Николета предизвика фурор на конкурса „Мистър София“ още с пристигането си! (Сякаш стъпи не в София, а в Холивуд)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-predizvika-furor-na-konkursa-mistar-sofiia-oshte-s-pristiganeto-si HotArena.net
Николета предизвика фурор на конкурса „Мистър София“ още с пристигането си! (Сякаш стъпи не в София, а в Холивуд)

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова отново успя да влезе в устите на всички присъстващи с появата си на конкурса „Мистър София“, узна HotArena!

 

Брюнетката не бе част от гостите, нито пък от любопитните дами, отишли единствено, за да изплакнат очите си със свежа плът. Ни Ло бе част от журито, наред с Анита Мейзер, Славена Вътова – Цолова и др.

 

Силно впечатление е направил на всички начинът, по който брюнетката пристигнала – съпровождана от личния си шофьор, който я извозил до самия вход на хотела, в който се провело мероприятието.

 

Мускулестият господин, след като паркирал автомобила, цяла вечер играел ролята на помощник на плеймейтката.

 

Служителят не я е изпускал от поглед нито за миг. Придружавал я дори и до деликатни места като женската тоалетна, например.

 

Някои от гостите, които често получават сърбежи по езиците, изклюкариха, че Николета доста палаво оглеждала участниците в конкурса, докато дефилирали само по боксерки.

 

В крайна сметка Лозанова и компания отсъдиха първото място в конкурса „Мистър София“ на Александър Иванов. Младежът работи в администрацията към английска компания. Не е „моделствал“ до този момент и споделя пред „България Днес“, че няма и такива стремежи в бъдеще време.

 

Алекс, още при самото му появяване под светските прожектори, даде на всички досадни бръмчалки, които е въпрос на време да му се лепнат, ясно да разберат, че си има сериозна приятелка.

 

Не отрече, че дамите в журито са били все привлекателни жени, но е категоричен, че е държи на гаджето си и смело заяви, че не би си легнал дори с мечтата на всеки втори мъж – Николета.

43 Коментара

klozeta

преди 8 години

пак се почна !!

Коментирай

о, неее

преди 8 години

Айде пак се почна с тази досадна Николета. Доста ви плаща май, имайки предвид, че само за нея статиите са положителни.

Коментирай

mu-ha-ha

преди 8 години

Николета и Анита Мейзер – ти да видиш! Тоо-о-о-олкова са еднакви двете, не е истина! Мислили, мислили двете мургавелки с увиснали бузи и ченета, че избрали един мистър – до челото на джуждето стига... Гора парцали!

Коментирай

Мария

преди 8 години

С АНИТА МЕЙЗЕР СА КАТО НАБОРКИ.МНОГО СТАРА И СЪСУХРЕНА ТАЗИ НИКОЛИНА.

Коментирай

copy & paste

преди 8 години

Изобщо не е изкопирала горката 1/1 прическата на АЛИСИЯ с последната и фотосесия с розите и на дивана. И колкото и да се мъчите да оспорвате и отричате нещата , хората, които следят Алисия и нейното развитие знаят много добре това. Не и е за първи път да я копира. След песента " На кръгъл час" на Алисия Николета се пусна със същото кокче на главата, по това време беше с тъпкача Бареков. Опашката с която прави Николета фотосесия също я изкопира далече преди това от Алисия , когато тя издаде английската песен посветена на Михайлов и , която песен официално не излезе. Още там Алисия беше с такава опашка в светъл цвят на косата. Да не влизам в подробности, защото са много и няма да ми стигне мястото тук. Никога не е била новаторка и никога не е имала идеи. Всичко при нея е copy & paste и сляпо подражание на Плейн и Габана. Дрехи стил не правят не го ли разбра, както и интелект не се купува. Ти си просто една мУтреса!

Коментирай

bili

преди 8 години

Jajaja bodigarda sigurno i podava hartiata v wc-to ili lichno ya zabarsva......smeshni ste be hora stapete na zemiata veche

Коментирай

близкачки?

преди 8 години

Само какъв отбор момарлеги са били в журито... И ОНЕМЯМАШ! ха ха ха Николета, да не сте близначки с Мейзер?!? Удивителна прилика!

