Николета Лозанова с подаръци за 200 бона

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-lozanova-s-podaraci-za-200-bona HotArena.net
Николета Лозанова с подаръци за 200 бона

Тв водещата Николета Лозанова, получи подаръци за 200 бона, за рождения си ден. Звездата на Би Ти Ви спретна уникално парти за празника и бе затрупана с изненади, видя HotArena.




Съпругата на Валери Божинов получи редица изискани подаръци от своите гости. Според запознати, сред тях е и комплект изключително скъпи обици, колие от лимитирана серия на известна марка и купища маркови дрехи, като цената на най-обикновените сред тях е 2000 лева.



Приятелите на Лозанова не са пестили средства, за да я зарадват, а тя им се отблагодари, като организира парти, което се превърна в събитието на сезона.



Още преди празненството, тв водещата обяви кои са поканените, изпращайки им специално направени покани с нейния лик, пише „Телеграф“. Сред гостите уважили събитието, бяха фолк дивите Андреа и Анелия, бизнесменът Цветелин Маринов–Цуни, Златка Димитрова и много други.



Дрескодът на събитието бе винаги актуалното черно, което спази и самата рожденичка. Тя избра не само тоалета си в този цвят, но и украсата в клуба, където празнуваше рождения си ден.

29 Коментара

Kofti

преди 8 години

Xa-xa, posmali mango....

Коментирай

jenn

преди 8 години

тая няма ли да я хоспитализират вече?

Коментирай

Мария

преди 8 години

И за 300 да са, какво от това. Николетоооооооо, нормалните хора не мерят подаръците в пари. Идея нямам какво показваш. Но си велика само в собствените си представи. Защо не празнува с дъщеря си? Аз като по- глупава съм най- щастлива когато споделям празниците със сина ми. Подаръци за "200 бона" не съм получавала. Но това, което получавам от семейството си, детето и истинските приятели няма цена. И не,никой не ти завижда. Ти си тази, която всъщност няма нищо. Ти си тази, която има повод за завист. Или по- добре за размисъл.

Коментирай

Ojee

преди 8 години

Съпругата на Валери Божинов получи редица изискани подаръци от своите гости, но не и Валери Божинов :D :D :D

Коментирай

кати

преди 8 години

Ами той тоалета е в мноого черно бе,като дрескода на събитието!Има само едно,ама наистина черно,и това е душевноста на рожденничката! Подаръци,преструвки,лицемерие и още нещо..........това е събитието на сезона! Къде е Николче,госпожо майко............Къде е Валери-госпожо съпруго........ Пари,пари ,пари..........и отврат,това е около теб!За това и погрозняваш скорострелно,вътрешната картина,се изписва веднага на лицето на човек!!

Коментирай

200 000, ама пак в сънищата

преди 8 години

Николето, така и не мога да проумея, какво всъщност показваш и демонстрираш? Всъщност разбирам, за сетен път избиваш комплексите си, че нямаш най-важните неща в живота: семейство, образование и истински приятели. Всички е поза, фалш, лицемерие, угода, интерес за момента. Това е твоят живот! Фалш, пошлост, лицемерие, злоба и завист към онези, които са над теб във всичко изброено.

Коментирай

respect

преди 8 години

""Г-жо Божинова"", къде е съпругът ви? Един път в годината има "съпругата му" рожден ден , а и разстоянието Белград - София не е огромно... Такова уважение ли си заслужила? Другото няма да коментирам, то е очевадно и всички го знаят! Уважението трябва да се заслужи, то не се подарява и е безценно , много повече от лъскавите ти парцалки и измислените ти "приятели" и предмети. Предмети, като теб самата!

Коментирай

хехеххехехе

преди 8 години

Пак измислици. Изобщо няма как Карбовски да изхарчи 2000 лева за подарък на Николца или пък Патрашкова. Най много Петко да й е подарил подарък за 2000 лева, защото той държи на имиджа си на баровец и бохем. И всъщност колко от тези хора реално са й приятели? То така с познати всеки може да направи голям купон, но не вярвам Карбовски реално да й е приятелче или пък с Кристина да се чуват от време на време по телефона. Нито пък с Митко - мъжа на Мария, или пък с Джино. Общо взето се е чудила кого да покани за пълнеж, колкото да не е сама на партито с една-две приятелки. Все пак едно такова парти никой нямаше да отрази. Пари за парти има, ама хора няма, с които да отпразнува. А е искала все пак да са известни и познати, за да може и тя да изглежда по-успяла. Все пак друго е да покани някакви известни личности, пък макар и да не са й никак близки и друго е да събере маса бедни студентчета.

Коментирай

хехеххехехе

преди 8 години

Пък особено това за 200 бона е тоталната измишльотина на Николета пък вече! :D

Коментирай

Eh!

преди 8 години

Kakva supruga? Na koi? I za6to v4era be6e iztrita statiqta za Nikoleta LOZANOVA i Valeri BOJINOV s lepnata nelepa snimka kak tq go e natisnla da go celuva v kolata. Za6to q iztrihte Valeri li vi nabi ksn4etata a vie poslu6no q oztrihte haha. Toi ne q di6a tq pak mu se buta i navira.

Коментирай

ХХх

преди 8 години

Не виждам уж най - добрата приятелка на госпожата - Ваня Красимирова!? Интереснооо...

Коментирай

потрес

преди 8 години

Николета и миналата година беше потресаваща с дантелите на Филип Плейн.,където цомбите й бяха на показ.тази година пак не е изневерила на стила си.И на кокили да се покатериш си личи,че структурата ти не е на дългокрака жена.Дори,ако се държи като тип миньонче,повече ще й отива.Представям си колко е неудобно хем да си на кокили,хем цомбите ти да са показ,а като се наведеш сигурно и задникът лъсва.Поведението на Карбовски на снимката показва какъв парцал е Николета и за какво я използват хората.

Коментирай

azz

преди 8 години

николинке, Валери детето ли гледаше, че не дойде? Нали уж ти е съпруг, покажи една семейна снимка от празненството с детето, мъжа ти, семейството ти ... Нямаш нали? Няма и да имаш! PS. казаха, че като си се поизпотила в дискотеката, от тоя найлон, който си била навлякла, си започнала да "ухаеш" на спарени чорапи. Подбирай материите по-умело, не залай само на цветовете! Казах ли ти, че знам защо Валери не е бил на рд? Не съм май! Ама ти си знаеш де, няма нужда пак да ти го повтарям!

Коментирай

Антония

преди 8 години

scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11800313_789909291121615_4354071694423506887_n.jpg?oh=f09da2fd329bdd0464c3efb6af944dfd&oe=56F17DD5 Добре, че е Алекс Арабаджиева да й подарява старите си парцалки - 200 000 ...

Коментирай

офффффф, тази не е наред с главата честно!

преди 8 години

Колко ниско пада тази жена, както винаги де. Да си брои за каква цена са и подаръците хахаха, то така, като няма му се иска да има. Тя и затова си е направила рожденния ден, за да има подаръци . И като гледам е поканила разни хора само и само да има някакво парти, лицемерие и пошлост. Евтина това е единствената дума коиято най много и отива. След като мъжът и я заряза се превърна отново в евтина и никоя. Иначе се води съпруга хаха само че без мъж, как се излагааааа ;). Сигурно осъзнаваш миличка какъв човек изпусна в лицето на Божинов, някой който единствен те приемаше на сериозно, някой който харчеше пари без да се замисля за да задоволи капризите ти, някой който загърби синът си за да бъде с теб въпреки че всички му казваха какъв боклук си. Е, някой друг ще се възползва скоро от него и бъди сигурна че трудно мъж се отдава толкова много на жена като теб, обикновенно не ги приемат на сериозно и за кратко.

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

Ами да....., Мършолета нещо е попрекалила с нулите /може би не познава числата/, или е искала да каже подаръци за 20 000, макар че дълбоко се съмнявам и за тази сума. Хахахахахаа.....

Коментирай

Блякс

преди 8 години

Мале, мале а Карбовски как блее и какъв жаден поглед като разгонен нерез е отпрал върху пластмасовите, оранжеви цици на гномчето-циганче, не е истина просто! Гадост! Пффф

Коментирай

azz

преди 8 години

Абе то Шиши не я уважи за празника й, какво остава за Валери. Все пак николинка е бита карта за Валери, нормално да не присъства. Ама онзи праслак, на който смуче парите сега, що не я уважи с присъствието си? Защото го е срам да си каже, че е с тази циганка! никоинкеееее мари, даже Шиши го е срам да си каже, че те ...

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

НА КАРБОВСКИ ПАРИТЕ ЗАМИНАХА В КТБ И СЕГА Е К УХА ЛЕЙКА КАКВИ 2000 ЛВ

Коментирай

tozi prost Nerz...

преди 8 години

tozi razgonen koch oshte ot minalata godina se izlaga taka- kak ia hvsshtashe prez krastta i se tarkashe v neia na partyto, dokato tia uj vse oshte beshe piana ot lyubov po Valeri. Poglednete snimki ot minalogodishnoto party. Inacne e s golemi pretentsii na intelektualets i seriozen journalist. Chalgar kompleksiran!

Коментирай

Nikoleta prez 2013 izglejdashe dosta po- otbrana.

преди 8 години

to i minalata godina pak pisaha kakvi podaratsi poluchila- samo chovek, koito niama realna predstava ot tseni moje da pise takiva gluposti. Niakoi i beshe podaril parfum Amouage ili neshto takova za 1000 leva... smiah v zalata. Vseki, koito razbira ot parfumi, znae, che tsenata na vsichki orientalski mirizmi na Amouage ne nadhvarliat $250. I koe i beshe skapoto minalata godina- potresavashtite falshivki na Plein ili plushenoto meche ot Vania li? I to li beshe 2000? A kade e Vania? Imashe period, v koito izglejdashe dobre- i kato fizika i kato stil (2013, kogato i dermite i biaha po- pribrani i stilni) No imam chuvstvoto, che v momenta, v koito neshtata s Valeri se vloshat, tia pak se vrachta kam prostituskata si sashnost i niama kak da ne izglejda poshlo i evtiol, ako shte i tsialata da e v Chanel.

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Карбовски и той мераклия да я оноди :D

Коментирай

аз

преди 8 години

Е кажи честно :D :D :D

Коментирай

kat

преди 8 години

Ama Nikoleta moze li da broi do 200......???????

Коментирай

Аз

преди 8 години

На Карбовски ми текат лигите по Гнило.. :) ама няма достатъчно пари, за да я има.

Коментирай

Диди

преди 8 години

Що си мислиш, че вече не е

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

ygasss...o6te po grozna...i kakto winagi....wednaga iz4isliawa podaracite....w pari....galka idiotka

Коментирай

Gadost

преди 8 години

Kretenija palna.. A tozi pederast KyRBOWSKI e otwrat palna. zashto li bashta mu ne e polzwal prezerwatiw??/

Коментирай

klozeta

преди 8 години

БОЖИНОВ-ПРЕЗИДЕНТ !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.