Николета, Преслава и Бориса в Топ 5 на най-горещите тела на лятото! (Уверете се сами – СНИМКИ по монокини)

https://hotarena.net/intimno/nikoleta-preslava-i-borisa-v-top-5-na-nai-goreshtite-tela-na-liatoto HotArena.net
Николета, Преслава и Бориса в Топ 5 на най-горещите тела на лятото! (Уверете се сами – СНИМКИ по монокини)

Летният сезон дойде и звездите започнаха да се разхвърлят по плажовете. А с това настъпи и съревнованието между тях

 

В топ 5 на плажните красавици на това лято се нареждат Венета Харизанова, Николета Лозанова, Преслава, Ели Кучкова и Бориса.

 

Николета показа перфектни форми не само на плажа, но и край басейна, в градината си и къде ли не. Тв водещата е доказателството, че не всичко става с фотошоп – понякога просто си секси!

 

Втората на Мисис Свят винаги е демонстрирала забележителни форми, но напоследък Венета Харизанова е по-гореща и от преди, пише Love Style.

 

Красавицата зашемети феновете с тяло мечта още на плажа в Дубай.

 

А през летния сезон е още по-гореща.

 

Не остава по-назад и фолк певицата Преслава. От гладно сомалийче, Преслава наля форми и вече радва със заоблени извивки. Фолк дивата от няколко дни дори откри сезона на морето.

 

И се радва на огромната любов на феновете на плажа.

 

Кои са другите звезди, които предизвикаха фурор и с какво, вижте ТУК.

12 Коментара

:)

преди 8 години

Хахахах! Оправихте ми деня :D

Коментирай

офф

преди 8 години

Градинското джудже, плод на фотошопа,циганията, лъжите и крадените снимки, и то се бута сред дългокраките жени..Тотален смях! Травеститоподобната, оплешивяваща изгърбена циганка била "секси"...айде, бе, вЕрно ли?! Не думай...хахахахаха !

Коментирай

Самата истина

преди 8 години

Супер точен! коментар Аплодисменти от мен! Взе ми думите от устата!

Коментирай

Самата истина

преди 8 години

Супер точен коментар! Аплодисменти от мен! Взе ми думите от устата!

Коментирай

dido

преди 8 години

Само Кучкова е секси... тея другите едни недохранени ... спаружени

Коментирай

ха ха хаа

преди 8 години

И кой направи тази класация? Николета и хубаво тяло???? ....Майтап ли си правите? Венета Харизанова -ДА! Има крак 120, колкото е висока Николета. Курволета минава права между читала на Харизанова. И естествено красива, като изключим силикона и, за разлика от разпадналия се Курволяк с 1001 пластики и корекции.

Коментирай

????????????

преди 8 години

От кога тяло 1.60, набито, с едър кокаляк, кльощаво от гладуване е секси ???? От кога къси крака, несъразмерно тяло е секси и кой е направил тази безумна класация?! Тази Лозанова като е с толкова прекрасно тяло защо никой не я иска да я снима?????? Кучкова да има секси тяло, съразмерна е а и в главата е сладка, Харизанова също. Обаче бившата Божинова и хубаво тяло??????????Тази прилича на изтормозена лелка, някак сива, нищо свежарско , и защо винаги носът и е крив на снимките пак ли е баран???

Коментирай

ДО ОФФФФФФФФФФФФФ

преди 8 години

ТОЛКОВА ТОЧНО ОПИСАНИЕ, ЧЕ ОЩЕ КАТО ЗАЧЕТОХ РАЗБРАХ, ЧЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ГОСПОЖАТА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА. САМО ДА ДОБАВЯ НЕ САМО НА ФОТОЩОПА ТА ТАЗИ ЖЕНА Е ЦЯЛАТА В КОРЕКЦИИ, А В МОМЕНТА ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ЖАЛКА, ЛИЧИ СИ ЧЕ ВСИЧКО ПРАВИ НА СИЛА ЗА Д АПОКАЖЕ ЧЕ НЕ И ПУКА, НО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КОЛКО ЛЪЖИ НАГОВОРИ ЗА БРАКА СИ А С ВАЛЕРИ СА БИЛИ ВЕЧЕ РАЗДЕЛЕНИ ЕДВА ЛИ ИМА НЯКОЙ КОЙТО НЕ САМО ДА И ВЯРВА НО И ИЗОБЩО ДА И ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. БЕШЕ ИНТЕРЕСНА КОГАТО БЕШЕ С ВАЛЕРИ ..ЕКСКУРЗИИ, ПАРЦАЛЯЦИ, ПЪК ХВАЛБИ, ПЪК ЧУДО И ТАКА ДЕН ДО ПЛАДНЕ....СЕГА СКУКА.

Коментирай

Sd

преди 8 години

Мадамата с хавлията на косата коя е?

Коментирай

джижджи

преди 8 години

Кривокракото и късокрако градинско джудже Николета Лозанова и тя се наредила сред дългокраките мацки хахххххххххххххахахахаха.

Коментирай

никлозета

преди 8 години

верно е изгърбена -като ударена от мълния ходи :))))) и яко е смалила -не че има накъде повече .но.....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

.ma toia trawestit...swirkoleta...kade e tragnala s krasiwite geni...boge opazi....ia waz ma...boklyk...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.