Николета разби Слави

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-razbi-slavi HotArena.net
Николета разби Слави
Оказa се, че предаването на Николета Лозанова \"Папараци\" е по-гледано от „Шоуто на Слави“, видя HotArena.

Шоуто на Дългия продължава да губи позиции, показват най-новите данни за телевизионен рейтинг у нас през ноември. Статистиката е дело на пийпълметричната агенция „Нилсен Адмосфвер“. Най-забавното е, че Николета Лозанова се нарежда с „Папараци“ на 17-о място със 7,75% рейтинг, а „Шоуто на Слави“, е чак на 21-во място, след като през октомври е било на 20-о.

Това се дължи на факта, че Слави доста време е на екран и се е поизтъркал и омръзнал. В същото време това дълголетие е прецедент у нас.

За предпоследния месец на 2015-а на първите две места непоклатимо са турските сериали „Товоят мой живот“ и „Завръщане“, които събират 17-18% при 35-35% дял. Би Ти Ви новините са на трето място с 14% рейтинг. Новините са на 4-о място, но в извънредното издание, когато бяха атентатите в Париж. Следващите три предавания в ТОП 25 са на Нова ТВ. „Биг Брадър“, централната емисия новини и „Х фактор“. В първата десетка влизат „Столичани в повече“ с 10,64% и „Биг Брадър ол старс „ с 10,16%.   

21 Коментара

Да се гордея ли с това?

преди 8 години

Отчитайки факта, че турските сериали са водещи в класацията (???), то последните места сякаш са най-достойни. Мен лично ме е срам да я чета тая новина, българи. И това измести акцента от вездесъщия парцал Николета, символ на Нова България. Визитката на БГ: турски сериали+Николета Лозанова! Не мисля, че е повод за гордост.

Коментирай

Миа

преди 8 години

Николета не е разбила нищо, освен дудука на Шиши ! Николетче - Минетче, да те питам, нали Гришо се беше разделил с Шарапова заради теб, бе мило ?! Пък сега с Никол ! А Плейн нали ти беше гадже - сгодил се ! Николай нали луд по теб - с Ася ! Валери плакал по телефона - скъсва се да ходи ??? Какво става тук ?? Излиза, че лъжеш като роднините си - роми ! А, за Роналдо такъв смях падна, просто е излишно да го коментирам. И последно, Минетче, всички разбраха, че търкаш простата на Шиши и заради това да му свириш на кожения микрофон в Дубай, потейки се по ярките слънчеви лъчи, заразя дъщеря си ! Но ти не си виновна, толкова са ти възможностите ! Цунки !

Коментирай

Петя

преди 8 години

Ама верно ли Боклуколета се поти над Шиши??Те затова ли пръскаха злоба по Цура Янева с оная руса пачавра с наднормено тегло Андреа?Аз пък мислих,че Миндолетчето сега точи лиги по някакъв певец Тимъти или какъвто е там

Коментирай

Миа

преди 8 години

Тимъти е женен, естествено, за една уникална рускиня и има дете. Рускинята е руса, синеока, уникална е ! В инстаграм има профил, няма такава красавица! Николета, не става дори да й носи багажа, камо ли да се сравнява с нея !!! Всичко е дим, за да се прикрие историята с Шиши, която поради нейната тъпота с смс-а: Обичам те шиши , всички разкриха, дори и Божинката !

Коментирай

Петя

преди 8 години

Естествено,че е женен...Тя сифилиската по други не се цели..никакво себеуважение

Коментирай

Тъпото предаване

преди 8 години

Тъпото предаване и лъжливия миндил НикУРлета могат само да дишат прахта на Слави.

Коментирай

хи хи

преди 8 години

ниКУРлета , ни акъл толкова лета! Колко трябва да си прост и опустошен духовно, за да гледаш тази ПОМИЯ???!!! По това човек съди за интелекта и душевното състояние на нацията. Именно това предаване е мерило за културата, възпитанието, ценностите и интелекта на гледащите го. Достатъчно! А, колкото до Слави- Слави никой и никога не може да го смени, замени или бие по рейтинг.... Той ще си остане легенда в българския ефир и шоу! Това, че хората в един момент са предпочели сапунките и българина по принцип " разбира" от всичко и най-вече от политика накланят везната на мнението само в определен момент. СЛАВИ СИ Е СЛАВИ, КОЙТО И КАКВОТО ДА СИ ГОВОРИ! Само може да мечтаят другите да са на неговото място и да му дишат праха!

Коментирай

3 ужаса!

преди 8 години

Руснак ли е следващият БЛЯН? Ще падна от коня! тази ще хвърчи из облаците докато е жива! Голям смях, голям парцал- международен! Представям си каква раздухана каруца и отзад и отпред и в увесената джука е!! Ужас! Отврат! Как не ги страх и гнус тези мъже да си топват в тази зараза телесата?!?