Коментирай

2134654

преди 8 години

Аз доста се ровя из нета, но никой не е отбелязал нейното присъствие като по - важно примерно от това на Анита Мейзер. Май доста й се иска на Николета да се набива на очи, но не й се получава. А що се отнася до шофьора, ми ще я съпровожда, като му се плаща, тя за всичко си плаща горката, даже и за платените ви статии. Гнусна е душата й и изгнила на това същество!

Коментирай

Mariq

преди 8 години

Николета, много те харесвам, но тук и напоследък ме разочароваш! Вземи се в ръце, много се състари! Видимо е, колкото и да го отричаме тези , които те харесват.

Коментирай

отврат!

преди 8 години

Каква бабешка стойка е заела само не е истина и как е увесила обратната долна захапка!?! Наистина много погрозня и се състари! ТО, злобата и завистта не водят до разкрасяване и подмладяване! А тук си , като травестита баба Анита Мейзер. Точно!

Коментирай

Мила

преди 8 години

И продължаваме с гадните снимки на Мадам Виснали Бузи - Хохохо и само да добавя, че двете с Анита Шмайзер ли беше, Мейзер ли беше, са като женския вариант на братя Аргирови. Ххахахаах, благодаря на ПР-ката на Николета (въпреки умствената й немощ) за тази прекрасна статия, много се смях. Хахахах ! Мерси !

Коментирай

е това наричат хубост ха ха ха

преди 8 години

Майко мила, не е истината просто приликата между двете - Анита и Николета!!!! ха ха хааааааааааааааааааааааааааааа

Коментирай

ха ха ха хааааааааааааааааааа

преди 8 години

И аз. Голям смях !!! Това с братя Аргирови наистина изби рибата! Точно! ха ха хаааа

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Даааммм copy & paste на Алисия прическата, само, че онази е като богиня във фотосесията , а тази бледо копие на Анита Мейзер

Коментирай

ел

преди 8 години

Конкурс Мистър София да се сравнява с Холивуд е нелепица.А това недоразумение Николета с всеки изминал ден се появява все по-нелепа на обществени места.Никакъв усет няма за това дали този цвят или прическа и отиват....

Коментирай

обективно

преди 8 години

Леле..ахахаахааа.хахаха.."НЕма такова ЖиУотноУ".....ахахахаа...Не спирам да се смея..На този син фаянсов Клозет, явно освен сценичният грим ( защото тя такъв използва–професионален грим за са за театър, балет и т.н....и яко мазне с баданарката пада..хахах) и комплексите са и много – цяла планина, защото иначе не би си нахлузила на късите крачка такива огромни ортопедични обувки ! Изглежда толкова жалка, толкова нелепо, така да и личи тъпотията ...и е толкова състарена..Качва се на сцената едва балансирайки на безумните платформи, гледа като стрелян заек, хапе напукани устни, вее увиснали бузи, преглъща, заеква, обърква се...и бързо се изстрелва обратно..Ноо, после, скрила се зад пиар, админи, и др подобни злобее яко и се прави на важна ! СМЕШНА е малко да се каже! И виждам, че се опитва да "препоръчва" магазина, който Алисия неотдавна рекламира...Жалък, очукан, вмирисан Клозет, който никой нормален мъж НЕ БИ ИСКАЛ да ползва !

Коментирай

o

преди 8 години

Изглежда много състарена. Съвсем не така, както на снимките, които сама си пуска из мрежата, а сайтовете разпространяват. И какво е това рокле в стил фаянсови плочки в стара селска баня? Била мечтата на всеки втори мъж? Това как си личи, че тя ви е накарала да го напишете. :D

Коментирай

КЛОЗЕТА

преди 8 години

я ,Анита Мейзер чак ми се стори симпатична ,що ли ??

Коментирай

Dee

преди 8 години

Хайде отново! Само и само да се покажем в последната колеция на D&G сме готови да приличаме на клоун! Този цвят НЕ отива на безумния й тен, пък да не говорим за прическата, която я състарява и не отива на чертите й. Най-лошото е, че пак се е облякла като манекена в магазина... Колко щеше да е хубаво ако човек можеше да си купи стил и класа... Уви!

Коментирай

Язък

преди 8 години

Много се е прецакАла с тоя тоалет. Прилича на турска баня, не, не, по скоро на цигански клозет.

