и ще открие втората вечер на топ модното събитие.  На Sofia Fashion Week 2016 няма да бъдат допускани лица под 16 години, а младежи от 16 до 18 години могат да присъстват с придружител. За най-малките деца организаторите със съдействието на Харибо са се погрижили да има детски кът в зала „Силует” на Hotel Marinela.

35 Коментара

Грозотии на килограм

преди 8 години

Николетка опънала косата да й се вижда голямото чело и да закрие плешевите места, а товa дебеличко момиченце на Божинката, и на отварачката не знам защо и те са там......

Коментирай

?

преди 8 години

От кога джуджетата от ромски произход дефилират??? Колко грозни хора с празни погледи събрани на куп със сурията си отвратително грозни дечица в тази фЙеЙшЪн пародия! Но циганчето Николета с грозното си детенце цепят мрака!

Коментирай

da

преди 8 години

ДЕТЕТО ДОСТА ДЕБЕЛИЧКО. КАДЕ Е АГЕНЦИЯТА ЗА ДЕЦАТА. ЛУДА МАЙКА ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО

Коментирай

eli

преди 8 години

kolko ste dolni i elementarni,komentatorite....da obijdate deca,q si se vijte v ogledaloto sega i si vijte decata ....pfu neshtastnici

Коментирай

комплексарка

преди 8 години

Болната и мечта да е манекен и понеже няма данни набутва и втръква дъщеря си там , само и само и тя да се качи на подиума. Лилипут, майките мечтаят децата им да жавършат престижни университети и професии тази насила набутва детето си да върви по нейните стъпки, има няма данни. И понеже е още малко да се разберат данните му, но имайки предвид височината и структората на родителите му не е много трудно да се досетим, че тези изяви ще са в границите на детството. Никой от гена си не може да избегне. И понеже и умственият капацитет не е блестящ в семействата, залага да направи дъщеря си проститутка , за да е известна с това, че е известна. А и крушата не пада по-далече от дървото. Колко е жалка горката , ако може да се види от страни!

Коментирай

АЗЗ

преди 8 години

Къде са дългите крака на Николета?

Коментирай

смяяяяяях

преди 8 години

Как преглаба само с тези криви и къси крачета окачени на кокили по подиума, сякаш е преял кон. ха ах аха голям смях! Болните и амбиции я правят наистина жалка!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Детето винаги изглежда толкова тъжно. И сега е така, как е навело главичка, явно не се чувства комфортно. На 4 годинки лудата му майка го влачи по подиуми и пред толкова много народ и камери. Световните звезди се чудят как да опазят децата си от камерите и журналистите, за да имат нормално детство, а тази малоумница се чуди къде да се навре с детето да се прави на майка!

Коментирай

гротеска

преди 8 години

Вътре някъде из Фотошопа. Ама там няма как да излязат на подиума.... И , тези хиалуронови бузи от Космоса личат сякаш две ябълки е сложила по кожата си.Сакън , парцал не се усмихвай с тази усмивка на Фернандел, че ще изплашиш децата в шоуто. Като виж някое изпаднало в шок.Те сигурно затова са я пуснали сама с фъфлещото си отроче, защото иначе нямаше никой да я забележи сред децата дефилираща. ха ха Каква пародия само!

Коментирай

ами да

преди 8 години

Като знаем от какви родители се е пръкнало детето й не е трудно да се досетим за класата и възпитанието още повече за бъдещето му. Същият парцал и него ще направи като себе си. Няма от кой да види. Та, то копира и попива всяка нейна мимика и жест. Вижте го на снимката при поздрава на Божинов за рожденият му ден. То гледа в ръката и как и какво тя прави. Още малко и ще започне и да разбира какво прави майка му в спалнята е чичкови, дядовци и най -различни случайно и не случайно срещнати, настигнати и задминати мъже. Клиенти! Не ги мислете тях двете гладни няма да останат щом още от сега е пуснала дъщеря си на въртележката. Подсигурява си старините дъртият преупотребен и разложен от воня парцал - Курволета Свиркарова.

Коментирай

ell

преди 8 години

Kaкво е общото между Фики Стораро и Николета Лозанова? хаххаха И двамата нямат крака! хаххаха

Коментирай

Горкото дете

преди 8 години

Все едно изобщо не знае коя е тая, дето го влачи пред някакви хора да се показва с него! Колко много си личи как се чувства в компанията на "майка си" просто не е истина! Има жени, които не могат да имат радостта да станат майки, а този парцал точно се намерило да има дете.. че и момиче, което ще направи същия парцал като себе си ....

Коментирай

как го задърпала

преди 8 години

Глей я тая как си дърпа детето за ръката, дърпа ли дърпа хаха ,тя обаче цъфти от щастие че се е намъкнала в 20 см. ток за да и се поодължат малко късите крачета, а малката до нея сякаш насила я дърпат. Детето изобщо няма сценично поведение, а това до някъде е вродено, трябва да си артист по духа, просто си личи от рано когато едно дете си е на мястото кгато е на сцена, филм и т.н. . Горкото как гледа само.

Коментирай

Ужас. Щом прочетох името Николета веднага това събитие ми падна в очите ....

преди 8 години

Ужас. Щом прочетох името Николета веднага това събитие ми падна в очите и вече е много далеч от понятието истинска мода. Подкован кон - на това ми прилича тя. А който я е поканил няма грам акъл. Няма да я описвам, знаете какво представлява и каква е и как основно си заработва. Хората са отвратени от тази жена и има защо. "Не бих докоснала нещо, което тази е рекламирал" - ето такова е отношението към нея и чувствата, които буди.

