Николета раздели Благо и Валери! Вижте защо се скараха доскорошните авери

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-razdeli-blago-i-valeri-vijte-zashto-se-skaraha-doskoroshnite-averi HotArena.net
Николета раздели Благо и Валери! Вижте защо се скараха доскорошните авери

Николета Лозанова раздели доскорошните приятели Благой Георгиев и Валери Божинов, узна HotArena.

 

Двамата вече не се срещат и почти не си говорят.

 

Когато Благо беше за няколко дни в България заедно с половинката си Есмер Омерова, те се обадили само на Николета. Тримата излезли на по питие, а Валери – кучета го яли.

 

Запознати разказват, че Благой се настроил срещу Божинов, след като Николета му разказала за близките му отношения с Алисия.

 

Георгиев отдавна недолюбва Алисия, която е най-добра приятелка с бившата му жена Христина Витанова.

 

Твърди се, че именно певицата е виновна за раздялата между футболиста и майката на двете му деца.

 

Благо не можел да повярва, че Валери пак дружи с Алисия, въпреки мизериите, които му е направила.

 

„Не обичам лицемери“, споделил Благо пред приятели, когато станало дума за Божинов.

 

10 Коментара

justice!!

преди 8 години

Blagoy da ne se pravi na golyam moralist. Ne obichal licemeri, lele mnogo si principen. Kakvi byaha principite ti kato izneveryavashe na jena si, kato ya izostavi dokato beshe bremenna, kato si hvana posle 18 godishna i i razbi surceto s dolnite si luji, kato naranyavash decata si s vsyaka tvoya postupka a na vsichkoto otgore sega se jenish za jena koyato poznavash ot meseci? I za kakvo e tazi cyalata pokaznost, malko li sa horata koito shte stradat? Tvoeto shtastie po vajno li e ot shtastieto na decata ti, bivshata ti, roditelite ti, priyatelite ti? Nyakoi den bogatstvoto ti nyama da te spasi ot gneva na decata ti, koito shte te ostavyat da umresh kato kuche bez da se pogrijat za tatko si! Izrod neshtasten

Коментирай

789621 му изневери

преди 8 години

Ахахахаах да тя Алисия е виновна, щот изневерите на Благо нямат нищо общо.........а папараците на Николетка дет го показаха по теУЕвизора да цунка Бибито те пък хептем нямат нищо общо.

Коментирай

azz

преди 8 години

Вярно е, че Валери и Благой са се скарали заради Нилото. Обаче... Нека Нилото да си каже с кого е била и каква е причината те двамата да са скарани! Признай си Свирколета!

Коментирай

Ива

преди 8 години

Ухаааааа, Мадам виснали бузи да не е ударила и Блажко ?? Пхахаххаха, ако и него е излашкала я признавам за най - големия боклук ! Ха-ха-ха-ха-ха

Коментирай

продължение..

преди 8 години

А Валери си го преместил от единия в другия муахахахахха. Гнома или табуретката или както искате там я наричайте май е впрегнала цялата тежка артилерия да и съдейства да си върне мъжа. Нали беше много желана, желаните жени не тичат след мъжете а те след тях!!

Коментирай

Sin

преди 8 години

Да така е ! Забелязала съм че такива хора като става дума за тях много лесно си прощават прегрешенията, но ако става дума за някой друг, за най-малкото нещо са готови да го хвърлят на кладата.А че Благой само на приказки е силен, като е толкова набожен би трябвало да знае цитат от Библията - "По делата им ще ги познаете" Е неговите постъпки какви са, то се вижда...Познахме те Благо, по-скоро ти прилича да си в ролята на Юда, а не на Джисъса, но както ти сам казваш Господ гледа.... и рано или късно всеки си получава заслуженото...

Коментирай

sss

преди 8 години

Благо, ако не говори с Валери причината е само една и то не е Алисия. А това, че Божинов е разбрал, че Благо е изпраскал жена му под носа му. Хотлайнена, нали във всяка статия с повод и без повод трябва задължително да намесите и Алисия. Тя е причината за всичко и за всички.И да ви подшушна под сурдинка - Алисия е виновна за стрелбата по папата... задръжте я! ха ах аааа Ебете си ма*катааааа, долни подкупни пачеврули! Добър хонорар ви плаща Курволета, нали Марийке?

Коментирай

ujas!

преди 8 години

Тази жена остана без нос от пилене е заприличал на подострена безформена чушка. Майко мила , а кой я е излъгал, че на това Ботевско чело и конска физиономия му приличат очила? Тя е като мухата ЦЕЦЕ... похабена , спаружена, повяхнала и посърнала подметка. Като дъвкана, пък изплюта е! Погрозня и се състари, Николиноооо , много погрозня! Не знам дали имаш реална представа, за това колко зле изглеждаш, но последните ти снимки са плачевни!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

boge kolko grozna i otblaskwa6ta e swirkoleta.....6te si ymre sama kato ky4e....oswen da i se podigrawat i bazikat s neia...za drygo ne stawa...maimynata....

Коментирай

bobo

преди 8 години

ne ne ne...po grozno ot twa 4y4elo swirkoleta.....,niamaaaaaaaa.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.