Коментирай

Криси

преди 8 години

Роклята на Долче е на заем от mdl, както 90% от всичко на Плейн. Нема чучалото 1500 евро за рокля и цяла вечер е треприло да не окапе тоалета. А и много оригинално всеки път като носи Долче се барва с прическа от рекламната им кампания. Истинска " модна икона"!!!

Коментирай

хихи

преди 8 години

Абе хора спрете се вече , спрете да и наливате енергия на тази.Тя това цели да я коментирате дори и негативно, все пак получава някакво внимание, вие така и четкате егото- щом ме коментират значи се интересуват от мен.Аз не я харесвам , но не мисля, че хора които не харесваме трябва да получават такова внимание.Просто ми стана чудно как хабите толкова сили да пишете, не пишете за нея и тя ще изчезне, то се вижда че е наказана от Господ, личи си по озлобената и изсушена физиономия.Тя живее за да и обръщат внимание, затова ако искате да изчезне не и обръщайте капка такова.Такива хора нарочно провокират за да се говори и пише за тях, защото без провокации не могат да блеснат с нищо. За съжаление 99% от известните в бг са така.Ако не правят изцепки никой няма да забележи "професионалното им развитие", с което именно трябва да са известни.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Холивудската звезда какво е правела в тоалетната с шофьорчето-май старите навици не са забравени.

Коментирай

Бха-хаа-ахаааа

преди 8 години

Журито кърти отвсякъде, голяма пародия ще да е било. Аз се чудя що Анита ми се вижда разхубавена, ми то щото като Нило-то е до нея, Анита направо изглежда хубавица, ха-ха, хааааа :))) Верно на какви кокили се е качила караджовката, а носът й вече е 1:1 с този на Майкъл Джексън (Майкъл си го обичам де)...

Коментирай

Диана

преди 8 години

Абсолютно ВЯРНО!

Коментирай

парцалесоооо, парцалесооо

преди 8 години

Тая пък голямата звезда, чак и с шофьор, жени на богаташи си карат скъпите бижута сами, тоя парцал с дрехи на заем и с шофьор хахаха. Парцалесооооо, парцалесо....май няма да ти дойде акъл в главата. Изглежда потресаващо, с това оголено теме, време е и за него да се погрижиш, а в лицето прилича на хамстер, ужас!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

xaxa...me4tata na wseki 2 ri mag...be taz....koi ne e bil s neia....iawno me4tite im seknaxa na wsi4ki po taz lelka.....xaxa....me4tai si swirkoleto....bezplatno e....

Коментирай

bobo

преди 8 години

stiga ste ni razsmiwali s twa lydoto...prili4a na angliiska 4inia za 4ai s taz roklia....wsi4ki samo se podigrawat s modnata ikona....xaxa yngarski kon....

Коментирай

тая е на 50

преди 8 години

Прилича на 50 годишна лелка,облепена с плочките от банята на някой интернат.Или на китайска порцеланова чиния.Много грозна станала горката..Който и е казал така да се барне.........я мрази-като 99% от населението на БГ...

Коментирай

това ме разби! ха ха ахааааааааааааа

преди 8 години

ха хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Коментирай

ax,ужасссс! ха ха хааа

преди 8 години

Ama te, kato dve kapki BOZA! Daje Meizer bie po tochki! Pone ima visochina. Tozi mindil se e metnal na tezi kokili, sqkash e metnata s vilata na tqh.xa xa xa Naistina!

Коментирай

ха ха ха рокля с мотиви на китайска чиния, важното е, че е Габана ха ха хааааааа

преди 8 години

Николиноооо, можеш ли да се видиш , каква жалка картинка си на тази снимка ????? Напиках се от смях! Малееееее какви жили на шията, каква захапка, каква усмивка, какво чело, а като я видях на кокилите се напиках. хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Боже, тази стана за посмешище!

Коментирай

posledno

преди 8 години

Posledno MAIA li si ili bobo..Pod vsqka statiq pishesh 2-a komentara,vinagi edin sled drug i vinagi na 1-q si maia na 2-q bobo.Razdvoenie qvno.A i pone da iz4akvashe i da smenqshe shrifta ili na4ina na pisane.To si e tvoq rabota de,no da nari4ash nqkogo shizofrenik (pisala si go ili ti ili bobo :) ) i su6evremenno da pravish t'va e smeshno.Reshi,bobo li si MAIA li si.I spri s tezi to4ki.Samo po tqh si li4i ot kilometri,4e edin i su6 4ovek pishe..Peace ...

