Николета Лозанова каза „НЕ“ на силикона (Водещата залага на естествен чар)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-kaza-ne-na-silikona HotArena.net
Николета Лозанова каза „НЕ“ на силикона (Водещата залага на естествен чар)
Николета Лозанова се отрече от силикона и повече не иска и да чуе за изкуствени импланти. Противно на слуховете, че има 1200 кубика силикон в деколтето, тв звездата споделя, че се е отрекла от пластичните корекции и не смята повече да ляга под ножа, научи HotArena.



Красивата водеща, която е любимка на хиляди подрастващи, се отнася отговорно към факта, че е обществена фигура и идол за тийнейджърите. Въпреки множеството слухове, че си е ремонтирала деколтето, тя всъщност е твърдо решена да залага на естествен чар и повече да не прибягва до силиконови импланти.



В публичното пространство тръгнаха слухове, че водещата на „Папараци“ за втори път си е увеличила гръдната си обиколка, след като се появи в предаването си с тоалет, който възхити и в същото време изуми аудиторията.



Оскъдната черна рокля предизвика слуховете, че изкусителката си е слагала нови импланти—факт, който тя категорично отрича. Оказа се, че всъщност роклята е създала зрителна измама, благодарение на която деколтето на тв водещата се превърна в най-обсъжданата тема в страната, пише „Галерия“.



В момента Николета Лозанова е смятана за модна икона сред подрастващото поколение и по тази причина се старае да изглежда по-обрано и да залага на естествена красота. Прави впечатление, че не само в ежедневието, но и за пред камерите, тя предпочита да залага на лек и небрежен макиаж, разчитайки на природен чар.



Освен това тв водещата е в по-добра форма от всякога и не се нуждае от корекции по външността си. Николета си дава сметка, че всяка нейна стъпка се следи внимателно, поради което се старае да бъде прецизна и взискателна в подбора на гардероба си.

97 Коментара

ха

преди 8 години

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах. ВИЦ НА ДЕНЯ!!!!!!

Коментирай

ужас

преди 8 години

просто нямам думии!!!!!!!!!!!!!хахахха!смешка

Коментирай

Z

преди 8 години

Ahahahahhahqhhahhqhahahhahahahahahhahahahahahahahhahha

Коментирай

pfffffff

преди 8 години

Ma vie maitap li si pravite? Taz moje da e primer samo na podrastvashtite k*rveta!

Коментирай

MG

преди 8 години

Новият член на групата "Пчели срещу медът"

Коментирай

аз

преди 8 години

я не се излагайте! Какви са тези глупости за тая мърла! Кой вярва на тези писания, Боже!!!

Коментирай

123

преди 8 години

Вярвам и, че вече няма да си пипа нищо. Сигурно доста я е боляло с тези силикони, а и може да се умре на операционната маса. Докато Алисия ще продължава. Тя сама каза преди години, че за нея корекциите са като да иде на фитнес. Щом не харесвала нещо в нея защо да не го променила...тц тц..

Коментирай

Смях

преди 8 години

Ха ха ха....каква естествена красота бе....? Ами то у нея отдаааавна няма НИЩО естествено, всичко си е "прекроила", затова е заприличала на травестит. За сравнение има доста нейни фотоси от преди - и сега. Сами открийте...безбройните разлики! Ха ха ха .....

Коментирай

OMG

преди 8 години

Прочитайки статията: Гледали сте сериала "Приятели" - ще взаимствам една култова фраза на Джанис (бивше гадже на Чандлър) - Оооооо, Бооожееее Моййй! ТаЯ статия мА кара да падна под масата от Смяхххххххххх!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Абе, Николета, като ще си даваш парите за ПР, и статии, и глупости, поне намери един свестен екип. Не виждаш ли, че хората ти се присмиват и НЕ ТИ ЗАВИЖДАТ, моля те, осъзнай се, жал ми става за тебе. Момичето, което ти е написало цял роман в профила е право, помисли над нейните думи!!!!!!!!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Тези минуси не ги разбрах. Фенове/поддръжници с какво ви обидих и с какво накърних вашия идол?! Хората правилно са казали: „Насила можеш да вземеш, но не и да дадеш“....

Коментирай

Луда работа!

