Николета поздрави: Честит празник на мен и на всички обичани! За Алисия поводът е друг (Певицата чествала само „Денят на заблудата“, ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-pozdravi-chestit-praznik-na-men-i-na-vsichki-obichani-za-alisiia-povodat-e-drug HotArena.net
Николета поздрави: Честит празник на мен и на всички обичани! За Алисия поводът е друг (Певицата чествала само „Денят на заблудата“, ВИЖТЕ)

Николета днес се погрижи да сервира на Алисия лично неделната „закуска“. Фолк певицата си хапна едно от най-непоносимите за нея ястия – напомнянето, че Ники Михайлов не е по любов с нея, видя HotArena!

 

 

Днес е световният ден на израза „Обичам те“ - много са го чували, но малко са били обичани. Аз съм от вторите, честит ни празник, останалите, ще празнуват на „Денят на заблудата“!“, написа Лозанова в социалните мрежи.

 

 

Неин фен я попита кога се чества другия празник, а тя му отвърна, че има и такива хора, за които важи 24 часа 7 дена в седмицата.

 

\"\"

 

А, познайте от първия път към кого водещата на „Папараци“ е отправила хапливия си намек!

 

 

Ни Ло жегна отново Алисия по болната за чалга изпълнителката тема „Несподелена любов“.

 

 

Към края на юли, в интервю за сп. „Ок!“, съпругата на Валери Божинов отново заля гаджето на Михайлов със студена вода:

 

 

„Имайки предвид как преобладават отворени връзки с години, самозалъгване и нерешителност от страна на мъжете, смятам, че бракът в днешно време е най-голямото свидетелство за това, че мъжът обича и е готов да бъде с жената до него!.

85 Коментара

Rad

преди 8 години

По повод компаньонка ли е Нлто - тя дава интервю пред Азис за първата си среща с Валери. Там тя щедро разказва, как е летяла до дома му в Италия ( той е обвързан, всеизвестен факт и те се познават задочдо) , вероятно с билети купени от него, и е искала да му се хареса. Вероятно е била наясно , че срещата е с цел секс, след като ще спи при него. Та как наричаме момичета, който спят с непознати , вероятно с цел облага ? Тази история е разказана от самата Николета, и не Вярвам Валери да е първия и единствен. Как му казваха на това - секс туризъм ?

Коментирай

преди 8 години

А Ейкън дали са го обичали някога, или все още живее в заблуда?

Коментирай

Dee

преди 8 години

По това същото време тия двамата отричаха да са заедно, а гласът на Алисия хич не се чуваше, въпреки фаткът че се носеха упорити слухове и цяла София ги обсъждаше. Сега се получава същата история с Пеевски. Очакваме съвсем скоро Цветелина Янева да хукне по телевизии и вестници да реве. И до няколко месеца ще имаме нова зведна двойка!!

Коментирай

povru6am

преди 8 години

Taq prostitutka,predizvikva v men (a i ne samo) poriv za povru6ane.Sanala na sumati godini,a se darji kato kelesh na 14.Nikoleto,protivna si do krainost.Skrii se,zamal4i,unemei,zatrii se,iz4ezni.Gnusna ciganka vartq6a ciganskite si nomera.Pisaha,4e q vijdali na jivo i bila hubava.Ako oranjevata koja i gaitan vejdite sa hubavi-DA.Osven tova se drusa s hapove,ako ne e ve4e i na hero...Mnogo protivna osoba.Gnusna,mirizliva i antipati4na.....Aaaa,i luje,ama se skusva da luje.

Коментирай

axaxa

преди 8 години

xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaaxaxaxaxxaxaxaxaxa...toi o6e 4aka miliq s kitka magareshki bodili pred hotela.A tq,Nikolina,ne idva i tova e...axaxaxaxxaxaaxxa

Коментирай

Bobo

преди 8 години

Нещо в минало време бълнува Перката...

Коментирай

@

преди 8 години

Да ме извиняваш Николета,но си се объркала.....Ти си от първия тип и то от най-заблудените.Вземи си седни вече на черния гъ... и си погледни малко от малко детето,че е срамота вече да се занимаваш само с простотии.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Не знам ти кой от двата типа си,но за кой ли път ми прави впечатление,че качваш много чужди снимки,който представяш за свои....и да ти кажа,това ти състояние си има име и то е КЛЕПТОМАНИЯ.Имаш спешна нужда от лечение,вземай мерки докато е време.

Коментирай

Ана

преди 8 години

Аахахаххахахаахахааахахаха Ники не бил с Алисия по любов - не мога да спра да се смея.........А може би е с нея защото тя забременя и трябваше да се оженят упс не - това бяха Валерката и Николетка, Алисия и Николай не са женени и нямат деца. Може би е с Алисия за пари......м неееееее той има повече от нея, а пък всички знаем, че той е "скръндза" значи тука парите не играят.......Може пък да е с Алисия, защото е най-младата и най-красивата, но пък вие постоянно че е дърта и грозна - тц значи и това не е.....Остава да е най-добрата в леглото и никоя друга жена на света да не ще да спи с Ники М., ноооооооо вие пък се скъсвате да пишете, че й изневерява /не че някога някой е показал каквото и да било доказателство за това/ - значи и това отпада. Тогава? След като няма какво да ги задържа заедно, и все пак са заедно, значи те са ЗАЕДНО САМО ПО ЛЮБОВ!!! А сем. Лозанови като бяха вързани по всички възможни начини та до къде стигнаха - до там Николетка да празва деня на израза "Обичам те" с чужда снимка.

