Николета нахлу окървавена и по безопасни игли в столичен бар, разплака дечица (СНИМКИ)

https://hotarena.net/skandali/nikoleta-nahlu-okarvavena-i-po-bezopasni-igli-v-stolichen-bar-razplaka-dechica HotArena.net
Николета нахлу окървавена и по безопасни игли в столичен бар, разплака дечица (СНИМКИ)
Николета Лозанова още от преди седмица подгрява своите фенове за преобразяването й на Хелоуин. Тя бе специален гост в столичен бар, носещ името на едноименния хит на поп певицата Риана - Umbrella, където вцепени всички очакващи я, като се появи цялата оплискана в кръв.

Ужасяващата рана на бузата й обаче, колкото и да бе автентична, не отблъсна стотиците мераклии да се снимат с нея. Заведението се пръскаше по шевовете от фенове на плеймейтката, сред които имаше и такива, които сериозно се загрижиха за нея при вида й. Няколко от най-малките й почитатели бликнаха в сълзи от притеснение, че не е добре, след което с неописуема радост се снимаха с нея.

За съжаление на недоброжелателите й, прорезната рана на лицето на Лозанова бе изкусно направен филмов макиаж, който тя презентира така:

\"И обезобразена, отново съм НАЙ! Треперете, ще има разбити сърца, опръскана съм с кръвта на многото си жертви - \"невинни котета\" и ....Ще бъде фатална нощ\".

Мъжката аудитория в заведението бе категорична, че и в този си вид НиЛо е убийствено секси, а черната й рокля, загадъчно разкриваше плът, измежду многото безопасни игли, от които бе изработена - дело на дизайнера Борче Ристовски. 

22 Коментара

Gossip Girl

преди 7 години

Какво правят дечица в нощен бар??? Родители, после пак друг ще ви е виновен като израстнат като проститутки и батки.....

Коментирай

батко

преди 7 години

Николета пак си оплете кошницата и вече живее с Ники Михайлов в Турция и в България. Двамата работят за дете a Николета ще се занимава с бизнеса със Дизел, защото разбира от мода и PR. Следващият магазин на Ники ще е в Пловдив. Николайчо е много влюбен в Николета и я гледа като кученце в очите, тя го командва кога и къде да идат и какви снимки да си пускат. А пък вие й завиждайте, тя си живее като принцеса.

Коментирай

8906

преди 7 години

акъла й е колкото на децата

Коментирай

аааааахахахаххахаххахахаах

преди 7 години

"И обезобразена, отново съм НАЙ" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaaxaxaxxaaxaxxaxaxaxa, ama ti koga po-tochno ne si bila obezzobrazena? Изкрейзала евтина курва!

Коментирай

Евеехаааааааа госпожата НАЙ наритваната

преди 7 години

Входа е бил безплатен. И забележете малки деца посред нощ , това ли са и феновете. И това заведение и без годпожата НАЙ- наритваната пак се пука по шевовете.

Коментирай

:D :D :D

преди 7 години

Айде вече да измислим нещо друго, а? Защото това със завиждането, когато не ви изнася истината се изтърка до болка. Има толкова красиви жени, на които Никлузетката ви не може на нокътя да им стъпи. Със сигурност има и по-богати хора от нея, които не парадират, защото винаги са имали, а не от вчера. А това за кученцето, ако е вярно ще е до време, така че не е много за хвалене.

Коментирай

Яна

преди 7 години

Николай знае ли, че е с Никиту и че работят за бебе :D

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

...''невинни котета" и ....... Модни Икони......ех, Николета-страшна си!

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Знае,знае и Алисия знае!

Коментирай

преди 7 години

Умряла е циганката от съседната къща, дето да хвали това чучело, че сама :Д кое ти е "НАЙ" на теб бе парцал? Че си най-гнусния парцал ли? Пий си хапчетата, откачалке

Коментирай

компаньонка лозанова

преди 7 години

Що не си показа кривите вампирски зъби бе, и краката дето се сочат един друг щото са криви. Колената на късите крачета гледат навътре. Екстеншъна нацъфтял. Едната цица нагоре другото зърно надола хаха. Е и кво трабва да ми хареса? Широкия таз и щръкналите уши може би? Николета запомни едно...никога няма да имаш постоянен партньор а дъщеря ти семейство. Разтури къща си беше и с такава къща си остана. Валери ще те изрита от апаркамента така че се изнасяй там при някой да те подслони временно докато събереш да си купиш

Коментирай

Az spermojadkata Lozanova

преди 7 години

MRASNA GROZNA TZIGANKA... NA SAPUN DA STANESH MA PUTKOOOO MIRIZLIWA...

