Николета посреща Нова година в Дубай! Вижте снимките, които разбуниха духовете в мрежата

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-posreshta-nova-godina-v-dubai-vijte-snimkite-koito-razbuniha-duhovete-v-mrejata HotArena.net
Николета посреща Нова година в Дубай! Вижте снимките, които разбуниха духовете в мрежата

Веднага след Коледа, Николета Лозанова замина на топло в Дубай, където ще посрещне и Новата 2016 г.

 

Още в деня на пристигането, тв водещата започна да дразни зложелателите си с уникални снимки от Емиратите и разкошния хотел, в който е отседнала.

 

Освен 5-звездна почивка, Николета ще се радва и на супер луксозно посрещане на Новата година, тъй като Дубай се смята за топ дестинациите на този празник.

 

Все още не е ясно с кого именно Николета замина на почивка, но едно е сигурно – не е с любим мъж, пише Kliuki.bg.

 

Самата тя издаде тайната си като написа над последното си фото, че отива на нощно парти, но някой й липсва.

 

Каквато и да е истината, тя все някога ще излезе наяве. А дотогава Николета показа, че умее да прави отлично две неща – да поддържа високия рейтинг на предаването си и да се забавлява като за последно.

 

„Едното не пречи на другото. Николета е умно и оправно момиче, а образът, който се е насадил в публичното пространство, няма нищо общо със самата нея. Тя е готина, мила, разбрана. Точно затова й върви в живота. Останалото е продукт и плод на въображението на знайни и незнайни завистници“, коментират близки до Николета Лозанова.

34 Коментара

ахаххахахаха

преди 8 години

Мършолета било "оправно и умно момиче", а че е проститутка - всички си измислят. ХАХАХАХАХАХХА ЩЕ ПАДНА ОТ СМЯХ!!!!!!!!!!! А дъщеря й къде е? Това клетко създание, което го подхвърля само на този и онзи, докато заработва поредните чантички???????

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Само че тя самата написа, че чака подаръкът и да кацне и той е кацнал вече и не е сама,не я мислете!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Айде да си гледаш твоите деца,не си давай мнението за хорските-никой не ти го иска!

Коментирай

Ема

преди 8 години

Но не е Николай, а Валери с Никол.

Коментирай

:)

преди 8 години

Айде, да не ми даваш акъл, Надали умственото ти равнище да е над моето ;)

Коментирай

самотна милата това е

преди 8 години

Пфууууууу, не била с любим мъж ами как да е като няма, ако един мъж обича една жена ще бъде до нея в светли празници като Коледа, това е семеен празник и се споделя с любимите хора ;)))). Тоест дреме му на някой на...за тая дето само стойки и чалъми, въздух под налягане, доказа го многократно. Тъжно, да си сам на Коледа и Нова Година..каква любов какви пет лева.

Коментирай

до ахахахаха

преди 8 години

Е, там ще е за повече от чантичка моля, моля. Тъжна гледка е тази.