Коментирай

Ана

преди 8 години

с чужда снимка.

Коментирай

преди 8 години

За колко пари та обичат,ма?

Коментирай

ne mnogo

преди 8 години

ako imash 200-300 lv i ti 6e si ot tezi koito q Ubi4at....Aaaaaa da i t'va...greshno pishesh Obi4am MURSHO..NAli kaza,4e e s U...MURSHOOO...na neq pone i hodi,poneje qko mirishe na mangalsko izgnilo.Tq za tova se zaliva s k'vi li ne aromati,da prikrie mirizmata na cigansko.Ama,ne...ne stava.

Коментирай

vivian

преди 8 години

neinoto sastoianie se naricha shizofrenia i sepokriva ot zdravnata kasa, niama ot kakvo da se pritesniava, che e skapo, a valerkata ne dava veche parichki. mai nikolka triabvase da e v los angeles avgust mesets- kroeshe planove za edno nezabravimo liato v top barovere v l.a. dali verno se e predstaviala redom do paris hilton, kimkardashian, i drugite lavitsi na social mediata na edno separe pieiki veuve cliqot?

Коментирай

Омг

преди 8 години

Дали пък не е с Алисия на пук на Нило?най голямата изненада,ще е ако наисина си пада по нея,не че е кофти мадамата по скоро той не и подхожда

Коментирай

янка до николина тъпото

преди 8 години

и 4е била с перъката и като излязла от банята я видял с късата коса и много я харесал...а тя преди да тръгне за италия минала през грими при4еска и така литнала за валерката....е,тва ако не е платена любов....той и е платил билетите,спането,храната и т.н.,а тя разправя,4е алисия била платена...ама,николино поне се сещай какви си ги разправяла тъпа4ко тъпа....

Коментирай

блаа

преди 8 години

Питам защо Николета още не може да го забрави този Николай и за мен отговорът е един - каквото и леке да е бил тогава, той единствен се е отнасял с нея като с човек, а не парче месо или направо като с проститутка. За мен Николета мрази Алисия, защото й е пределно ясно, че я превъзхожда по абсолютно всички параграфи, включително и тази нейната "уникална" красота. И втората причина е Николай. Валери според мен не важи и при двете въпреки, че точно той им направи деца. Алисия го обичаше, но много я нарани. А Николета много ме съмнява някога въобще да го е обичала, просто още тогава искаше живота на футболна съпруга - живота на Алисия.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Тази жена Лозанова.за сетен път доказа,че е обсебена от мисълта за Алисия и Ники Михайлов!Незная.кого неможе да прежало Николета,но явно незнае,че не е омъжена,и че не един подпис прави връзката стабилна,и хората обичащи се! Имаш ли представа,мила ми Николетке,колко разводи на седмица има,а на ден......Всички тези разделящи се двойки,са подписали брак,имат по едно и повече деца!Ти самата,защо след толкова лябов,дете и всичко останало,си без бащата на детето си.Отворена връзка,с дете,дом и всичко съпътстващо я,може да бъде и за цял живот!Пожелавам това на отворената,според теб връзка на Алисия и Николай...........

Коментирай

hdjdv

преди 8 години

A be xora vsichkoto tova e edin PR..veche 5-ta godina prodaljava tozi cirk kak edin den Ne se sprqha Da pishat za tqh...zashto tolkova vi valnuva ..v jivota ima po vajni neshta osven tozi na NIkoleta I ALisiq..kadeto I Da se pishe za tqh..nai malko 50 komentara..

Коментирай

Лили

преди 8 години

По-голям инфантил от тая няма. 30 годишна, с дете се държи като пикла на 14, на която са й откраднали гаджето. Започвам да си мисля, че ще свърши в някоя лудница. Горкото й дете.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Научи се да пишеш ГЛАГОЛИТЕ!!!! Не съществува дума "незнам" и "немога". И да пишеш "незнаеш.

Коментирай

До !!!, от катерина кокс

преди 8 години

Извинявам се,зная,че не ми е ОК.правописа,все се старая,но езика ви го владея по добре говорно от писмено! Извинете още веднъж!Взимам поука,и благодаря!Haben Sie einen schönen tag!!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Сметаш ли, сметаш Мършоляк, а и кък е с джобните? Тебе па кой те е обичал, освен един Валери, дет след кат се събуди от комата с тебе, усмивката му не слиза от лицето. Тва ли те дразни, Мършоляк? Че на него му е гот, а ти требва да се за фанеш шнорхело на Шиши. Тарифата как е, се надоле? А Ася и Николай нещат да се фанат за гушите публично и да ти обърнат поне капка внимание? Кофти,а? Па и за капак без брак, ама заедно, а твоя вече бая Бивш Съпруг се чуди от коя да си го извади, та да го мушне на следващата? Ма нищо де, ти си лай. Докат на Шиши му писне да ти плаща и тоа масраф.

Коментирай

АзЪ. към ne mnogo

преди 8 години

Абе батка, ти верваш ли, че с 200–300 излишни левчета некой изтупан младеж от добро семейство с акъл, по–голем от аспиринче, ше се фане с тоа Бацил? Па нали ше олепчи поне три четири вида неоткрити още СПИНове, та ако ще и скафандър да си тури. Таа даже и Пеевски я нема за бърсалка, ем го виждате на кво прилича айляка.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Оуу, тва е мноо гот! Мноо яко коментарче! Найййййс! Муахахахахахах!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Имах предвид коментарчето на Ана! Красотилище :D

Коментирай

Ай

преди 8 години

Айляк означава свободен от задължения или от работа-човек,който си почива в даден момент. По му подхожда "хайванчето", "думуза" още повече.

Коментирай

Петко Т.

преди 8 години

И всичкото напъване е заради този Николай Михайлов, който навремето я изоставил, а сега е с жената, която Николета уж измести :)

Коментирай

Not A ,,,,,lisa

преди 8 години

Niki Mihailov obi4a samo edna jena i to Nikoleta Lozanova kato s nei tolko 6tastliv tq za nego kato balsam za dushata mejdu tqh vinegi imalo himiq. Alisiq nqma moral vinegi proshtava vsi4ki izneveri tova da si bez kapka dostoistva .

Коментирай

Trol

преди 8 години

Еййй стига беееееееее....разкарайте вече тая бабушкера Гнилолета Клозанова!Писна ни от тоя скапан свински гъз.Разбрахме,че не може да приживее факта,че Алисия не я има за човек и за нея все едно несъществува,и от това Гнилолета е в бяс и се спъхва като гювендия все повече и повече.Разкарайте таз уруспия селска от медиите вече!тъпа гуца с огромно чело и конски кастанети

Коментирай

хахахахахах

преди 8 години

Мой роднина е такъв за какъвто мечтаят въпросните златотърсачки- млад хубав богат, с пари спечелени с ум и постоянство.И много се радвам на семейството му - има жена, но тя няма нищо общо с пачи като Николета.Добра, мила, действа ти успокояващо, стимулира го да се развива.А тези въпросните освен да хванат някой тъп футболист, никога ама никога няма да могат да имат наистина успял мъж, защото такива мъже имат съвсем друг тип жени.Някой такъв да се е хванал случайно с плеймейтка, не няма и да видите.Много са ми смешни как драпат милите да се докопат до такъв, ама ако се видят през очите на такъв мъж колко са жалки направо ще се гръмнат.

Коментирай

ахам

преди 8 години

Горката, човек когато обича и се чувства обичан, когато наистина е щастлив, когато е задоволен от това което постига в живота, не си губи времето да виси из интернет било то из разни махленски сайтове, Фейсбук, инстаграм и т.н. с цел да се доказва или да рови из чуждите профили, да беснее защото някой бил казал че се чувства перфектно ;). Ти не си май наистина наред с психиката бе жена, ходи се прегледай. Наистина ли си мислиш че на някой му дреме за теб и лъжите ти, фантасмагориите ти и паразитния ти начин на съществуване???! Нали щеше да си прекараш лятото с приятелки в ЛА???? Поредната ти лъжа.Толкова си отчаяна че и се излагаш като публикуваш чужда снимка, нали си много обичана и обичаш затова ли си изтипосала други двама. Ненормалница, тая ако продължава така скоро може и в лудница да влезе. Колкото и да не ти се иска ти просто си една никоя за Алисия и за Николай Михайлов който отдавна го е дал да се разбере, Божинов пък ясно показа колко му е била любовта щом с толкова лека ръка и набързо те изтри, пък било то и само за да си намери по добър футболен отбор, когато един мъж обича истински една жена никога не би я оставил , винаги би се борил за нея и защитавал. Човекът си знаеше че с теб далеч няма да стигне защото му беше сринала реномето до най ниско, пълно падение. Явно само си е търсил вратичка само за да ти бие шута.

Коментирай

------

преди 8 години

Много си обичана, затова трябва непрекъсната да го натякваш пред другите, все едно се опитваш да убедиш сама себе си.И като си толкова обичана, защо всичко, което пишеш е пропито със злоба и винаги има намек към трети лица, които се опитваш да засегнеш.Обичаните хора са щастливи и нямат потебността да злобеят нон стоп.После хората и завиждали- за кое, за това че ще се пръснеш от злоба и неудовлетворение ли, за това че си живяла бедняшки и цял живот избиваш комплекси.Или си мислиш че всички като теб са били бедняци и единственото което искат е твоя измислен живот..Има хора които са ходили на много повече и по скъпи места ама нямат комплекса на бедняка и не го демонстрират.

Коментирай

тролчо

преди 8 години

на теб май нещо не ти се разбира мъж ли си жена ли си я по добре се скрий и не се показвай то това твойто е селско изказване на расов селски бек

Коментирай

Смех

преди 8 години

Аха и понеже обича Николета за тва 5 години е с Алисия - бах тая извратена обич към Николета, дано никога ми се не случва пу пу пу

Коментирай

До тролчо

преди 8 години

Никлозето.....ти ли си,ма???Гювендио грозна.Кофти ти е,че не те жаля и те обиждам,ли?

