Николета пусна папараци след Валери (Следи за любовници, вижте на какво се натъкнаха)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-pusna-paparaci-sled-valeri HotArena.net
Николета пусна папараци след Валери (Следи за любовници, вижте на какво се натъкнаха)

След обявяването на развода, Николета Лозанова се е заканила да излови всички любовници на съпруга си Валери Божинов, узна HotArena!

 

Докато беше в България, по петите на футболиста няколко дни вървяха папараците от предаването на брюнетката по Би Ти Ви. Те го уловиха с баджанака му Ники Михайлов преди мача на националите с Италия преди няколко дни, пише „Всеки ден“.

 

\"\"

„Това е само началото. Николета ще го гони до дупка, за да му отмъсти, че я злепостави в публичното пространство, обявявайки, че я е зарязал“, коментират приятелки на пловдивчанката.


\"\"

 

Николета е дала всичко необходимо на фотографите – адрес, маршрут, обичайни места, които посещава Валери. Пред тях от няколко дни бдят репортери в очакване на сензационните кадри.

 

 

10 Коментара

хахахахахаха

преди 9 години

Много ама много тъпа п..........а

Коментирай

jenn

преди 9 години

Колко мъка има по тоя свят ...........

Коментирай

:)

преди 9 години

Аз не го гледам това предаване, но ще е симпатично ако тръгнат след Николета :D Ще се събере материал за цял сезон.

Коментирай

хахах

преди 9 години

Това и остава на Николета Лозанова, да го следи и да снима скрита зад храсталаците и кофите за боклук. А той си живее и не му дреме. Любовници????????...Той е свободен мъж, така че не може да се говори за любовници!!!!!!!

Коментирай

pppp

преди 9 години

Dano da ne go hvanat s Alisiq,che Nikulinka shte pukne ot zloba i shte balva zmii i gushteri denonoshtno

Коментирай

stassy

преди 9 години

Ахахаха иска и се на дъртата да го хванат с нея. Истината е че е последната жена която Валери изобщо ще погледне. Но нека се фантазира милата. Мечтите са безплатни.

Коментирай

АзЪ.

преди 9 години

Са му е времето на Божинов да сцепи мрака. Секи ден с нова – меркалийки колко щеш, само за 5 минутната слава. Тамън ше му напраи реклама, та да се претрепат златотърсачките.

Коментирай

хихи

преди 9 години

Иска му се на Валери и обикаля, като пчела мед, но няма да го огрее при Алисия. Отдавна там мястото е изстинало. Но , като приятели -ДА! Те винаги ще си останат родителите на тяхното момче и така е редно, не нормално беше отношението му докато беше с този парцал. Сега , след като би дузпата на Курволета, се разбра кой крив бил, кой прав. И така е редно! А Николинка да духа супата- не онова дето най-много обича. Кой ще си цапа инструмента с тази воняща , раздрънкана яма. Там само бутилки, както едно време са и го правили в бърдаците мафиотите

Коментирай

заедно са

преди 9 години

Поредното доказателство,че са заедно. Тая пача само и само да ума повод да снима Н.Михайлов,накара чехльо пак да лъжат, че са разелени. Ще мине малко време и ще видите,че са заедно.

Коментирай

V

преди 9 години

Точно, чехъла е на примка вързан и на въдичка увиснал. На нея никога не и е пукало за Божинов. Папараците следят Ники Михайлов, дали е с Алисия или с някоя друга, и коя. Оназ си работа ще разкъса да го преследва. Горката! Много е изтръпнала. Той си прави гаргара с нея при всеки удобен случай.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.