преди 8 години

Ти усърдно и следиш профилите, всяка статия за нея, коментираш, четеш коментарите там, чудиш се откъде и от коя страна с какво можеш да я жегнеш и ВСИЧКО ТОВА само за да се опитваш да убедиш хората как ИЗОБЩО не те интересува и ИЗОООБЩО не завиждаш. Ако не е завист, тогава е направо обсебване. :D :D :D Много мъка има, Боже.. Много простотия.

Коментирай

Мария

преди 8 години

ПАК Е ОТМЪКНАЛА ОТ НЯКОЙ БУТИК РОКЛЯ ЗА СНИМКА.

Коментирай

6

преди 8 години

И се научи какво е "роман". То е ясно, че ти други литературни жанрове освен статии и то само и изрично посветени на Николета, не четеш, но нека поне това не става достояние на всички.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Да, разбира се, всичко, което казваш/казвате е така. В никакъв случай не желая да оспорвам твърденията ви. Отивам да се поправя и да науча какво, в крайна сметка е това „роман“. Хубав ден!!

Коментирай

офф

преди 8 години

Толкова е "обрана", че си завря в пу...та плюшения мечок от играчките на детето, дето и се води дъщеря ! И къде изчезнаха късите и краката – дънери, без глезени, забучени в пустинния пясък докато тя целува една камила ?! Как така само уж чрез един ракурс тя стана стройна, 180 см "манекенка"..ахахахаа ?... Е, нЕма такъв смях! Нелепо е да и правят чак такъв смешен фотошоп ! И никой не отразява също толкова нелепите и "стайлинги".."Принцеса" Диария на циганското гето, магистралните феи и олигофрените!

Коментирай

Dee

преди 8 години

Значи тя хем се стараела да бъде по-обрана в ежедневието и в предаването си, хем носи оскъдни тоалети в предаването си.... Интересно... Някой каза по-долу, че е време да инвестира в по-кадърни ПР-и. Време е! Да вметна също така, че тия силикони тя ги навира в лицата на хората с всяка снимка. Вие колко селфита от колата сте качили където тя е с "по-обран" грим, "нефотошопирана" естествена красота и пластмасови дини на показ? Стига сте обиждали читателите си!! Скоро няма да ви останат такива!

Коментирай

Istina

преди 8 години

Статията от километри си личи, че е платена и изсмукана от пръстите, на някое нейно аверче. Николета отдавна влезе в графата 'нехаресвани' използвани момичета под наем. Това че сама плаща и се бута за статии, които я описват едва ли не за най-голямата звезда след Лили Иванова е противно вече. Не дразнещо, а противно, защото за една жена на нейната възраст с дете има други ценности, други неща които трябва да я вълнуват, а тя глупавото селянче, седнала да позира по пейки, спирки, полянки, дискотечки и други тем подобни места неприсъщи за една майка. Никой не е казал, че трябва да се забули щом има дете, но поне малко класа, а то обратното. С всяка изминала година пада все повече и повече. Вече хората ще спрат да и се присмиват дори, ще почнат да я съжаляват и няма да искат да я коментират дори, защото то нейното се изтърка съвсем вече. То няма какво ново да предложи. Същата стара вече, добре позната муцуна и още някои и други части от нея са втръснали на хората. За да си звезда трябва да си различна, уникална и интересна, нещо кото при Николета го няма много отдавна вече.

Коментирай

Голям смях!

преди 8 години

Че тя, ако наистина се отрече от гумата, дето си я слага тук и там, ще трябва двуизмерна да се разхожда, бе хора.

Коментирай

да

преди 8 години

Боже, ако бях на нейно място и имаше толкова хора, които ми се присмиват, вземат ме за майтап, щях да искам да се скрия някъде а никой да не чува за мен. Но госпожица Лозанова си мисли, че й завиждат, всички искат да имат нейния живот. Това е жалко! Да нямаш реална самооценка. Мойто момиче, може да си пример за подражание само на изтървани тийнейджърки, чиито родители не се интересуват от децата си!!! Жал ми е за детето, жал ми беше и за Валери, изглеждаше изкуствено усмихнат и много подтиснат. Малко по малщо нещата си идват на мястото, идва ти времето Лозанке. Времето в което ти и твоите подръжнички най-накрая ще признаете с какво точно си изкарвате хляба! If you know what I mean haha