Коментирай

АзЪ. към Ай

преди 8 години

Гепи, бате петарка! :-) Думата я ползвам като синоним на "безделник", в случая обаче исках да напиша "паляк", ама като са рими и ми се изплъзна "айляк" ;-) Език свещен на моите деди, и сленга покрай него! :-D Па за чуждиците и пр. дума да не става! :-D Жив и здрав, бате и се така със секирата! ;-)

Коментирай

:-)

преди 8 години

Selbst "einen schönen Tag", schreibt man etwas anders, liebe Katherina... Nichts für ungut.

Коментирай

право в десетката

преди 8 години

ех колко точно е написано ! Комплекса на бедняка е нещото ,което го издава , че е бил бедняк ! А тя милата се пъне и тя иска , иска ама бие на кухо !

Коментирай

госпожа ЗЛОБА

преди 8 години

Пак си показа злобния и завистлив характер. Колкото и да се прикриваш зад мрънкащия си преправен глас , няма да станеш нито по-добра, нито по - обичана. Обичта е само в твоята глава. Изглежда не можеш да правиш разлика между мъжки нагон и обич. Това, че много искат и са те порили, като риба не означава, че са те обичали. Един беше заблуденият син и той се осъзна. Обич не означава да правиш 10 сватби с един мъж принудително в някакъв етап от неговия заблуден живот. След време всичко си идва на място. А, огромната ОМРАЗА, която получаваш ежеминутно от милиони хора в България, как ще коментираш, мУтресо- простакесо? Тя ти стига и ти прелива за всичката злост и злоба , помия и интриги , които си създала и продължаваш да създаваш между хора, личности и приятели. Къде са ти приятелите??? Най-доброто доказателство коя си ти и какво представляваш. Боклук пропаднал и долен! Ще си останеш Курволета- проститутката!

Коментирай

Ето какво означава да живееш в измислен, нереален свят!

преди 8 години

Не сте единствената, която е на мнение и не само, а сме убедени( говоря професионално) че това е психично отклонение и си има име, да не го цитирам тук. Знае се!А, колкото до обичта... Обичаният човек няма нужда да демонстрира обич, той просто е щастлив и се наслаждава на любовта си и живота. Всичко друго придобива други измерения, както вече казах. И още по-зле ще стане с времето... а , тя злобата разяжда.

Коментирай

винеги , винеги xa xa xaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

ох ще се спукам от смях и аз . Боже, остави,ч е си просто , ами си и много неграмотно...досущ Курволета... винеги ха ха хаааааааааааааааааа Да, ако обичаш един човек ще живееш цял живот с други... май и ти си от заблудените , като идолката си Курволета. Тя живее горката с мисълта, че целят свят се върти около нея и всички мъже само нея обичат. Други жени по света не съществуват- ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА! Не е лесно да си болен мозък!

Коментирай

111

преди 8 години

Хайде, тук не сме на изпит по БЕЛ. Както иска да си пише, грамотността и мнението си е нейно. важното е, че казва съществени и истински неща.

Коментирай

право в десятката бе коментара

преди 8 години

Абсолютно! Единствената причина , която няма да може злобната Николета да преглътне е Николай Михайлов. Ако нямаше нищо към Алисия, няма да живее с нея 5 години. И още повече нищо не ги свързва, освен любовта. Николино, не може да се е*еш с Ники Михайлов и да те поръча баща му, а ти да се изпраскаш и с него. Нима си мислиш, че този мъж те обича и ще погледне сериозно на теб? Или само в болният ти мозък съществува тази мисъл? Не, ти много добре го знаеш и точно това те разяжда, че никога не можеш да изместиш Алисия от сърцето на Михайлов и никога няма да погледне на теб с такива очи като към нея. Не веднъж е казвал мнението си за Алисия. Tази, напълно ще превърти . Натам са тръгнали нещата.

Коментирай

не се напъвай Свирко , нямаш с какво- обич не означава платена любов

преди 8 години

Тя е свикнала да краде снимки от чужди профили. Това е клептомания. За звездоманията, шизофренията и злобата вече сме писали.аз не зная кой човек на планетата може да издържи без обич с друг човек 5 години. Ебаси думата -ПР, дето се опитват да пробутват в случая -не лепне

Коментирай

хахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Напиках се от смях с този коментар! ха хаааааааааааааааааааааааааааа

Коментирай

ебалник заразен

преди 8 години

Николино, от кога любимата ти поза " задна прашка" и свирките се наричат "ОБИЧ" ????????? А , също така и платената любов и тя според теб била "ОБИЧ " ?!?!?!?!?!? Е, то тогава съм съгласна с теб, че ти си много обичана жена!!!!! АМА МНОГО!!! НЯМА ДРУГА, КАТО ТЕБ!

Коментирай

колко е жалка , горката!

преди 8 години

Курволето , то се вижда кой е обичан и кой заблуден! Само, че не смесвай нещата , май пак си смесила компонентите?

Коментирай

toy

преди 8 години

Айде пак я изкарахте жертва г-жа Дърта мома. И пак целия свят и е виновен, че никой не я ще за булка. Николета и развалила "семейството", Николета наговаряла любовника и да не се бракува с нея, заради Николета няма други деца, понеже тя и е стъпила на путката. Еееееее стига вече! Писна ми от тая и от нейните рев и сополи с които ни залива ежедневно.

