Николета Лозанова показа гърдите си в Париж. Миската и Ники М. спят в хотел за 3 бона

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-pokaza-gardite-si-v-parij-miskata-i-niki-m-spiat-v-hotel-za-3-bona HotArena.net
Николета Лозанова показа гърдите си в Париж. Миската и Ники М. спят в хотел за 3 бона

Еротичната моделка честити рождения ден на любимия си Ники Михайлов с провокативен фотос по цици, видя HotArena.

Светската двойка е отседнала в тузарски хотел, който се помещава в дворец, бивша резиденция на принц Ролан Бонапарт, и е част от спи-съка с френските исторически паметници. Цените за нощувка там започват от 1820 лева за нощувка. Апартаментът, който двойката е наела, струва З бона на нощ.

Николета сподели снимка, на която позират на фона на Айфеловата кула от балкона на хотелската си стая, като двамата с любимия й вратар са no халати, а тя е показала едната си rърда, пише „Таблоид“.

„Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота....13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият - заради потенциала ти и човечността ти!“, пише моделката.          

8 Коментара

Тина

преди 5 години

Мис какво е Клозета??????Мис сперма??????Защото mis playmate е далеч от сериозна титла

Коментирай

mims

преди 5 години

Това нали го бяхте написали преди няколко седмици. Същото.

Коментирай

Ko

преди 5 години

Абе вие да не сте им счетоводители на тея пластмасови кухи лейки, че ни занимавате къде за по колко пари спят?? Баба ти избира между лекарства или храна а тя си показва вмирисаната путка пред кулата... и 40 бона навечер да дава не я прави човек... пак си е същата отрепка

Коментирай

Хохаха

преди 5 години

Ако ще и путката да си покаже все тая циците й вече не са интересни всички ги виждаме почти всеки ден по интересно ще е да се покаже без грим цигането хахахахх

Коментирай

До mims

преди 5 години

Е, какво като са го писали миналата седмица, бабата "миска"вече не е актуална и те си мелят едно и също. Михайлов се охарчил за собстения си рожден ден и вече голяма работа, завел си някоя си да я ...и айде пак голямата работа...доста на сериозно се е взела горката . Интересно за нейния рожден ден същите пари ли бяха хвърлени :) Николайчо си е известен че е стиснат така че колкото и да се напъва "миската" късокрака хич не и лесно с него личи си!

Коментирай

:-)

преди 5 години

Малко трудно ще е баба на 30 години..Не се излагай с подобни твърдения, звучи смешно. И аз не понасям Лозанова, но в никакъв случай не е баба на тези години.

Коментирай

G

преди 5 години

Спрете да се обиждате на баби. Всички ще одъртеем живот и здраве ...майките си така ли наричате?

Коментирай

Sorry

преди 5 години

Izwinete, PRA-BABI!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.