Николета Лозанова: Щастието е изписано на лицето ми, аз съм лесна за омраза и трудна за обич!

19724
27 Май 2016, 13:00


Николета Лозанова споделя в откровено интервю, че в момента се чувства истински щастлива. Тя открито споделя какво е мнението й за жълтата преса, за хайлайфа у нас, за това, какво е да си популярен и каква е цената на успеха.  


Ти ли си най-известната българка в момента?


Популярността ми в България е огромна от няколко години насам, ако визираш популярност в световен мащаб, това не ми е приоритет. Предпочитам например Цвети Пиронкова със своите успехи на корта, да бъде по-известна от мен. Определено обаче имаше един период, в който съвсем неволно, наистина бяха в ТОП 3.

Нека да проследим стъпките към превръщането ти в социален феномен – ако се върнем с 10 години назад, какви бяха амбициите ти?

Тогава определено не съм имала ясна визия за това, което искам да съм към днешна дата. Не съм чертала бъдещето си, а просто изживявах всичко, което съдбата ми изпращаше – kлипове на хитови изпълнители, футболни драми, еротични сесии, майчинство, тв кариера....списъкът тепърва ще се допълва.


Преминаваме към конкурса Playmate. Казвала си ми, че сама не си вярвала в шансовете ти – как и защо тогава спечели? Че и моментално се превърна в най-голямото откритие на PLAYBOY?


Не веднъж съм казвала, че Бог ме обича, камерата също! Точно това е ключовото за старта на една кариера в моята сфера, от там насетне, всичко е въпрос на добре изиграни карти, обкръжение с правилния екип от професионалисти и харизма, която ми е вродена.

На нас ни се струва, че освен цици, носителката на подобна титла трябва да има, образно казано, големи топки. Тоест – колко е важна психическата издържливост за това да яхнеш първото място от Playmate и да го използваш като трамплин по-нататък?

Съвременния живот е изпълнен с множество примери, че точно онези с "топките" не ги бива за много неща, не го приемай лично, но е факт. Иначе това, което имаш предвид относно необходимостта от силна психика - така е! Трябва да си непукист, за да не те сринат клюките, хорската злоба, слуховете по твой адрес и на близките ти. И знаеш ли, едва ли има друга популярна личност в България, за която да са писани повече статии, коя от коя по-лъжовни, изхранвам десетки родни медии. Колко благородно от моя страна, не мислиш ли?!

Има ли някакви грешки на растежа в последните 10 години, за които съжаляваш? Връзки, метаморфози, реакции?

Категорично - НЕ! Научила съм си уроците, извлякла съм максимума позитиви от всичко, което ми се е случило, нямам зад гърба си пропуснати възможности, притежавам всичко, за което може да мечтае една жена и смея да твърдя, че не съм платила висока цена, за да се радвам на настоящите блага - просто бях себе си и вярна на принципите си. Промяната във визията ми бе градивна и успешен ход в кариерно отношение, а що се отнася до връзките - пазя само хубави емоции и имам безценно съкровище - Никол. Нима има за какво да съжалявам?!

В момента – освен на стилов законодател – правиш впечатление на отговорна, зряла и сексапилна жена и майка. Ако можеше да посъветваш онова русо момиче от преди 10 години нещо, какво би било то?

Да върви по моите стъпки, да слуша сърцето си, да бъде естествена - всичко, което направих аз самата, но да не си слага силиконов бюст, защото към днешна дата това е по-скоро минус, отколкото плюс във визията й. Силиконовата ера отмина.

Мнозина – в това число дори мъже – се опитват да приличат на теб. Как те кара да се чувстваш това? И какво би препоръчала на онези, които гледат на теб като на модел за подражание? 

Няма да крия, че това ме ласкае! Един вид е оценка за мен, при това висока, но ще ги посъветвам да не губят индивидуалността си в стремежа си да ми подражават. При някои граничи с маниакалност, което си е плашещо, но каквото и да правят, най-доброто ми копие винаги ще остане отражението ми в огледалото!

Как може някой човек да те заинтригува дотолкова, че да изпиеш едно кафе или една текила с него? И трябва ли задължително да бъде „богоизбран“ - в смисъл на богат, красив и известен?

Не мога да посоча конкретни качества, които трябва да притежава, тъй като никога не съм си поставяла за цел да подбирам хората, просто имам вроден радар и въпрос на лична интуиция. Моята е доста силно развита и за това нямам голям приятелски кръг, но и не държа да имам. Често пъти съм си самодостатъчна...

Сигурен съм, че ако степенуваш всичките си успехи, Никол ще бъде на първо място. Разкажи ни как преминава един ден на Николета и Никол, моля.

Така е, тя винаги ще бъде на първо място във всякакви лични класации. Обичаме да си поспиваме, но после максимално оползотворяваме деня, като след хигиенните ритуали, ходим на разходки в парка, спортуваме, рисуваме, разиграваме етюди у дома, като сме били и касиерки и мед. сестри и какви ли още не. Никол е много интелигентно дете, с богато въображение и доста артистични заложби, които с времето вярвам, че ще я тласнат в правилна и успешна насока.

А обичаш ли? И чувстваш ли се обичана? 

Обичам, разбира се, Никол, себе си, заслужилите вниманието ми, макар да не са много на брой. А дали съм обичана, мисля, че това е риторичен въпрос. Щастието е изписано на лицето ми, каква друга би била причината за него... Лесна съм за омраза, трудна съм за обич...

Най-последно – щастлива ли е Николета Лозанова?

Знаеш ли, една моя много близка приятелка винаги ми задава този въпрос - обожавам го, защото е изключително съдържателен и някак си те изкарва от всякакви самозаблуди и те кара да се обърнеш към вътрешното си АЗ, за да получиш от него най-верния отговор. Понякога са ми нужни няколко минути за размисъл и отговорът не винаги е положителен, но сега категорично и моментално заявявам, да, Николета Лозанова е истински щастлива!


Цялото интервю с Николета Лозанова можете да прочетете в новия брой на списание Esquire

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еmilia
преди 2 години
-3
Глуповато момиче си и глуповато ше си заминеш.Никакво израстване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Klozeta
преди 2 години
-1
Aбе тая не спря да се излага ? Финала на Шл и тя цоп в Милано.Тагни се барем от стадиона,че някои може да не са загряли ,какво точно се опитваш да внушиш.Пача!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
desita1
преди 2 години
-2
тъй де - Николета ЛЕСНАТА ........ който не си е поискал , на него не е дала
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
VS
преди 2 години
-2
Aaaa, и "лесна за омраза, трудна за обичане", ама и НАЙ-ОБИЧАНАТА, целуната от Господ???? Пък трудна за обичане.. пък най-обичаната.. ама трудна.. ама богоизбрана.. Абе в крайна сметка ????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
VS
преди 2 години
-2
Следователно и ти завиждаш на тези, по които плюеш, Николета! Малки котета, Преслави, Алисии, Валериевци, Моники Валериевци и т.н. С писъкът е безкраен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Реалистчо
преди 2 години
-3
Много некоректен въпрос спрямо мис ЦелунатаОтГоспод. Съжаляваш ли за нещо? Какво очаквате да ви отговори "Ох, ами съжалявам, че едно време ми изпопадаха пломбите от свирки на Жоро Неделчев, а анусната ми кутия е тотално изпотрошена, да не говорим за вагиналния отвор, който вече го придържа безопастна игла. Съжалявам, че все ми се налага да ме лашкат за някоя и друга чантичка и обувчици, ама какво да се прави луксозния живот изисква жертви. Тя тая парцалеса не е от планетата Зема и всичко човешко и е чуждо, говорете и за Богове, пространста, за првъзходство, за вълшебста, тя там обича да живее, нейде в приказките.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
непозната
преди 2 години
-2
Хората много точно забелязват, че истеричните й напъни да се убеди колко е велика, почват да граничат с маниакалност и липса на връзка с реалността, които скоро ще имат нужда от психиатрична намеса. В последното й интервю, не се сдържа и се издаде, че си мисли, че жените, които се натискат на Валери го правят, защото искат да приличат на нея. :D Майко мила! Убедена съм, че това не е просто позиция за пред хората, а наистина се опитва да повярва, че е така. Тъжен опит да избягаш от горчивата истина. Отричайки реалността обаче, само по-тежка ще е кризата ти, сблъсквайки се с все повече доказателства, че си в грешка. Жалко, защото с тази визия можеше да вдъхновява и окуражава хората, ако действията й носеха друго послание, ако правеше нещо благородно, предвид, че като популярна личност има трибуна, която й дава възможност да стигне до повече хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
непозната
преди 2 години
-2
Вярно е, че има много завистливи и злобни хора, но като чета коментарите си давам сметка колко коректно понякога може да бъде мнението на хората. В нейния случай тя сама предизвиква злобните коментари по нейн адрес, защото самата тя не проявява никакво благородство. Напротив, тъкмо тя така злобееше по чужд адрес и се радваше на чуждото нещастие, в конкретния случай, това на Алисия, и търсеше всякакви начини да й натрива носа и да се изтъква. Винаги в такива моменти съм се чудила защо е толкова убедена, че е застрахована същото да се случи и на нея някой ден. И каква е тази наглост, хем да откраднеш чужд мъж, хем да продължаваш да се държиш жестоко към човек, който очевидно страда. Николета ми харесваше в началото заради красотата си. Наблюдавайки действията й в публичното пространство, все повече се убеждавам, че този човек не заслужава никакво уважение заради поведението си и че, да, явно човек не може да надрасне ограничения си умствен капацитет и селски манталитет. Хората много точно..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
--0-
преди 2 години
-1
Съгласна съм, с изключение на едно - красотата. Преди година някъде я мернах на една бензиностанция. Майко мила, майко мила... Трътлести криви крака, плашещо несъразмерно тяло, почти без коса отпред. Беше си сложила слънчеви очила като мухата цеце, закриваха 2/3 от лицето и, чудно защо ли... Абе, потресна гледка! Но най-кошмарното беше зейналата и уста като на полудебил. Дотогава и се дразнех, ама вече я съжалявам.
...
преди 2 години
-3
николетоууу, само ако знаеш какъв интересен клиничен случай си... блазе им на психиатрите, които ще имат професионалния късмет да работят с теб
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Валери Божинов замина в Дубай с Биляна Дол
преди 2 години
-3
Ей ало мишоците нещо сте се понаакали от злоба и само вашия сайт не отразява тази новина.Що така бе душици платени?Що си трайкате като пръднали и се спотайвате.Нещо не ви изнася новината.Е няма как да я скриете.Клозетоооо Клозето проста тикво на тоя свят всичко се връща.Нали Алисия не можела да задържи Валери.А сега ти го дръж...Що не го задържиш ма.Нали си най красивата.АМА нанай.Спотойвай се сега като пръднала и се моли по малко читатели да прочетат новината.И друг път нещастнице не се изхвърляй щот както виждаш ти биха шута безпроблемно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени