Николета празнува Никулден, вижте на кого се обясни в любов (СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-praznuva-nikulden-vijte-na-kogo-se-obiasni-v-liubov HotArena.net
Николета празнува Никулден, вижте на кого се обясни в любов (СНИМКА)
Николета Лозанова умили феновете си по случай Никулден с трогателен пост, видя HotArena.

Красавицата публикува снимка на прекрасна торта, приготвена специално за имения ден на дъщеря й, малката Никол.

Под кадъра Николета написа:

„Днес имен ден имат няколко любими за мен хора - да започнем от Никол, без която не мога да дишам, да продължим с мен самата, защото е важно да обичаш себе си и да завършим с...., тъй като истинските и стойностни хора, днес са на изчезване! Когато взаимно се обичаме, всеки ден е празник!“.

Плеймейтката отново успя да събуди любопитството на приятелите си в социалната мрежа с този пост.

Всеки може да интерпретира и гадае за името на третия човек, посочен от Лозанова като любим.


19 Коментара

Nomera

преди 8 години

Nqma nujda ot interpretacii, kurvenskite i nomera ve4e ne minavat pred nikoi ;) :D.Vseki pat se obqvqva lubovnica na nqkoi a posle sa6tiq otri4a ili izob6to ne q otrazqvat. Sku4na i ednakva. Smeni repertoara momi4e vkisna s prostotiite si na horata.

Коментирай

лили

преди 8 години

Доста калпава торта , ти ли я прави Николето ?

Коментирай

Ау-у-у-у!

преди 8 години

Дърта брантия с къса пола, с празна глава и с къси крака!

Коментирай

Николета Лозанова поръчва обидни статии срещу Алисия.

преди 8 години

Николета Лозанова нищо не празнува, тя и на имения си ден поръчва обидни статии срещу Алисия. Доказателство тук, в поддържащия я сайт Хотарена, от днес – снимка от личния профил на Николета Лозанова, със собствената си снимка, влязла в една от ФБ страниците на фен–клуб на Алисия и заснела скриншот на певицата. Болна работа!!! На имения си ден да оплюваш жената, която има талант, образование, кариера, възпитание и бащата на чието дете Николета отне, а самото й дете непрекъснато замесва в долни интриги... Алисия защо търпи този денонощен терор? ТАЯ НИКОЛЕТА Е ЗА СЪД„ ТОВА Е МЕГАСКАНДАЛ!!!!!!!

Коментирай

Аз

преди 8 години

Защо снимката е от рождения й ден от миналата година?

Коментирай

c

преди 8 години

Жив човек не се 4отнема". Той си решава къде ще му е по-добре и с кого. Може да се обърка, може да не, но това не е ваза или торба с картофи , та да го "отнемеш". Такъв тип мислене подценява мъжете, представящи ги като някакви малоумни зеленчуци с течащи лиги и празен поглед и същевременно женомразки, очернящ жените и наторварващ ги с отговорността да поемат вината за постъпките на мъжете. Те си имат глава на раменете и никоя жена не е виновна за нещо, което някой мъж е ИЗБРАЛ САМ да направи с нея. Тя има право да опита, ако реши, както и той и всяка от другите страни има право да откаже. Всичко друго е изнасилване и ако някой е бил "отнет" насила от другиго, със сигурност щеше да е подал жалба в съда за изнасилване, отвличане, ограничителна заповед или нещо подобно, така че коментарът е изключително малоумен (меко казано).

Коментирай

c

преди 8 години

Жив човек не се "отнема". Той си решава къде ще му е по-добре и с кого. Може да се обърка, може да не, но това не е ваза или торба с картофи , та да го "отнемеш". Такъв тип мислене подценява мъжете, представящи ги като някакви малоумни зеленчуци с течащи лиги и празен поглед и същевременно женомразки, очернящ жените и наторварващ ги с отговорността да поемат вината за постъпките на мъжете. Те си имат глава на раменете и никоя жена не е виновна за нещо, което някой мъж е ИЗБРАЛ САМ да направи с нея. Тя има право да опита, ако реши, както и той и всяка от другите страни има право да откаже. Всичко друго е изнасилване и ако някой е бил "отнет" насила от другиго, със сигурност щеше да е подал жалба в съда за изнасилване, отвличане, ограничителна заповед или нещо подобно, така че коментарът е изключително малоумен (меко казано).

Коментирай

c

преди 8 години

Да, нали? Хората искат още от "простотиите й", но различни! :)

Коментирай

ама от заблудени мъже!

преди 8 години

Аз не съм чула до сега куче от куче грозде да се откаже или мъж от секс още по-малко предложила му се жена на крака. Като има курви, ще има и мъже със слаби ангели. Или , като има глупави мъже ще има и меркантилни и манипулативни жени. Всеки луд с номера си! А , тази живее , за да прави мръсотии , защото душата и е нечистоплътна , като нея самата. Тя се възползва от слабостта и глупостта на мъжете, за да си плете нейната кошница. Една нищо и никаква кощрамба! КОЛКО СТЕ ГЛУПАВИ НЯКОИ МЪЖЕ!

Коментирай

ха ха ха хаааа

преди 8 години

Админа обади реда! А, той е ден до пладне при Николета :)

Коментирай

предаване за малоумни

преди 8 години

Дотам стигна ГОЛЕМИЯ рейтинг на Папраци, че запознала кокошката от село Караджово да ги подканя малоумните , като нея фенчета да гледат предаването. И понеже няма с какво да засилят любопитството на осакателия от несгоди и недоимък българин, ще привлича зрителска маса с личните си изцепки, истории и преживявания. Днес рожден ден, следващата седмица имен ден, на по-следващата на дъщерята, после на родата .....После, как се развежда, с кой и къде се на*бала, с когато се скарала, за кого интрига направила и водя подляла... , и така до края на света Й. Пропаднала долна и злобна жена- проститутка! Щом самите продуценти казва, предаването не е върха и гордостта на нашите проекти... смятайте! Каквото предаването, такава и аудиторията му!

Коментирай

Не се държи като жена, която не може да диша без детето си...

преди 8 години

Не се държи като жена, която не може да диша без детето си... На месец или най-много 2 беше, когато си заряза бебето да си развява задника в чужбина. Не го кърмела, че да не си маха силикона. Значи за нея силиконът е по-важен от детето й. Видяхме я в Къртицата или Вип Брадъра, където участва преди няколко години, като й дадоха детето - нито ги прегърна, нито го целуна. Ами го държеше все едно е чумаво. Вместо да му се радва и да си прекарва времето с детето тая се мота пияна заляна по баровете, докато друг й гледа детето. Овца.

Коментирай

Milli Vanilli

преди 8 години

ne, tlastoto Nikolche si ianapravi sama (to e sviknalo da se gleda na samotek), zashtoto maika mu palneshe sharan gola:)

Коментирай

lol

преди 8 години

da i na men tova mi napravi vpechatlenie- kasi nabiti krachka:)

Коментирай

Symona

преди 8 години

Тази Николета верно е адски малоумна. Даже от именния ден на дъщеря й се опитва да създаде "новини". Кой ли е този много специален човек, чието име е заменила с многоточие? И има ли смисъл да честити на някой, който така или иначе няма да разбере, че визира него? Поредния й евтин трик - иска да накара хората да мислят, че говори за Н. Михайлов. Психясала е на тема "да дразним Алисия" само , че желанието й пак остана неосъществено. Това момиче не разбра, че няма как да нарушиш душевния мир на една жена, която е в хармония със себе си и Ники. Защото много добре знае, че докато си лае, кервана си върви. И колкото и да се опитва да внуши за любовници на Михайлов, за неосъществени сватби и т.н истината е само една - Алисия е с Ники Михайлов и това е влудява. В крайна сметка тя е сама.

Коментирай

Nicoleto chuval

преди 8 години

Valeri li te uvaji za rojdenniq ti den, Mihaylov li te uvaji, Plein li te uvaji? Nali s purvite dvama si v prekrasni otnosheniq, a na vtoriq beshe VIP gost sus specialna pokana za partyto mu? Pulna parantiq si, a celiq ti izmislen jivot e edin boshlaf. Vechno shte hvurlqsh prah v ochite na horata, no shte se vruzvat samo i edinstveno zabludenite ti fenove. Ti vechno shte ostanesh nedokazana i samo prikazkite ti shte sa mnogo, zashtoto znaesh, che vseki put shtom reshish da se pravish na nqkoq, koqto ne si (a ti vsushnost si edno goliamo nishto) stavash smeshna i sama se zakopavash dva metra pod zemqta. Ogromnata razlika mejdu teb i Alisiq se proqvqva v mnogo neshta, v neina polza estestveno, no edno ot osnovnite neshta e, che dokato ti govorish i dumite ti ostavat nedokazani i hvurleni vuv vuzduha, tq si mulchi i deistviqta i q dokazvat!

Коментирай

Антония

преди 8 години

Понеже много й се иска да я спрягат с Ники Михайлов, но това не е станало във FB и е решила да се подсигури с една статия, пък дано някой се сети, но дори и с Николери вече не може да се замести това многоточие...

Коментирай

Silvia

преди 8 години

Strahoten komentar!!!

Коментирай

преди 7 години

"Бащата на чието дете Николета отне"?????? Алоо, неграмотницеее не се спря бее ахахххахахахах МЕГА ТЪПА ОФЦА! Какво е това изречение, малоумнице???? ахаххаахахсххс Не търси грешки в другите, виж се каква си проста и куха лелеееее Боже, прибери си вересиите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.