Николета ОБИРА Валери! Първи версии колко ще струват изневерите на футболиста

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-obira-valeri-parvi-versii-kolko-shte-struvat-izneverite-na-futbolista HotArena.net
Николета ОБИРА Валери! Първи версии колко ще струват изневерите на футболиста

Редакторска плесница

 

Пладнешки обир е напът да спретне Николета Лозанова на Валери Божинов, узна HotArena.

 

Плеймейтката е решена на всичко, за да получи това, което се полага на нея и дъщеря й Никол.

 

Изневерите са ни скъпи

 

Според добре осведомени източници водещата на „Папараци“ е поискала скандално високата издръжка от 250 000 лева годишно. Това е цената, която футболистът ще трябва да плати за изневерите си и ако двамата не се споразумеят сега, ще се стигне до съд.

 

Запознати коментират, че Николета има достатъчно доказателства за кръшканията на Божинов и със сигурност официалната процедура по развода ще бъде в нейна полза.

 

Освен крупната сума, Лозанова ще поиска и огромния им апартамент в Манастирски ливади, придобит по време на брака им. Той ще остане за дъщеря им Никол.

 

Няма да му е за пръв път да плаща

 

И ако ви се струва нереално НиЛо да иска тази издръжка, ще припомним, че Алисия искаше почти толкова след раздялата си с Валери.

 

Певицата настояваше за 20 000 лева месечни постъпления по сметката си от Божинов, който тогава взимаше заплата от 100 000 евро на месец. Въпреки стабилното възнаграждение, Божинов бе готов да плаща по едва две хиляди месечно на майката на сина си.

 

В крайна сметка в съда се разбраха за повече пари, като точно колко, не е ясно, но Алисия е доволна.

 

Тук е моментът да отбележим, че Валери и Алисия все пак нямаха брак, докато с Николета са законни съпрузи. При доказване на вина за раздялата от страна на Божинов, съдът би бил на страната на Лозанова.

 

Подробности около изневерите на Валери, вижте ТУК.

 

Стела Йорданова

27 Коментара

mmm

преди 9 години

Kolko naglasena statiq!Sega Nikoleta shte izleze s oproverjenie che ne iska pari kato Alisiq!Jalka istoriq si Nikoletke.......

Коментирай

Хейтър

преди 9 години

Колкото и да иска, издръжката ще е адекватна на месечния му доход. Едва ли в Тернана е добре платен, а и на Валери не му трябва много- много да обърне нещата в негова полза. Да не се стигне и до отнемането на родителски права от Николета, ако се разкрият факти около нея? Всъщност, те май и подписан брак нямат!

Коментирай

Ognian

преди 9 години

Taia mangalka niama grajdanski brak.Kvo sha zeme nishto.Karadjovo ia zove.Kato i bie shuta i peevski i e na ulichata.I da niama mnogo pretencii ,4e mogat da i otnemat deteto i tva shte e redno zashtoto tia ne e nikakva maika...Ciala Balgaria vijda kak machi malko dete da mu slaga esteishani.

Коментирай

Саня

преди 9 години

Колко ще иска или не, не е наша работа, но като гледам как изглежда в момента Валери-свеж и видимо доволен ми се струва че това си е и чакал, да си намери повод да се отърве от нея. По отношението му и по това как съобщи че са в развод си личи че няма грам чувства вече към тази жена, Николета каквото и да прави няма начин Валери отново да се върне при нея, явно чашата му е преляла ;). Нали се сещаш един мъж който казва, че желае всичко добро на една жена хихихи....грам съжаление че се случило един вид..

Коментирай

НЯМАТЕ ЛИ СРАМ???????

преди 9 години

АХАХАХАХА, ама те в развод ли са, може ли да покажете копие от документите? Ама изневерявал ли й е - може ли да покажете снимки с тези жени? МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОКАЖЕТЕ ДОРИ ЕДНО ЕДНИЧКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КАКВОТО И ДА Е ПИСАНО НЯКОГА ОТ ТОЗИ САЙТ ЗА КОЯТО И ДА Е ПОПУЛЯРНА ЛИЧНОСТ????????? ОЩЕ ЧАКАМ ОТГОВОРИ ХОТ АРЕНА!

Коментирай

tctc

преди 9 години

Hotarena lipsva Alisiq dneska v saitcheto vi i nqma komentarcheta haide imate takova vaobrajenie,a oshte nishto ne ste izmislili stranno e

Коментирай

NO MERSY

преди 9 години

Както самият Валери Божинов казва..NO MERSY HAHAHAHAHA.Каквото и да означава това хихихихихи.

