Николета Лозанова нае сестра си за рекламно дупе (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-nae-sestra-si-za-reklamno-dupe HotArena.net
Николета Лозанова нае сестра си за рекламно дупе (Снимки)
Николета Лозанова реши да използва сестра си за рекламно дупе за новата си линия бански костюми, научи HotArena.

Велина Лозанова не спира да показва стегнати задни части в социалните мрежи и да промотиора новия бизнес на пробивната си сестра. Разбирачи дори коментират, че по-голямата Лозанова изглежда по-добре от Николета.

Плеймейтката е кръстила бранда си „NL 4 YOU“.

„Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст“, похвали се възлюбената на Ники Михайлов.

6 Коментара

ааааахахаха

преди 5 години

Дърти чанти.....нещо като стари козунаци дето се правят на кроасани......или просто продукта който предлага е за дами на възраст....е, няма лошо.

Коментирай

j

преди 5 години

Същата липса на въображение и оригиналност! Същите силиконови гърди и оскъдни задни части, същите очила и сведен уж поглед! Полека да не взривят с хубост и талант планетата... Скука и тука. Едно и също от години. Ха!

Коментирай

milen

преди 5 години

sa6tia e... bokluk dage

Коментирай

:-)

преди 5 години

Жена на 30 години е дърта само в главите на мангалите от махалата. И аз не понасям Николета, но да твърдиш, че е стара, е меко казано смешно. Ти сигурно си някоя пикла на 18, която си мисли, че всички над 25 са бабички хахахах!

Коментирай

Мара

преди 5 години

Ще продава и тя китайски боклуци като онази фъфлещата Меглена. То и мозъкът й не стига и име да измисли. Освен това има българскс марка 4 you, които са на пазара повече от 10 години. Тая офца както винаги копира и имитира... Сестра й е същата чепла, все едно Лайномета се е нагъзила.

Коментирай

...

преди 5 години

Това е обидно да се нарече дупе хаха, на ан джи дупето заето ли беше

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.