Коментирай

DBB

преди 8 години

Мухахахаха! Вие наред ли сте, Хот Арена?!?! Тя, Николета е цялата силикон! Ако се отрече от него, все едно се отрича от собственото си същество! :D :D :D Това беше първо! Второ - каква естествена красота?! Всеки знае, че нейната "красота" е плод на една камара корекции! Чичко Гугъл пази архиви, не сме толкова тъпи! ;) Твърдението, че е модна икона, го пропускаме, на него само ще се изсмея... Ииии стигаме до трето - Колко точно Ви киха Свирколета, да я възхвалявате в статиите си? Щото на тази толкова и личи, че е платена и поръчана, че няма повече на къде! :D :D :D

Коментирай

клоун

преди 8 години

Както се има в предвид колко е късокрака а какви крака си е направила с фотошопа трябва да ви кажа че е на 100% "естествена" ахахахахах. Кой ли и обръща внимание на тя вече, застарена пача, опитва да се наложи отново но свърши тая, вече не е интересна, беше в минало свършено докато се подвизаваше като госпожа Божинова, сега е никоя.

Коментирай

красавица

преди 8 години

кукла.много хубава жена.

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Абей престънете да плюете никитооо бе селяни прости

Коментирай

Хотарена Николетолизци

преди 8 години

Горкоту Ники! Смеят му се гадовете. Чак от Хотарена му се смеят, инак няма как насериозно да се напишат толкова простотии накуп.

Коментирай

!

преди 8 години

Ай сектир !

Коментирай

Пепа

преди 8 години

Хайде не и на фотошопа . С тия изкуствено удължени крака....

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Ама Вие СЕРИОЗНО ЛИ ?Грозева това ще да е твое дело ми се струва.

Коментирай

Пепа

преди 8 години

Кукла....прегърбена, набита, късокрака с едър кокал, почти никакъв врат и липсата на всякакъв финес. Талия- няма. Коса- няма( добре че има пари да си я удължи изкуствено). Скулите- виснали като на жена прехвърлила 40-те. За тена да не говорим!!!!!!

Коментирай

Аааа

преди 8 години

Аааа, поредната платена статия с жалък опит за вдигане имиджа на силиконовата Николета с многото пластични операции. ХА–ХА–ХА..... "Модна икона, идол, вкус, възхити и изуми, естествена красота" - ХАААА–ХААА-ХААХХХХАААААА..

Коментирай

!!

преди 8 години

Някъде четох че докато Валери Божинов си къта новата в Италия, която била наистина класа за разлика от бившата му жена "модната икона" то Лозанова като развързана обикаляла из баровете, а хората я зяпали като циркова мечка ахахаххахахахах. Колко ли ниско още може да падне тази жена.

Коментирай

янка до М.Грозева

преди 8 години

Къде го видяхте този естествен чар и красота???М.Грозева пак е получила кинти ,за да пише добри думи за Николина Тъпото,която пък си мисли,че всеки ,който пише лошо за нея и завижда...Жалка работа...С какво е известна Николета---с мъжете си и нищо друго.....и че размахва ръце на въображаем екран...

Коментирай

г

преди 8 години

Факт, че госпожицата с нищо не е интересна и никакви качества няма, освен да ви кара всички вие да говорите за нея, но пък и друго е факт - че ако всички не й завиждахте, нямаше по цял ден само за нея да говорите и четете и да следите всички възможни новини за нея. Просто не можете да го осъзнаете и да видите какво говори поведението ви за вас и патологичният ви интерес към нея.

Коментирай

haha

преди 8 години

ебати вица ,вица на сезона ------------------------------------емигрирай ,мангалкеееееееееее ,че увреди необратимо цяло едно поколение !!!!!!

Коментирай

силвия

преди 8 години

НЕ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ХАРЕРСВАМ АЛИСИЯ ,НОООО НЕ ПОНАСЯМ ФЕЙСА НА николета - вече ми се повдига само като прочета името й .....Toлкова преекспониран образ ,че няма накъде повече .!!!!

Коментирай

Смях

преди 8 години

Маце.....кой клас си втори или трети?..... Я си вземи букварчето и се научи да пишеш грамотно, вместо да шляпаш тук шльокавици на "неандерталски"език.

Коментирай

аууу къдепопаднах

преди 8 години

Много е хубава жената,а коментарите явно са писани или от гейчета или от злобни лели или трътлести пубертети.Друго обяснение нямам.Аз житието и битието й не го знам,ама като гледам за хора,които не я харесват ,доста сте запознати с живота й.Иначе виждам една млада,много красива жена.Да е жива и здрава.

Коментирай

и аз тъй

преди 8 години

И аз така,не мога да кажа,че харесвам Николета,но от фейса на Алисия ми се драйфа.Много се е съсипала.Особено устата си.Направо отблъскващо гнусна,като започне да говори.за тва я слушам без да я гледам,а Николина за гледане е екстра.Готина бамбина е.

Коментирай

Da be da

преди 8 години

Естествен е само мозъкът й, спрял с развитието още от раждането й.

Коментирай

пропадна в Клозета

преди 8 години

"Един блестящ триумф на външността над същността"

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Не ви ли срам да сте такива зависници бееее? Как може да уплювате такава разкощна жена като никитоооо

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ха-ха, Николета била обществена фигура... Българийо мила! Тук само вицове да четеш!

Коментирай

правилно

преди 8 години

абсолютно в клозета ;) ,пълно е с редки дрисни,то нормален човек може ли да избълва толкова гнусотии.Коментарите са показателни.

Коментирай

gon4o

преди 8 години

пиче е , ама много дълъл левия крак :)

Коментирай

това е положението

преди 8 години

Пр-ите на Алисия в момента водят усилена кампания по всички клюкарски сайтове.Има поставени,драскачи,които това им е работата,под всеки изказал се не в полза на въпросната госпожа да пишат суперлативи.

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Невирятна жена е николета колкото и да плюета нямада стигнете нивото нейно

Коментирай

Клозета Лозанова

преди 8 години

Гледай, какво става, когато си общественна личност с дразнещо хората самочувствие и надменно -нагла показност !!!

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ЕСТЕСТВЕН ЧАР МАНГАЛСКИ

Коментирай

Лайно

преди 8 години

Хахаха свирколето ти къв природен чар имаш ма? Ти имаш само злоба и травеститско лице както и гнусни бузи!!! На никой не му пука за евтините ти импланти _)_

Коментирай

Смях

преди 8 години

Маце, я си вземи буквара и стига шляпа шльокавици на патагонски! Първо се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ език, тогава драскай тук!

Коментирай

Смях

преди 8 години

Маще, я си вземи буквара и стига шляпа шльокавици на патагонски! Първо се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ език, тогава драскай тук!

Коментирай

Смях

преди 8 години

Е може ли да си толкова неграмотна? То какви ли да са фенчетата на НЛО-то.... Нямам думи!!!!!

Коментирай

do Сладката бубка

преди 8 години

Е може ли да си толкова неграмотна....? Една дума не си написала правилно, патка с патка проста! То бива бива, ама това твоето на нищо. Николетооо виж си феновете, неграмотни и прости като тебе, и да те защитят с думи не могат! Ба*ти неандерталците .....

Коментирай

така е

преди 8 години

Според мен тая има някакво психическо разстройство!!! Наистина не е нормална цялата тази мания да е по забележете - жълтите долнопробни медии ... и си мисли, че така е известна! Популярна във фб и инстаграм ... и до там ... живее s илюзията, че е принцеса, а тя - парцалеса ... :)))

Коментирай

присмял се хърбел на щърбел ,че и ваща

преди 8 години

оф те на ася феновете пръскат от интелект,ум и грамотност.Вчера една патка беше написала ''збръчкана''.хвани едните удари другите.

Коментирай

а ти ...

преди 8 години

А ти престЪни да си толкова неграмотна!

Коментирай

до присмял се хърбел на щърбел ,че и ваща

преди 8 години

"ВаЩа".....? Така ли се пише...? Ясно ..... , нямам думи!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Ами айде, грабвай гумените цици на Николета под мишница и дим да те няма. Мацето всеки ден си търси белята с тия платени неграмотности, дето и ги пишат тук. Който го е страх от вълци, не ходи в гората.

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Умри от ят злобоооо най яката е

Коментирай

do Сладката и НЕГРАМОТНА бубка

преди 8 години

Внимавай ти да не умреш от яТ малката.

Коментирай

до сладката бубка

преди 8 години

Сладка бабке, мило дете. Явно не си слушала много в часовете в училище и поради тази причина пишеш неграмотно. Мама и татко знаят ли кой ти е идола? Подкрепят ли те? Купуват ли ти като нейните дрешки? Правиш ли нацупени селфита с айфон четворката? Хаха. Спри се вече, че коментарите ти дразнят. На "никито" й дреме за съществуването на твоята персона. Спри да хабиш енергия тук.