Коментирай

taka e

преди 8 години

Ima i mnogo hubava i umna da6erq.Otgledala e strahotna dama...Nikolina...........da e jiv i zdrav Valeri,4e .....ne znam.

Коментирай

''''''''''''''''''''

преди 8 години

Predi pochti godina Alisiq beshe s tazi pricheska.Sas startiraneto na sezona na Paparaci kogato se podigraha s malkiq Valeri.Komentara na Nikoleta beshe za pricheskata na Alisiq a sega i tq si q napravila!!!!

Коментирай

буби

преди 8 години

Ужасна е! Заприличала е на Алисия - тя изглеждаше подобно зле във времето около развода си с Валери. Явно този мъж умее да докарва всяка жена до жалко състояние. След развода с Валери, Алисия се разхубави двойно и стана яка мацка. Обаче за НиЛото се съмнявам да се оправи, защото злобата я изяжда отвътре и липсата на душевност все повече й личи.

Коментирай

направо си е много състарена.... на 28 години не ми се мисли след 10 какво ще представлява

преди 8 години

Разликата е от небето до земята при двете. Ако едната е жена за един мъж, Николинка е жена за всички мъже. И причината за нейното състаряване и погрозняване не е Валери... Не е седнала много да се тюфка и да тъжи... Това е недоспиване от дискотеки, клубове, алкохол, безразборен секс и простотия. Така, че Валери може само да съжалява за изгубеното време през което не е могъл да бъде до първородния си син и е пропуснал всеки негов рожден ден и празник. Това никога няма да навакса. А с дъщерята от Николета..... мхм..... няма да говоря....Нека не съм лош пророк, да е живо и здраво детето,няма никаква вина, че е заченато от малоумни родители.... , но бъдещето ще покаже!

Коментирай

олееее

преди 8 години

Тази, да не е свалила плочките от банята си? Много погрозняла бе!

Коментирай

Фурор с какво?

преди 8 години

Една неграмотна и необразована селянка от с. Караджово, разкрачила се на всеки с дебел портфейл и спонсор за лъскави парцалки, лансирана от същите в телевизията. Разбиваща семейства и преспиваща с кой и падне. Злобна и с мания за величие и неземна красота ха ха ха (скочи коня в ряката) и с болна и маниакална психика. Която си наема шофьор, така и не разбирам от каква необходимост, фотограф с нея да я снима и подготвени 2-3 такива да чакат яред хотела , когато пристигне , за да снимат и отразят в медиите, защото е холивудска звиздЪ, само, че не знам с какво? Жалка картинка на една болна и вманиечена в известността си и парадираща висок стандарт. Като има тепих ще има и клоуни! Не е прост този ,дето яде баницата....... Сега вече си обяснявам, защо Ирина Тенчева си затваря очите пред многократните изневери на УЖ съпруга и и продуцент на Курволета. Защото е нейното старо издание! Да е жив и здрав офиса , ако можеше да говори, щеше да напише роман надхвърлящ страниците на "Война и мир" , Наследникът от Калкута" и мнооого други..... Но, ще си остане просто една - мУтреса!

Коментирай

О нееееееееееее

преди 8 години

Тая е замязала на мумия! Мечтата на всеки мъж повярвайте не е тази мангалка! Какви мацки има със сини очи, а не като тая миндил!

Коментирай

Hahaa

преди 8 години

Много е грозна тук,прилича на 45год. Макар пе доста жени на 45 изглеждат супер. А тази селянка от Караджово със самочувствие на супер звезда прилича на захабен парцал.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Грозна,съсухрена,злобна това е НЛО. Малоумници,като Андреа и В.Божинов дето й целуват задника са още по-смешни. Тая е толкова грозна и проста,че се чудя какво ще измисли за през лятото само и само да не я забравят. Аман от тая гнусна пача

Коментирай

Jose

преди 8 години

Finding this post has aneserwd my prayers

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.