Коментирай

ppp

преди 8 години

Е, как в Дубай?! Роналдо е в Мароко нали са заедно! Хотарена само нЕкой да ви светне, че Дубай отдавна не е дестинация за богатите. Дубай е дестинация за всички курви на повикване! Та по тоя повод и Нашата е там. Освен, че имате проблем с журналистиката, имате проблем и с географията: Емиратите е множественото число на емирство, Дубай е част от ОАЕ. Та по тоя случай е емирство! Когато си тъп е завинаги!!!!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Все пaк хa-хa е единственият фен нa Николетa!Той или тя незнaм от кой пол е явно се чувствa длъжен/a дa отговaря нa всички и дa зaщитaвa идолкaтa си Николетa.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Роналдо за Коледа беше в Маями, Флорида. А, Плейн е с годеницата си Оксана. Николета е сама, като кучка и само ще точи лиги и мераци цял живот след чуждите женени и обвързани мъже. Не е кой знае какво да отидеш за Нова Година в Дубай. Нито е непосилно за много хора имайки се предвид че излиза на няколко хиляди лева ( 148 евро е двупосочния билет) – 5 дневна почива не нищо за хората, които имат бизнес и добри доходи. И не е единствената , която е заминала там и на още по-дълги дестинации. Просто хората не парадират с това което са и което имат, а тя няма нищо и е никоя, но трябва да се изфука, иначе не е тя.ЦЯЛ СВЯТ ПОСРЕЩНА КОЛЕДА С СЕМЕЙСТВОТО СИ И ДЕЦАТА СИ, А ТЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАТВЪРДИ КАКВА МАЙКА Е. ЗАМИНА ДЕТЕТО СИ ЗА ДА ПРЕКАРА РАЗКРАЧВАЙКИ СЕ НА НЯКОЙ ПО АРАБСКИЯ СВЯТ. Била, мила и разбрана!!! ха ха ха... Хуморески ли са това? Познават я някои хора от близо и знаят много добре колко злобна, отмъстителна и арогантна с каруцарски речник всъщност е. Колкото и да и лъскате имиджа тя ще си остане - Парцал необразован. Проститутка!

Коментирай

До ":)", "pppp" и всички останали с подобни изкривени представи

преди 8 години

Как успя толкова бързо да прецениш "нивото на умственото равнище" на човека, при условие, че е написал едно единствено изречение? Не ми се струва особено удачно да парадираш с нивото си на интелигентност, а в същото време да използваш изречения, като " Надали умственото ти равнище да е над моето". Капацитет от твоят ранг явно не е отделял достатъчно време на изучаването на предметът български език. Защо, вместо да гледаш в чуждата чиния, не вземеш да обърнеш повече внимание на себе си, а, психотичен манияк такъв??? Това, че някой не е съгласен с мнението ти не означава, че е фен на Николета, обсебен ненормалник такъв! Човека с много имена, коя маска си сложил сега?

Коментирай

Голями умници в тая ХолЛайрена

преди 8 години

Хахахаха КАПАЦИТЕТ ОТ МОЯ РАНГ? Имам отличен на матурата по БЕЛ, както и владея 3 чужди езика.. (и ще кажа, че не съм завършила скоро училище!)Ти за моя капацитет не се притеснявай! Като те гледам си един пълен въздух под налягане и нищо повече, който се пени зарарди проститутката от Краджово! О, и нямам много имена, а само едно. Явно твоите ти идват в повече, като на идолката ти Шизофренета! И само да попитам: ЗА КАКВО СА НИ ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИТЕ? УМНИК!? Нека да чуем!

Коментирай

И да допълня

преди 8 години

Че ти имаш най-малко 3 правописни грешки!!!! Май, май, комплексарщината яко те тресе! Да не би да си и ти от циганския квартал, където се изучава интенсивно български език? АААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХА

Коментирай

pppp

преди 8 години

Изкривенa предстaвa имa Николетa,която живее в измислен свят.Свят в които тя е нaй-крaсивa,обичaнa и желaнa.A фaктите покaзвaт друго.Тук се коментирa и изкaзвa мнение зa Николетa,не зa мен или теб.Тя е темa нa стaтиятa и мисля,че трябвa дa се съсредоточиш върху нейнaтa персонa,a не върху хорaтa коментирaщи тук.Или нямa кaкво хубaво дa кaжеш зa нея,зa товa си решил/a дa отговaряш нa коментaрите нa хорaтa и дa покaжеш,че не споделяш мнението им.То и никой не те кaрa дa го ппрaвиш.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Как си яхнала метлата, не е реално;)))))) Какво те вбеси така, полиглоте? Истината ли така те подпали?:)))))) Не видях никъде в отговорът ти да изброяваш правописните ми грешки...Надявам се да ми ги посочиш в следващият си бесен изблик тук, би било жалко да не се насладя на подобно събитие;))))))) Такава си ми умница! Хахахаахха Хайде качи и снимки на дипломите си, както и на сертификатите за владеене на език:)))))))))) Така и така си почнала да се фукаш и да се изтъкваш, защо да не сложиш и някое фото колажче:))))))) Колкото до правописните ти грешки, с тях се захванах главно заради факта, че въпреки видното ти неумение да структурираш правилно едно изречение, ти си позволяваш да определяш нивото на интелигентност на другите! Осъзнай се, психо! Стига с тая Николета, казах ти, че не я харесвам! Стига си ми набутвала маниите си по нея, не съм обсебена като теб!

Коментирай

:)

преди 8 години

А ти пък коя беше да ми казваш на какво да обръщам вниамние? И какво правиш изобщо да коментираш моя коментар? Комплексарщината тресе, а? Аз нямам на кого да се доказвам.. но явно ти имаше :Д

Коментирай

до !!!

преди 8 години

Aбе мaниaк десетте от тринaдесетте коментaрa под стaтиятa зa Михaйлов твой ли сa?Кaк смогвaш бе човек?

Коментирай

:)

преди 8 години

Нямам никакво намерение да ти изброявам грешките. Твоите комплекси се виждат от километри. Както каза един от коментиращите тук, ние говорим за Николета, а не кой на кого какво казал. Явно ти ПРОФЕСОР. Поклон, всевишна, за невероятното умение да формулираш изречение!!! ХАХАХААХАХ Жалко, комплексирано и няма да казвам какво друго си ти! Иии само да ти кажа, че се смея от сърце!

Коментирай

нима?

преди 8 години

Аз пък си помислих, че ще прекара Коледа и Новата година с 3 годишната си дъщеря! Какво да кажа повече!!! хи хи хи

Коментирай

sure

преди 8 години

До тези с отрицателния вот: Информацията ми за Роналдо- ДА ( беше в Маями , Флорида със сина си за Коледа) и Плейн ( беше със сина си Ромео и семейството си с ОКСАНА, с която се сгодиха през Ноември) е абсолютно достоверна. А, вие си цъкайте колкото пъти си искате тук отр.вотчета. Аз зная много добре какво пиша ....за разлика от вас фантазьорчета непълнолетни и болни промити мозъчета. Сега, чакаме сватбата между Николета и Михайлов с най-голямо нетърпение.... поне така се изрази нейна фенка тук, че Михайлов след Коледа се качил на самолета и заминал при Николета. Е, да им е честито! А дано, ама надали! ха ха

Коментирай

ПРОСТИТУИРА СЛЕД КОЛЕДНО МИЯ(НИКОЛЕТА)

преди 8 години

Голяма тръба е гнилага. Върти минети на арабите за да свърже двага края, че дъщеря и си скъса мечето и няма пари за ново!

Коментирай

кети

преди 8 години

Много странно,как едно същественце,като въпросната Н.Лозанова,може да докара хората до състояние такова,че да се обиждат и унижават.Защо бе,хора.....Чета коментарите ви,и няма как да не ме хване яд.Коя е тази Лозанова,че се докарвате до такова нисичко ниво! Това същество,което е забравило мястото си,което е забравило детето си.........а вие го комнтирате,и заради коментарите си ,се изяждате! Е НА ТОВА,КАКВО ДА КАЖА.............Жалка работа! Весело посрещане на 2016,със семействата ви,не в Дубай, а на топличко у дома,гушнали дечицата си и любимите хора!Пожелавам здраве,усмивки и куп......сбъднати мечти.........У ДОМА,НЕ В ДУБАЙ.........аххахаааа...зън,зън ,зън!!

Коментирай

ГАЛЕРИСТ

преди 8 години

Защо ли тези благи слова за жалкото нещо Николета ми приличат стила на Патрашкова. Ма то са четки и комплименти, обаче докарани стилно. Всъщност става дума за долнопробна ку..а.

Коментирай

13

преди 8 години

Според мен тя си пише коментарите не познавам човек, който да я харесва.

Коментирай

само филми

преди 8 години

А защо не кажете,че Николета ходи с фризьора си Венелин Кондаков, който също е там,но не се отбелязва, чудя се защо ли? Ама нали трябва да има драма, всички трябва да се питат ,с кой е там тя!!?

