Николета Лозанова я мързи да гледа! Вижте ежедневието й

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-lozanova-ia-marzi-da-gleda-vijte-ejednevieto-i HotArena.net
Николета Лозанова я мързи да гледа! Вижте ежедневието й

Николета Лозанова я мързи да гледа, дочу HotArena.

 

Тв водещата била толкова лежерна и мудна в ежедневието си, че дори не ходела на тренировки, за да поддържа фигура.

 

Въпреки стройното и стегнато тяло на Лозанова, тя не обичала да ходи на фитнес или на групови тренировки именно защото била мързелива.

 

Истинска мистерия е как успява да поддържа тази фигура?!

 

Николета предпочитала да спи сутрин до късно, след което да си подремне и следобед и после да посети някой от любимите си козметични салони.

 

Там се отдавала на процедури и други женски глезотии, вместо да свърши нещо полезно, пише „България Днес“.

 

54 Коментара

...

преди 8 години

Tupoglavata Nikoleta sega q izkarahte s mnogo stroina i krasiva. Tqloto i e nesurazmerno, zatova kato se snimashe predi s belio q davaha samo do krusta, zashtoto sprqmo krakata i, torsut e mnogo po-dulug. A na vuprosa, zashto prosto e slaba, a ne s krasivo izvaqno tqlo e lesen otgovora: prosto nishto ne qde i zatova nqma slanini. No drug e vuprosa, che samo s neqdene stavat neshtata, samo si razvalq zdraveto, no tq e tupa, nqma otkude da go znae tova :)

Коментирай

123

преди 8 години

стройното и стегнато тяло ?????? :)))))))))))))))

Коментирай

дияна

преди 8 години

тя става, забравя че има дъщеря (ако изобщо живее с нея) и почва да сътворява статии за този сайт. нали все сънува Ники Махайлов и почва да плюе Алисия.

Коментирай

13

преди 8 години

Хотарена май се опитва да напише нещо лошо за Николета, че е мързелива кифла, но все пак с прекрасно тяло :Д

Коментирай

Hahaa

преди 8 години

Отдавна не бяхте писали за тази пача,това разбира се е защото няма добър коментар за нея. Николина не може да повярва,че е толкова мразена... И скалъпихте днес тази глупост от шест изречения....

Коментирай

Залязва слънцето...

преди 8 години

Верно много тъпа статия,ама то и какво да се пише за тази,куха лейка. Толкова скучен живот води,че вече дори статиите за нея са тъпи.

Коментирай

123

преди 8 години

Сутрин спи до късно, после подремва и следобяд, после посещавай някой козметичен салон? А детето? Доколкото знам дечицата са раннобудни и още от сутринта искат да си играят и лудуват. Остава ли й време на госпожицата за детето й?

Коментирай

urud

преди 8 години

Drusa se,kak? Tq kokata vtalqva.Nqma da se u4udq i da e na ne6o uspokoitelno.Te takiva obezvodnqvat i qko se slabee.Abe s dve dumi-narkomanka e.Vijdala sum q li4no predi okolo 6 meseca,edna otveqna,s pogled v ni6oto.A i ne e ni6o osobenno na jivo.Nevzra4na,4e i kosata i beshe qko mrusna....

Коментирай

Теди

преди 8 години

Един път я видях беше ужасна - с 5 тона грим, конска опашка, огромното й чело лъщеше като тиган на месечина и нахендрена на кокили ходеше като спънат кон. Беше и без сутиен, както винаги и виметата й се друсаха наляво на дясно- направо "красавица" отвсякъде и гледаше лошо.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

moliaaaaa...toz trol...s kasi kraka...konska mytra.....i bez gfram mozak.....za6to be...ni zanimawate s neia....koi se interesywa ot taz smotla

Коментирай

пи

преди 8 години

не стига че се храните на неин гръб бълвате змии и гущери вместо да и плащате или имате толкова много отрова че напира да изригне като вулкан

Коментирай

!!??

преди 8 години

Е, как няма да спи до късно като бясна обикаля из баровете до нощни доби. А тя нямаше ли и дете, горкото кой му прави сутрин закуска, докато тази дреме мъхмурлива кой се занимава с него????????? И фризьорските салони после..ама тя верно ли , кога обръща внимание на детето си????? Алисия беше казвала че въпреки че често вечер си ляга късно заради участия, сутрин винаги става рано за да изпрати сина си на училище. Валерко определено е щастливец с такава майка. А иначе тази доста скучен живот, на всеки мъж бързо би му омръзнала такава жена, иначе да хубаво да харчиш и чужди пари ;). И къде и видяхте стройното 1.60 тяло муахахахахахаха, дори е доста не съразмерна.

Коментирай

smqh

преди 8 години

Da,da ne6o takova beshe...samo,4e kosata beshe mnogo mazna,qvno za tova na opashka.kokilite bqha tam i tonovete grim.Samo,4e beshe s brEton i pone pistata se skrivashe :)

Коментирай

smqh

преди 8 години

Ko re4i ?

Коментирай

13

преди 8 години

За едно обаче сте прави първи достигате до снимки. Николета малко след стията Ви си постна снимката в инстаграм. Браво даже преди нея посвате снимки. Това само може да ни говори кой е написал статията. :Д

Коментирай

Така е

преди 8 години

Е то си личи че е мързелива, задникът й е увиснал, и то ЯКО. Не разбирам къде се нарежда сред мадамите с невероятни тела. Виж на анорексичка прилича, на чувал с кокали също!

Коментирай

bili

преди 8 години

Absolutno viarno ....

Коментирай

спор няма

преди 8 години

Изкуствени мигли, изкуствени очи( зелени лещи сега) изкуствени коси, изкуствени скули, брадичка, изкуствени цици, изкуствена трътка(обряза си увисналото дупище, изкуствен ИМИДЖ. Нещо естествено има ли в тази жена? И никакъв потенциал и развитие.... там , разкрачена пи клиповете , хотелите, мотелите, бардаците, дискотеките, обикрачаща различни песове са слава , пари и име. Пълен боклук! Дърта проститутка с 16 годишен стаж в древната професия( сега е на 28, а е започнала от 12 годишна) . Долен и злобен працал, ненадминат досега!

Коментирай

>>>

преди 8 години

Точно, доста несъразмерна дълго тяло , а къси крака и увиснало дупе( е тя сега го обряза д-р Енчев и задигна задните и части), но пак си е миндил. Остана 25 кг пу*тка и 10 кг кокали. Нищо друго! Да живее макияжа и ФОТОШОПА!

Коментирай

травестит

преди 8 години

Абсолютен травестит, то няма нищо женствено в нея....Изкуствена играчка- пластики и макияж

Коментирай

каквито ни идолите, такова ни и IQ-то!

преди 8 години

Bожеее събуди се племе заспало! това ли са ти геройте и идолите за подражание???Хранят се на нечии друг гръб, на една певица например... с това джудже незабележимо в прогреса на развитие ..., каква хапка е този неграмотен и необразован миндил? Освен отровна!

Коментирай

абсолютен травестит

преди 8 години

Точно травестит и какви грубовати черти на лицето има само, какво отблъскващо излъчване!!!! А този тъп, изпразнен от съдържание и злобен поглед е станал пословичен.

Коментирай

КОЦЕ ЛАМЯТА

преди 8 години

НИКОЛЕТА Е МЪРЗЕЛИВА И ЗА ТОВА И ПРАВЯТ КЛИЗМА ВСЯКАКВИ МАНГАЛИ У ТЯХ ЗА ДА ПОДДЪРЖА УЖ СТЕГНАТОТО СПОРЕД ВАС ТЕЛЦЕ. НЕ ЗНАМ ЩО ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ТАЗИ ЗЪБАТА КОНСКА МУТРА БЕЗ ГРАМ ИНТЕЛЕКТ, УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛА НЕГРАМОТНА И ЗЛОБНА

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

eeeeee...mnogo e grozna i otwratitelna...ygASSSSSSS....

Коментирай

Оооо, НЕ!

преди 8 години

Кой я харесва? А, да... това е друг въпрос! Няма толкова зачуластрени с главата :) :) :)

Коментирай

xi xi xi

преди 8 години

Николетке, спри с тези пластики , носа ти е заприличал на Уди Кълвача... Къде ти отиде снагата и камбата? И с тези гайтан вежди тип кап. Петко Войвода, те заемат 2/3 от конската ти физиономия. Само не се зъби, че Фернандел ще те осъди за copy & paste. Няма съразмерност и естетика! Много грубо и грозно!

Коментирай

!!!

преди 8 години

Не зелени лещи да сложи, ами и бембени.... Все същата конска пу*ка в устата си остава. И тази усвиснала нацепена долна джука... акана конска -пу*тка

Коментирай

Ава

преди 8 години

Има и такива ненормалници, определящи я за божество и кълнат онези, който не я харесват. Светът е голям и ненормалници дебнат отвсякъде, докато ги има ще го има и недоразумението Никлузета.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Бъркате, не я мързи да гледа...в чуждите портмонета ;-), след кат Кредитната Карта тип Съпруг се усети да си прегледа салдото и да установи, че ако му се ходи на Мавриций, нема нужда да се набутва кат сцепена талпа. Сега е наред следващата жертва, само че нещо балъци за таа далавера нема. Шумно рекламираната кампания по безпаметното обиране на Божинов, имаща за цел да унижи Ася, май ше се окаже нож с две остриета. Даже и да се намери некой смотаняк, решил че си заслужава да се прехласне по тоа прегорел цверг с полимерни дини, нищо чудно добре да премисли, дали му се иска скоропостижно да обеднее поради капризите на маломерното, депресивно-деспотско мрънкяне за парцали и почивки на най–често зарезваната неземна убавица у Републиката!

Коментирай

лили клисуранова

преди 8 години

Николета ти си едно меркантилно джудже от ромски произход, което не става за абсолютно нищо! Излишно роди дете с цел доживотна издръжка, стандарта който се опитваш да демонстрираш в същност е доста по нивото на средно статистическия българин! Прозираш мила, прозираш!!!

Коментирай

пластмаса

преди 8 години

Хм, ще ме извините но в тази жена няма нищо женствено, дори на тази снимка прилича на травестит ама 100%. А на живо просто без коментар, нищо общо със снимките които се спуква да обработва. В действителност това е една дребна, късокрака и доста невзрачна женица. Да са живи и здрави Валери и Алисия, че да има с какво да и се чува името и също така малката Никол която и осигури що годе изгодна прилична издръжка от таткото. Благодаря за вниманието :D !

Коментирай

Мария

преди 8 години

завиждате и. да ви пикая в устата и да се изакам след това.

Коментирай

каква майка само!?!

преди 8 години

Николетке, къде ти е детенцето? То, горкото ще тръгне на училище и още на море не е ходило , нито е виждало. Tам ще си умре от скука милото на село при баба. Майка му няма време за него от секс афери и гонене на химери. Долна и пропаднала курветина!

Коментирай

Надя

преди 8 години

Мале колко злоба и завист. Тя е най-красивата жена на планетата и Валери много я обича, затова и изневерява , за да я ядосва. Вие си мислите, че тя му обръща внимание. Няма такова нещо, напротив живее си живота на макс

Коментирай

abc

преди 8 години

Той бившият и мъж изцепи веднъж в ефир че не я обича, после че разводът им изобщо не е ПР и даже намекна че на нея и се иска да е така но уви не е. Та пак ще си каже нещо момчето скоро хаха, явно му е писнало да го свързват с нея. Иначе си личи че иска Алисия но тя пък вече не му се дава, поне за сега. Те май затова са тия статии за нея и Михайлов, теории разни и халюцинации на Хотарена.

Коментирай

Марооо,Марооо

преди 8 години

Много си проста Маро. За кое да й завидиш? Да е хубава-не е хубава,да е човечна -не е. Николина е едно злобно,долно човече,което няма личен живот. Умира от злоба и завист,защото другите са изеестни и уважаеани,а тя е мразена и подиграеана от всякакъв тип хора...

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Е това ли беше статията ?? ЕЙЙ какъв продажен сайт стее... за някой лев не гъза ми и ла*ното ще и оближете на този трол уее..ареновци смешни! Тази само е врете в обществото ,но не осъзнавате ли ,че то не я иска!!! Циганката да си ходи на село при мама и тате ,да се взима с някой богат циганин или чичак и да млъква!! Злобата и край няма ..здраве и пожелавам,другото не може да го има..заради завистливия характер и празнината в нея!

Коментирай

една обикновенна жена

преди 8 години

Кой гледа гледа детето на тази жена със съмнителен морал ? Къде са социалните ?

Коментирай

М даа

преди 8 години

Най-красива, ама друг път. И баба ми да си направи толкова пластични операци колкото Николета + 5 кила грим, изкуствени игли, силикони, перуки, екстеншъни, Фотошоп и какво ли още не, ще стане много по-хубава. Относно злоба и завист- хич не си наясно. Това, че с държанието си е противна на много хора, не значи, че някой й завижда. Всеки има право да си каже мнението. А и за какво да й завижда - че е толкова зле че да pуска чужди снимки, представяйки ги за свои и за себе си, и да лъже по този начин; че няма грам въображение да си направи свои снимки освен еднотипните в колата с вирнати 2 пръста и свита като за засмукване на ... уста; или че IQ-то й съвсем го няма, или за кариерата с междукрачните й умения? Не, благодаря. А ти ходи си налей малко мозък в тиквата докато е време, пиленце.

