Николета отново диктува модата! ТВ водещата позира в най-яките бански костюми в сезона на жегите

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-otnovo-diktuva-modata-tv-vodeshtata-pozira-v-nai-iakite-banski-kostiumi-v-sezona-na-jegite HotArena.net
Николета отново диктува модата! ТВ водещата позира в най-яките бански костюми в сезона на жегите

Николета Лозанова отново обикаля екзотичните кътчета по земята, като този път строго крие къде точно се любува на поредната си почивка за тази година, видя HotArena.

 

Единственото, което се вижда, е, че ТВ водещата и този път избра за плажа як бански костюм.

 

Фината й фигура се помести в марков цял бански решен в оранжево, макар че деколтето му едва побра големите й гърди.

 

Доколкото знаем, Лозанова е в компанията на своята дъщеря Никол, тъй като вчера информира феновете си какво прави малката в Деня на детето.

 

Предполага се, че красавиците не желаят да бъдат обезпокоени и затова крият местонахождението си.

 

 

 

31 Коментара

Zzz

преди 6 години

Gnida

Коментирай

kurvaaa

преди 6 години

Da ti eba maikata krivokraka kurvo

Коментирай

да

преди 6 години

пак сме барнали снимката тук там :D големи звезди имаме, не може да ги види човек реални, толко ли са грозни бе :D

Коментирай

Хахахаха, хахахаха, хахахахах

преди 6 години

Хахахаха, хахахаха, хахахахах, толкова години еволюция и накрая Николета Лозанова хахахах........кои ли не патува в днешно време, кой ли няма парцалки, само едно не може всеки да има и това са акьл и достойнство, а при тази кака и двете липсват. Кара на една заплата милата, на това каквото и пусне бившият и и тя радост голяма хихи, ДРАГО МИ БЕШЕ, АИДЕ ЛЕК ДЕН. А, да и някой да знае кога излиза новата песен на Алися ?!

Коментирай

Ванга

преди 6 години

Не мога да си представя как този изрод живее с вселенската омраза. Ама тя е толкова тъпа, че не си дава сметка...

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 6 години

Горканката, знае, че не е нито фина, нито дългокрака и всяка снимка трябва старателно да се коригира. Пак ли са я викнали да я мачка някой брадясал арабин? И тя милата решила да заблуди хората, че е на почивка :D :D :D Никлузетке не те ли е гнус от тия чичаци бе? То бива, бива алчност ама твоята няма граници. Ако има как света ще зейнеш да глътнеш.

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Никлузетка този път само бански ли успя да заработи с вдигнати къси крачета? Кой знае какви гаври и гадости е трябвало да изтърпи заради тоя оранжев парцал. Чувството за гнус и отвращение и е непознато щом става дума за пари. И с кухата си голяма кратуна си мисли, че някой ще и повярва, че ходи на почивки.

Коментирай

Taq v koi svqt jivee!!!!!!!!!!!

преди 6 години

I pas sama kato kukuvica.....golqmo shtastie.....v 21 vek da se hvali6 s parcalqci i gaz, rqqqqqdko tapo par4e 4estno.

Коментирай

Ква е тая нереална снимка?

преди 6 години

Глупави и проти хотаренци.Гнилоча така си еудължил уродливото тяло че е станл висок колкото вратата.Ей много си проста клозето.Хотаренци земете се метнете от някъде да ни освободите от платените си статии.

Коментирай

ШИ ШИ

преди 6 години

БРУТАЛНА ГНУС ОТВРАТ НАДУВАЕМА СЕКС КУКЛА

Коментирай

???

преди 6 години

Не разбирам как може да има претенции, че е красива, като си коригира всяка своя снимка. То чрез фотошопа и баба ми ще изглежда като Мис свят. Кого си мисли, че лъже? Изтъкана е от комплекси и чувство за малоценност. Когато приключи "ерата" и ще я тикнат в някоя лудница.

