Николета натири клюкарката Лили заради мъж! (Сваляла баровец, който Николета първа си заплюла)

4929
04 Юни 2015, 16:00


Клюкарката Лили от предаването „Папараци” остава без работа преди летния сезон. Силиконовата брадърка така вбесила своята шефка Николета Лозанова, че я накарала да я изгони, разбра HotArena!

 

Причината никак не била изненадваща – двете се счепкали за мъж, гласи сочна светска клюка. „Сега съм се посветила на образованието си и на снимки за фотосесии. Ще участвам и в сериал. Трябва да си завърша дипломната работа. Вече ми е време да си взема документите”, уж философски се опита да приеме уволнението си брюнетката, пише „Уикенд“.

 

Истината за изгонването й обаче се оказала малко по-различна. Пловдивчанката изобщо нямала против да продължава да се появява по 15 минути всеки уикенд на малкия екран, но изведнъж започнала да ламти за повече внимание. При това мъжко такова. За беда интересите й се срещнали с тези на Николета.

 

Двете се засекли последно на парти, на което Лили се опитала да омая пореден богаташ, на когото Николета била хвърлила око. От спора, естествено, пострадала по-нискостоящата. Лозанова лесно убедила екипа на предаването си „Папараци”, че Лили е ненужна и поискала да я заменят с по-кадърна и начетена водеща. Дори вече си била харесала подходящо лице, с което да го направи.

 

Празноглавата Лиляна обаче има много по-големи амбиции за бъдещето си от тези да води рубрика в „Папараци” и затова се възползвала от вдигналата се след уволнението й патардия. Асистентката на Николета си е въобразила, че има шанс да стане холивудска звезда.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Курволета
преди 3 години
-3
Ко стана ма парцал? Нали беше семейна и честа и почтена съпруга и майка??? Колкото беше съпруга , толкова си и майка... давай на околовръстното...или в мотелчетата и бардаците. Ти знаеш къде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
зад борда
преди 3 години
-1
Николета не обича да дели заграбеното от нея, в случая двамата продуценти. А , Лили се опитала да и вземе от хапката и понеже Курволета държи козовете , както сама се изказва, не случайно една дума и продуцентите им се срива имиджа. С прословутата си слабост към леките жени, двамата продуценти допуснаха Николета много навътре в нещата от кухнята , знае се защо и сега , когато играта загрубя тактично я изхвърлиха зад борда на потъващия кораб с предлог,че хората не я долюбват и срива имиджа на предаването и медията. Курвенски игри...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хи хи
преди 3 години
0
Не, че на нея мястото и е там в телевизията .... нейното място, се знае къде е!
бее
преди 3 години
-1
Хайде бе, закъсняхте, цял един ден не бяхте писали за Курволета
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дрън
преди 3 години
0
Николета нито е продуцент, нито е собственик на телевизия, че да я огласяте като шефка с правомощия да назначава и уволнява в Би Ти Ви. Тя е просто "лице" на жълто предаване, при това свръх неудачен избор като за национална телевизия, имайки предвид, че е известна само с лошо. Но-о-о-о, Иван и Андрей, които навремето Васа Ганчева нарече хлебарки, ни я пробутват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dee
преди 3 години
0
Точно така! Иван и Андрей са тези, който имат правото да уволняват когото и било. Продукцията е тяхна. По същата логика и БТВ нямат правото да уволняват когото и да било, в частност Николета. Кой знае какви мизерии си правят всичките в тая фирма. Пълни циркаджии са. Преди имаха поне забавни предавания като Сблъсък сега всичко е пълен болкук. Нямат една стойностна продукция!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени