Николета Лозанова с матрак на нейно име (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-s-matrak-na-neino-ime HotArena.net
Николета Лозанова с матрак на нейно име (Снимки)
Николета Лозанова може да се похвали с поредно постижение в професионален план - наред с това, че има свое TВ  предаване, в колекцията си от рекламни ангажименти вече има и матрак на нейно име - Niki Star, научи HotArena. 
 
И това съвсем не е шега, а Лозанова дори засне професионална сесия, на която позира върху луксозния продукт от мемори пяна, в компанията на вълк. Снимките са нестандартни и поради факта, че са заснети в градска среда.
 
От компанията производител са се спрели, именно на Николета не само, защото безспорно е изключително успешна, а и защото тя е представителка на новото поколение активни жени, които водят динамичен начин на живот и знаят, че красотата им до голяма степен се дължи на пълноценния сън. За тях е много важна качествената почивка, а не по-малко и ергономичните характеристики. С уникалния си текстил и комбинация на слоеве от различни материали и мемори пяна,  NikiStar  отнема напрежението и   гарантира отлична поддръжка на гърба и тялотo.
 
Освен множеството й последователки, несъмнено ще има и доста почитатели от мъжки пол, които искат да спят на матрака, на който спи и самата Николета Лозанова, а той вече е в продажба. Любопитното е, че ще се продава единствено онлайн, а поръчките не осъществява тя на лично съобщение в социалните мрежи, а чрез най-големия интернет магазин за матраци   в България.

19 Коментара

от там

преди 7 години

от този покрив, както е седнала на него, да го засилва надолу като шейна

Коментирай

nrgd

преди 7 години

това не е вълк, тъпаци! Трябва да й подарят няколко матрака,,че дебелите чичковци като я шляпат ще разпорят и матрака.

Коментирай

Гнусни жълтури

преди 7 години

Тъпотията и простотията са култ в момента!Гнусната ви фотошопирана никаквица се намира в апогея си.Да живеят пошлостта ,циганията и манипулаторството!Нали простотата ипроституцията и проститутките са днес на мода.Трябва да се възхищаваме на кубиците им силикон и на постоянните им лъжи.Да живеят нищожните плаки!И ако вие се възхищавате на това човекоподобно аз ще ви се изплюя в лицето!

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

ima wrazka....na matrak i drysat selskia gaz...da izwadi niakoi lew...tapanarkata...

Коментирай

Надя

преди 7 години

"... поръчките не осъществява тя на лично съобщение в социалните мрежи, а чрез най-големия интернет магазин за матраци в България. - хахахаххахахаххахахахах, тоест да разбираме, че останалите неща, които рекламира, ги продава на лично съобщение, а :D Толкова сте тъпи, че излагате и нея и себе си!

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

"Динамичен начин на живот" върху матрака. Явно дистрибуторите на матраци разчита или на чувството ни за сарказъм, или на ширеща се тъпота сред масовия потребител. И тяхната работа същата като на дистрибуторите на детски колички... A Аренците явно се опитват да свъртят някой лев с продуктово позициониране. Трудно ми е само да реша, дали правят реклама на платени креватни умения или и на матраци.

Коментирай

Dream

преди 7 години

Не върви да си кръстиш матрака на раздрънкана разпоретина като нея. Не внушава асоциации с качество, комфорт и удобство... Дано поне е антибактериален.

Коментирай

Сиси

преди 7 години

Нещо не разбирам смисъла на рекламата. Проститутка, вълк, матрак, покрив?! ?!

Коментирай

хм

преди 7 години

николета лозанова много погрозня и отслабна в последните две години. Видът й няма общо с преди. Прилича на изнемощял скелет

Коментирай

ист

преди 7 години

Това сигурно е 50-ят продукт, който рекламира Николета..нищо учудващо. А Ася кога ще я поканят за рекламно лице? Кога? Кога? Най-много да я поканят за рекламно лице на артростоп или корега аххаха А защо не и феминорм?! Идейки давам, нищо лично :)

Коментирай

devil

преди 7 години

да вземат вече да кръстят и тоалетна на нея и да се свършва

Коментирай

Христо

преди 7 години

Да очакваме тоалетна чиния с лика на Николета.Ето ви идея за следващата реклама на преуспялата ви проститутка!

Коментирай

супер идеа

преди 7 години

Ха ха ха, точно това ми мина през ума! Там най-добре ще и прилегне нa ликът й.

Коментирай

няма такъв смях , голям майтап

преди 7 години

Тези от фирмата явно или не са се изгаврили с нея. Наистина няма по-подходящо лице от нея в България да рекламира матраци , че и нейното име носят ха ах ах ахаааааааааааааааааааааааааааааааа... Не не мога повече! ха ха ха Да я тръшнат на работното и място ! Оле , майко не мога! ха ха ха

Коментирай

Хм

преди 7 години

Избрали са грешния човек. Много хора ще им подминат матрака, точно заради проститутката. Арена, а намалете хвалбите, не пасем трева. До Ист: ходи се гръмни. Колко реклами има Николета? На руски шампоан, онази с детските колички, дето я спряха, щото проституткен излеждаше все едно задоволява поредния клиент. И от какъв зор намесваш Алисия тука? Нищо лично ама друг път.

Коментирай

Fifi

преди 7 години

Estestveno,che nai-dobre matraka bi triabvalo da bade reklamiran ot niakoia,koiato prekarva po-dalgo vreme varhu nego, otsenila go e,poneze i sluzi kato udobno,komfortno i priatno rabotno miasto- tuk kompaniata mnogo dalnovidno se e spriala na tochnia chovek.(drugite neshta,kato valka i pokriva, sa za fon.)

Коментирай

Ха ха ха

преди 7 години

Значи неудобните коментари ги триете а?Матрака Niki Star- Старата проститутка Никки!А по леко с хвалбите жълтури ,за преуспялата ви проститутка.Цяла България знае ,че е преуспяла с разпрания си задник.Кого величаете?Да ви плюя на статиите!!!

Коментирай

biljana doll

преди 7 години

Muftadjiika, leka devoika

Коментирай

blqk

преди 7 години

Ко рече? 50 реклами? На руски шампоан и няколко неуспешни като например на бебешките колички, дето изглеждаше все едно задоволява поредния клиент. И от какъв зор намесваш Алисия? Нищо лично, ама друг път.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.