Николета не ще в България! Ето коя е поредната й дестинация за почивка

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-ne-shte-v-balgariia-eto-koia-e-porednata-i-destinaciia-za-pochivka HotArena.net
Николета не ще в България! Ето коя е поредната й дестинация за почивка

Николета Лозанова изобщо не смята да се задържа в България, научи HotArena.

 

 

Силиконовата бомба минава само транзит през родината си и почти не се застоява в дома си. Ни Ло е категорична, че у нас няма какво да я задържи, тъй като бизнесът й може да бъде управляван от разстояние, пише „България Днес“.

 

 

В момента тя отново е на почивка в чужбина. Бившата водеща на „Папараци“ реши да отмаря в Гърция, въпреки че до онзи ден бе в Париж с половинката си Николай Михайлов.

 

 

В южната ни съседка най-одумваната плеймейтка е с дъщеря си Никол.

8 Коментара

Бизнес ... КЪДЕ хаха

преди 5 години

Ех, Клозетка и бизнес. Ако знаеше наистина как се управлява бизнес нямаше да ръси бисери че можело и от разстояние ....та в този ред на мисли истината е че леля ни Николетка е станала за смях в държавата си , никой не я отразява та решила да ближе рани надалече. А И не е лесно да си пазач на гаджето си особено в БГ ... маса млади и красиви чакат ред за Михайлов а когато са образовани става още по страшно ЗАЩОТО от интелигентната жена по опасно няма ;)))).

Коментирай

777

преди 5 години

Ами да то какво да я задържа- нито професия като професия, нито стабилно семейство, нито градене на нещо стойностно.Тия само почивки им дай за да си запълнят празния , безсмислен живот.И да търчат след някой мъж, дето да им осигури пари.Толкова са безсмислени тия жени, години наред едно и също.То няма лошо да ходиш по почивки, ако имаш възможност, ама това да ти е смисъла на жалкото съществуване вече говори каква куха и празна личност си.

Коментирай

курва

преди 5 години

Да фо духа тоя минет проститутката мия от милано

Коментирай

Уфффффффффффффф

преди 5 години

Според Хотарена тази мадам е " най-одумваната плеймейтка" ...забележете няколко мижави коментара и също толкова са прочели за "най-одумваната плеймейтка" която е отдавна тъме в забрава.....добре че сте вие Хотаренци та да се сеща някой за нея. Безинтересна, скучна, все едно и също предлага и така ще си и остарява. Нито е единствената която пътува, нито е единствената която прави напъни за "БИЗНЕС". тАКА ЧЕ ДАЙТЕ НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО, ТА А ДАНО СТАНЕ НАЙ ОДУМВАНАТА...ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ! Интересно ако не се беше лепнала за Михайлов какво щеше да е сега ;).

Коментирай

!!!

преди 5 години

Драги ми, най древната професия си е бизнес. И наистина се управлява от разстояние, защото където и да отиде ку...та тя носи със себе си инструментите за работа . / разбирай оная си работа /

Коментирай

Hah

преди 5 години

Nikolaico mai ne ia ste poveche

Коментирай

Oh Boje

преди 5 години

Taka se zaradwah... Az si pomislih, che spermoljasaloto djudje mangalche se wrashta u doma v India... a to bilo Gartzija... Tyu tyu tyu

Коментирай

Mangalka Indira

преди 5 години

Taya mangalka kato izdisha wazduh woni na wkisnala sperma.. Eba si gadnata putka..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.