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

ЗАШТО И Е КРИВ НОСЪТ ?

Коментирай

КОШМАР

преди 8 години

Оф, изчерпана. Все едно и също. Пфуууу, и от това се драскат статии и понеже няма нищо интересно статиите за нея са просто в няколко изречения, жалка картинка. И извинявам се но тази прилича на травестит на тази снимка и с толкова много грим по себе си, и с тези изкуствени мигли, лещи, коси ужас представям си тази жена без всичко това.....КОШМАР!

Коментирай

555

преди 8 години

прост неграмотен грозен травестит от цигански произход

Коментирай

v,1

преди 8 години

ЩО Е ТО?

Коментирай

Истина

преди 8 години

Аз ще се опитам да бъда обективна.Николета не е грозна, има хубави черти на лицето, преди пластиките, но не е хипер красавица.Няма нито тялото нито излъчването, да бъде такава каквато и се иска да бъде, а именно - неустоима за всички мъже жена, няма дори самочувствието на такава.Човек може да позира, но истинската му енергетика се усеща.Николета излъчавА комплекси и злоба, затова хората не я харесват.И това което иска като стандарт на живот, тя просто няма качествата да го получи пък камо ли задържи.И това го казвам просто защото наблюдавам много жени които ако са малко по симпатични смятат, че света трябва да им поднесе на тепсия всички, а всъщност ако нямаш качества да привлечеш това което искаш и да го задържиш просто едно симпатично лице нищо не може да ти осигури.

Коментирай

Истина

преди 8 години

Аз ще се опитам да бъда обективна.Николета не е грозна, има хубави черти на лицето, преди пластиките, но не е хипер красавица.Няма нито тялото нито излъчването, да бъде такава каквато и се иска да бъде, а именно - неустоима за всички мъже жена, няма дори самочувствието на такава.Човек може да позира, но истинската му енергетика се усеща.Николета излъчавА комплекси и злоба, затова хората не я харесват.И това което иска като стандарт на живот, тя просто няма качествата да го получи пък камо ли задържи.И това го казвам просто защото наблюдавам много жени които ако са малко по симпатични смятат, че света трябва да им поднесе на тепсия всички, а всъщност ако нямаш качества да привлечеш това което искаш и да го задържиш просто едно симпатично лице нищо не може да ти осигури.

Коментирай

преди 8 години

Хора, тази на снимкатае всяка друга но не и Николета!!!Вече Фотошопът го нямате за нищо

Коментирай

DIANA

преди 8 години

i kakvo da pravim s tova lajno Nikoleta

Коментирай

:)

преди 8 години

На това му се казва смислен живот! И после обяснява как хората и завиждали.... голям кеф е да си пропилея живота по салони за красота! Е поне като е толкова лежерна и със свободно време да си гледа детето, а не да разчита на семейството си, но какво ли разбирам аз. Да ме извинява Николета, но това го може всяка средно статистическа, сравнително добре изглеждаща жена или момиче- да спи по цял ден и да виси в салони за красота. Кое тогава и е уникалното и единствено? Тя затова и за 3-4 години най-много омръзва на мъжете. То секса всеки го може, но за стабилно семейство се изискват и разни други качества, които тя определено поне на този етап от живота си не притежава. Е пожелавам и успех с красотата, че те годините си минават... хохо

Коментирай

Разглеждам си аз

преди 8 години

Разглеждам си аз страницата на chiara.na в инстаграм-а и освен многото крадени от Николета снимки на италианката какво да видя: instagram.com/p/3tHLKFiC0v/ - и това е краднала от нея , само дето Киара е супер, а Николета е толкова смешна ....

Коментирай

kurvoleta

преди 8 години

niloleta e ebasi I bolnoto prase

Коментирай

dara

преди 8 години

NIKOLETA SI E SUPER NO OTKRIX VAV FACEBOOK EDNO MOMICHE KOETO IMAT S NIKOLETA UBIISTVENA PRILIKA I TQ E MODEL I PEVICA NO NE V BULGARIA A V GARCIA I SE SNIMA ZA PLAY BOY NO E BALGARKA ETO ZASHTO IMA DA SE GORDEEM!

Коментирай

fffffffffffff

преди 8 години

super e kogato az sam angliiskata kralica BEZMOZA4EN BOKLUK

Коментирай

Диана

преди 8 години

кой бе ,николета мършата ли ? ахахаха

Коментирай

Ники Лозанова фен

преди 6 години

Уау не мога да повярвам!!Тази силиконова прелест я мързи!!;-)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.