Коментирай

Трол

преди 8 години

Дубай е последната спирка на всички изпаднали проститутки и безработни европейци.Плаща им се да забавляват арабите,и да им работят като роби.Жалко е,че има бели хора,които ходят там да наливат пари в тази гнусна,експлоататорска кочина.А нашето курве,нали все е не разбрала взе,че и тя се изтипоса там.С кой не е важно...важното е,че не е с детето си на празниците.Никол след 1-2години ще я пита защо не са заедно по празници и тя какво ще и каже...ами работя маме...работа..я върху плейн,а Роналдо ..я некой неизвестен.Такъв дебелокож тапир като Николета...няма,няма да има и не е имало.

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Защото статията е взета от в. Галерия, колежка по работа и съпричастност на Курволета- политическата проститутка и колежка на Лозанова- Кристина Патрашкова. Господ не е скитач!

Коментирай

N

преди 8 години

Истината е, че връзката на Ася и Ники просъществува по- дълго от " брака" на Николета и Валери.....не знам кой за какво злобее...това са фактите

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Защото е поредния семеен мъж, ако вече не се е разделил с половинката си и защото изпълнява ролята на Ванко 1. Тъпкач ( пор формата на " my best friend", като Калин главният редактор на Папараци, пласьор -сутеньор и мениджър търсещ богати спонсори за колежката си и играещ ролята на параван в същото време под формата на приятелство и колегиалност. Не случайно неговият фризьорски салон подписа договор с американската фирма за козметика, където той направи за лице на марката в България именно плешивата с два косъма в главата Николета Лозанова. Не знам дали е случайно името Венелин Кондаков с името на жената до Плейн- Оксана Кондакова. След посещението и отскачането и в хотела му с нея за short time преди полета му на следващият ден и изпращането му от нея на летището с преводачката , той замина за Дубай с Оксана- спътницата в живота му. Лъжа е , че Николета е заминала с него за Германия. Та, в едно нейно изказване Николета казва ""с Плейн имаме много общи познати и приятели, когато му дойде времето ще говоря за Плейн."" Само, че това време ще идва от време на време , когато той е в България или може да и отдели час, два внимание по "бизнес дела". Така де, жената е business girl. :) Който има логика, може да се светне за много неща....Има хора , които знаят "истините"! :) :) :)

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

дойде времето ще говоря за Плейн."" Само, че това време ще идва от време на време , когато той е в България или може да и отдели час, два внимание по "бизнес дела". Така де, жената е business girl. :) Който има логика, може да се светне за много неща....Има хора , които знаят "истините"! :) :) :)

Коментирай

!!!

преди 8 години

Taka e!

Коментирай

э

преди 8 години

Хехе Хората не парадирали... :D Аз не съм виждала още профил на българин в нета и изобщо на човек, но особено на българин, който да има с какво да парадира и да не го прави. Уж гледаме едно и също нещо, но явно някои от нас виждат каквото искат да видят. Няколко хиляди лева съвсем не са малка сума за почти всички българи, така че стига глупости. И говоря за фактите тук, не за това че в интернет из разни форуми без снимка всеки се изкарва много богат и успял. Точно коментиращите нея ден и нощ надали са стъпвали някога там, че са толкова заети по цял ден да я следят и да четат жадно всичко за нея и са така обсебени от нея.

Коментирай

До грамотната защитничка на Табуреткова

преди 8 години

Преди да коментираш чуждите психични състояния и да претендираш за правопис, научи правилата за използване на пълен и кратък член. Не е зле и да почнеш да поставяш запетая преди обръщение когато то не е на първо място в изречението...

Коментирай

!!!

преди 8 години

Самият факт, че не спираш да пишеш тук доказва коя е комплексарката всъщност, дребна душице! Така те е обзела злобата, че не умееш друго освен да ръсиш обиди и да се давиш в жлъч! Каква лавина от помия си изхвърлила от противната си същност! Ти си достойна за съжаление, "мила"! Смятам, че по-голяма обида от това няма, а ти го заслужавш напълно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.