Николета Лозанова: Не си лягам с жени

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-ne-si-liagam-s-jeni HotArena.net
Николета Лозанова: Не си лягам с жени
Николета Лозанова категорично отрече слуховете, че е участвала в размяна на женски ласки, научи HotArena.



В свое интервю наскоро НиЛо сподели, че изпитва погнуса от чужда женска плът и никога не е имала и няма и да има интимни отношения с представителки на своя пол, пише \"България днес\".



\"Сигурно ще разочаровам и ще убия фантазиите на много хора, но колкото и да е красива една жена, никога не бих си легнала с нея\", категорична е плеймейтката, която иска ясно да се разбере, че търси само силна мъжка ласка.


18 Коментара

ШУКАРИЯ

преди 8 години

ЧУДНО КОЙ ПЪК МОЖЕ ДА ИМА ФАНТАЗИЯ КЪМ ТЕБ И КОЯ СИ ТИ? ЕДНО НЕДОРАЗВИТО КАКТО УМСТВЕНО ТАКА И ФИЗИЧЕСКИ СЪЩЕСТВО. ПРОДАВАШ СИ МИРИЗЛИВИЯ З..................ЗА ДА ПРОБИВАШ В ЖИВОТА

Коментирай

Дам

преди 8 години

Както Иво Танев каза във Вип Брадър това са туморите на обществото, а тя и чалгата са основния тумор и всички подобни са като разсейки, които унищожават ....

Коментирай

Мария

преди 8 години

А В МИНАЛОТО С ВАНЯ КРАСИМИРОВА?

Коментирай

само?

преди 8 години

Само с Ваня ли? ха ха ха Тази, като говори не се чува! Тя не е и проститутка, никога не си е лягала за пари, слава и лични облаги, ако питате нея. Тя не интриганства, не плюе, не злослови ( така казва) , а в профила си не е спряла да хапе, да плюе, на се надсмива и да укорява.... (ама кой и за какво, ако се погледне) ....Изпечена лъжкиня, долна, нагла и неграмотна проститутка!

Коментирай

спрете да коментирате тази пачавра, колкото и да не ви е приятна!

преди 8 години

Не разбрахте ли, че тук се пишат само глупости и несъстоятелни неща за тази пачавра с цел да е постоянно в устата на хората иначе ще бъде в забвение. И понеже знаят погнусата и отврат на целокупния български народ към нея ( аз като чета в новините какви и колко коментари правят хората се хващам за главата- стотици , безброй и нито един положителен, така ли пък всички тези жени и мъже и завиждат ???) и знаят, че ще има много коментари, драскат какви ли не глупости, само и само да е на полезрението. Пачавра! Спрете изобщо да я коментирате! Не разбрахте ли , че няма лоша реклама. Ние и правим известността.

Коментирай

ЕКСКЛУЗИВНО

преди 8 години

моника и андрея са се "топлили" толкова много време и затова са се скарали и още са скарани.

Коментирай

Fifi

преди 8 години

А ,.ич!!!Само с Андреа се облизвате,пускате си език и лиги и се опипвате на поне ..1000снимки!!Ти верно си психично болна Николето.Как може да се изкажеш така ,а 1 месец по-рано снимките ти да показват обратното.Ходи се прегледай и ако трябва да те хоспитализират малко да се озаптиш.Откаченячка

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

Vij kolko sa ti krivi zubite na snimkata ma, poshla kurvo, koi shte si legne s izrod kato teb, urod kriv

Коментирай

насочен удар по Валентин Кулагин

преди 8 години

Понеже Кулагин я срина със земята в профила си във връзка с Плейн( даже снимчици е качил е напраи не само, тази реплика е насочена към него. Всеизвестен гей, но поне ерудиран и има успешен занаят, за разлика от изтривалката Николета , та реши злобата да си му отмъсти индиректно. "Изпитвала погнуса от същия пол" демек погнуса от Кулагин, че е гей. Николетке, Андреа, Златка Райкова( и други, както и известни олд лесбо дами в БГ, пак за материални облаги) също са мъжемелачки... нали? Ама ти за да си продадеш гъза за някой лев и с тях мачка чаршафите. При теб всичко е мания за величие и слава, за пари и вещи, и любовта ти към мъжете също. То си нарцис, егоцентрик, лице с психични отклонения... в психиатрията се нарича раздвоение на личността( ти си разчленена) за теб нормалните човешки чувства са мираж и живееш в някакъв измислен свят, като се мислиш за щастлива. Не си! Ти си една пълна нещастница и болен мозък! И ти личи външно....

Коментирай

това е

преди 8 години

Зъбат кон! Раздрънкана каруца! Пачеврула заразна! ПРОСТИТУТКА от най-долните, злобните, простите и неграмотните!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Тaзи овцa говори едно,a прaви точно обрaтното.Мaлко ли телесни течности обмени с Aндрея и Злaткa Рaйковa.Изпитвaлa погнусa от женскa плът!Aндрея,кaкто и дa е тя си е трaвестит,зaтовa не я бройш в жените,но Злaткa си е женa и то хубaвa.

Коментирай

да

преди 8 години

Златка Райкова е най-красивата и най-сексапилната плеймейт в историята на този конкурс. Характера и не ми харесва, но пък е единствената развила собствен бизнес и полагаща усилие за развитие в положителна посока.

Коментирай

пачавра

преди 8 години

Ти не си лягаш и с мъже, просто защото няма кой да те наебе. Всеки се страхува и с право от един разложен парцал, който се е превърнал в яма за сперма и зараза. Не ставаш дори и за изтривалка , че ще се прехване все някаква зараза от теб. Бъкаш от зарази - гъби кандида, трихомони, какво ли не! Боклук! Кой си намразил оназ работа или живота да се грехува с теб???

Коментирай

до "да"

преди 8 години

Страхотен си й е характерът на Злати и наистина е най-красивата Плеймейт, макар както и пикът на красотата й вече да мина, когато беше на 22-24 години, но определено не е единствената, полагаща усилия да се развива и в друга посока. То дори не знам дали е точно развитие. Нормално е, че ще се опитва да изкара пари отнякъде. Всички го правим, защото трябва да се оцелява. Не знам дали това може да се брои в графа "развитие". Нормално е, че за толкова години из София, с толкова познати, ти се дават много възможности да направиш неща в живота си, познавайки толкова мъже. А и всяка жена, била в компаньонския бизнес рано или късно (обикновено рано) започва да се оглежда настрани и да търси начин да подсигури бъдещето си. Всички го правят. Явно ти просто не знаеш и не си чула.

Коментирай

до

преди 8 години

А ти въобщееееееееееееее не си злобна! :D Вземи повърни, че току-виж ти олекне.

Коментирай

megi

преди 8 години

mnogo e krasiva na tazi snimka strahotna e

Коментирай

Дани

преди 8 години

Стига бе, сто процента едно от мечетата, с които се гавриш, изглеждаше женско !

Коментирай

В е л и к и я

преди 7 години

.... а за пари !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.