Коментирай

малките котета

преди 7 години

НЕ МОЖЕШ ДА НИ ИЗЯДЕ ЕДНА МИШСА ОТ СЕЛО КАРАДЖОВО. ВАЛЕРИ ТЕ ИЗПЪДИ С РЕМАРКЕТО И ТОВА ТЕ УБИВА НАПРАВО. САМО ЛЮБОВНИЦИТЕ НА ВАЛЕРИ СА ТИ В ГЛАВАТА И СЪНУВАШ КОШМАРИ ВСЕ ОЩЕ. НАРАНИ ТЕ ПОВЕЧЕ И ОТ АЛИСИЯ НО ТАКА ТИ СЕ ПАДА. НИКИ МИХАЙЛОВ ТИ ПЛАЩА ШОФЬОРА И ТИ СЕ МИСЛИШ ЗА ВИП ХАХА

Коментирай

ха

преди 7 години

Валери не може да я изрита щото апартамента огромния е на нейно име че даже и в Пловдив построи за нея. Грозна и проста, ама намери глупака и го изцеди и му срина живота.

Коментирай

малките котета 2

преди 7 години

Като апартамента е на твое име що докато беше в дубай лалери спа в него а? Валери ако реши и без кола и без дом ще останеш мършо препикана. Я запали моторетката към пловдив и стига ми диша от въздуха, че мирише на лайна целия квартал. Май по-далече от студентски град не можеш да си позволиш да отидеш. Гледай да си платиш вноската за лизинга на джипа в евроинс на време, ако не звънни на валери да те съжали и да ти даде.

Коментирай

Стела Артоа

преди 7 години

Въх уби мъ! Нимой така да принизяваш госпожата. След Григор, Плейн и Роналдо е ред най-малко на принц Хари, я ти с Михайлов я свърза :)

Коментирай

Мега гнус

преди 7 години

Мега гнусна е и проста. Как само се впряга...

Коментирай

.

преди 7 години

най-обикновена олигофренка... явно вече няма пари да плаща и наема за жълти стотинки същите олигофрени като нея да и пишат и публикуват хвалебствените "новини"... гнус

Коментирай

малките котета 3

преди 7 години

АБЕ, НИ-ЛО ЛИ СИ, ЛАЙНО ЛИ СИ, ДА НЕ БИ ВАЛЕРИ ВЕРНО ДА ТЕ ИЗГОНИ ОТ АПАРТАМЕНТА МУ И СЕГА ДА ЖИВЕЕШ В ГАРАЖА В ДЖИПА, ТОЯ МЕРЦЕДЕСА ДЕТО Е ПАК НЕГОВ??? ГЛЕДАМ ДОСКОРО САМО СЕЛФИ В КОЛАТА, СЕГА ПЪК НОВИТЕ ТИ ФОТОСЕСИЙ СА В ГАРАЖА??? ТО ТИ СИ ТАКЪВ ТИП МОДЕЛ-ГАРАЖЕН. ЩО НЕ СЕ СНИМАШ ПО ИТАЛИЯ АНГЛИЯ А??? КАЖИ НА СПОНСОРА С ГОЛЯМАТА КЪЩА ДЕТО ТЕ ПОРЪЧВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ТИ УРЕДИ НЕЩО ПО ТАКА ОТ ГАРАЖ БЕ МИЛООО

Коментирай

Истината

преди 7 години

Долен миризлив боклук миришеш на лайна от километри

Коментирай

да

преди 7 години

Абе оставете я хора.Тя си мисли, че с това поведение натрива носове и е много велика, а всъщност отблъсква хората от себе си.Прави се на прекалено най най най, като всички знаят, че не е така.Честно казано съжалявам я, всеки може да сгреши , но лошото е че тя не си взима поука и не се поправя.Все търси конфликт с някой, все гледа да се заяде с някой, е кой да го харесва такъв човек? Рови в болките на хората като си мисли , че нея няма да я сполети същото.Абе изобщо липсват и много неща, но сама не иска да погледне в себе си и да види, че тя не е права, ами всички и били завиждали.Ок завиждаме ти ако това ще те успокои и ще те направи по-добър човек, ама едва ли.

Коментирай

Как така пропусна?

преди 7 години

Остана само да обещае на публиката,както наскоро Мадона,че ще направи ''свирки'' на всички присъстващи там....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.