Николета предпочете прасетата на Бахамите пред компанията на Нора Недкова (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-predpochete-prasetata-na-bahamite-pred-kompaniiata-na-nora-nedkova HotArena.net
Николета предпочете прасетата на Бахамите пред компанията на Нора Недкова (СНИМКИ)

Целувки от Николета Лозанова получиха десетки прасета на Бахамските острови, видя HotArena.

Сексапилната плеймейтка се появи почти без дрехи на известния свински остров. Мястото е известно в цял свят с това, че там прасетата  се припичат на свобода за радост на туристите.

Николета също се отърка в тях с изрязан бански и показвайки апетитните си форми. Лозанова не е в компанията на любимия си Ники Михайлов, а единствено с фризьора си Венелин Кондаков. Двамата са заминали с единствената цел Николета да си направи хубави разголени снимки, които после да качва в социалните мрежи.

Според близки Николета планирала пътуването си в последния момент. Причината е безуспешния край на преговорите с продуцентите на „ВИП Брадър“. Николета в последния момент отказа участие, защото е под нивото й да дели къщата с участници като Нора Недкова. Така е съобщила и на екипа на предаването, пише „България Днес“.  

9 Коментара

ИСТИНАТА - КОФТИ, НО ФАКТ :-)

преди 5 години

Такааа... Хайде сега да си поемете дълбоко дъх и да се осъзнаете. Първо - Никлозетка НИКОГА не е получавала покана от продуцентите на това риалити. Платила си е 50 лева за статийката, няма лошо. Що ли се мъчи още милата обаче... Верно и тя като медузите доказва, че може да се живее без мозък, но повечето хора не са лишени от такъв. И отлично разбират какви пасквили четат :-) Второ - да не са луди Тупарев или Тушев да наврат това нещо вътре. Недкова със сигурност е невменяема, но поне има живот в нея, прави цирка на предаването, което е и целта - сеир да има, скандал... А караджовката устата си не може да отвори. Ще мяка, ще гледа тъпо и през цялото време ще дуе джуки като амеба. Е, то добре тва да го гледаш ден, ама после... Риалитито не е снимка у Фейса, там се иска характер и бързи реакции... И трето - щастие за прасетата е била Лозанова. Учени отдавна доказаха, че именно прасетата са едни от най-умните и интелигентни животни. Сигурно им е било интересно да видят отблизо интелектуалния си антипод :-DDD

Коментирай

ИСТИНАТА - КОФТИ, НО ФАКТ :-)

преди 5 години

... И трето - щастие за прасетата е била Лозанова. Учени отдавна доказаха, че именно прасетата са едни от най-умните и интелигентни животни. Сигурно им е било интересно да видят отблизо интелектуалния си АНТИПОД :-DDD

Коментирай

Т

преди 5 години

Едно време влачеше с нея Георги Неделчев и Ванко 1 и Валери им плащаше масрафа. Сега кой плаща и за кондака, не е Михайлов със сигурност.

Коментирай

Swinja

преди 5 години

Tolkowa swine zaedno ne bjah wo=ijdal ot mnogo wreme. MANGAL SWINJA KLOZETA, HODESHT SPIN, DA EBA MAYKA TI GROZNA! (TEB SHTE TE PROPUSNA)

Коментирай

haha

преди 5 години

Kato ku4e sama si hodi makneiki kato remarketa frizior4eta i tem podobni. Prosta i nerealizirala se pleimeitka. Kofti ama istina. Sega e nai evtino da se patuva do tam zaradi uraganite ;) . À kolkoto do prasetata tova e bus atrakcia , To mnogo tam nqma nito kakvo da vidi6, nito kakvo da pravi6 . Otdolu Kuba e hilqda pati po interesna a plajovete raiski ;).

Коментирай

Hubava e

преди 5 години

Stiga ste pliuli. Ne mojete da kajete na byaloto cherno - moje da e vsyakakva, moje da e kurva, tupa i kakva li ne, no e hubava! Za razlika ot Nora.. I kato e tolkova evtino vie zashto ne ste zaminali za Bahamite oshte?

Коментирай

На Луцифер Сатаната

преди 5 години

Аз ако набарам травестита николета, ще му напраи'м анала кат' кюнец на печка с металната тръба, та да се побира цяло прасе там.

Коментирай

triabva ti... speshno ochen lekar

преди 5 години

koe i e hubavoto? Maimuna s milion plastichni operatsii- dosusht kato Biliana Doll. Beshe vreme, kogato Nikoleta beshe charovna. Imashe neshto zakachlivo privlekatelno v neia (dalech ot opredelenieto za model, zashtoto tia ne moje da presazdade emotsia i pozira absolutno ednakvo na vsichki snimki), no prez 2013-2014 naistina izglejdashe dobre. Sega kakto se e razpliokala kato chukna 30-te i fitoshopat ne pomaga -tratla s masiven grab, inkakva talia, korem i kas debel vrat. . A za litseto- tam e prosto neuznavaema s tia ustni, skuli, dbeli kato gasenitsi vejdi... ujas...Pogledni edna Ralitza Paskaleva Lorina Kamburova ili dori Zlatka Raikova kak izglejdat i kolko sa charovni

Коментирай

Вили

преди 5 години

А, Нило е на почивка с Пеевски

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.