Коментирай

eha

преди 9 години

Чакайте малко, тя искате да кажете че достатъчно го обра в последните години. Както се знае имаше мъжа си за банкомат, касичка, за извор на пари, екскурзии, парцаляци и мноооого други изцепки заради които пък Валери за малко да се унищожи като футболист;). Та по скоро заслужава да я остави без стотинка, тя и без друго отново се напъва с разни фотосесии та дано падне някой лев,еееееееееееее не е като да си съпруга на Валери Божинов пари без да работиш. Свърши ти измислената приказка. Сега му мисли как ще се изхранваш че себе си и детето, никой не ти е длъжен особено както се говори че те е зарязал защото не той а ти си се осрала с друг.

Коментирай

Ellie

преди 9 години

като искаш да кажеш нещо, поне го кажи правилно

Коментирай

goliama hapka lapni, goliama duma ne kazvai

преди 9 години

vsichko e vazduh pod naliagane, za da draniz Alisia, poneje Alisia iskashe 20 000 mesechna izdrajka, koeto e gore dolu sashtoto, koeto uj Nikoleta shte poluchi za 1 godina. Samo, che tova niama kak da stane, zashtoto naistina, tezi dva klouna niamat grajdanski brak i Nikoleta ne moje da ima nikakvi pretnetsii, osven za izdrajka za onove debelo prasentse Nikol. Ah, tselunatata ot Boga, az zakonnata sapruga, az naturalnata krasavitsa... milinkata,... v sashtoto polojenie e kato Alisia- izhabena i zariazana.

Коментирай

Хейтър

преди 9 години

Писах в началото, но и сега не мога да се сдържа:) вчера имаше коментар да не обиждаме......., ще я наричам Куртизанка, щот по- изискано звучи. Само в този сайт й цепят басма, да видите в един друг какви й ги пожелават..... И колкото и да се скъсат 5те фена от Караджово и още толкова членове на семейството й- ЗАСЛУЖИЛА си е ВСИЧКИ обиди. Не искам да съм на мястото нито на детето й един ден, нито на майка й- резил, след резил. То не бяха пиянски и наркоманси изцепки, то не беше жлъч и огън като раздели Валери, то не беше лесбо изпълнения в ЮТюб, то не беше ПРОСТОТИЯ! Каквото си е надробила това ще сърба! И на неграмотните й фенчета- ходете у гората , че е грозно на 27 да изглеждате като мухлясали хлябове от тунинга, който сами сте си причинили и не мислете, че мъжете са тъпаци като Валери. Не видях нито веднъж снимки на Куртизанка от големи празници като Коледа и др. Със семейството й, със свекърите или някой, като е ТОЛКоЗ Бяла и добра да я защити!!! Не издръжка- ДЪРВО и ТОЯГА иска и най- вече, май майка й, че е оставила дъщеря си да тръгне по пътя на провала. ХотАрена, не е нужно да промивате мозъците на хората, едва ли искате след време децата и роднините ви да са главни герои в тези статии, а М.Томова да си търси нов звезден/ кенефен клиент, ЕК Куртизанка скоро и за хляб няма да има!

Коментирай

Хейтър- да довърша

преди 9 години

Най- много, да си седне на мястото. И вие от ХотАрена така, както ги пишете, не мисля да искате вашите деца или роднини да са на нейно място един ден. А за М. Томова- да си търси нов звезден/ кенефен клиент , че тази скоро пари и за хляб няма да има!

Коментирай

Ели

преди 9 години

Много ми е чудно защо във всяка статия натъртвате , че говното имало доказателства ???? Опитвате се да убедите някого ли ??? Май искате да стреснете мъжагата , да си помисли , че говното имало нещо , та да не я разкости пред съда и да не остане с пръст в г.з !!!

Коментирай

Хейтър

преди 9 години

И понеже нямах време да довърша..... Мила ми КУРВоЛ.... ОПС сори, КУРТИЗАНКЕ, със всичко, което парадираш, хората с добър стандарт на живот го имат!!! И колкото и странно да звучи, тези, които наистина имат пари, НЕ говорят! Само престарели козунаци като теб се опитват да се пласират на беззъби ШИШи:) и за да спра въпроси- по същия начин ще пиша и за Алисия, след като започне да се дъжи като невръстеничка ( за всички ФЕНОВЕ на Куртизанка- справка в една дебела книга, която я наричаме Речник и се пише на Книжовен Български Език, а не на ДУХОВ:>

Коментирай

Ай

преди 9 години

“Свободата,Санчо,е едно от най-висшите човешки блага“.Та хората мерят нещата с един аршин,боклуците с друг.Точно преди 3 год.,когато Карбовски изманипулира Божинов пред цяла България да се ожени за боклука,хората му казваха,че ще изчака 3 год. съгласно закона,за да го обере доволно.Добре,че Божинов не се поддаде на другите манипулации да остави сина си без жилище.

