Николета Лозанова, Нина Добрев и Станкулова в топ 10 на най-горещите българки (Неприлични снимки)

https://hotarena.net/intimno/nikoleta-lozanova-nina-dobrev-i-stankulova-v-top-10-na-nai-goreshtite-balgarki HotArena.net
Николета Лозанова, Нина Добрев и Станкулова в топ 10 на най-горещите българки (Неприлични снимки)

Николета Лозанова, Нина Добрев и Никол Станкулова са в топ 10 на най-горещите българки.

 

Трите грации бяха избрани при онлайн гласуване между мъже и жени, като повечето от дамите са моделки.

 

Другите имена в класацията за най-горещи българки са Диляна Попова, Росица Иванова, Джулия Стоянова, Елена Кучкова, Биляна Йотовска, Бориса Тютюнджиева и Галена.

 

Почти всички са позирали без дрехи, което неслучайно им донася титлата „най-горещи“.

 

Единствено Нина Добрев и Мис България Джулия Стояноваа не сме ги виждали нуди.

 

Но никога не е късно…

 

Вижте горещите снимки ТУК.

 

5 Коментара

Стела

преди 8 години

Само че тъпата ви шефка е на трето място, а така сте го написали сякаш е на първо. На първо е Диляна, второ Никол Станкулова и трето Никлозета хахаха уж беше най-желана какво стана???

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

О йе, Перката е гореща колко един айсберг, щот таа като я гледам ме втриса, па за тия анкетираните не знам. Иначе не разбрах що тоа Таралясник се бута у класация с жени като Нина Добрев, Никол Станкулова и Диляна Попова. Останалите също са в пъти по–добре от Трабанта, с което у мене се пораждат сериозни съмнения, че и таа класация е като онаа футболната преди време. Бе изобщо трътлестия цверг е с толко сексапил, колко и една гумена кукла от некой сексшоп - вечно позинала и разкрачена. Демек за сека стока си има и клиенти, ама на кой му се шиба каучук, бахти!:-)

Коментирай

kat

преди 8 години

Za Nina i Nikol sam saglasna,ama taia 4ernata na suhata na parvoto foto mnogo me samniava!!1

Коментирай

потрес

преди 8 години

Абе , каква реална класация може да бъде това чрез интернет... ама яко е впрегнала трътляка фенчетата си да гласуват. каква жена е този изкуствен миндил, едно джезве кокала и 25 кила пу*ка раздрънкана. Имате ли представа в България какви жени има? Имате ли? От кога пластмасовите играчки ги слагат до красивите, горещите и успелите жени? Тази пародия на жена е пълен капут!

Коментирай

xa xa xaaa

преди 8 години

Super!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.