Коментирай

Тц тц тц тц

преди 8 години

Ееййй,ще се пръснеш от злоба бе Николинке...Как не ти омръзна. Защо просто не честитиш деня на израза "обичам те",а задължително трябва да си пуснеш отровата.... Видяхме колко си обичана истински,мъжо ти беше с Моника,сега сваля сръбските пичета.... А ти все още си злобееш срещу Алисия.....

Коментирай

Хехе

преди 8 години

Табуретчице,защо качваш чужда снимка с мускулесто момченце??? Защо, като си истински обичана не качиш снимка как свинкята Шиши те прегръща със сланинести ръце...хахаха Няма да го хване обектива... Само си представям как грухти над,теб и се поти и ми е жал,кооолко още ниско можеш да паднеш. Изтърва младия чехльо,а сега те ебат мазни ,лоени топки...

Коментирай

Hahs

преди 8 години

обичана си ветоятно от дъщеря си и майка си и баща си.. Мъж теб няма да те обича никога,защото си просто такъв тип жена да ти плащат само дрешки и екскурзийки,а ти съответно да ги задоволиш сексуално. Защото изпитваш обич единствено към материалното,затова не очаквай да те обича някой истински,зарафи теб самата, Особено с тази злоба дето живееш и вече доста години не можеш да преживееш, че има и щадтливи хора....

Коментирай

дам.

преди 8 години

Уж не ти дреме, ама като гледам си доста запозната какво била казвала, къде го била казвала.. седнала си тук да четеш, да коментираш... Ако това е "недремене", то за тези, за които реално не им дреме трябва да измислим някаква друга дума.

Коментирай

оэо

преди 8 години

Не бях чувала скоро нещо по-малоумно от това да кажеш, че правопис се учи, за да се покажеш като грамотен само на изпит. (!?!?!) Къде ли съм го пропуснала този урок аз? :D Ти продължавай да си защитаваш неграмотността, за да не изглежда и твоята фрапантна някъде, щом решиш да кажеш нещо в писмен вид. И не - човек не пише КАКТО ИСКА, защото пише нещо, което иска да се чете от други хора и да се разбира и предаде правилно. "Както си искаме" пишем в списъка с покупки за магазина и в личния дневник. Само там. Гледам, че други 7 дечица, които ги мързи да се научат да пишат и по цял ден ходят напавкани и единственото, което са чели в живота си, са статии за Николета, бързат да защитят неграмотността, та да не им се налага да се научат да пишат. Нали ги мързи и да дишат.... Айде бЕгайте!

Коментирай

биби

преди 8 години

СПРЕТЕ ДА И ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ! ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО И НАКАЗАНИЕ ЗА ПОМИЯТА,КОЯТО СИПЕ!

Коментирай

ооо

преди 8 години

Де да можеха.. Не виждаш ли, че са пристрастени.

Коментирай

до ооо

преди 8 години

Бъркаш, хората не са "пристрастени" към тоя грозен и злобен дебил!!!!! Просто са отвратени!!!!! Затова коментират!!! На всички им писна от тази неграмотна и злобна циганка, от нейните циркове и простотии! Такава повърня не се издържа и адски дразни! Точно затова коментират! ЯСНО????

Коментирай

Минка

преди 8 години

Много злоба в тази жена бе?!?! Как така веднъж поне не е добронамерена към нещо,а винаги със злоба пише. Тази жена имам чувството,че никога не изпитва щастие,а вечно дебне живота на другите. Комплексарка излезна голяма.

Коментирай

Нанси

преди 8 години

Абе Николетке,защо не те поканиха на рождения ден на Петко? Защото ги е срам хората от теб вече,не можеш да вържеш едно изречение на кръст и винаги,като отидеш на парти не се веселиш,а си захапала телефона и скачаш от профил в профил. Или си се снимаш сама хаххахаха В Клуб 33 последния път една групичка от мадами как й се подиграваше, Николетка направо почервеня от злоба. Джудже недоклатено

Коментирай

Да да

преди 8 години

По-смешно беше,когато беше в заведение в което пее Фики и един куп мангали бяха на участието му и като я видяха започнаха да подсвиркват,да викат и тя отначало се кефи,ама като започнаха да й се смеят др.хора,че само мангали я харесват и набързо си тръгна. А друг път съм я виждал в Мол-а на Цариградско,толкова е противна,не може да се усмихне,не я радва нищо.Просто върви като муртвец и се чуди какво да си купи за да се снима после в Инстаграм.

Коментирай

Andrea

преди 8 години

Попитах един мъж,дали би бил с Николета!С една лека,жалостива усмивка ми отговори:"Кой себеуважаващ се Мъж,би се изложил да има дори и мимолетно забавление с тази женица?".............Говоря за Мъж,с главно М,който има всичко и за "добро утро"прави милиони!!!!Мъж,който никога не обижда хора,дори от нивото на Николета.Мъж,който мрази да обижда дори циганите.Красив,млад,богат,умен....Мъж мечта!!

Коментирай

techu

преди 8 години

Абе Асиетке, теб защо за 5 години не те поканиха да стъпиш в дома на любовника си бе? Мръсна, дърта мастиьо все в чуждото канче гледаш. Друга работа нямаш ли си, че висиш с вакарелската рода по цели дни и нощи тука? Дете за гледане нямаш ли? Чувам, че от злорадстване, клюки и клатене по хотелите чак сега ти е останало време да го научиш да си завързва връзките.

Коментирай

абсолютно точно.

преди 8 години

Точно! Тази жена никога не съм я видяла да се усмихне , никога. Никога да прегърне детето си, забележете всички снимки с дъщеря и, която УЖ безумно обичала винаги то горкото я прегръща , а нейните ръце са прибрани. На всички фотосесии една и съща поза-разкрачка и все намусена и с изпразнен от съдържание поглед. Няма миловидни а изострени черти, не че е грозна, но не е и красавица , за каквато се има. Направена и с Фотошоп се бие в гърдите. Ако я видите в действителност синя-морава в лице, лицето изобщо не е така продълговато, като на обработените снимки , тялото също. Ниска и с къси крака изметнати от коляното надолу. Пълна трагедия. Sамо , който не я е виждал , може да въздиша по едни обработени и с нищо не отговарящи на действителността снимки. Аз съм я виждала не веднъж.

Коментирай

я се опомни нещастнице- techu

преди 8 години

Ти май визираш Николета?

Коментирай

ха ха хааааааааааааааааааа

преди 8 години

този коментар ме разби ха ха хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Евала!

Коментирай

не ти ли писна едно и също нещастнице! вече си имаш отредено от БОГА прозвище

преди 8 години

Аз , като гледам тук НЕЩАСТНИЦЕ, само и единствено ти защитаваш Николета и се пръскаш по шевовете и не смогваш на всеки коментар да плюеш Алисия. А, смени плочата, че много се итърка с простоватите ти бръщолевената и стана банална. И кучетата вече те разпознават. А ти си определено КУЧКА.

Коментирай

нещастнице тъпа и неграмотна- toy

преди 8 години

Елементрна и тъпа нещастнице! Знаеш ли какво означава "ДЪРТА" ( стара) мома? Направи справка, защото селяндурското в теб крещи от всякъде.

Коментирай

оoo

преди 8 години

И ти пък намери какво да си говориш с този "мъж-мечта". Нямаш друга тема за разговор, освен Николета. А и не че я защитавам, но на нея едва ли й е притрябвал точно твоя милионер... Тя си хваща и други както виждаме. Ако не е един, ще е друг. Пък и тя не ги търси умни.

Коментирай

до абсолютно точно

преди 8 години

Ами тя всъщност може да си се има за каквото си поиска. Никой не може да отиде и да каже на някого, още по-малко пък да го застави, да се вижда по начина, по който другите го виждали (пък и те тези други всеки е с различна представа и мнение). Тя нека си се има за каквото иска и то не би било проблем, ако обществото не потвържадавше нейните представи за самата себе си, обръщайки й толкова голямо внимание. Мен никой не може да ме убеди, че хората не се пукат от завист, та затова са така обсебени от нея и не спират да сипят злоба по неин адрес. Логичното е ако някой не ти харесва или просто ти е безинтересен, да не му посвещаваш толкова време, внимание и нерви. Ноооо... тук фактите говорят за нещо съвсем различно, както се вижда. България очевидно е точно толкова обсебена от нея, колкото и тя самата от себе си.

Коментирай

istinata

преди 8 години

proyadena e ot zloba, zlopametnost, zavist i jajda za otmashtenie. Smeia da tvardia, dori obsebena. Edinstvenot neshto, koeto i dostavia udovoltsvie i shtatie. Mngoo tajno i poniakoga ia sajaliavam. Kato specheli konkursa, kato, che li beshe glupovata i elementarna, no ne beshe tolkova zlobna i otmastitelna. Ne znam kakvo mu stana na tova choveche.

Коментирай

do ooooo

преди 8 години

ne stava duma za kakvi haresva i si namira nikoleta. Stava duma za tova koi ia haresva ,zashtoto nali se pravi na mnogo fatalna, legendarna krasavitsa, dori Valekrata v izblik na lubovna tapotia beshe se izkazal, che ne vseki moje da si POZVOLI (da, tochno taka - POZVOLI) jena kato Nikoleta. Taka, che komentarat na Andrea si e savsem na miasto. Tia, koito mogat da si ia pozvoliat, ne ia iskat.

Коментирай

toy

преди 8 години

Хахахахаха Асе полека, ще се наакаш от злоба Дърта моме. Знаем, че с родата не излизаш от тоя сайт. А и да те светна, на мен никой не ми плаща да те мразя. Аз те презирам безплатно болест вагинална.

Коментирай

истината

преди 8 години

Никой не обсебен най-малко от Николета.Хората се отрвъщават от нея заради нейното самочувствие без покритие, майките се отвръщават от нея заради нейното безразличие и псевдо-майчинство към дъщеря си, а в същото време показва лицемерие и лъже , като циганка, как била се грижела за детето си. Това разюздено и не отговарящо на семейното и положение и като майка държание в публичното пространство. Омъжените жени се отвръщават от нея, защото не могат да си представят имали щастлив и безметежен брак и в един момент се появява някакъв парцал без всякаква култура, възпитание, образование и държание и без грам морални ценности и всичко разбива на пух и прах макар и временно, но семейството е заминало безвъзвратно. Ненавиждат я и хората на възраст , които имат други представи за семейство и брак и ценности. Мразят я всички онези възпитани и образовани красиви момичета и жени, които са учили 5 години журналистика или подобни професии, а са безработни, заради такива парцали, като Калина Паскалева и Николета Лозанова , които биват лансирани от техните тъпкачи -спонсори. И редицата е много дълга. Сега разбра ли защо е нехаресвана тази пошла, злобна , необразована, неграмотна, злобна и отмъстителна жена? Има хора, които просто не я харесват заради всичко , което е тя. И това не е злоба, това е една правилна оценка на действителността с която много хора , повярвай мнооого хора в България не може да се примири и не харесва. Списъкът и редицата е дълга. И не си въобразявай, че някой и завижда, защото е най-малкото малоумно това твърдение. за завиждаш на една жена, която нищо не е. Всеки може да стане водещ лансиран от финансово и политически влиятелен спонсор. Това не е никакво постижение, ако се изчепи някой да каже ,че е постигнала много в живота? КАКВО ПИТАМ? Нищо с което да се гордее и стойностно. С този тип жени, който изкуствено се налагат, като модел за подражание на обществото, то реагира с отвращение. Това е истината, а не нейната "неземна' красота, КАКТО ТЯ И НЕЙНИТЕ ПРИБЛИЖЕНИ си мислят, защото и такава няма. Но това е изчерпана тема и вече станала банална. Който я познава и е бил в близки отношения с нея, както има такива и всички са я ритнали от кораба и не искат дори да си спомнят за нея( познай защо) знаят много добре коя е, каква е и колко пари струва , като човек, жена, майка, съпруга и приятел. Тя е просто едно голямо НИЩО! Просто имат интерес все още някои хора от нея и след това до там.

Коментирай

продължение на истината

преди 8 години

Калина Паскалева и Николета Лозанова , които биват лансирани от техните тъпкачи -спонсори. И редицата е много дълга. Сега разбра ли защо е нехаресвана тази пошла, злобна , необразована, неграмотна, злобна и отмъстителна жена? Има хора, които просто не я харесват заради всичко , което е тя. И това не е злоба, това е една правилна оценка на действителността с която много хора , повярвай мнооого хора в България не може да се примири и не харесва. Нима всички тези мъже и жени с негатвни коментари в различни сайтове и медии под статия за нея и завиждат и за какво? Списъкът и редицата е дълга. И не си въобразявай, че някой и завижда, защото е най-малкото е малоумно това твърдение. За завиждаш на една жена, която нищо не е трябва да наистина да нямаш грам достойнство. А, това не е завист, казах вече да не се повтарям. Всеки може да стане водещ лансиран от финансово и политически влиятелен спонсор. Това не е никакво постижение, ако се изчепи някой да каже ,че е постигнала много в живота? КАКВО ПИТАМ? Нищо с което да се гордее и стойностно. С този тип жени, който изкуствено се налагат, като модел за подражание на обществото, то реагира с отвращение. Това е истината, а не нейната "неземна' красота, КАКТО ТЯ И НЕЙНИТЕ ПРИБЛИЖЕНИ си мислят, защото и такава няма. Но това е изчерпана тема и вече станала банална. Който я познава и е бил в близки отношения с нея, както има такива и всички са я ритнали от кораба и не искат дори да си спомнят за нея( познай защо) знаят много добре коя е, каква е и колко пари струва , като човек, жена, майка, съпруга и приятел. Тя е просто едно голямо НИЩО! Просто имат интерес все още някои хора от нея и след това до там.

Коментирай

продължение на истината

преди 8 години

КАКВО ПИТАМ? Нищо с което да се гордее и стойностно. С този тип жени, който изкуствено се налагат, като модел за подражание на обществото, то реагира с отвращение. Това е истината, а не нейната "неземна' красота, КАКТО ТЯ И НЕЙНИТЕ ПРИБЛИЖЕНИ си мислят, защото и такава няма. Но това е изчерпана тема и вече станала банална. Който я познава и е бил в близки отношения с нея, както има такива и всички са я ритнали от кораба и не искат дори да си спомнят за нея( познай защо) знаят много добре коя е, каква е и колко пари струва , като човек, жена, майка, съпруга и приятел. Тя е просто едно голямо НИЩО! Просто имат интерес все още някои хора от нея и след това до там. Надявам се с това да приключим темата - Николета, затова и отделих толкова внимание. Веднъж и завинаги!

Коментирай

??????????????????????????

преди 8 години

Ахахаааххаахх е то Николета като я искаха за булка та какво ?

Коментирай

това е важно

преди 8 години

ТЯ всъщност може да си се има за каквото си иска, но важното е , че всъщност НЕ Е! А, това нейното си е чисто болестно състояние! Професионално казано!