Коментирай

хубава вечер

преди 9 години

Николета не я мислете.Тя е майка и има законен брак с Божинов.Съдът е на нейна страна. А и да нямаха брак имат дъщеря,която е призната от Божинов и си е негова.То е очевадно.И двете му дечица са му одрали кожата.Да са живи и здрави.Но не за това пиша.Като гледам коментарите ви се чудя на акъла.Бъдете по-добри хора.Живота е хубав.Защо се съсредоточавате върху неща,които ви носят негативни емоции.Толкова много жлъч в коментарите и към едната и към другата,а на практика и двете нищо не са ви направили.

Коментирай

hihi

преди 9 години

Честно ама Валери в случая се държи доста мъжки защото не и извади кирливите и миризливи ризи и достойно защото си мълчи и не отговаря на провокациите и. Тази жена е толкова отчаяна че в опитите си да бъде светата вода ненапита не знае колко се излага. Просто си за съжаление мила. Щом си мислиш че Валери се е поддал на провокации от страна на този и онзи значи той изобщо не те е имал за нищо, а ако наистина се е разделил с теб заради Алсия както ти го описваш то тогава жална ти майка, та той явно през цялото време е уважавал и се е съобразявал с Алисия а не с теб така излиза, явно ти си го знаела и затова така злобееш до ден днешен. Каkвото и да е дръжте се на положение бе жена, излагаш се и то много, резилът наистина ти е пълен и остави на мира Валери тъкмо се поуспокои момчето и му потръгна пак в кариерата, не го тормози допълнително. Стигат му тези 4 години.

Коментирай

мхм

преди 9 години

Е много ясно,че няма да й извади кирливите ризи.Все пак я обичаше тая,а и имат дете.Никой достоен мъж не би постъпил толкова долно,че да злепоставя майката на детето си,каквато и да е тя.И това,че се е съобразявал с Алисия едва ли е така.Той дори много се съобразяваше с Николета и прищявките й.

Коментирай

преди 9 години

Най-ми хареса коментара ти,че Валери през цялото време е държал на Алисия,уважавал я е и се е съобразявал с нейното мнение.Със сигурност е било така и наистина бяха елитарна двойка.

Коментирай

да бе

преди 9 години

Ама вие наистина си пишете да не заспите.Ако тоя тъпунгер се съобразяваше с Алисия ,дали щеше да вижда сина си толкова рядко.Той беше ,като кон с капаци от любов по оная.Бил се съобразявал с Алисия.

Коментирай

maria

преди 9 години

Ами да, щом за едното дете има голяма издръжка и апартамент трябва и за другото. Или започна и децата си да дели вече? В крайна сметка не са го насилили тези жена да им направи деца. Два пъти създаде семейство и два пъти сам си го разби. Явно че самият Валери е разтури-къща и не е сериозен и отговорен. Да видим коя ще е булка №3 и коя ще го дари с трето отроче. И по-интересно ми е дали ще счупи рекорда 4-години съжителство с Божинов. Залозите започват да текат сега!!!

Коментирай

Koki

преди 9 години

Абе моме, животът ти мина в тоя сайт на теб. Ти на комисионна ли си при Алисия? То не би злъч, не би омраза, не би лайна сипеш по тая Николета. Поне някой лев с това изкарваш ли? Щото иначе не виждам никакъв смисъл да пръскаш тая омраза ежедневно.

Коментирай

FFA

преди 9 години

Няма по грозно нещо от това баща да се бори ,за да дава по малко пари на собственото си дете,друг е въпроса колко струва на месец едно дете? И щом издръжката на по вечето обикновени деца е 80-100 лева,къде отива огромната разлика???

Коментирай

преди 9 години

Да,аз съм единствената,която не харесва боклука курвулета,известна е всенародната любов към него.А малко трудно ще е на Алисия да плати на цял стадион да реве “Курвулета,курволета,ще обслужи сектор Г“.

Коментирай

St

преди 9 години

Ama q izkarahte Asq po-4erna ot dqvola. A gnoma sq kat al4nee n pr. Pff

Коментирай

ita

преди 9 години

Свалих а му кожата от гърба на Вальо.... първата му съсипа кариерата,втората живота.

Коментирай

ЖОРО

преди 9 години

От къде Николета натрупа милиони?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.