Николета Лозанова с любовна квартира на село? Кой е тайнственият мъж?

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-s-liubovna-kvartira-na-selo-koi-e-tainstveniiat-maj HotArena.net
Николета Лозанова с любовна квартира на село? Кой е тайнственият мъж?

Николета Лозанова има тайна любовна квартира на село, твърдят запознати.

 

Тв водещата вече няколко пъти била засичана с лъскавия си джип с провинцията, където гостувала на богат любовник, научи HotArena.

 

НиЛо пътувала до пазарджишкото село Славовица, свидетелстват местни, които често я виждали да пори уличките под връх Еледжик.

 

Селото се намира в един от най-популярните лозарски райони и тайнственият бизнесмен я черпел с лимитирани вина от избата си, пише в. Галерия.

 

Кой е въпросният мъж, засега само Николета знае… И може би бабите от селото, които се кръстели всеки път, щом видят луксозното й возило.

29 Коментара

azz

преди 8 години

И с черен хайвер я черпи :)))))))))))))))))))) Нали Николета ?! И до басейна му се снима и по канапетата му си чекне краката. НАЛИ БЕ НИКОЛЕТА ?! ХАХАХАХАХА Само още един въпрос- усещаш ли колко си жалка и сама се унижаваш ???

Коментирай

sony

преди 8 години

Tezi snimki ne sa ot selo...........xaxaxa! Taq ne zaslujava i v nai-zatantenoto selo da jivee!Ne da se krastqt babite,ami sveshti da palqt,toq razturidom da ne sevesva v selceto im!!!

Коментирай

azz

преди 8 години

Снимка от селото на николетиния любовник" instagram.com/p/20Fobov6zQ/ ... ПОЧТИ !!! Снимката е на жена, която си живее в Италия и за чиито живот Николета явно подсмърча instagram.com/p/2inkbXCC4_/ А това пък е "виното и черния хайвер, с който любимия на Николета я глези" instagram.com/p/4Fdnfcv671/ АМА ПАК НЕ СЪВСЕМ!!! Оригиналната снимка на мацката от Италия instagram.com/p/zTI_Z5iC5d/ . НИКОЛЕТА Е ЕДНО ЖЕСТОКО КОМПЛЕКСИРАНО ДЖУДЖЕ! СЪВЕТВАМ Я ДА НЕ ВЪВЛИЧА И ДЪЩЕРЯ СИ В ТОВА!

Коментирай

Яснооооо

преди 8 години

Не били компютри,а компоти!И на Николетка не бил баровец,а чист селянин,също като нея. Леле много се е изложила с тия снимки, сега ги видях

Коментирай

браво, azz

преди 8 години

ОТ ЧУЖДИТЕ ПРОФИЛИ БЕШЕ И БУКЕТЪТ В КОЛА, КОЙТО ПУБЛИКУВА ЗА 8 МАРТ КАРАДЖОВСКИЯ ТРАБАНТ!!! ТОГАВА СЕ ИЗЯДЕ ОТ ЯД ЗА ОГРОМНИЯ БУКЕТ ЧЕРВЕНИ РОЗИ НА АЛИСИЯ И, ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ НАЗАД, И ТЯ СЕ "ПРЕДСТАВИ". ТЪПАТА МАГИСТРАЛКА, НЕ Е И ЧУВАЛА, ЧЕ ВСИЧКО ЛЪСВА С ГУГЪЛ ИЗОБРАЖЕНИЯ. КОЛКО Е ЖАЛКА САМО ТАЗИ ПАРЦАЛЕСА,, АКО ЗНАЕЕЕ...

Коментирай

АННА

преди 8 години

ТОВА ЖЕНИЩЕ Е ЗА ПСИХИАТЪР, МАКАР ЧЕ МАЙ ВЕЧЕ Е КЪСНО АБСОЛЮТНА ШИЗОФРЕНИЧКА

Коментирай

...

преди 8 години

не е ли хотел Маринела това... където се беше тагнала и преди?

Коментирай

Надя

преди 8 години

хахаххахаххахаххаха, не мога!!! Момичето е много болно вече!

Коментирай

олееееееееееее

преди 8 години

Олеееее, дядото с винарския бизнес от село Славовица!!! Горкия той, дори не подозира, какви вносни гъби и отлежали зарази, калинки -малинки му е натресала простакесата. Ще си ги занесе армаган на онзи свят! Тази освен за психиатрия е и за публичен линч. Това същество и амебата е по-умна от него. Е, няма по-пропаднало същество в България!!! И няма да има в близките 100 години... Заразата ще се носи цял векове след нея от поколения на поколения

Коментирай

Maleee

преди 8 години

ДО Azz: Малее, как не я е срам тази да краде и поства чужди снимки, представяйки ги като свои. Много много нагло същество!!!

Коментирай

Ная

преди 8 години

На вас това какво Ви говори? На мен лично без да имам отношение към това лице, мога да кажа, че това е избиване на комплекси и чисто психично разтройство. Вие както искате , така го наричайте. Нито я обиждам , нито я плюя... Просто си има нужда от специалист!

Коментирай

една

преди 8 години

То е чудо невиждано ,че някой си споделил снимка ,която му харесва,всеки го прави,какво сте ревнали като хиени.На всяка една ли трябва да се пише-ама тя не е лична!?Като видиш нещо красиво ,защо да не си го споделиш,а после кой както иска да си го тълкува.Споделят се и клипове,песни,пейзажи,смешки,ястия-всеки си прави каквото му харесва-аман от анализатори на чужди профили ,на Николета предимно!

