Николета оплю Преслава

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-opliu-preslava HotArena.net
Николета оплю Преслава

Тв водещата Николета Лозанова оплю фолк певицата Преслава в предаването си \"Папараци\".


Гласовитата дива отнесе критики заради визията си на концерта на „Планета“, дочу HotArena.



Водещата не пропусна да обърне внимание на модните гафове и изцепки на фолк певиците. На прицела й се оказа и Преслава, чийто тоалет от концерта също бе обект на злъчни коментари., пише „България днес“.



Водещата показа, че е безкомпромисна към лошия стил и не си спести отношението към визията на Преслава.



Момичета, повече няма да коментирам облеклото ви, защото много скандали ще предизвикам“, заяде се тв звездата.

17 Коментара

g

преди 8 години

Pone preslava nama krivi zubi kato tebe nikoleta i ne i se nalaga da prostituira za parcalki kato teb nikoleta i vsichko si mupuva sama a ti mojesh da si mechtaesh da razpolagash s parite na preslava nikoleta(Miq) ot katalozite v london s cena 200$ za nosh

Коментирай

Име

преди 8 години

Николето мЪ, това че ти нямаш вкус със сигурност не означава, че и другите нямат !!!

Коментирай

Парцалето, погледни първо себе си

преди 8 години

Парцалето, погледни първо себе си. То не са едно и две неща. Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак.

Коментирай

+

преди 8 години

Zybat kojn e taja niklozeta

Коментирай

Име*

преди 8 години

Nikoleta Lozanova: Mai iskash da te ebat mi se struva :)) Неизвестен : не си запозната..предпочитам АЗ да еба!:) Очевидно е ,че ти предчочиташ да те ебЪт...:)предай поздрави на Калин и му кажи да вземе да ми се обади,че му забравих гласчето...:)а що се отнася до мене...ше се прежаля и ше ти тресна една п**** , но само след ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ!!! :) Nikoleta Lozanova : Pazi se Alkoholik ! Неизвестен:Е какво толкова, като съм алкохолик?ти си проститутка...да съм ти казал нещо?

Коментирай

Трол

преди 8 години

Ама е грамотна тъпата циганка от Караджово...та ум да ти зайде!!Оправи си словореда ма,кон....тъпа смарангясана бабушкера

Коментирай

марш парцал мръсен

преди 8 години

Коя си ти , КОН ЗЪБАТ, да плюеш хората? Защо не се погледнеш колко си жалка в напъните си да се правиш на нещо , което не си. Парцал пропаднал! Проститутка!

Коментирай

ха ха ахааа

преди 8 години

От къде е взет този диалог, това гениално красноречие, тази крилата мисъл на интелекта и полиглота от с. Караджово- Курволет Смрадолета Лозанова?

Коментирай

1/1

преди 8 години

Олееее, каква проекция на лика ти Курволето, върху роклята!!!. Колко сполучливо copy&paste се е получило на образа ти! Едва ли можеше друг нечий образ да бъде по-сполучлив от твоя... Забележете приликата! Той и Господ го е обезобразил, та прилича на череп озъбен и озлобен. ха ха ха Направо се изумих от приликата!

Коментирай

:D

преди 8 години

Best comment!

Коментирай

Име*

преди 8 години

Един сайт big5

Коментирай

хахахаха

преди 8 години

Неизвестен:Е какво толкова, като съм алкохолик?ти си проститутка...да съм ти казал нещо? .............Браво, голям смях падна.

Коментирай

BG

преди 8 години

kurva zagubena nikoleto dano bog da si te nakaje za vsi4ko

Коментирай

э

преди 8 години

Сред мъжете между другото има повече представители, които биха се вписали в твоята представа и идея за "парцал пропаднал" и "проститутка". В това да си проститутка всъщност има много повече логика, отколкото да си лягаш всяка вечер с различна, т.е. пак да правиш същото, но за без пари, само защото ти харесвал гъза, патешката издута като възпален гъз с хемороиди човка на друга й или гумените й силиконови топки. Джизъка, Христо Сираков или Божинов да не са по-малко парцали и пропаднали? Но не знам защо все за жените се говори и споменава, което е жалко. Много ни е сексистко обществото все още.

Коментирай

э

преди 8 години

Това май е Иван Ласкин, където Сърчаджиева се бие в гърдите колко лудо се обичали и как не можели да дишат един без друг и да си се наситят. Да се чуди човек откъде такава фантазия у нея! Но може би си вярва. Като гледам, че е грамотно написано, освен "ебЪт", но то май е нарочно сгрешено, май наистина е Ласкин.

Коментирай

G

преди 8 години

Е когато вълчицата минава , кучките като Николета могат само да лаят! Плешо тва е твой лаф хахахах защо лаеш нали беше вълчица хахахаха хохохохо преслава е мръсница ОТ КЛАСА , така ,че за нея ти винаги ще си останеш ЛАЕЩАТА АМАТЬОРКА А А А

Коментирай

защото ли? ха ха

преди 8 години

Когато научиш , какво означава ПРОСТИТУТКА, тогава прави сравнения с това. Гореизброените мъже няма как да влязат в това определение още по-малко да станат такива. Но, простено ти е..... невежеството . И още по-малко желанието да оневиниш проститутките. Явно ти допада тази работа... чудя се , защо още не са я узаконили в България, за да излезете на яве и да си плащате данъците, като всички останали професии в тази държава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.