Николета публично се подигра на малките котета

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-publichno-se-podigra-na-malkite-koteta HotArena.net
Николета публично се подигра на малките котета
Най-бляскавото модно събитие - Sofia Fashion Week не може да мине без присъствието на Николета Лозанова, която тази година даде лицето си не на марка за дрехи, а на очила, научи HotArena.

Тя бе гвоздеят на вечерта, с който категорично ревюто се превърна в най-коментираното, най-класното и най-атрактивното, а причината бе изненадващата й поява в клетка. Николета типично в свой стил се показа една класа над другите, като не дефилира по подиума, а бе пренесена от няколко мускулести мачовци и на лицето си не носеше тежък грим, а ексклузивния и последен модел слънчеви очила Dior, който все още никой в България не притежава, а ще са налични след месец.

\"Имах честта и удоволствието да бъда част от едно нестандартно и уникално по рода си ревю на слънчеви очила, чиято черешка на тортата бях именно аз, в ролята на садо-мазо, фатална жена! И следвайки мотото на Opticlasa - винаги една класа над другите, съвсем неслучайно мой сценичен партньор бе малко, грозно, голо коте...на фона, на което очилата и аз, изпъквахме двойно повече от обикновено! А който се е почувствал засегнат лично, да заповяда да си вдигне класата в Оптикласа!\", така самата тя описа изявата си, като съвсем не скри факта, че сценарият е своеобразна закачка с малките котета на Валери Божинов.

25 Коментара

Хахаха

преди 7 години

Вярно е, че изпъква - като Тутанкамон е! Мумията се завръща с котката си. хахахахахаха Много се величае тази. Но то е така, като няма вече кой да те хвали, сама започваш.

Коментирай

Цвети

преди 7 години

"малко, грозно, голо коте."............ котето е 1000 класи над нея!

Коментирай

dudu

преди 7 години

Котето струва повече от тебе! И ако ще се подиградаваш на малките котета, не забравяй, че ти си най-известното малко коте на Божинов, което е по-голо от това, с което са те снимали, но то за разлика от тебе то е породисто. А ти си мастия

Коментирай

Малко коте

преди 7 години

Противна твар, не обиждай котето, виж, че и то не те харесва и иска да се махне. Животното ти е виновно, че си бурсук и има нужда от 5 голи мъже около теб, за да не приличаш ти на мъж между тях. А тези от оптиКЛАСА, да не би случайно да са се ударили някъде при брейнсторминга и да е останал само сторминг? Защото класа определено не е останала.

Коментирай

Ели

преди 7 години

Пренесли са те в клетка , защото ако се разходиш , ще ти се види "стройното" тяло !!!

Коментирай

ppp

преди 7 години

хубавото при нея е че си вярва хаха

Коментирай

А тя едно от тях

преди 7 години

Та тя е също от малките котета на Божинов хаха. Лелеее как се излага само тая: D.

Коментирай

Една кръгла нула, помислила се за ореол. Смеем ти се, Николетче!

преди 7 години

Не мисля, че има човек, на който това посмешище би се подиграла по някакъв начин, защото въпреки красивия си външен вид за нормалните, от средно интелигентни (и нагоре) хора в държавата тя е именно това - да, едно посмешище! Самата тя е най-върлата представителка на "малките котета" в България....от най-мизерните и долнопробни котета. Още я помним в клипа на Устата 50/50, както и на конкурса Miss Playmate. Изглеждаше гротеско, но поне самочувствието й беше по-умерено, сега е цинична дори в простотията и величието си, което съществува само в собствената й празна, голяма, глава. Просто препечели повече пари и се превърна от тиква в "принцеса". Всъщност си остава същия боклук.

Коментирай

:)

преди 7 години

"Да заповяда, да си вдигне класата" Николета, започни от себе си, противна твар. Толкова си проста, злобна и нискоинтелигентна, че сама дори не можеш да се усетиш колко си зле! Ако имаше една капка акъл, щеше да разбереш, че нямаш грам! Нищожество, злобно, отчаяно и самотно!

Коментирай

Тая пак си повярва

преди 7 години

Едно от употребените малки котета се подиграва на другите такива . Малките котета сте само нещо преходно в момента господина " малко коте" е лудо влюбен и си е намерил майсторката а ти злобей миличка има защо хихи.