Коментирай

do една

преди 8 години

Защото снимките не са споделени, а са свалени и след това качени. Явно не знаеш как изглежда снимка, която е споделена в инстаграм. На Николета снимките не са споделени, а си ги качила все едно са нейни. Душевно болна е тази женичка, хич не я слуша главата! И ми е интересно защо в хотарената не е излязла статия за крадлата Николета!

Коментирай

една

преди 8 години

.....е и-Инстаграма си е неин-сваля си ,споделя си -това лошо ли е,чак и психично според теб.Гледай си собствените снимки и тези на приятелите ти,а недей по цял ден да дебнеш Николета,защото според мен ти си с психичните отклонения!

Коментирай

М даа

преди 8 години

И не само на италианката краде снимки. Николета пускаше чужди снимки, представяйки ги като свои - на руските моделите Оксана Самойлова и Анастаси Меленевская. И отделно им копираше позите и снимките. Като няма акъл и въображение единственото, което може да направи, е да краде и копира чуждото. Куха лейка.

Коментирай

крадлив етнос, майна

преди 8 години

Вродено й е да краде (пари, чужди мъже, отразена слава), че даже и снимките по страниците си е изкрала или позите изкопирала отнякъде. Като кликнеш върху снимките й с гугъл изображение се показва първоизточника, повечето са на една италианка. Ама чудно защо онези двамцата Андрей и Иван я пробутаха тази воняща зараза в ефир? Права беше Васа Ганчева, че ги нарече хлебарки, бог да я прости жената, помним как си отиде... Заливат ни с отвратителен кич, простотия, разврат, неграмотност и пошлост.

Коментирай

Do edna

преди 8 години

Абе, нали това то обесняват подяволите. Точно защото инстаграм си е нейн, ако е искала просто да покаже яка снимка е щяла да я СПОДЕЛИ. Не да я сваля и после пуска все едно е нейна. Схващаш ли? Лъже себе си, че краката и са яки и, че яде хайвер. Аз като ви казвах (на родата и), че е болна горката и е за психото.... Сега е по-зле.

Коментирай

do edna

преди 8 години

ABE SHTE VZEMA DA VI UDARYA PO DVA CIGANSKI SHAMARA, NA TEB I NA NILOTO, PA A DANO SLEZETE NA ZEMYATA I RAZBERETE KOLKO STE PROSTI!!!

Коментирай

Николетоооо

преди 8 години

Ти нали щеше да емигрираш на друг континент ????????? МИ САМО ДА ТЕ СВЕТНА, ЧЕ ВРЕМЕТО ДОЙДЕ !!!!!!!!!!!! ХАХАХАХАХ

Коментирай

офф

преди 8 години

ГоспоИца "Обичам да правя секс на странни места...Обичам и сладолед" изглежда също като преди, когато бъркаше в пластмасовата чашка с кафе и обИсняваше как обича да я ....отзад ! Същата простотия излъчва..бие на селяндурско някак.. На нея просто тъпотията много и личи, каквото и да замазват, както и да лъжат, тя е безнадеждно куха и елементарна, че помита всичките им смешни усилия!

Коментирай

ПОЗНАЙ КОЙ НИ ЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ

преди 8 години

ОТ ФЕЙСА Й СА ИЗТРИТИ КРАДЕНИТЕ СНИМКИ... ЯВНО ТЯ ИЛИ ПАТРАШКАТА /дето е същата професия като нея/ ЧЕТАТ ЯКО КОМЕНТАРИ...

Коментирай

Не

преди 8 години

Не, не е х-л Маринела. Кухата лейка е откраднала снимките на една италианка, ха ха ха ......

Коментирай

Таня

преди 8 години

Дреме му на някой за тая с кой и къде. Нищо ново под слънцето, само се излага.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Чудно ли ти е? Тук никой не се учудва! На всички им е ясно, коя е "М.Грозева" и Курволета.

Коментирай

Ная

преди 8 години

Да крадеш чужди снимки е дори подсъдимо .... Чувала ли си това тъпунгер? А самото действие ,като акт е на човек с психични отклонения. А, аз къде ще стоя това си моя лична работа, и последна твоя грижа. Ти какво правиш тук Парцалесова? Хайде отлепяй!

Коментирай

xaxa xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

ха хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа..... ТОЧНО! Смяяяях!

Коментирай

смях голям

преди 8 години

Може би си халюцинираше, че ще отиде при Гришо в Щатите! Ха ха хааааааааааааааааа. Когато види Свиркулета виза за Щатите от US Embassy , да дойде да ми се обади. В шестък на 36-ти. Безнадеждно кухааааааа!!!! Неспасяемо! Олееее, няма такава излагация и такъв смях просто. Жената е много загазила. Къде са тези родители , да я потърсят, докато съвсем не е изперкала? Ааа, то бива , бива, ама тази е изтървана нееднократно, като малка на главата си.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

taia galka neyda4nica...po4na i na kraka da im xodi....niama klienti....lel4eeeee....pak i na koi my dreme za toz parcal.....

Коментирай

klozeta

преди 8 години

тая оФца освен да се рови във фейсбук друга работа няма ли ?? Мъж ,дете поне !!И така като чете колко народ й мисли убавото дали не се сдухва!!НиколетА ,НИКОЛЕТА ЩЕ ОБСЛУЖИ СЕКТОР Г ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.