Коментирай

мнение

преди 8 години

Чудно ми е защо ли канят Лозанова? ! Защото за жалост където е тя там се приказва и има "сензация",която е за да бъде оплюта курволета но все пак я има ..чета 2-3 коментара и все за нея ...ако спрете да я обсъждате това ще я погуби!..проумейте го бе тъпи хорица! ! Има хубави колекции и са представени по световен начин ..стига с тая циганка

Коментирай

Нииколета няма къси крака. Нейните крака са като селфи стил-сгъваеми!

преди 8 години

Ето я най-стройната жена с най-дългите и перфектни крака!ПХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Нали такава сме свикнали да я виждаме на обработените й снимки в Инстаграм??? Пълна скръб!!! Съжалявам това болно момиче. Безкрайно неориентиран човек, който няма трезва самооценка, а само куп комплекси в себе си, дори детето й винаги е намръщено. Модел на очила-ОК, но на подиум изглежда комично. Сигурно всички отстрани й се подиграват! Най-обикновена жаба с претенции за принцеса - голяма глава.... къси крака. Когато рекламира дрехи имам чувството, че само главата й слагат. Тотален провал отвсякъде - отчаяна, смешна, самотна, пенсионирана моделка, която всички тъпчат. Комплекси, злоба и измислен живот.

Коментирай

Валентина

преди 8 години

Аз също не споменавам деца, но я се виж ти, обясняваш как коментаторите са елементарни защото обиждат децата, а в следващия ред "Вижте си децата" какво им е на техните деца? Ти виждала ли си ги? Нормално е да изказваш негативно мнение за нещо, което е силно прехвалено и поставено на пиетдестал едва ли не е уникално и друго такова няма. Всичко се вижда, когато няма готошоп и пози. Това е истината

Коментирай

nikol ima autizam

преди 8 години

Kato q gledam s provisnali ramenca strog prazen pogled i zabita v zemqta glava ili ima autizam ili e ulava devoikata, tolkova chalnato lape ne sum vijdal osven po pomoshtnite uchilishta

Коментирай

никаквица

преди 8 години

Тази простакеса, къде ли не се е сложила и все , където не и е мястото. В нищо не беше и нищо не е! Просто една лансирана , необразована проститутка! И нищо друго! Всичко , което има е придобито в манипулации и чекнеш. Сбръчкосана , кривокрака и късокрака с увиснала трътка и джука -никаквица!

Коментирай

оф

преди 8 години

ОФ, майката не мога да я дишам. Толкова отвратително животно през живота си не бях срещала. Но, дано му няма нищо на детето, освен този говорен дефект, който е очевиден. Не го пожелава това и на никое дете! Децата нямат вина ,че са създадени така и никое дете не си избира родителите. Майката да гори в Ада- долна , злобна и лицемерна проститутка.

Коментирай

ГРУХ ГРУХ НИКОЛЧЕ

преди 8 години

Не гледай така сърдито изтърсак, на модно ревю си не на главната в Пловдив

Коментирай

mimi

преди 8 години

Прекрасна малка принцеса! Дай боже и аз да имам един ден такава!

Коментирай

ШИ ШИ

преди 8 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ТВОЯ НЕ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ

Коментирай

do mimi

преди 8 години

Tolkova li se mrazish che iskash takuv oligofren grozen i debel za dete a?

Коментирай

Рени

преди 8 години

Жал ми става за хубавото дете......изглежда толкова унило и засрамено.Майката какво да и коментираме,това недоразумение на природата драпащо за слава и пари на всяка цена.Моме осъзнай се и вземи направи нещо смислено в този живо......,а дано ама надали

Коментирай

преди 8 години

Я си еби майката, лайно рядко! Тръгнал да обижда детето, представям си какъв си урод;))))) Много разбираш от модни ревюта, гнидо! Сигурно и ти си едно от многото късокраки чучела, които мечатят за модният подиум хахахсххахахсхсхсхссхй Най-голямата грешка е, че майка ти е решила да ти даде живот,плашило!

Коментирай

преди 8 години

Аз пък теб не мога да те дишам, "оФцо"! Направи услуга на света и го отърви от тъпотията си, удари си един куршум! Ако те е страх, не се тревожи! Аз ще дръпна спусъка вместо теб! Вярвай ми, това би ми доставило несравнимо удоволствие! ахаххахаххаха

Коментирай

klozeta

преди 8 години

hihihihihi

Коментирай

klozeta

преди 8 години

нищо лично ама има нещо дебилно в щерка й ......

Коментирай

Бррр

преди 8 години

Видях я там последната вечер, в залата, беше с някакво бяло рокле - висока е около 1.55 с /без обувките/, с огромна проскубана глава и хилави кривундести къси крачета. Цялос тото впечатление, което предизвиква е потрес и погнуса...

Коментирай

Диди

преди 8 години

Наталия Гуркова от последната снимка единствена показва класа и изисканост. Другите ни моделки от същата снимка са си останали някъде в мутренските години и като излъчване и като стил!

Коментирай

Jonni

преди 7 години

Sehr spannend und gruselig! Und mit dem Cliffhanger hörst du hier einfach auf? Wer ist das denn und was passiert mit Mea? Lass mich doch nicht am autcsstregkeen Arm verhungern!

Коментирай

Kurwa Kurwoleta

преди 7 години

ATTRAKTIWNI?? DA WI EBA MAJKATA GADNU JURNALJA-MANGALI. SLUCHAJNO DA ZANETE KAKWO OZNACHAWA PRIWLEKATELNI>???? GAZOWE!!

Коментирай

Brandilyn

преди 7 години

It's really great that people are sharing this inarnmftioo.

Коментирай

OOO

преди 3 години

oooo malkata kosmatka i karadjo vampir!Kazwat, che prawi strahotni swirki i galta kato majka si, nishti che e tolkowa debelo, grozno i tratlesto, pone shhte se ebe v gaza po-dobre ot majka si.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.