Коментирай

Niklozeta Mangalova

преди 6 години

Ebaaaaaaaaaaasi fotoshopa. Ebaaaaaaaaaaaaaasi mangalkata smradliva!

Коментирай

да

преди 6 години

Айде хубаво, че се използва прекалено много фотошоп за снимките на николета, до степен в която реалната й визия се губи, прекалява й с дуенето, но чак да знаете с кой спи долу коментиращите , хайде моля ви се, такива пък обиди чак , брейййй ква е тая злоба бе, такива обидни думи изричат ли се изобщо , та ако ще за който ще да е , а тук дори го правите срещу някой който не познавате лично и не ви е направил нищо лично, на вас или на близките ви. прочетете си коментарите и поне пред себе си кажете честно , гордеете ли се , че изричате такива гнусотии , наистина ли сте доволни от себе си , това ли беше най-голямото ви постижение за деня , ако е така много жалко

Коментирай

...........

преди 6 години

Николета Е проститутка и това не е тайна за никого. Дори публични личности са заставали с имената си и са го казвали без да ги е страх, че може да ги съди за думите им. А никъде по света хората не харесват проститутките. В комбинация с това, че постоянно изтъква колко е над "простолюдието", а в същото време е изключително необразована личност може да разбереш защо толкова я "обичат" хората. И защо почти няма положителен коментар под статия за нея.

Коментирай

3

преди 6 години

Не, не знаем с кой спи и едва ли бихме искали да знаем.Като не иска да я смятат за проститутка да спре да се държи като такава.Аз съдя по това което виждам- плитък мозък, злоба, интриги, непрекъснато показване на този противен бюст, непрекъснато показване на гадния и гъз, отворената уста все едно чака нещо да и влезе, да не говорим за курвенските пози.Тя нещо друго освен проститутско държание показала ли е? Развали една връзка за да хване мъж с пари да и угажда, за да блесне поне с материално , защото няма с какво друго.После като я заряза хукна да се предлага на Григор Роналдо Плейн, като мършаво куче беше изплезила език, ако може да ги докопа заради парите им.Кажи ми какво непроститутско е показала тая помия?

Коментирай

да

преди 6 години

Дори да е истина всичко това ми става толкова ужасно като прочета тези обиди. Достатъчно е само да пишем какво сме забелязали , за да може да си отворят очите хората , и да не бъдат лъгани , обидите са излишни.

Коментирай

3

преди 6 години

Предлага се цял живот на богати мъже и само това си знае.Дори не е направила някакъв опит да се развие по друг, по-смислен начин.Дори въпросното и моделство пак е само цици, гъзове изплезени езици.Опропасти една смислена фотосесия с детски стоки, защото дори там не можа да се въздържи да не се кълчи курвенски.За какво изобщо говориш, от нея лъха на някаква уличница, някаква долна курва всеки жест, дума и поведение.Тя няма нормална снимка където да е застанала нормално, да се е усмихнала, да не прави пози.Всяка снимка и е - ето предлагам се ела и ме вземи.И на 50 като стане пак същото ще прави защото тя друго не знае и не иска да знае, но тогава ще е доста жалка, не че сега не е.

Коментирай

пааааааааак ли бе мила, все едно и сьщо

преди 6 години

Само едно не става ясно от тази "статия" ..тази снимка за корица на списание ли е, специална фотосесия за списание ли е, за фейсбук ли е...което е най вероятно, или само ей така за идеята, ако е така има хияди снимки като нейните из нета и то с красиви и млади жени, та защо точно нейната?????????Такива като нея вече са маса, а тази се опитва да поддьржа някакьв интерес у хората само и единствено с неща които вече са доста опростели и скучни, нищо новаторско в тая тиква, нищо интересно, все едо си баба знае, едно си бае, ами СКУКА!