Коментирай

Недоклатен пиар и още нещо

преди 8 години

Гледайте какво се случва, когато общественна личност дразни хората с непрекъснато самохвалебство, нагла показност и неуместни "изхвърляния"...........И всичко това, го прави без грам чувство за хумор !!!...............Накрая, , въпросната "персона", като едно напълно безмозъчно същество......започва да разсъждава върху завистта и злобата на българина.......без да осъзнава, че провокацията идва от нея !?!

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Само цилулитни и дибели лелки плюят срещу жена като николетаааа

Коментирай

От Ева до Сладката бубка

преди 8 години

"ДИБЕЛИ"..... Момиче седни почети малко.Отврат бива неграмотност,но твоето минава всякакви граници

Коментирай

ужас

преди 8 години

Ей цига*е, я бягай в катуна май*а ти ман*алска. Аман от неграмотни като теб чалгарки мръсни. Стига писа, ставаш за смях момиче!!!!! Такива са феновете на Лозанова - народе, прави си извод!!!

Коментирай

Другите

преди 8 години

Бубката, сигурно харесваш и Анджелина Джоли ??? Как поне веднъж, не се изтъпанчи по някоя световна медия, да се посочи с пръст..... сама себе си и да заявяви, че е световен секс символ и най-красивата жена ???

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Балгария не засложава личнос от виличината на николета това и истинната

Коментирай

Тт

преди 8 години

Парцалеса Диария,дрогирана и фотошопирана,пияна и на...бана.

Коментирай

chalgari gnusniiiii

преди 8 години

hahhaha 4algarki mrasni vika,edinstvenata chalgarka e baba ti asuna, dartata maimuna s razpranata shunda.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

tapanarke...ne razbira6 li be trawestit grozen... 4e wsi4ki ti se podigrawat....

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

Усещате ли обаче как им игрете по свирката? Пускат статия, с която ви провокират и от сутринта до сега 77 коментара....

Коментирай

Афект

преди 8 години

Ах тиииии, гнидо мръсна! Ако ми паднеш, ще те пръсна! Естествен ти е само синият венец, мангул гаден! Кога ще пуснеш едно selfie с родата, катун?? Гарга проскубана, приличаш на недоклатен, зле фризиран, кривоглед травестит! Късокрачкооооооооооо, ще ти изпапкам конската муцунка!!

Коментирай

потрес

преди 8 години

А, не заслОжава...

Коментирай

Цветелина

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Не заслужава и Ти ДА ПИШЕШ ТОЛКОВА НЕГРАМОТНО ... Ужас !!! Как изобщо вие , всички подръжници на тази жена , имате смелост да покажете простотията си пред света .... Главата не ми го побира...

Коментирай

брейййй

преди 8 години

гръмни се жалко нищожество.много ти знае устата тук,ама на живо сигурно ще напълниш гащите.аман от тролове ,които си избиват комплексите зад монитора.

Коментирай

Човешка стоножка

преди 8 години

Гни-ЛО, ти ли си, мило?:******Ох, ако дойда как ще те накажа ...Тържествено заявявам, че възнамерявам да "УПОТРЕБЯ" несъръзмерното ти, несиметрично тяло за един научен експеримент - THE HUMAN CENTIPEDE, късачко:** ОБЕЩАВАМ , че ти ще имаш честта да бъдеш СРЕДНОТО ЗВЕНО.... :p

Коментирай

?

преди 8 години

Къде виждате естествен чар и естествена красота в тази надуваема пластмасова кукла? Къде виждате лек и небрежен макиаж? Наплескана с много грим като художествено недоразумение. Този, който я определя като модна икона, явно не си пие редовно хапчетата.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Майко мила.....спри да пишеш,бе човек....Не може да пишеш родната си държава с правописна грешка,а другите ти бисери няма да ги коментирам....Иначе си седнала да ми се пениш.Отвратена съм от хора като теб

Коментирай

DIANA

преди 8 години

tuk v holandija pznati na niki mihajlov govorjat 4e e bokluk i 4e e grozna

Коментирай

хахахх

преди 8 години

Толкова е ествствена,че единя крак го е фотошопирала,по-дълъг е от другия. Миндил грозен,цигански,знаем че четеш тази повръщня Хотарена,така че трябва да ти е ясно,че никой не те харесва.Изрод. Имаш 10фена тийн, Андреа и прката ти. Мизерница,всеки човек с повече акъл ти се подиграва.

