Николета пуска в „Папараци“ ексклузивни кадри от рождения ден на Никол (Вижте с Валери колко са щастливи)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-puska-v-paparaci-ekskluzivni-kadri-ot-rojdeniia-den-na-nikol HotArena.net
Николета пуска в „Папараци“ ексклузивни кадри от рождения ден на Никол (Вижте с Валери колко са щастливи)

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова ще направи зрителите на Би Ти Ви в неделя вечер свидетели на семейното й щастие, което цареше по време на рождения ден на дъщеричката й Никол, видя HotArena!

 

Това стана ясно от промото към поредния епизод на таблоида.

 

Кадрите са от детското парти на наследницата на Божинови, която навърши 3 годинки на 1 април. На празника неотлъчно до Никол беше и братчето й Валери – младши.

 

Тоалетите на момиченцето и Николета бяха идентични, за което получиха похвали от дизайнера им – Стефано Габана.

 

Можете да видите някои от кадрите, които ще се излъчат в „Папараци“ тази неделя от 22 часа, в галерията по-долу, а останалото ще Ви чака пред екрана!

 

 

28 Коментара

ужас

преди 8 години

И там ли е замъкнала оператор....ужас.Как няма да изглеждат щастливи,той човека си знае ролята.Свикнал е като види камера и да е много щастлив

Коментирай

:)

преди 8 години

Супер, детски рожден ден в супер "лъскавото" предаване. Ами...не, няма да го гледам и този път и няма да съм единствената. Само ми е жал за хлапето, става на 3, а знае как се изправя коса, позирането с мама за снимка или репортаж, кой е Dolce и кой Gabbana и още куп глупости! Интересно ми е ако майката не е с всичия си, къде е бащата, който да се намеси и да вземе отношение по въпроса, защото нито му отива на детето, нито му е интересно, нито е ще го научи на нещо смислено.....?

Коментирай

бащата

преди 8 години

и той е облечен в червено,бяло и черно да може да си ходи с роклите на Никол и Николета.... какво повече да кажа...

Коментирай

-

преди 8 години

А Валери знае ли колко е щастлив хихихихи..щастлив е определено, защото жена му вече, отдавна не може да го контролира ;), горкото дете използва го, за да вдига рейтинг.

Коментирай

Mona

преди 8 години

Николето, ето ти идея! Като толкова ти е кеф да си показваш личния живот пред камерите, защо не направиш едно риалиалити като Ким Кардашиян, да те следят по цял ден какво правиш, какво ядеш, какво си купуваш. Така всички ще знаят за "невероятния" ти живот. По-лесно ще ти е, вместо да се мъчиш да говориш по сценарий и да имаш поведение пред камерата, видяхме, че не ти се оттдава.

Коментирай

123

преди 8 години

Предполaгaм,че семейното щaстие трябвa дa е в кaвички? Извинени сте aко сте ги пропуснaли без дa искaте!Вaлери определено изглеждa щaстлив, не сaмо нa тези снимки,a по принцип нa всички снимки след рaздялaтa с Николетa.A тя милaтa винaги игрaе,целият и живот е роля,нямa дa се учудя aко е във филмa и до кaто спи.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Животът на Николета е далеч от това, което се опитва да демонстрира. А и нейния капацитет е малък, за да направи каквото и да било успешно. Имаше потенциал преди години, но за нейно съжаление - неразвит, просто защото има бръмбари в главата си. Не може само селфита в колата, не е интересно просто (красиви момичета под път и над път) .. Още някоя друга годинка и 12-16 годишните фенчета и те ще я изоставят..

Коментирай

jenn

преди 8 години

Щастливите хора нямат НУЖДАТА да се доказват на някого, че са такива... Тези кадри сигурно биха били интересни, ако Николета и цялата ситуация с Валери не бяха толкова антипатични и негативни..

Коментирай

Turu tu tu

преди 8 години

Импотентен ексхебиционизъм е тая буля, в най-чистата му форма.

Коментирай

:)

преди 8 години

Ахахахааххаха е те с Валери уж бяха "щастливи" и предния ден преди той да напише във фейсбук, че се развеждат. Цял месец бяха "щастливи" и накрая той се изплющя пред цяла България да каже, че не обича жена си........Сигурно това ще дойде да е някакъв нов вид щастие.............и както се пееше в една песен "И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен..." :)

Коментирай

дедо ви

преди 8 години

КАКВО ПАДЕНИЕ ДА ИЗПОЛЗВАШ ДЕТЕТО СИ, ТОВА Е ДЪНОТО

Коментирай

офф

преди 8 години

Рокля от сайта "...."..като на Николета–75 лв, рокля (същата ) детска–45 лв! Жалко че "Габаната" не знае за този сайт и "своя" профил!..Очила като на Николета и т.н...Всичко това е в официалната и страница! А защо просто не си признае, че почти всички дрехи са и реплики, че и без това се вижда?! Чудно ми е как човек може да живее толкова измислен живот без нищо наистина стойностно, без елементарно възпитание, знания и морал, без нищо постигнато с качествени способности?! Та тя дори не може да се изразява, не може да мисли логично! Трагично е направо! Все чичко Гошко Неделчев да я набута, все ВанЧо да я пласира..а тя се клати като матрьошка, фъфли на диалект, запъва и се озърта неуверено след всяка "дума", излязла с мъка от изкривената и уста!

Коментирай

123

преди 8 години

Ako bqh na mqstoto na Alisia nqma6e da i pozvolq da pokazva deteto mi,nali sı6toto predavane na tazi zagubena jena,nali tova predavane izlı4i kadrı 4e deteto e bilo sıs skısani i mrısni obuvki...v pırviqa u4eben den,deto i ba6tata go nqma6e,,,,, toq ba6tata be6e li na rojdeniya den na Valerko ne si spomnqma may......

Коментирай

niko

преди 8 години

tazi "jena" naistina ima golemi psihicheski otklonenia... tova ne e normalno..... gorkoto dete...

Коментирай

Психиатър

преди 8 години

Кой ли го интересува? Жената страда от някаква мания за величие и за внимание и избива някакви комплекси. Преди няколко дни попаднах на видео в ютуб, където тя си показва бялата къща. Изгледах, понеже харесвам неща, свързани с интериор и екстериор. Но ето някои от нещата които ми направиха впечатление. В банята й имаше голям надпис "You are beautiful" - да си го гледала всеки ден. Друго - когато я попитаха какво най-много обича да прави, тя отговори : Да домакинствам". Но както самата тя каза в клипа - не ползва кухнята, не знае как се пуска кафе машината; също и дрехите на детето не можа да сгъне. Извода си направете сами..... И питам аз - тогава в какво се изразява нейното домакинство?

Коментирай

отговор

преди 8 години

И как да не е домакиня..има красива кухня това я прави супер домакиня ахахахах.Тя жената Лозанова явно има и друго разбиране и за семейно щастие или иначе казано той на една страна, тя на друга. Видяхме и им щастието, тооолкова щастливи и така се обичаха, че в един момент мъжа и изцепи пред цяла в България че иска да се разведе с нея защото вече не я обича...аууууууу, ей на това му се казва щастие, ама тотално!Със сигурност няма нормален човек който да им вярва на ЩАСТИЕТО ХИХИХИХИХ. Тази жена просто е сбъркана, ама отвсякъде.

Коментирай

123

преди 8 години

Е, как кой го интересува бе? Вие дето чакате денонощно да се повия статия за нея. Ахахаха ако не е тая Николета жалкото ви съществуване няма смисъл. Кибичите по цели часове и чакате нещичко да излезе за нея, та барем се осмисли деня ви. Ето статията едва е написана и вече сте наакали две страници. Ама то е защото НИКОЙ не го интересува. Ахахаха с глас се смея.