Коментирай

do nikoleta

преди 7 години

Mi dushterq ti e nai golqmoto malko kote, shte ovurshee plovdiv sofia i chujbina za normativ da znaesh kurvo.

Коментирай

brutalni ste be hora

преди 7 години

NE GOVORETE TAKA ZA DECA, VIE NQMATE LI , MAIKA MU STARA.....

Коментирай

Pppp

преди 7 години

Мислех, че в покритата с черно клетка има някое екзотично животно, а то била проскубаната гарга Николета.Аййййй горката гарголета, още не може да преживее малките котета.

Коментирай

Въх!

преди 7 години

Мале, какви късички крака има спрямо голямата си глава :) Чуди се как да шуми около себе си, но истината е, че е АУТСАЙДЕР! Евтино излъчване, то си идва отвътре. Унижи се даже да споделя снимката на Валерко с Никол от Инстаграма на Валери, само за да се шуми около нея. А от бившите й никой не я отразява – нито пък Алисия от години е коментирала нейното съществуване. Забележете в Инстаграм – Валери и Биляна Дол са приятели с Ася и Бирмата, но не и с Николета.

Коментирай

Аз

преди 7 години

Ох, тази става все по-жалка и смешна, а все си мислех, че няма накъде повече :D и тя на fashion week ходила, барем някой нов спонсор я забележи, но уви... Николето, проста и дърта си, не вървиш отдавна

Коментирай

!

преди 7 години

Тая много яко се унижава. Явно много и пука и умира от злоба по въпроса с малките котета затова и още ги дъвчи. Ми явно човека е намирал нещо повече в тия момичета, нещо което при тебе е явно че липсва ха! Божинов сигурно цъфти че вече не се излага от цирковете на тая.

Коментирай

aha

преди 7 години

ама спрете да пазарувате- не се дават пари за нищо от оптикласа, щом са избрали да ги дават на проститутки за реклама. да я видя парцалесата кой ще й плати за реклама, ако заради репутациа и реноме всички откажем да пазаруваме марки, които тя носи, показва, рекламира.

Коментирай

V1

преди 7 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ПОДИГРАВА НА ТАЯ ЦИГАНСКА КОМПЛЕКСАРКА .ТОЛКОВА Е ЖАЛКА

Коментирай

ДА ВЯРНО

преди 7 години

OPTIKLASA СА ПЪЛНА ИЗМАМА КАТО КУРВОЛЕТА

Коментирай

хa-хa

преди 7 години

Николетке, коткaтa е породистa и достa скъпa!!Мaи ценaтa й е по голямa от твоятa!

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

BRAVO

Коментирай

БЛИЦ

преди 7 години

ne pazaruvaite tam izmama

Коментирай

Хаха

преди 7 години

Циганката Никролета сложили се е да поседне,че да не се видият дългите крака....Би било смешно между другите модели .Със Божинов тя няма как да си подиграва,той може да е много прост ,но не му пука и си живее живота.Той беше единствения балък,друг няма кой да й върже.Поболя се по -него ...Толко й се иска да покаже и тя ,че има някой мъж ,ама няма бе няма .Да целува краката на Божинката ,живее му в апартамента и му кара колата .Само това ще й остане

Коментирай

Никлозета

преди 7 години

Когато се шляпаше с Божинов докато той все още си имаше жена, кво си мислеше, че теб ще те подмине. И може би си толкова велика, че няма да се шляпа с друга, докато е с теб? Следващия път, като се пробваш да бъдеш остроумна си спомни, че ти си прототипа на тва "малко,грозно,голо коте". По-пластмасова едва ли може да станеш, но явно по-проста винаги може още.

Коментирай

Хахахаха

преди 7 години

Никурвето, какво се подиграваш на малките котета, като от теб тръгна това, не от Валери. Или забрави как му казваше мазно "котарачеее" че и на приятелите си, на Ванко 1 даже. Който иска да си пусне Close up с твоя милост и ще го чуе :) После двамата си казвахте така. Така, че ти си прототипа на малкото грозно голо коте ахаха. От друга страна не ти ли е гадно бившия ти, дето уж много те обичаше и беше незаменима за него да нарича всяка следваща по същия "уникален" начин, по който наричаше и теб?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.