Коментирай

ffad

преди 6 години

Прост народ сте, скучна била , курва, проститутка, безинтересна, нз си ква, а като видите НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА да пише някъде влизате да четете и да коментирате и гледате, идиоти по-големи от нея сте :D ВЕРВАЙТЕ МИ

Коментирай

Албена Вулва

преди 6 години

Общата ПРОстиТУТка на всички ФуТбоЛиСтИ е отишла на море, заедно Със СвРъхБагажА -дъщеря ѝ, новият-стар любовник г-н Михайлов и мама Еридина( безплатната бавачка) и са квооооо? Утре снимки по монокини в гръб, без бански по пясък и т.н и т.н! Скукааа

Коментирай

Nel

преди 6 години

То ясно се вижда, че тая нечовешка суета и алчност и зверското навиране в общественото пространство, ехидството с което се самовъзхвалява тая грандомания не е ли всичко това вид лудост?

Коментирай

az

преди 6 години

Така и не разбрахте, че колкото повече се надпреварвате да пишете под всека статия за Николета, толкова повече и вдигате акциите. И няма никакво значение какво точно пишете, ама щом ви влече...плюйте си на воля:)))

Коментирай

Хаха :*

преди 6 години

Тая с тоя фотошоп си е направила прасеца колкото бедрото почти хахахаха да не говорим,че изглежда супер изкуствено,даже отвратително и тоя бански птилича на парцал...

Коментирай

стига

преди 6 години

Ае стига плухте защо не го кажете същото на фейса Инстаграм като качи снимка или пише а тук сте анонимни ха ха на нея не и дремело кой Ко говори преди време все това казваше а за панския не съм мн сигурна онзи ден ми се видя Алекс Богданова със такъв има клипчета ха ха савпадение само цветът е различен и фотошопа

Коментирай

стига

преди 6 години

Хайде сега...всички знаят,че Лозанова трие и блокира всичко негативно,което се пише в профилите й в Инстаграм и Фейсбук. Няма нужда да даваш този пример. Иначе,че с нищо не е новаторка,а пък за моден диктатор,да не говорим,няма две мнения :))))

Коментирай

xxxx

преди 6 години

Пропусна бавачката/фотографка/ласкателка и още не знам какви функции изпълнява Моника Киврикова и Веселин Кондаков...ха-ха

Коментирай

Plein

преди 6 години

А къде е прословутата фотосесия на Плайн Спорт ???? Бял свят не видяха прословутите снимки!!! А г-н Филип Плайн я изтри и нея и останалите руски проститутки от Инстаграм профила си,отдавна не я следва. То й тя му се обиди ;) и вече не го следва,ха-ха... Що не напишете една "статия" за тоя резил,а?

Коментирай

Хотаренци лайняни мозъци

преди 6 години

Ко стаа бе лайнари продажни?Нали пърдяхте до небето за Филип Плейн и гнилото???Кво стана останаха само миризливите ви лайняни статии дето ни проглушихте ушите с лъжите си.Никъде не видяхме смръдливата ви проститутка.Аиде пръждосвайте се че ни писнахте!!!!!!Писна ни чучулото ви гнилоча да ни гонабивате в очите.

Коментирай

Журналист

преди 6 години

Къв марков банки? Добре, че рекламира некви онлайн битаци, та й подаряват боклуците си. Марков....хахахха Абе не е лесно да су постоянно по гинеколози

Коментирай

Gabi

преди 6 години

Защо когато харесам коментар и натисна зелената ръчичка, вместо да расте числото до нея, расте числото до червената ръчичка? Между другото това обяснява бройката на реагиралите читатели и в двете графи!

Коментирай

Gabi

преди 6 години

На г-н Плайн му порасна работата - вече има самостоятелни магазини в родината си, почнаха да го продават в Париж, дори ходи до седмицата на модата в Ню Йорк, макар там да не го отразиха много, дори да беше събрал известни манекенки. Сега опитва да излезе от имиджа на дизайнер на мутреси/проститутки от страните на бившия соц съюз, затова се разграничава. И да - името му се произнася Плайн!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.