Коментирай

p

преди 8 години

Не, не беше на рождения му ден. Тогава оправяше майка ти на задна в кенефа.

Коментирай

do 123

преди 8 години

Haide hvanete se za rachichka s Nikoleta i pravo na chetvarti kilometar.Ti naakvash nai - mnogo komentari v tozi sait pod statiite za Alisiq i Nikoleta.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

pak iskam da vi pitam az ne jiveja v Bg I MOJAT ZET HOLANDEC ME PITA O6TE LI LI V BG VSI4KO E PLATENO I KOI LANSIRA TAZI DAMA OFFFFFFFFF NARE4E JA DAMA I TOJ KAZA 4E TUK TAKIVA GLUPOSTI NE SE SU4VAT

Коментирай

do p

преди 8 години

mayka mi nqma gumeni impanti ,nito pık e 150 sm :))))) may ti be6e v kenefa 4e mnogo dobre sı spomnq6...

Коментирай

пффф

преди 8 години

еГАТИ Гнусната е тая Николета,дано по скоро я разкарат от БТВ,че е ужас направо

Коментирай

трабант

преди 8 години

ТЕ СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА ДВАМАТА, ЕДНА ЗА ДРУГ РОДЕНИ, ЕДНАКВО ГЛУПАВИ, ПРОСТИ, НЕОБРАЗОВАНИ И ОТКАЧЕНИ. "ГОСПОД НЕ Е СКИТАЧ, А СЪБИРАЧ" НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА С ТАКИВА "ЗВЕЗДИ" ЕМИ ТО САМО ТЯ ОСТАНА В НЕЯ, НАРЕД С БРАТЯТА И МАНГАЛИ. ВСИЧКИ ТЕ СА "ЗВЕЗДИ". ЯДЪТ, ПИЯТА, ЕБАТ - ШИШИ ПЛАЩА.

Коментирай

луда работа

преди 8 години

Отдавна спрях да гледам БТВ точно заради нея. Колосаните и прашки от теченията и виждахме, цезаровото и раждане пак заради израстъците във вагината и виждахме. Двете и гумени топки отпред са запазена марка. Гъза в реклама на Refan и виждахме.Когато пусна " семейните снимки" от РД на дъщеря и си казах, чакаме поредната фотосесия от екзотична почивка и "щастливото семейство" , И , ето ги, не закъсняха. Тя е толкова прозрачна, че човек може да предвиди бъдещето и за след години. Голяма комплексарщина ги тресе и двамата с Рогат Лозанов. Какво очаквате да излезе от това дете? Та тя го още от сега го гримира, с прическа рошаво и коси стърчат от всякъде, сякаш е избягало от лудница. Горкото дете! Няма да е далече деня, когато и детето си сама ще пусне по пързалката, защото тя застарява и няма да е вървежна. А чехльо още година- две ритнитопковец и зад борда.Такива родители , такова и детето. Казвам го с най-голямо съжаление!

Коментирай

олеее боже

преди 8 години

Днес пуснала детето си в " Папраци" след някоя годинка ще го пусне и на околовръстното." Крушата не пада по-далече от дървото" Tази, наистина е без грам мозък .

Коментирай

ggg

преди 8 години

курвалана гъзанова нищо не пуска в Папараци, а срича нечий текст, за да "я дават на тиливизора":) оправете си новината

Коментирай

горкият Валери

преди 8 години

Горкият Валери и горкото дете, че за последен път за подложени на този публичен цирк от тази жадна за слава и внимание, луда жена.... Николета качи снимка с новият си любим, или той не е за показване, а само да плаща?! Валери никога вече няма да се върне при теб колкото и да се опитваш да се правиш, че уж се разбирате. Човека просто не иска да се разправя с психично нестабилна жена и се държи прилично в името на детето си.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ma koi se interesywa ot taz kobila...swirkoleta....da pysnat snimki na deteto i waleri....taz ni e pisnala....do smart we4e...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.