Николета, Петко и Яна купонясваха с Фики в Night Flight (Супер снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/nikoleta-petko-i-iana-kuponiasvaha-s-fiki-v-night-flight HotArena.net
Николета,  Петко и Яна купонясваха с Фики в Night Flight (Супер снимки)

Николета Лозанова и целият екип на „Папараци“, Петко и Яна Димитрови, интерконтиненталният ни шампион по бокс Благой Найденов бяха гости на Night Flight, където участие имаше Фики

 

Синът на Тони Стораро отново доказа с какво точно е заслужил определението „фолк сензация“. Фикрет за пореден път успя да вдигне мега купон в центъра на София! Това се случи в клуб №1 – Night Flight, който бе буквално препълнен!

 

Качването му на сцената в елитното заведение привлече звездни гости като Николета Лозанова и целият екип на предаването й „Папараци“, съсобственика на дискотеката – Петко Димитров и съпругата му Яна, както и интерконтиненталния български шампион по бокс Благой Найденов.

 

Фики изпълни всичките си хитове, като голяма част от присъстващите също пяха заедно с него. Дамите се насладиха на гледката към релефа на мускулите му, който прилепналата му риза подчертаваше, а господата изплакнаха очите с красивите танцьорки от балета на Night Flight!

25 Коментара

azz

преди 8 години

ГолЕм праз! На Николетка парцалчето нещо много евтинджос мяза! Да се перне вече с тоя мангал и да се успокои, че тия дни само змии и гущери бълва! Ама така е... Тя тишината в спалнята големи бели може да докара!

Коментирай

хахах

преди 8 години

Ходииии сама като кукувица,няма вече балъци да се показват публично с тоя парцал! Няма да й дойде акъла в главата ей!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Парцалеса диария пак започна да облича тениските и анцузите. И как навиха Яна да правят тройка?

Коментирай

какво е това?

преди 8 години

Мале, Николета! Защо си по нощница?

Коментирай

Aha

преди 8 години

И аз това викам: Голям праз! Пука му на някой. Кой е тоя Петко? И Яна каква е - някаква танцьорка ли? Николета я знаем вече ...

Коментирай

gwrr4g

преди 8 години

защо за бога тази Яна ми е толкова противна? За НЛ нищо няма да кажа, че нещата се изтъркаха, хората я разбраха отдавна що за стока е

Коментирай

опс

преди 8 години

Николето, това ти ли си? Къде са ти миглите? Аз се чудя, защо те е харесал дядо от с. Славовица, виж какви бузи на ябълки имаш! Ама вземи та напълней малко, че ръчичките ти са останали , колкото на Яна единия пръст...и така ми приличаш на здъвкано и изплюто коте...25 кг пу*тка и 10 кг кокалци... Затри се съвсем!

Коментирай

купооооон

преди 8 години

Ами тя , както винаги е свикнала на свири втора цигулка... Свири , свири на Петко на дудука, но накрая той Яна взема... А, там натискането беше яко и не е спряло... Голяма тръпка ти е Петко, Клозетке, но нещо само за ебаване те взема из клозетите и офисите му лъскаш бастуна устно. Секс за ден... на теб тази песен ти е любива на Андреа...не случайно си главната героиня ха ха хаааааааааааааа

Коментирай

оффф

преди 8 години

Защото е такава. Тъпа, надута и с голямо самочувствие сякаш е хванала Моисей за жезъла, като се е омъжила за това ниско набито джудже Петко... Меркантилни пачаври... Те, краставите говеда през девет планини се надушат...

Коментирай

kak

преди 8 години

Тя не е спирала да се перка с него и не само....,но Меселина - Николина, насита има ли? Тук е секс за ден и след това при дядо на село Славовица за пачката. Е, няма да излиза само по нощници- Я! Нека си купи некой друг парцал, да вървят комплект.

Коментирай

опс

преди 8 години

Курволето, това турско синьо ти тича на произхода....от ромския

Коментирай

пак ли?

преди 8 години

Нещо, много унила и изкуствена ти е усмивката! Дали от това, че си така изритана в страни или защото блестиш от красота?!? Вече не пееш в хора! И вземи се прибери при детенцето си, че от барове и дискотеки ще ти забрави физиономията, ако изобщо я помни.... Да не ти вика лельо, а на баба си мамо?

Коментирай

fiki q ebka v krivozubata usta taq

преди 8 години

vijte kak i sturchi kucheshkiq zub na taq kusokrakata selska pomiqrka ot karadjovo

Коментирай

aeee

преди 8 години

Малеее Николетоооо,знаеш ли,колко ме интересува ? Изобщо не ме подлого мръсна.Гнойна пъпко изстискана,разпорена рибо.......Аеее,дърпай при оня Бозата ли как беше.Къш.

Коментирай

Мери

преди 8 години

НИКОЛЕТА ПТ КОЙ ГО ВЗЕ ТОЗИ ГОЛЯМ ЕЛЕК НАЗАЕМ.МНОГО ТИ ВИСИ ПОД МИШНИЦИТЕ.

Коментирай

голям смея наистина

преди 8 години

ха ха ха хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Коментирай

ujas

преди 8 години

Тази, що гледа така , като стреляна па не улучена?!? Малееее каква "убавицааа самоооо, да и се не нагледаш"... хахахахаахах За стrах да я гълташ....ХотАрена, сложете сигнална точка , бременни да не посещават сайта, че като виж пометнали при тази гледка ха хаааааааа Te и феновете и У-немяха от тази гледка, никакви ги няма. Изгубиха и говор и картина...Думата нямат!

Коментирай

ха хааааааааааааааааа

преди 8 години

Ма, Николето, защо си вземала елека на Шиши?

Коментирай

Ева

преди 8 години

Гледам и цигарите почнала,депресията ще да е голямааааа

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Казах го тука тва още преди години, архивите са живи! Ма пак ше се повтора, щом требва! Перката има очевидни мераци към Петко! И не става въпрос за едното шибане! Петко обаче нема такива към прегорелите гумени цомби на тоа късак, понеже и без тва поне половината му танцьорки по клубовете са в пъти по-добре изглеждащи от караджовското НЛО, ако му се треска чуждо! Таа най–много да му спретне некоа злобна интрига или да му префърли малце трипер. Не вервам да е такъв глупендер! Досега не поддаде, а съм готов да заложим каса бира, че му се е пускала и преди Валерката да се прецака с неа!

Коментирай

o

преди 8 години

Не бил поддал? Ти сериозно ли го вярваш? 100 % я е минал и тя после се е надявала да има продължение и да стане нещо, но не й се е получило.

Коментирай

никлозета

преди 8 години

Табуретоооооооооо,ма много си погрозняла ма ,парцал агахахахахахахахаха

Коментирай

никлозета

преди 8 години

Курволета цял живот ще страда от комплекса си на бедно селско цигане!!!А как само лъжеше ,че семейството й било богато и задоволявало от малка всички нейни прищевки.Затова днес се кичи като клоун -да има .

Коментирай

123

преди 8 години

Малеее Никлузета съвсем изсъхна и погрозня горката и с просулена увиснаха коса и ботевско чело трагедияяяя.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ne e za wiarwane....petko i iana....da se izlagat w kompania s boklyk kato lozanowa....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.