Коментирай

дърта пачавра

преди 8 години

Разбива единствено и само ташаците на женени и обвързани мъже, защото никой и никога ергенин няма да се унижи с това преупотребено и изхабено псе. Така ще свири на кавалите на мъжете , вечна ВТОРА цигулка! Ако и това е повод за радост, гордост и щастие- ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕГО!...Злобна, неграмотна и необразована проститутка!

Коментирай

Прс

преди 8 години

Клозета е много горда със Себе си ,защото наебала плейн и роналдо !нека поясня ,че на това навън му се казва Grupie!жени които търсят сексуален контакт с популярни личности ,а който търси намира !моя позната преспа с роналдо ,и не положи големи усилия за това!така че лайненка да. Не се чувства специална!те връзват и на много други,но с това постоянно натрапване става смешна !клозетке като ти стане някой от тях Мъж ,тогава се хвали ,много преди тебе бяха там ! Дъртофел спаружен!стана за гавра на цял свят ! Петниш името на българската жена манго

Коментирай

да бе да хаха

преди 8 години

Каква НикУлетка бе, предаването го прави Патрашкова, каквато и да е, е интелигентна жена, гостите също, оная дето се клати като инфантилна не заема никакво интересно място в цялото това наречено предаване. Та тя не може две изречения да каже без да ги чете на готово хахахахахха. Брей, че пак незаслужено заслуги и преписват, тази нека си помисли какво смислено е направила последните няколко годни в които постоянно си пише сама стаии за себе си, сама се бута и крещи колко е популярнЪ и ВиП. Помислете с каво??????? С НИЩО!

Коментирай

OBEKTIVEN

преди 8 години

"Папараци" наистина стана за гледане, откакто в него се появи Патрашкова. Прави страхотни интервюта. То това е само за гледане в "Папараци". Иначе Николета е ясна. Слави също.

Коментирай

:D

преди 8 години

Ефирното време,което имa Николетa по време нa предaвaнето "пaпaрaци" е с продължителност нa еднa пръдня.

Коментирай

Няма СМИ

преди 8 години

Когато ТЪПОТО предаване на този трол се задържи толкова колкото на Славито и все пак има интерес ...ще я черпя една екскурзийка до дубай D :D :D мишкарско предаване смешна водеща срещу утвърдено шоу с най-големия шоумен ...няма база за сравнение!

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

poleka taia maloymnica..da ne razbie slawi...samo moge da razbiwa...drygi ne6ta ...za niakoi lew

Коментирай

---

преди 8 години

офф мамооо, седнала със Слави да се сравнява! Слави всяка вечер от 20 години прави ШОУ, а тая мърла веднъж седмично измяучи 10 изречения, които са и написали на аутокюто, че и тях с голям зор успява да изчете. Иван и Андрей са стари кучета, правят си формата, и съвсем скоро ще се светнат, че ако заменят това противно същество с което и да е друго момиче - което и да е! - рейтингът на предаването им не само няма да пострада, ами напротив, голяма е вероятността да се повиши. И тая така ще го издуха, че няма да знае от къде и е дошло...

Коментирай

ххх

преди 8 години

За какво предаване НА николета лозанова говорите?!? "Папараци" си има продуценти, сценаристи, редактори, журналисти - цял екип професионалисти, благодарение на които съществува. Въпросната е обикновен наемник там, една от много "на ведомост", при това със спорен принос към гледаемостта му. Ако продуцентите си направят труда да тестват издания с и без николета, ще бъдат доста изненадани от резултата...

Коментирай

Ivan

преди 8 години

Absolutno viatno. Profesianalno napraveno za formata. Brsvo na ekipa, gledate go predsvaneto, nali?

Коментирай

Не, не го гледам

преди 8 години

Не, не го гледам. Миналата година се излъгах да го гледам веднъж и след това съжалявах. Пълна скука и скръб беше. Въпросната уруспия НЛо с гумените топки се появи в цялото предаване за има няма 1 минута и половина. Останалото време някакъв Митьо Очите разправяше за болежките си в краката и подобни. За малко се появи другата уруспия Лили, която на селски диалект повтаряше като папагал: "олиии, олиии това, олиии онова" . И последното - някакъв със скрита камера се опитваше са снима няколко човека, но 90 % от заснетото бе асвалт или под, като камерата така се люшкаше, че за малко да ме хване морска болест. Така, че някам никакви намерения да го гледам това тъпо предаване, още повече заради неприятната водеща - проста, без образование, изпечена лъжкиня, и т.н. знаете каква е... БТВ направо удариха дъното с "водещата" Цицо-Гъзолета.

Коментирай

kokona

преди 8 години

Az ne gledam tova predavane zaradi Nikoleta.Tq naistina e otvratitelna kato manier i dikciq ako moga da nareka tova mquchene dikciq.Nepriqten vodesht i ne proqvqvam interes i kym predavaneto.

Коментирай

ani

преди 8 години

Много точен коментар.......Браво.Браво.Браво

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.