Коментирай

me

преди 8 години

Защо няма посочен автор на статията? Аз предполагам кой е автора. М.Грозева - ама май много се засрами с вчерашната статия, където коментарите освен за шефката ти, метнаха и теб. Идва ви времето на всички к*рви.

Коментирай

i takuv negramoten kenef kato teb

преди 8 години

da ti eba maikata prosta kirtashka

Коментирай

николета майка ти е свиня дебела потна и миризлива

преди 8 години

Ередина лозанова е изрода изсрал кривозъбка лозанова. големи дрипи осрани от на баща и гълъбетата окъкани

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Виждам че доста зависливи бабички убиждат николета и срещо нея да тичате няма да я стигните

Коментирай

mhm

преди 8 години

Все едно наркоман да излезе и да каже че няма да взима наркотици за един ден :)

Коментирай

НЛО

преди 8 години

Аз съм Николета Лозанова по известна като Свиркилета,Клозета,Минета,ГниЛо и не на последно място НЛО,признавам си,че последния ми е любим :) Главата ми е празна,като шамандура и общо взето е и със същата големина,но това ни най-малко не ме трогва ,защото за мен това не е приоритет..Оле олеееее

Коментирай

Ева

преди 8 години

А аз виждам,че си доста тъпа

Коментирай

Do тъпста Бубка

преди 8 години

Ти пък от къде стигна до този извод! Личи си ,че си толкова тъпа колкото и идола ти!!!! От монитора ли ни сканира или имаш свръх способности.Тъпа малоумнице

Коментирай

.I.

преди 8 години

Патка е майка ти кучко пропаднала

Коментирай

Ева

преди 8 години

Е вярно,че такова ниско ниво НИКОГА няма да стигнем!!!Ееее най-накрая някой фен на гнилото да си го признае!! Хахахха

Коментирай

ХЛЕБАРКА

преди 8 години

ИBAH XPИCTOB И AHДPEЙ APHAУДOB CA BИHOBHИ TOBA ЖAЛKO, ДOЛHO, ΠOДЛO, HEMOPAЛHO, CAMOBЛЮБEHO, ΠOPOЧHO И ГЛУΠABO CЪЗДAHИE ДA HИ CE ΠPEДCTABЯ EЖECEДMИЧHO OT EФИPA – BCE EДHO E ЗHAЧИMA И ДOCTOЙHA ЛИЧHOCT. ΠPABA БEШE BACA ГAHЧEBA, KATO ГИ HAPEЧE XЛEБAPKИ! CЛAДKИ ДA CA ИM HA TЯX И CEMEЙCTBATA ИM ΠAPИTE, KOИTO ΠEЧEЛЯT, TЪPCEЙKИ CKAHДAЛHOTO И HATPAΠBAЙKИ TOЗИ ΠAPЦAЛ ЗA ETAЛOH!!!

Коментирай

Клозета

преди 8 години

към ХОТАРЕНА : слагайте й по-старички снимки вече ,че към момента не изглежда ОК !! към ОПОСУМИТЕ :Може да снимате по 10 предавания на запис щото водещата ви се свлича като скална маса - бявно ,но необратимо !!

Коментирай

никлозета

преди 8 години

под ремонтираните си скули има дупки като кратери ,

Коментирай

никлозета

преди 8 години

айдеееееее бе закрилници никлозетени ,включете се -защитете бедната водеща ,че що лайна изльока тука - клекнала ,навила гащите в гъза и ближе от купата

Коментирай

Savoya

преди 8 години

каквато е образована Николета...такива и феновете и:) ако съдим по правописа, вероятно самата НИколета си пише коментарите: "обижда" и "стигнете"... дай Боже да не я стигаме никога, децата ни най-вече да не я стигат, нито с "образованието", и не дай Боже с морала и, с голите и снимки с Азис и с де кого не е хванала....тя за подраствшите грижа да няма, да мисли на нейната подрастваща дъщеря какъв пример и е...

Коментирай

опссс

преди 8 години

Тази рокля я облече жената до Плейн- Оксана първо. Имат и снимка с Плейн и майка му. Кой от кой изкопира, а дали пък не и прехвърля еднодневните роклета на Оксана , които не повтаря да облича, а тази се фука , като циганче с бял гъз. Колко е смешна на тази пейка, сякаш чака някого , нещастна!

Коментирай

fhhjhgko

преди 7 години

много ми е захаросана тая без никакъв дефект като скъпо барби на рафта мечтата на Франциск

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.