Коментирай

ьа

преди 8 години

Вие не сте добре с главата, честно. Някакви си хорица посвещават тук ден и нощ на това да стоят в нета и да пишат километрични яентари, бясно и яростно обясняващи как не били обсебени от нея и да я плюят, че била злобна. А вашите собствени коментари че преливат от злоба не виждате. И няма как да седнете да ми напишете цяла книга, без значение какво ще напишете вътре, и да обяснявате, че не завиждате и не сте обсебени. Е САМО ОБСЕБЕН ЧОВЕК прави това, което вие. Сори! Няма две мнения по въпроса. Обсебени не ами следващото... Жалка работа! Да можехте да се видите само отстрани. На мен Николета ми е без празлична и не ми пречи, съответно няма как да събуди в мен нито толкова интерес с личността си, с особата си, с живота си, та да я мразя или коментирам. Все ми е едно за каква се мисли. Обаче смешните и жалките тук сте всички вие обсебени от нея манияци, които явно умирате от завист и мислите, че като дадете с палеца надолу заблуждавате някого. Може би най-много себе си. Това поведение е на тотално лишени от психично здраве, личен живот и интереси хора. Вие сте болни, психясали мозъци. Седите по цял ден тук да си обяснявате яростно и бясно един на друг колко не я харесвате и как не ИСКАТЕ да четете за нея, но не можете да говорите за нищо друго! Да можехте да се погледнете отстрани...

Коментирай

f

преди 8 години

тотално лишени от психично здраве, личен живот и интереси хора. Вие сте болни, психясали мозъци. Седите по цял ден тук да си обяснявате яростно и бясно един на друг колко не я харесвате и как не ИСКАТЕ да четете за нея, но не можете да говорите за нищо друго! Да можехте да се погледнете отстрани...

Коментирай

V is 4 Victory

преди 8 години

1. obsebenata si ti- pogledni si komentara- s razmer na doklad na EU. 2. Sedim denonoshtno? Hahaha. stotitsi hora poseshtavat tozi site o razlichno vreme za da se zabavliavat prez svobodnoto si vreme/obednata pochivka ili dori kogato imat malko svobodno vreme po vreme na rabota i iskat za mig da se otkasnat ot rabota i da se poraztushat 3. Smeem se i ni e zaavno, che se pishe za klouni kato Nikoleta/Blago-Kolizeuma/Mara Otvarachkata/ i vsichki drugi vzeli se na seriozno hora sas seriozni psichicheski raztroistva. Gledai po- vedro i ne se vjiviavai. Nikoi ot nas tuka ne vzima na seriozno geroite v novinite osven ti samata (Nikoletke)

Коментирай

еш

преди 8 години

Ти смешнице, първо се научи да пишеш на български, пък после се надявай някой да ти чете бръщолевениците. След това, което ви казах, ако имаше мозък за 2 стотинки в кухата глава, щеше да се покриеш някъде от срам, защото да продължаваш да дрънкаш как не си обсебена от нея, ама не можеш да спреш - ами не е логично ама как да навържеш ти две и две или по-точно с какво. Шизофренични мозъци сте, както отново доказваш за n-ти път, напъвайки се да изкараш някаква дискусия въпреки че няма как да сложиш и един аргумент на масата, ама нали не е важно имаме ли какво да кажем, важното е Николета нон-стоп да ни е в мислите и устите. :D Сигурно в стаята си икона си й поставила със свежи цветя и свещи. Откачалка.

Коментирай

до "това е важно"

преди 8 години

Именно де! За вас е ВАЖНО какво е или какво не е. А защо ви е толкова важно? Защо сте толкова центрирани да сривате някого със земята и драпате като ненормални той да чуе за вас и поддържате толкова бясна, истерична злоба в себе си? Защото сте полудели по нея. Не ви интересувала. Ами кой тогава прави все статиите с нея най-коментирани, четени и популярни като не ви интересува? Ето така ще ви го поставя простичко като въпрос, та да успеете да го асимилирате и току-виж навържете най-сетне две и две. :D

Коментирай

Hahahahahax2

преди 8 години

mnooo palish. zashto li? hm... Nikiiich, Nikiiich- pii hapcheto i biagai v niakoi chujd profil da kradesh novi snimki, a nas "bolnite" i "negramotnite" ni ostavi. Kato niama za kakvo da se hvanesh, shte pochnesh kolko sam gramotna i kolko ne- pisha ot telefona, taka, che grammar, spelling i t.n. ne sa mi prioritet tuka. Ne mrazia Nikoleta- zabavna mi e. Naprotiv, iskam mnogo statiii za neia , Blajko i Anita Shmaizer. Ne mi otgovori- shto palish tolkova? A kolkoto do tova dali ia imam na Ikona v spalniata mi, otgovorat e DA - tia kato Gamesh, Blago kato Krishna, i t.n. Pochitasm gi vseki boji den. Sega uspokoi li se ili pak ti triabva hapche?

Коментирай

Concho

преди 8 години

Ц ц ц ц....кога ще махне конските фасети,че от тях не може да си затвори устата и лигата..ахаа ей сега ще и потече??

Коментирай

ЙЕХЕХ

преди 8 години

Ех пиарке на Николинка... Ако ти беше безразлична изобщо нямаше да коментираш и да твърдиш, че завиждаме. А ние коментираме това човече, защото ни е противна,с надежда да спре да се навира навсякъде. А ти поне си незаинтересована си изписала цял роман. Айде със здраве,Николетке,Мария или там какато ти е ьа името. Хахахахахахах

Коментирай

znam, che tia dvamata na snimkata ne sa Kukuleta i noviat i. Chujda snimka e slojila pak

преди 8 години

i Shishi li e otslabnal s fotoshop? Mnoooo dobre izglejda na na snimkata...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.